Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#301) pzstm válasza Remington (#300) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes...nekem több gépre is simán felment VMware.Workstation.v6.5.0.118166 verzióval......

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#302) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Valaki próbálta innen a 6936-os X64-es verziót? Ebben még nincs superbar, de a bluebadge megcsinálja :)) Amúgy meg elég jónak tűnik ez is, fel is dobnám a gépemre, csak ez a 30 nap zavar ;]

Találmány gyártási joga eladó!

(#303) partymaci válasza Remington (#300) üzenetére

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ellenorizd le a csomagolt filokat h jok e aztan a .rar-bol csomagold ki a filet, nekem is elcseszte valmiert mikor installtam aztan ujracsomagotam meg kiirtam es mar toltam is felfele, mondjuk en elesbe hasznalom

Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!

(#304) Zoli1222

Zoli1222
(őstag)

vki meg tudja mondani, h hol találom ezt? HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE

////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

(#305) D@ni88 válasza Zoli1222 (#304) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

starmenű, parancssor, és beírod hogy regedit

(#306) MrCsiT válasza strebacom (#282) üzenetére

MrCsiT
(senior tag)

Szia,

"amelyikre a rendszert teszed mindig az legyen a PRIMARY PART.....a többi ne legyen ez(a többi Logical legyen!!)." -
már ne haragudj, de ez ebben a formában szerintem hülyeség. Nekem azért vannak a disken lévő 2. vagy akár 3. partíció(i)m is elsődlegesre beállítva, mert ha a többit logikaira veszed, és tegyük fel elvész a C-d, akkor a logikaira formázott D-d, stb. szintén el fog veszni, míg ha elsődleges az is, akkor megmarad. Így a "C" bármikor átparticionálható, és semmi gond nem lesz.
..plusz.. azt ne mondd már, hogy ahhoz, hogy több vindows-t a több partícióra tehessek, külön-külön disket kellene vegyek ?! (..mert szeretnek az elsődlegesen lenni :) )

"ha több primary is van akkor az bekavarhat," - csak ha valami instabil fost használsz oprendszernek, egyébként sosem hallottam ilyesmiről :)

..bármit, amivel nem értesz egyet, tudnál konkrét példákkal indokolni ?

üdv:
Mr.CsiT

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

(#307) MrCsiT válasza Zoli1222 (#304) üzenetére

MrCsiT
(senior tag)

Start/run (vagy futtatás)
regedit + enter
..és ezen belül :)

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

(#308) Bon3ss

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Kipróbálnám a Win 7-et, de meglévő op. rendszer mellé (külön partíció) telepíteném, boot managert elintézi a Win, vagy manuálisan kell beállítani?

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#309) Cathfaern válasza MrCsiT (#306) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Nekem azért vannak a disken lévő 2. vagy akár 3. partíció(i)m is elsődlegesre beállítva, mert ha a többit logikaira veszed, és tegyük fel elvész a C-d, akkor a logikaira formázott D-d, stb. szintén el fog veszni, míg ha elsődleges az is, akkor megmarad."
Ha valami hülyeség, akkor ez az, már bocs. Egy logikai partíciónak semmi köze az elsődleges partíció(k)hoz, sőt a logikai partícióknak sincs egymáshoz közük. A logikai partíció azért lett kitalálva, mert elsődleges partícióból maximum 4 lehet egy merevlemezen (mikor kialakították a merevlemez felépítését nem gondoltak arra, hogy kellhet több), s erre nyújt egy olyan megoldást, hogy a merevlemezen létrehoz (fizikailag) egy elsődleges partíciót, amin belül tudsz te újabb (logikai) partíciókat létrehozni (ezeknek a száma is korlátozott, ez elég nagy szám már ahhoz, hogy ebből ne legyen gond).

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#310) Nyiscsák válasza Remington (#300) üzenetére

Nyiscsák
(senior tag)

Nekem sem sikerült még felrakni virtuális gépre! Bár én Virtualboxal próbáltam de megállt telepítés közben!

