Érdekes...nekem több gépre is simán felment VMware.Workstation.v6.5.0.118166 verzióval......
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Érdekes...nekem több gépre is simán felment VMware.Workstation.v6.5.0.118166 verzióval......
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Valaki próbálta innen a 6936-os X64-es verziót? Ebben még nincs superbar, de a bluebadge megcsinálja
Amúgy meg elég jónak tűnik ez is, fel is dobnám a gépemre, csak ez a 30 nap zavar ![;]](/dl/s/v1.gif)
Találmány gyártási joga eladó!
ellenorizd le a csomagolt filokat h jok e aztan a .rar-bol csomagold ki a filet, nekem is elcseszte valmiert mikor installtam aztan ujracsomagotam meg kiirtam es mar toltam is felfele, mondjuk en elesbe hasznalom
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!

vki meg tudja mondani, h hol találom ezt? HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan
starmenű, parancssor, és beírod hogy regedit

Szia,
"amelyikre a rendszert teszed mindig az legyen a PRIMARY PART.....a többi ne legyen ez(a többi Logical legyen!!)." -
már ne haragudj, de ez ebben a formában szerintem hülyeség. Nekem azért vannak a disken lévő 2. vagy akár 3. partíció(i)m is elsődlegesre beállítva, mert ha a többit logikaira veszed, és tegyük fel elvész a C-d, akkor a logikaira formázott D-d, stb. szintén el fog veszni, míg ha elsődleges az is, akkor megmarad. Így a "C" bármikor átparticionálható, és semmi gond nem lesz.
..plusz.. azt ne mondd már, hogy ahhoz, hogy több vindows-t a több partícióra tehessek, külön-külön disket kellene vegyek ?! (..mert szeretnek az elsődlegesen lenni
)
"ha több primary is van akkor az bekavarhat," - csak ha valami instabil fost használsz oprendszernek, egyébként sosem hallottam ilyesmiről 
..bármit, amivel nem értesz egyet, tudnál konkrét példákkal indokolni ?
üdv:
Mr.CsiT
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

Start/run (vagy futtatás)
regedit + enter
..és ezen belül 
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

Kipróbálnám a Win 7-et, de meglévő op. rendszer mellé (külön partíció) telepíteném, boot managert elintézi a Win, vagy manuálisan kell beállítani?
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
"Nekem azért vannak a disken lévő 2. vagy akár 3. partíció(i)m is elsődlegesre beállítva, mert ha a többit logikaira veszed, és tegyük fel elvész a C-d, akkor a logikaira formázott D-d, stb. szintén el fog veszni, míg ha elsődleges az is, akkor megmarad."
Ha valami hülyeség, akkor ez az, már bocs. Egy logikai partíciónak semmi köze az elsődleges partíció(k)hoz, sőt a logikai partícióknak sincs egymáshoz közük. A logikai partíció azért lett kitalálva, mert elsődleges partícióból maximum 4 lehet egy merevlemezen (mikor kialakították a merevlemez felépítését nem gondoltak arra, hogy kellhet több), s erre nyújt egy olyan megoldást, hogy a merevlemezen létrehoz (fizikailag) egy elsődleges partíciót, amin belül tudsz te újabb (logikai) partíciókat létrehozni (ezeknek a száma is korlátozott, ez elég nagy szám már ahhoz, hogy ebből ne legyen gond).
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Nekem sem sikerült még felrakni virtuális gépre! Bár én Virtualboxal próbáltam de megállt telepítés közben!
"-Class az inged! Örökölted? -Nem, csak /dev/null black magic-kel mosom."
Nekem a 6956 felment MS virtual pc alatt...
OP rendszerem vista 32 bit, a virtual pc-nél telepítés előtt, oprendszernek "Othert"- állítottam be, ramnak 1GB-ot...
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

hi!
talált már vki használható pdf-printert win 7 alá? Eddig akármit próbáltam, primoPDF, doc2pdf, egyik sem ment. köszi

pdfcreator tökéletesen működik

..pedig, ahogy emlékszem, eléggé tényszerű, hogy ha a logikai(más néven régebben: kiterjesztett partíció, ugye ) pl .D "alól" kihúztad régebben a C-t, akkor ugyanabban a pillanatban borult fel, mint a már nem létező C.. esetleg valamit összekevernék 
Valamit keversz, vagy esetleg azt el tudom képzelni, hogy a logikai partíció úgy lett létrehozva, hogy a logikai partícióknak létrehozott primary partíció egyben hagyományos partíció is volt, s amellé rakta be a logikaiakat. Ez esetben tényleg úgy van, ahogy mondod.
[ Szerkesztve ]
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

közben gondolkodtam, lehet nem is a Windows 7 hibája ez, hanem a Google Desktop-e, amit próbaképpen felraktam, na szedem is lefele
Isten a semmiből teremtette a világot! Ez meg is látszik rajta...
Nem kizárt, mivel driekt 3 hardverkörnyezetben is megnéztem azóta, és egyiken sem tapasztaltam ilyen hibát...

