Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#251) Core2duo6600 válasza tothm (#1) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sp1 óta már a vista is a server 2008 kerneljét használja tehát a Vienna is min . ezt....

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#252) core2 válasza moonman (#231) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

:DDD NA látod ebben igazad van! :R

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#253) Zoli1222

Zoli1222
(őstag)

Sziasztok. melyiket érdemesebb felpakolni? A 64bites 6801-et vagy 32bit-es 6956-ot? Most még csak 2G ram van a gépemben, de mostanában tervezek venni +2G-át.

////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

(#254) baracsi válasza Zoli1222 (#253) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

szerintem a 6956-t, mert abban aktiválva van a superbar, csak ne az IND-es verziót mert azzal valami gáz van, nekem a laptopban 2G ram van meg egy 1.47 GHz-es proci és hibátlanul fut a Windows7

[ Szerkesztve ]

Isten a semmiből teremtette a világot! Ez meg is látszik rajta...

(#255) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

Arra van valami ötlet, hogy miért csak akkor hajlandó bootolni, ha indítás előtt F8-al (ASUS boot menü) megadom, hogy melyik a boot winyó? BIOS-ban is ugyanaz van beállítva, de ha nem adom meg manuálisan, akkor nem találja. Lehet sérült a MBR, ezt hogyan lehet helyreállítani a 7-esnél? Köszi szépen!

(#256) Zoli1222 válasza baracsi (#254) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

nagyon nagy gáz van vele? Mert épp most sikerült leszednem. :F

[ Szerkesztve ]

(#257) Silenzio válasza eVan (#246) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát végülis leírtam. Az USB-s fejhallgatónak saját driver kell, amit a Windows feltesz neki az jó, csak én a sajátját akartam nem az ő generic USB-s szarát amiben még a hangkimenetet sem tudom állítani 2.0-7.1 között. Mint kiderült később, az 5.1 remekül működik csak körülményes a használata. A gond viszont nem az USB-s driverrel van, ez már Vistán is kiderült, hanem az SB audigy driverrel, amit a win alapból felpakol, emiatt nem ad ki hangot a fejhallgató. Ezt lecserélve akadt ki a windows, ekkor resetelt és ekkor szemetelte a képet a vga is, amit mondjuk nem értek, de biztos van benne ráció, mert miután töröltem az audigy drivert, megjavult. A kékhalálnál memóriamenedzselési hibákra hivatkozott.

Az UAC-témához nem fűznék több kommentárt, mindennapi használatra teljesen jó, ha viszont felpakolsz jónéhány programot az új rendszerre, meg drivert, meglepően idegesítő lehet. Nem kapcsoltam ki, elvagyok vele. Kordában tartja a dolgokat, a Win 7-et úgyis csak tesztelem, multimédia, kezelőfelület és játékok érdekelnek egyelőre, ennyi.

Továbbá vírusos volt a PowerISO-m, ez is belejátszott az instabilitásba, az előző buildnél leblokkolta az egyik magot teljesen, csak nem vágtam hogy ő tehet róla, ott még a vírusirtó sem találta meg.

A GTA IV-gyel volt még bajom, a működését azóta sem értem pontosan de most megy rendesen. Ennyi. A rendszer pedig stabil és gyors, belőttem a Vista Managerrel, segített jópár dologban.

moonman: Tudom hogy nehéz megfelelő időt szánni egy hozzászólásra, ezért leírom röviden, egyszerűen. A monitorom hivatalosan nem Vista kompatibilis (19-es Wide), ezért 60 Hz-et vagyok kénytelen használni. Nem segít semmi. Az új win 7 driver a bizonyíték hogy egyszerű lenne megoldani a hibát, de nem teszik mert pénz beszél, kutya ugat. Szemét csalás folyik mindenütt, így az IT érában is. Miután a win 7 próbadriver helyett feltettem a hivatalos 8.12-t, a monitor többé már nem támogatta a 75 Hz-t, és a képfrissítés felülírására vonatkozó lehetőség is le lett tiltva. Számomra ez elég bizonyíték, ugye még véletlenül se legyen jó a Usernek.

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#258) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Sziasztok

Letöltöttem egy win7-litefornetbook 6956 verziót, és szuper kis light verzió lett, 5,95gb-ot foglal 1,3gb swap mellett, alap betöltésnél 400mb-t foglal a memóból. Eddig minden tökéletes vele, vistas catalyst driver felment csont nélkül, minden ok, gadgetek is mennek tökéletesen. Egyelőre egy tesztgépre raktam fel, nemsokára jön az enyémre is, mert tetszik. Egyedül az zavar, hogy a daemon nem megy fel rá, de hátha valaki megoldja :D

Találmány gyártási joga eladó!