"-Class az inged! Örökölted? -Nem, csak /dev/null black magic-kel mosom."

(#311) mycso válasza Nyiscsák (#310) üzenetére

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a 6956 felment MS virtual pc alatt...

OP rendszerem vista 32 bit, a virtual pc-nél telepítés előtt, oprendszernek "Othert"- állítottam be, ramnak 1GB-ot...

< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

(#312) Peetry

Peetry
(senior tag)

hi!
talált már vki használható pdf-printert win 7 alá? Eddig akármit próbáltam, primoPDF, doc2pdf, egyik sem ment. köszi

(#313) Dave™ válasza Peetry (#312) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

pdfcreator tökéletesen működik

(#314) MrCsiT válasza Cathfaern (#309) üzenetére

MrCsiT
(senior tag)

..pedig, ahogy emlékszem, eléggé tényszerű, hogy ha a logikai(más néven régebben: kiterjesztett partíció, ugye ) pl .D "alól" kihúztad régebben a C-t, akkor ugyanabban a pillanatban borult fel, mint a már nem létező C.. esetleg valamit összekevernék :F

(#315) Cathfaern válasza MrCsiT (#314) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Valamit keversz, vagy esetleg azt el tudom képzelni, hogy a logikai partíció úgy lett létrehozva, hogy a logikai partícióknak létrehozott primary partíció egyben hagyományos partíció is volt, s amellé rakta be a logikaiakat. Ez esetben tényleg úgy van, ahogy mondod.

[ Szerkesztve ]

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#316) baracsi válasza zsolt1129 (#285) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

közben gondolkodtam, lehet nem is a Windows 7 hibája ez, hanem a Google Desktop-e, amit próbaképpen felraktam, na szedem is lefele

Isten a semmiből teremtette a világot! Ez meg is látszik rajta...

(#317) pzstm válasza baracsi (#316) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kizárt, mivel driekt 3 hardverkörnyezetben is megnéztem azóta, és egyiken sem tapasztaltam ilyen hibát...

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#318) KaraDani

KaraDani
(őstag)

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, most szedtem le én is a windows 7 et. De csak 2. oprendszernek szeretném feltenni XP mellé. Az a baj, hogy nincs külön partícióm ,mégegy oprendszernek. Van egy 640gigás satas meg egy 400as patas vinyóm, a 640 es van két felé bontva 50 giga windows xpnek program filesnak. A maradék egyben, ezen lenne mgé 70 giga hely. Felrakjam erre a szabad helyre a többi cucc mellé, és ha már esetleg nem kell simán törlöm Xp alól, vagy kéne inkább lecsípni belőle egy új partíciót?

(#319) pzstm válasza KaraDani (#318) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem szerencsésebb lenne új partícióra...én mindenképpen úgy raknám fel....

(#320) KaraDani válasza pzstm (#319) üzenetére

KaraDani
(őstag)

igen én is így gondolom, csak nem merek a meglévő kb 570 gigás partícióból így lecsípni mondjuk pqmagiccel 50 gigát, mert egyszer akadt valami probléma ebből és elszállt a winfosom pqmagic után. És annyira nem élvezném ha vesznének az adatok.

(#321) pzstm válasza KaraDani (#320) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Virtuális masinára pakold akkor fel....hamarosan úgyis itt a BETA.... a tesztelők már a 7004-es BUILD-et nyüstölik! :C :Y

(#322) KaraDani válasza pzstm (#321) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Hát lehet egyenlőre kihyagyom akkor, mer a virtuálissal aza baj, hogy ahogy néztem 3dt nem annyira támogatnak. Amúgy kicsit off de 32bit vagy 64 bit inkább, még mindíg csmó proginak problémája van a 64 bittel?

(#323) pzstm válasza KaraDani (#322) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

6956-os BUILD-ből csak 32bit-es verzióhoz jutottam hozzá... amúgy legtöbb progi már tmáogatja/fut a 64bit-es rendszereken is....