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, most szedtem le én is a windows 7 et. De csak 2. oprendszernek szeretném feltenni XP mellé. Az a baj, hogy nincs külön partícióm ,mégegy oprendszernek. Van egy 640gigás satas meg egy 400as patas vinyóm, a 640 es van két felé bontva 50 giga windows xpnek program filesnak. A maradék egyben, ezen lenne mgé 70 giga hely. Felrakjam erre a szabad helyre a többi cucc mellé, és ha már esetleg nem kell simán törlöm Xp alól, vagy kéne inkább lecsípni belőle egy új partíciót?
Szerintem szerencsésebb lenne új partícióra...én mindenképpen úgy raknám fel....

igen én is így gondolom, csak nem merek a meglévő kb 570 gigás partícióból így lecsípni mondjuk pqmagiccel 50 gigát, mert egyszer akadt valami probléma ebből és elszállt a winfosom pqmagic után. És annyira nem élvezném ha vesznének az adatok.
Virtuális masinára pakold akkor fel....hamarosan úgyis itt a BETA.... a tesztelők már a 7004-es BUILD-et nyüstölik!

Hát lehet egyenlőre kihyagyom akkor, mer a virtuálissal aza baj, hogy ahogy néztem 3dt nem annyira támogatnak. Amúgy kicsit off de 32bit vagy 64 bit inkább, még mindíg csmó proginak problémája van a 64 bittel?
6956-os BUILD-ből csak 32bit-es verzióhoz jutottam hozzá... amúgy legtöbb progi már tmáogatja/fut a 64bit-es rendszereken is....
(#324) Ipk18 válasza God Vazzeg (#302) üzenetére

Én a 6936-ot nyúzom, mióta elérhető. Teljesen stabil, semmi gond nincs vele. Mindjárt az elején felraktam a TimeNuke-t, azóta csak azt írja ki a hátralévő napok helyett, hogy "Status Not Available". Még nem telt el 30 nap, úgyhogy nem tudom, ez a megoldás mennyire tartós. Ha kijön a beta akkor a 6936 úgyis befejezi a pályafutását.
a 64bites verziót?
Mert a BETA-ból már én is 64 bitest tervezek felrakni!

(#326) God Vazzeg válasza Ipk18 (#324) üzenetére

Ezt a time nuke dolgot elküldenéd az email címemre? Megköszönném
Ja és tényleg: 64 bitest használsz? 
(#327) Ipk18 válasza God Vazzeg (#326) üzenetére

Persze, 64 bites. Szerintem a 6936-osból nincs is 32 bites, mint ahogy a 6956-osból sincs 64-es. Vagy legalábbis nem hozzáférhető, Megy a privi.
(#328) God Vazzeg válasza Ipk18 (#327) üzenetére

Ja, értem
Se privi, se mail nem jött még 
[ Szerkesztve ]
A logikait kevered a kiterjesztettel. A primari az teljesen külön épül fel azaz semmi köze a logikaihoz. A logikain belül hozol létre kiterjesztett partició vagy particiókat. Ha kinullázod a logikait bukik vele a kiterjesztett is fügetlenül hogy hány van a logikain belül. Tehát a logikai csak úgy működik mint egy keret annak nincs betűjelzése míg a kiterjesztettnek van ezért kiterjesztettet csak logikain belül tudsz létrehozni.
[ Szerkesztve ]
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
Üdv! Rákerestem a témára, kidobott vagy 50-et! Ráböktem erre! 
Látom szinte naponta jönnek ki az új beta változatok! Én szem szerint nagyon várom a magyar első már nem beta kivitelt! Először lennek hajlandó arra h még ha semmi sem megy rajta én feltenném! Anno a 98-ról az XP-re való átállásomkor is már az SP1-ről beszéltek amikor én feltettem!
Ajánlom figyelmetekbe az aláírásomat!
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
egyeni velemenyem az h aki nem mert belevagni a vista hasznalataba az win7re is nagyon nehezen fog valtani, ez az atlag user. Az xp is hosszu ido alatt forrta ki magat, ha ennyi idot adtak volna a vistanak az is kiforr.
Nekem az eddigi windowsokkal semmi bajom nem volt. Meg millenium is futott szepen pedig azt aztan szidtak mint a bokrot, szinte tobbet hasznaltam mint win98at. Persze lehet envagyok makos hogy mindeg jo vasat rakok ossze.
Vistabol is mar fent volt az RTM, most meg a win 7 szaladgal elesbe. En nemlatom annyival jobbnak a vistanal... jobban optimalizalt vista.
azt szeretnem meg kerdezni hogy ezt
http://c12design.extra.hu/alien/send.jpg
a hibakuldo szolgaltatast hol lehet kikapcsolni vagy mi a neve, gondolom msconfig -> service
xp-nel talan ezvolt a hibabejelento szolgaltatas 
[ Szerkesztve ]

