Van már megoldás az asztali ikonok sarkában lévő nyilacskák eltüntetésére, bármiféle "mellékhatás nélkül" ?
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Van már megoldás az asztali ikonok sarkában lévő nyilacskák eltüntetésére, bármiféle "mellékhatás nélkül" ?
Modern hardverek közül szerintem semmivel nem lehet fikarcnyi probléma sem. Ha tutira akarsz menni, akkor csapj hozzá 2Gb ramot.
A proci és a vga tuti jó. 
Sectumsempra - For Enemies
Ez amúgy gyakorlatilag 3 OEM licenc egyben?

igen valoszinuleg tartom hogy nem 3 dobozos verziot kapsz ennyiert, 3 OEM license aztan telepitheted
jaigen es ez USA arak tehat EUban 149.99 euro lesz (ahogy a tendencia mutatja)
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Szerintem ez az ajánlat még mindig vállalós, ha ugye nem kell a magyar nyelv. 
Megint nagyon szomorú lettem ettől a hírtől.
150 dollár 3 windowsért az semmi nagyon megéri,mégha OEM akkor is ,DE
csak egyes kiemelt piacokon Magyarországon valószínűleg nem .
http://www.hwsw.hu/hirek/42659/microsoft-windows-7-anytime-upgrade-frissites-ar-family-pack-csaladi-csomag.html
Nem nagyon értem miért van az hogy én megveszem 40e forintért 1 db-t OEM-be mások meg vígan kapnak ugyan ennyiért 3 darabot.
Sőt arról nem beszélek hogy ami itt európában OEM az Amerikában dobozos(mármint árban)
Remélem előbb utóbb bevezetnek egy egységesebb árazást,mert 150 dollár a családi csomagért nagyon jó ajánlat.
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

Parancsikon nyilak eltávolítása, win7re ugyan úgy jó
64bitesnél sajnos nem működik.
A fejlesztők oldala meg nem jön be.

V.Stryker, valaki itt már írta hogyan lehet megoldani kézi beállítással, keresem...
[ Módosította: Racecam ]

ITT megtalalod a 64 bites verziot
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

Volt egy Vistam, Home Premium. Agyhalál. Bár eredeti, minden megvan hozzá, de inkább upgradeltem. Vista Home Premium X86 -> Win7 Ultimate X86 build7100.
Eszméletlenül jobb. Ég és föld. De:
Sajátgépet megnyitva, nagyon sokszor (esetek 90%-ában) nincsenek meg a meghajtók. Nem jelennek meg. Csak megy a nagyító a kedvencek, könyvtárak, stb felett. Miért?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

a kezeloben adjal betujelet a meghajtoknak 
es utana mar meg fognak jelenni.
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

Ejj. Ennél komolyabb választ várok.
Megvannak a meghajtók. Total commander jól látja őket. És néha a win7 is. Van hozzájuk betűjel rendelve.
Emiatt a kereső magatartás miatt nincs sokszor a képeknek sem thumbnail nézete, nincs is olyankor ott ikon. Néha meg van.
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

meglehet rendelni kulfoldrol, ha nem is ms storebol akkor mondjuk amazonrol
es maris csak 150 dodoba kerul
(#33958) zolka78: neked is ott a lehetoseg hogy megvedd kulfoldrol
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

Köszi a választ, de ha figyeltél volna a szövegemre, akkor talán mindketten többre megyünk.
Sajátgépet megnyitva, nagyon sokszor (esetek 90%-ában) nincsenek meg a meghajtók. Vagyis néha látom őket.

Upgrade-et mindig érdemes elkerülni,sok hiba fordulhat elő,mint láthatod. Friss install a legjobb minden esetben.
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

az esetek 90%-ban ez szokott a gond lenni. ezert is valaszoltam. en kerek elnezest.

Sziasztok!
Restart után a win miért felejti el az energiaséma beállításait? Pl beállítom, hogy a képernyő kapcsoljon ki 3perc után, minden ok, de restart után visszaáll 20percre... MIÉRT??? 