(#324) Ipk18 válasza God Vazzeg (#302) üzenetére

Ipk18
(lelkes újonc)

Én a 6936-ot nyúzom, mióta elérhető. Teljesen stabil, semmi gond nincs vele. Mindjárt az elején felraktam a TimeNuke-t, azóta csak azt írja ki a hátralévő napok helyett, hogy "Status Not Available". Még nem telt el 30 nap, úgyhogy nem tudom, ez a megoldás mennyire tartós. Ha kijön a beta akkor a 6936 úgyis befejezi a pályafutását.

(#325) pzstm válasza Ipk18 (#324) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 64bites verziót? :)
Mert a BETA-ból már én is 64 bitest tervezek felrakni! :C :R

(#326) God Vazzeg válasza Ipk18 (#324) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ezt a time nuke dolgot elküldenéd az email címemre? Megköszönném :R Ja és tényleg: 64 bitest használsz? :U

(#327) Ipk18 válasza God Vazzeg (#326) üzenetére

Ipk18
(lelkes újonc)

Persze, 64 bites. Szerintem a 6936-osból nincs is 32 bites, mint ahogy a 6956-osból sincs 64-es. Vagy legalábbis nem hozzáférhető, Megy a privi.

(#328) God Vazzeg válasza Ipk18 (#327) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ja, értem :R Se privi, se mail nem jött még :F

[ Szerkesztve ]

(#329) SAMYka válasza MrCsiT (#314) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

A logikait kevered a kiterjesztettel. A primari az teljesen külön épül fel azaz semmi köze a logikaihoz. A logikain belül hozol létre kiterjesztett partició vagy particiókat. Ha kinullázod a logikait bukik vele a kiterjesztett is fügetlenül hogy hány van a logikain belül. Tehát a logikai csak úgy működik mint egy keret annak nincs betűjelzése míg a kiterjesztettnek van ezért kiterjesztettet csak logikain belül tudsz létrehozni.

[ Szerkesztve ]

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#330) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv! Rákerestem a témára, kidobott vagy 50-et! Ráböktem erre! :)
Látom szinte naponta jönnek ki az új beta változatok! Én szem szerint nagyon várom a magyar első már nem beta kivitelt! Először lennek hajlandó arra h még ha semmi sem megy rajta én feltenném! Anno a 98-ról az XP-re való átállásomkor is már az SP1-ről beszéltek amikor én feltettem!
Ajánlom figyelmetekbe az aláírásomat!

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#331) partymaci válasza SymbianOS (#330) üzenetére

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

egyeni velemenyem az h aki nem mert belevagni a vista hasznalataba az win7re is nagyon nehezen fog valtani, ez az atlag user. Az xp is hosszu ido alatt forrta ki magat, ha ennyi idot adtak volna a vistanak az is kiforr.
Nekem az eddigi windowsokkal semmi bajom nem volt. Meg millenium is futott szepen pedig azt aztan szidtak mint a bokrot, szinte tobbet hasznaltam mint win98at. Persze lehet envagyok makos hogy mindeg jo vasat rakok ossze.
Vistabol is mar fent volt az RTM, most meg a win 7 szaladgal elesbe. En nemlatom annyival jobbnak a vistanal... jobban optimalizalt vista.

azt szeretnem meg kerdezni hogy ezt
http://c12design.extra.hu/alien/send.jpg
a hibakuldo szolgaltatast hol lehet kikapcsolni vagy mi a neve, gondolom msconfig -> service

xp-nel talan ezvolt a hibabejelento szolgaltatas :F

[ Szerkesztve ]

(#332) partymaci

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

(#333) SymbianOS válasza partymaci (#331) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én sem, de váltani kell, évek óta kint van az xp, én maximálisan stabilnak tartom. Arra számítok h az xp után win 7 elég nehézkes lesz az átállás, nehézkesebb mint vista után win 7-re! Tiszába vok vele h a win 7 a vista javítása! Ettől függetlenül a vistát 0-nak tartom, mint a win ME-t is anno! Bocsi

futtatás> msconfig?

[ Szerkesztve ]

(#334) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

services.msc ?