(#259) eVan válasza God Vazzeg (#258) üzenetére

eVan
(kvázi-tag)

PowerISO a program neve ami megoldja a problémádat,daemon tools sehogy sem fog menni,de a poweriso még gyorsabb és ugyanannyit tud. :R

Minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyákat.:)

(#260) God Vazzeg válasza eVan (#259) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Köszönöm, ez gyors volt, majd jól kipróbálom :D :R

(#261) God Vazzeg válasza God Vazzeg (#260) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Működik! :D

(#262) Komplikato válasza Zoli1222 (#253) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Esetleg 64 bites 6936 + BlueBadget V2? :)

Close the World ..... Open the Next!

(#263) Zoli1222 válasza Komplikato (#262) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

Jó kérdés. :)) Mert ez miben más, mint a többi? És vki megtudja mondani, h a 6956 IND-del mi a gubanc?

[ Szerkesztve ]

(#264) God Vazzeg válasza Komplikato (#262) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Mi az a "BlueBadget V2"? :B Rákerestem, de rossz az angolom.. Letiltott cuccokat lehet vele elérni? :U

(#265) baracsi válasza Zoli1222 (#263) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

nekem sokkal lassabban indult, mint az előző 6956-os, néha "Not responing"-olt a Firefox, akadozott, összességében nem tetszett én visszaraktam az előző 6956-ost. Driverekkel is volt gond, nem mindent ismert fel, mint a másik, össze-vissza frissítgette magát. Ez a mostani 6956-os meg nem. Tapasztalati úton mondható, hogy az IND-es verzió nem 100-as. Mire meg lejárna a 30 nap szerintem lesz újabb build.

(#266) pzstm válasza baracsi (#265) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélhetőleg addigra már BETA1 lesz, meg amúgyis 30 napos visszaszámlálás újraindítható....

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#267) pzstm válasza God Vazzeg (#264) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha jól emlékszem, akkor azt a célt szolgálta, hogy a 6801-ben még nem alapérelmezettként elérhető új funkciókat egy restart után előcsalta.
Amúgy azóta már van 3-as verzió is belőle...
Blue Badge rev. 3

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#268) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

Sziasztok!
Ki szeretném én is próbálni ezt a legutóbbi tesztverziót, hogy lenne érdemes telepítenem?
Nem szeretnék sokat vacakolni vele, ezért gondoltam h a meglévő XP mellé kéne felrakni de nem tudom mennyire kavarna be az XP-nek ezért nem merem.. problémás ez a fajta megoldás? Ha mást nem akkor egy másik partícióra rakom, csak hallottam olyan tapasztalatokat h adatvesztést okozott, úgyhogy ettől is ódzkodom.

(#269) strebacom válasza baracsi (#265) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Melyik a másik verzió, mert nekem semmi bajom (az IND-el)...vagy nem is azt szedtem le. :F :F

Gianni The Best!

(#270) Havajava válasza pzstm (#267) üzenetére

Havajava
(kvázi-tag)

Felraktam ezt a kis progit vagy akármit. Milyen rejtett funkciókat is csal elő?

Milyen hosszú az a pad amin 3 nő ül? - 6 láb 3 hüvely!

(#271) God Vazzeg válasza pzstm (#267) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ahham. Értem. Az én verziómban alapból minden működött. De most szedtem egy 6936 x64-et, ez lesz a következő kipróbálásra :K ;]

(#272) L7wy

L7wy
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is IND-es verzió van. Nem szabad feltenni a timernuke-t , mert legalábbis nekem utána nem frissített. emígy minden atomgyors, na jólvan nem atomgyors, de jó minden és jobb mint vista.

Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

(#273) pzstm válasza L7wy (#272) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És ha valaki mégis feltette esetleg? AMúgy ismerősnek definition udate jön lefelé, csak watermarkban megjelent a nem genuine felirat...mondjuk érdekes hogy egy restart után eltűnik, aztán 2 napig megint nem jött elő....

(#274) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

A reliable Russian website (demo:demo) has claimed that the beta Microsoft will upload is build 7000.0.081212-1400, built December 12th. They also claim the build will be made available to testers within the next 48 hours.