Sziasztok!
A HDD-m 2 részre van szedve C-re és D-re. C-n eddig Vista volt, D-n adatok. Most feltettem a Windows 7et, a C-t leformáztam a telepítőjében. A D meghajtóhoz hozzá sem nyúltam. Most látom, hogy a sajátgépben nem látja a D partíciót. Lemezkezelésben látja, szerinte formázva van és teljesen jó, de sajátgépben semmi. Mit tegyek? Köszi 
(#33980) Lord Vader válasza Jim Tonic (#33975) üzenetére
A Microsoft tiszta installt ajánl, a frissítés kerülendő, az esetlegesen előforduló hibákért nem vállal felelősséget.
dave93: Obolony az elöbb írta le erre a választ.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W
(#33981) dave93 válasza Lord Vader (#33980) üzenetére

Köszi, szori, hogy semmit nem olvastam vissza

Obolony köszönet a megoldásért 
[ Szerkesztve ]
Feltettem én is a laptopomra a windows 7-et.
Két kérdésem lenne:
1. A start menü mellett az asztalt megjelnítő gombot mely mindent ledob a tálcára hogy tudom előhozni?
2. Realtek Ac97 hangkártyámat szépen felismerte, de akadoznak az mp3-ak winampban, mi lehet a hiba oka?
Köszi!
Dell Vostro 3300

1. -> Tálca jobb széle.
2. -> Keress friss drivert, de nem biztos, hogy ez a gondod.
1. valóban, de vak vagyok!
2. megpróbálom
Köszi 
Dell Vostro 3300
(#33985) szabogabor10 válasza dave93 (#33979) üzenetére

Ha nem látsz a lemezkezelőben betűjelet a D-nél, akkor adj neki egyet. Katt rá jobb gombbal, meghajtóbetűjel és elérési út módosítása, majd új.
-- Windows 8 CP x64 & Genuine Microsoft Windows 7 Ultimate x64 -- -- IE 9 / IE 10 CP user -- -- Xbox 360 S 250 GB with Kinect™-- -- SE Xperia Ray ST18i--

Com'è diverso il mondo visto da qui
Sajnos hiába próbáltam másik lejátszóval is igy is akadozik a hang.
Dell Vostro 3300

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

Nem lejátszó, hanem driver. Alattam a link.
Köszi mindkettőtöknek megpróbálom ezzel is.
Dell Vostro 3300

Nem tudom mit csináltak májkroszofték, de az ablakok közötti váltás nagyon gyors alkalmazás alatt. Vagyis játék alatt egyből letn vagyok alt+tabbal az asztalon.
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj
Az Amazon angliai oldalán most kb. ~22.000 forintnak megfelelő fontért előrendelhető a dobozos Windows 7 Home Premium E.
[ Szerkesztve ]
Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html
A vistában volt anno valami ami folyamatosan tekerte a winyót. Most nem hallom, hogy tekernék, de W7-ben nincs ilyen? Lehet W7-ben be/ki kapcsolni a rendszer gyorsításához mind vistán?
Mert vistán volt....nem kevés. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj
De van, ugyanaz a funkció, igaz javítva (Superfetch).
Bár nálam a Vista sem csinálta mindenzt idegesítően, de végülis mindegy.
Ez éppen a rendszer gyorsítását szolgálja, szóval leginkább nem kell kikapcsolni.

Valaki tud valami bővebb infót, hol található (ha egyáltalán található) WMP12 plugin Operához, vagy legalább Firefoxhoz?
A WMP11 pluginja nem jó, mert megöli a böngészőt. 

Hát én most használom az RTM vert. de nem az igazi szal gépigényben ott van sajna mint1 vista!Nekem nem jön be annyiraJah és HP drivert nem találtam még hozzá szal nyomtatni sem tudok! 

Még nincsen wmp12-es plugin. mozilla lapján is csak a 11-hez van. nekem megy minden gond nélkül ff 3.5.1 alatt.