(#335) Ijk válasza SymbianOS (#333) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Nemtudom mi a baj a vistával, nálam x64 ultimate közel 1 éve fut problémamentesen. Windows 7-re váltok, majd amikor kijön egy jó végleges verzió.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#336) gV válasza SymbianOS (#330) üzenetére

gV
(őstag)

Én szem szerint nagyon várom a magyar első már nem beta kivitelt!

augusztus környékén jön a kiadásra jelölt változat, elvileg, ellenben már most olyan állapotban van, h simán felteheted, illetve mostmár mégse várd meg január elejét amikor jön az első(?) beta (a mostaniak csak előzetesek)

az aláírásodban lévő képről: nem érdekelt eddigsem mások negativ véleménye a Vistáról ezután sem fog, szerintem egy remek op rendszer, nagyon örültem mikor végre megjelent és lecserélhettem az uncsi XP-t

(#337) strebacom

strebacom
(senior tag)

Szerintetek mi lehet az OKA ennek a dolognak érthetetlen, mert most meg jó a win7 miatt lehet ez, de még a bios sem tölt be akkor meg miköze van az op.rendszerhez..neem... :F :F
Köszi!!! :R :R

Gianni The Best!

(#338) D@ni88 válasza strebacom (#337) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

alaplap halt le... nekem is ugyan így volt. az hogy sípol oké, de nekem a P5B-m égett le a memóknál, aztán ugynaőgy nem indult, és ha kivettem akkor sípolt, pedig leégett az egész memó része :DDD
sajnos sztem nálad is ez lehet a hiba...

(#339) God Vazzeg válasza strebacom (#337) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Bios probléma lehet, reseteld ki, és kész :U Vagy teljes kikapcs, utána [insert] nyomvatart és úgy bekapcs. Már ha legközelebb ilyen lesz ;)

(#340) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Win7 alatt működnek a vista gadgetek? Érdekelne, de nincs most telepített win7 a közelemben :U

(#341) strebacom

strebacom
(senior tag)

oké.... köszi a válaszokat, de akkor, meg hogy lehet hogy most is megy frankón, arról irok...tegnap meg az istennek sem kapcsolt be..... :F :R

Gianni The Best!

(#342) God Vazzeg válasza strebacom (#341) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Nincs neki baja, csak a bios néha összezavarodik. Bios reset és megy tovább. Vagy mint a te esetedben: spontán rendeződik. Érdemes lenne egy bios update szerintem ;)

(#343) strebacom válasza God Vazzeg (#342) üzenetére

strebacom
(senior tag)

köszi, de ezen már túl vagyok, de mégis csinálta ma, valószínü, valami kontakthiba lesz holnap(ma) szétszedem az egészet és átnézem....

Gianni The Best!

(#344) God Vazzeg válasza strebacom (#343) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Kiegészítő csatit nézd meg (táp-alaplap) :K De érdekes azért :U Esetleg nézd meg egy másik táppal :F

(#345) SymbianOS válasza gV (#336) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én arra a verzióra gondolok ami már a boltokba is helyet kap! Ja és magyar! :)

[ Szerkesztve ]

(#346) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mit kell csinálni hogyha a beta megjelenik akkor én is letölthessem a microsoft oldaláról? vagy majd letöltöm utána? fgondolom nem ilyen publikus teszt lesz

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#347) pzstm válasza God Vazzeg (#340) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Természetesen működnek.

(#348) CounterBoci

CounterBoci
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki próbált már valamilyen virtual pc-t win7-en? Esetleg VirtualBox-ot?

D-Link nyomtatószerver áron alul eladó! http://hardverapro.hu/apro/d-link_dp-301u_nyomtatoszerver/friss.html

(#349) Blue@X válasza CounterBoci (#348) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

VMware-t próbáltam már, tökéletesen megy rajta.

(#350) Blue@X válasza No-kia (#346) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha a publikus BETA megjelenik, akkor a regisztráció után(ami nyílt lesz), kapsz egy aktivációs kulcsot, és egy letöltési linket az 7-hez.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.