(#275) Spirit

Spirit
(őstag)

Sziasztok! Sok jót hallottam már a Win7-ről, de szeretném megkérdezni,hogy jelen állapotában tökéletesen használható-e játékokra, filmekre,zenékre. Gondolok itt arra,hogy minden játék elfut-e alatta, és vannak-e sebesség anomáliák stb. Az nem zavar,ha mondjuk a Daemon Tools nem megy, arra van más megoldás. Jövő héten érkezik a gépembe egy 4670-es videókari, remélem ATI fronton is minden oké. Szívesen feltenném elsődleges rendszernek, mert az Xp valahogy nem szereti a gépemet, néha nagyon lassúnak tűnik, hiába, eljárt felette az idő. A Vistához viszont kevés a ramom, emiatt nagyon köhög, játszani meg lehetetlen vele ilyen gépen. A 7-es állítólag még az XP-nél is kevesebb RAM-ot eszik, emiatt különösen jól jönne.

(#276) pzstm válasza Komplikato (#274) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

El kezdhetnék terjeszteni az oroszok más oldalakon is :DD :))

(#277) Zoli1222

Zoli1222
(őstag)

Bajban vagyok.
Felrakatam win7-et, és a saját gépből eltűnt az 500gigás winyó, de a feladatkezelő meg látja. :Y Mi a teendő ilyenkor? :F 300G adatom van rajta. :W

(#278) Dave™ válasza Zoli1222 (#277) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Control panel, Administrative tools, Computer management, Disk management, és ott rendelj hozzá egy betűt.

(#279) Zoli1222 válasza Dave™ (#278) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

köszönöm :R köszönöm :R :))

[ Szerkesztve ]

(#280) Zoli1222

Zoli1222
(őstag)

Ja!!! Annyi lenne még a problémám, h:
van 1 250G winyó, meg 1 500G vinyó
a 250-es 2 részre van partícionálva(c,d) a c-re raktam fel a win7-et, de ha a bios-ban a 250-es vinyóra állítom a boot-olást nem csinál semmit. :F
és az 500-ast is elsődleges meghajtónak nézi.
Mit és hol kell beállítanom, h rendesen bebootoljon?

(#281) Dave™ válasza Zoli1222 (#280) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Nem tudom, nekem is ez a bajom, szerintem a MBR-al van valami gáz, ha előtte Vista volt rajta, akkor meg még valószínűbb. XP-nél volt valami fixmbr parancs, nem tudom itt van-e, de célszerű volna, nekem is csak úgy bootol, ha F8-as boot menüből kiválasztom induláskor a boot device-t.

(#282) strebacom válasza Zoli1222 (#280) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Rosszul van formázva a winyód, amelyikre a rendszert teszed mindig az legyen a PRIMARY PART.....a többi ne legyen ez(a többi Logical legyen!!)....és akkor tuti arra fogja tenni, de ha több primary is van akkor az bekavarhat,valamelyik paticiómenedzser progival meg tudod ezt nézni!!
Példa:

[ Szerkesztve ]

Gianni The Best!

(#283) Komplikato válasza Komplikato (#274) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Valaki benfentes írta, hogy kacsa az infó. Mivel (szintén nem hivatalosan) január 13-án kezdődik a béta, elég fura lenne ha ennyire előre értestve lennének. Anno Vistánál is kb. egy vagy másfél héttel jött értesítés, és késöbb lehetett beloginolni egy kulcs generáló oldalra. A build szám viszont szerintem valós, mivel dec. 12 elött már tuti létezett 6995-ös ...

(#284) baracsi

baracsi
(lelkes újonc)

azt vettem észre, hogy ez a windows7 az összes tömörített állományomat kitömöríti a háttérben, reggel töröltem, mert 2.5 giga szabad helyem volt, most megnéztem, már csak 590 mega volt. Ti is tapasztaltátok ezt? Elég sok mindent tárolom a másik partíción, ezért is volt mivel teleb@sznia a TEMP-et.

(#285) zsolt1129 válasza baracsi (#284) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

Furcsa egy eset nem mondom. Csak úgy fogta és kicsomagolta a tömöritett fájlokat :F

(#286) n_gy_k

n_gy_k
(senior tag)

Sziasztok!

Melyik Windows 7-et érdemes felrakni? Több fajta build-et is láttam van iND-es meg VMWare Virtual Machine-s is 32 meg 64 bit-es is. Konfigom az adataimnál. Melyiket érdemes kipróbálni? Mi a különbség a különböző verziók között?