Én sem, de váltani kell, évek óta kint van az xp, én maximálisan stabilnak tartom. Arra számítok h az xp után win 7 elég nehézkes lesz az átállás, nehézkesebb mint vista után win 7-re! Tiszába vok vele h a win 7 a vista javítása! Ettől függetlenül a vistát 0-nak tartom, mint a win ME-t is anno! Bocsi
futtatás> msconfig?
[ Szerkesztve ]
services.msc ?

Nemtudom mi a baj a vistával, nálam x64 ultimate közel 1 éve fut problémamentesen. Windows 7-re váltok, majd amikor kijön egy jó végleges verzió.
Beginning is easy - Continuing is hard.

Én szem szerint nagyon várom a magyar első már nem beta kivitelt!
augusztus környékén jön a kiadásra jelölt változat, elvileg, ellenben már most olyan állapotban van, h simán felteheted, illetve mostmár mégse várd meg január elejét amikor jön az első(?) beta (a mostaniak csak előzetesek)
az aláírásodban lévő képről: nem érdekelt eddigsem mások negativ véleménye a Vistáról ezután sem fog, szerintem egy remek op rendszer, nagyon örültem mikor végre megjelent és lecserélhettem az uncsi XP-t

Szerintetek mi lehet az OKA ennek a dolognak érthetetlen, mert most meg jó a win7 miatt lehet ez, de még a bios sem tölt be akkor meg miköze van az op.rendszerhez..neem...
Köszi!!!

Gianni The Best!
alaplap halt le... nekem is ugyan így volt. az hogy sípol oké, de nekem a P5B-m égett le a memóknál, aztán ugynaőgy nem indult, és ha kivettem akkor sípolt, pedig leégett az egész memó része
sajnos sztem nálad is ez lehet a hiba...
(#339) God Vazzeg válasza strebacom (#337) üzenetére

Bios probléma lehet, reseteld ki, és kész
Vagy teljes kikapcs, utána [insert] nyomvatart és úgy bekapcs. Már ha legközelebb ilyen lesz ;)

Win7 alatt működnek a vista gadgetek? Érdekelne, de nincs most telepített win7 a közelemben 

oké.... köszi a válaszokat, de akkor, meg hogy lehet hogy most is megy frankón, arról irok...tegnap meg az istennek sem kapcsolt be.....

Gianni The Best!
(#342) God Vazzeg válasza strebacom (#341) üzenetére

Nincs neki baja, csak a bios néha összezavarodik. Bios reset és megy tovább. Vagy mint a te esetedben: spontán rendeződik. Érdemes lenne egy bios update szerintem 
(#343) strebacom válasza God Vazzeg (#342) üzenetére

köszi, de ezen már túl vagyok, de mégis csinálta ma, valószínü, valami kontakthiba lesz holnap(ma) szétszedem az egészet és átnézem....
Gianni The Best!
(#344) God Vazzeg válasza strebacom (#343) üzenetére

Kiegészítő csatit nézd meg (táp-alaplap)
De érdekes azért
Esetleg nézd meg egy másik táppal 
Én arra a verzióra gondolok ami már a boltokba is helyet kap! Ja és magyar! 
[ Szerkesztve ]
mit kell csinálni hogyha a beta megjelenik akkor én is letölthessem a microsoft oldaláról? vagy majd letöltöm utána? fgondolom nem ilyen publikus teszt lesz
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
(#347) pzstm válasza God Vazzeg (#340) üzenetére
Természetesen működnek.
Valaki próbált már valamilyen virtual pc-t win7-en? Esetleg VirtualBox-ot?
D-Link nyomtatószerver áron alul eladó! http://hardverapro.hu/apro/d-link_dp-301u_nyomtatoszerver/friss.html
(#349) Blue@X válasza CounterBoci (#348) üzenetére
VMware-t próbáltam már, tökéletesen megy rajta.