üdv,
n_gy_k

(#287) partymaci

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ha valakinek gondja lenne vele, windows 7 alatt x-fi driver telepites:
drivert letolt
.exe -t kicsomagolod valamilyen csomagoloval (7z) winrar, winzip stb
onnan meg mar elerhető a setup.exe es siman futtatható :C

Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!

(#288) Nyiscsák

Nyiscsák
(senior tag)

Meg tudja valaki mondani hogy hogyan tudnám felrakni virtuális gépre Vista alól? Virtualbox-al próbáltam de nem ment :(

"-Class az inged! Örökölted? -Nem, csak /dev/null black magic-kel mosom."

(#289) Spirit válasza partymaci (#287) üzenetére

Spirit
(őstag)

Nekem sehogysem akar felmenni, folyton Windows XP-nél újabb rendszer után sír. Mit csináljak?

(#290) partymaci válasza Spirit (#289) üzenetére

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez a legjabb driver december 8-adikai:
SBXF_PCDRV_LB_2_18_0008.exe
ezt csomagold ki winrarral vagy winzippel, es aztan futtasd a setupot
nekem legalabbis mukodik music-hoz de sztem gamerhez is jo kell legyen

[ Szerkesztve ]

(#291) Zoli1222 válasza strebacom (#282) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

Bocs, hogy mindig zargatlak, de hogy tudom logical-lá varázsolni? És ha sikerül, boot-olásnál nem lesz velel semmi zűr? :F

(#292) Spirit válasza partymaci (#290) üzenetére

Spirit
(őstag)

Mindent megoldottam azóta, köszi szépen a PAX drivert raktam fel hozzá egyenként kompatibilitás módban, gyönyörűen megy minden az 5.1 is. Egyetlen bajom,hogy a memóriaigénye játékok köhögnek alatta, bár jobb,mint Vistán,de gyengébb,mint Xp-n. Azonban a be-ki lépegetés még így is gyorsabb. Összességében nekem már most jobban megéri 7-est használni XP helyett, és elméletileg márciusban alaplap+cpu+ram csere, szal mostmár marad.

(#293) strebacom válasza Zoli1222 (#291) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Nem zavarsz szivesen segitek(ha tudok), de nem értem a kérdést....mit akarsz logical-á formázni???? :F

Gianni The Best!

(#294) partymaci

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

üdv
nekem a taskhost.exe general bizonyos idokozonkent hibat, de nemtom mitol lehet, masnak ilyen jellegu problemaja?
vagy tasklist.exe nemis tudom valamelyik a ketto kozul :F

[ Szerkesztve ]

(#295) God Vazzeg válasza Zoli1222 (#291) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Bármelyik program tudja amelyik lemezkezelésre való, acronis, partition manager, stb.. A logikai partició egy kiterjeszett partició, azon belül kell még létrehozni a formázott particiókat, amik szintén logikaik lesznek, nem elsődlegesek. Eredetileg még a win95-ös időkben csak így szabadott particionálni, hogy 1db elsődleges partició legyen, mert különben voltak kavarodások. Kicsit olvass utána a témának :K

(#296) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

melem eltűnt az oldalsáv:) mondjuk nem is baj, mert mindig csak zavart...

(#297) Zoli1222

Zoli1222
(őstag)

Remélem tud vki segíteni. Vmit nagyon elbarmoltam. Feltelepítettem az acronis disk directort, azon belül pedig os selectort. Nem tetszett mert boot után, de még a windows bejelentkezése előtt jött be. Uninstall az egész. Újraindítom a gépet, erre ugyanúgy elindul az a program. Se a programfájlokban se a programok telepítése/törlése-ben nincs sehol. Hogy tudom akkor végleg eltűntetni? :F :F

[ Szerkesztve ]

(#298) dashed válasza Zoli1222 (#297) üzenetére

dashed
(tag)

amikor maga az Acronis bootloader betolt ott nem lehet kiszedni ?
nekem remlik mintha onnan is le lehetne szedni de nem 100%

(#299) Zoli1222 válasza dashed (#298) üzenetére

Zoli1222
(őstag)

és hogyan? :F

(#300) Remington

Remington
(őstag)

hello
fel szeretném rakni a win 7-et(6956 bulid) virtuális gépre de mindig ezt a hibaüzit kapom:

vmware 6.5

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.