Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#201) strebacom válasza baracsi (#200) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Na én is feltettem a 6956-ot nagyon faxa...IND verzió alapból aktiválva van minden benne, és bele van integrálva az aktivátor is hogy ne számoljon vissza....
Tényleg gyorsabb mint 6801....de viszont a 6936os nem müxik rendesen, nekem se volt benne gadget, de ebben van....

IME!!

[ Szerkesztve ]

Gianni The Best!

(#202) God Vazzeg válasza strebacom (#201) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Szia

Megy egy privi :R

Találmány gyártási joga eladó!

(#203) Silenzio

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahoy! Lenne egy kérdésem: igaz a mai gépekre vonatkoztatva is, hogy ha nem teszel fel a Windows-nak SATA-drivert a telepítés közben, akkor csak az IDE sávszél kihasználva tudja hajtani a HDD-ket? És ha igen, csak az XP esetében vagy így van a Win Vista/Win 7 esetében is? Én eddig nem hallottam ilyesmiről, de most ezzel riogat egy haverom és nekiállt szétkúrni a Vista 64 bit registry-jét hogy gyorsabb működésre bírja a HDD-t...

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#204) Cyberslider válasza Ipk18 (#179) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

A tálca 6801-ben is hagyományos volt. Külön kell aktiválni.

Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

(#205) Silenzio válasza Cyberslider (#204) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És hogy lehet aktiválni a Superbar-t?

(#206) strebacom

strebacom
(senior tag)

A legegyszerübben egy progival(én még a regböl csináltam)...
Superbar aktiváló progi:
32biteshez

64biteshez

Ja és az új oprendszerekhez nem kell külön sata driver, hisz már benne van az oprendszerben...pl:AHCI driver...

[ Szerkesztve ]

Gianni The Best!

(#207) Silenzio válasza strebacom (#206) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem. Lehet ennek tudható be, hogy Xp-n 25 perc a GTA IV telepítése, Win 7-en meg 8 perc? :)
Ja kösz a linket!

64 bitessel még nem is találkoztam, de a 32-es momentán a leggyorsabb oprendszer a gépemre. A Vista állandóan swappelt még 4 giga rammal is, az XP meg már kerékkötője a mai hardvereknek, úgy látom. Valahogy lassan dolgozik.

Melyik lenne vajh' gyorsabb a gépemre? A 32 vagy a 64 bites? Van értelme a 64 bites környezetnek egyáltalán, ha még csak tesztverzióról van szó? Profitál belőle valamit az ember?

[ Szerkesztve ]

(#208) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Sehonnan nem indul el a torrent, a trackerek illegal pass üzenetet küldenek :F Már több progival is próbáltam, de egyik se megy :O Van valami trükk erre? :U

Találmány gyártási joga eladó!

(#209) Havajava

Havajava
(kvázi-tag)

Szép ez a superbar, de a meghajtók ikonjait nem lehet ráhúzni :O

Milyen hosszú az a pad amin 3 nő ül? - 6 láb 3 hüvely!

(#210) noxon válasza Blue@X (#188) üzenetére

noxon
(fanatikus tag)

Hello! Én nem kitolni akarom, hanem valami aktivátorral aktiválni a windows 7-et. Azért azt ne mondjátok, hogy itt mindenki legális próba 7-est használ:) Biztos lehet valahogy aktiválni.

We live in a simulated world...

(#211) baracsi válasza strebacom (#201) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

igen én is leszedtem az IND-es verziót és nem itt van a kutya elásva, ugyanis amint levettem a felhasználói felügyeletek ellenőrzésében "Never notify"-ra, azonnal nem volt gadget (természetesen újraindítás után). De írja is egyébként, hogy nem fognak futni bizonyos alkalmazások. Érdemes kipróbálni.

Isten a semmiből teremtette a világot! Ez meg is látszik rajta...

(#212) baracsi válasza noxon (#210) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

Szerintem olyan nincs, hogy egy béta verziós progi illegális vagy legális, de lehet én gondolom rosszul. Szerintem a Microsoft örül, hogy ennyire ráraboltak az emberek a Windows 7-re, mert így nagyobb esélyük van arra, hogy többen megveszik. Nálam elég sanszos, hogy amint lesz végleges verzió, veszek egyet, főleg, hogy a notin legális vista van, hátha lesz valami költséghatékonyabb upgrade lehetőség.

(#213) strebacom

strebacom
(senior tag)

Hát igen ezek még nagyon alfa verziók..csak tesztre érdemes használni, noha már most jobb mint a vista...

Gianni The Best!

(#214) gV válasza God Vazzeg (#208) üzenetére

gV
(őstag)

ment egy pü

(#215) Silenzio

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elindítottam ezt a superbar aktivátort és nem változott semmi. Aztán utána olvastam, és kiderült hogy eleve superbarral települt fel. Akkor én egy király vagyok? :) Vagy az általam leszedett verzió ennyire menő?

Fenébe... Az aktivátorom ehhez már nem működik... :(
Ja még valami hogy értelme is legyen a hozzászólásomnak: megvan még a Vista fícsöre, hogy egymásra rétegzi az ablakokat, mint egy nyitott könyv lapjait? És ha igen, hogy lehet előhozni?

Ja, nem szóltam, látom nekem is az IND változat van. Oks.

[ Szerkesztve ]

(#216) baracsi

baracsi
(lelkes újonc)

Ebből az IND-es verzióból valami ki lett herélve, mert egyrészt volt olyan eszköz amit nem ismert fel, de ez az előző 6956-ban nem volt így, de az online driver keresés megoldotta. Egy másik dolog, amit nem tudom hol lehet állítani az az, hogy a SuperBar-on a taskokat ha kicseréltem egymással drag and droppal, az egész animált volt, most meg egy fehér csík jelöli a helyet, ahova kerülni fog. Ezt nem tudjátok hol lehet állítani?

(#217) Cyberslider válasza Silenzio (#215) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Valószinü hogy akkor olyan verziót szedtél le, vannak ilyenek...
Windows gomb + TAB már ha a programváltásra gondolsz.

(#218) tothm

tothm
(őstag)

Gyerekek! Ez ilyen felkapott topic lett? Örülök neki! üdv! tothm (a topicnyitó)

(#219) eVan válasza tothm (#218) üzenetére

eVan
(kvázi-tag)

Uraim..raknám fel énis az új verzsönt...daemon toolsra még mindig nincs semmi okosság? :F

Minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyákat.:)

(#220) Silenzio válasza eVan (#219) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtommal az új verzsön sem kezeli. Marad a PowerISO és társai.

(#221) eVan válasza Silenzio (#220) üzenetére

eVan
(kvázi-tag)

Már fel is raktam és eddig minden driver és egyéb progi,felment szépen fut,kicsit talán gyorsabb a Vistánál,de az Aero kicsit mintha röcögne mint anno a Longhorn bétáknál :C

(#222) Silenzio válasza eVan (#221) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aha. Én meg szopok ezerrel. Mi a fasz van ezzel a builddel? A 6801-essel szinte semmi bajom nem volt. Kékhalál a hangkártya driverem miatt, de aztán valamit működött magától és megoldotta. Itt a következő történt: 3 telepítésből 3 sikertelen, és muszáj használnom azt a szart mert az alapértelmezett driverrel a Medusa fejhallgatóm meg se nyikkan. Faszomat. Lemondtam a control panelljéről, legalább az 5.1 úgy látszik működik. De panaszkodott már mindenre: vírusfertőzés-riadó, utána villogott a kép mint a filmekben. A hangkártya driver feltelepítése után szemetelt a videokártya (!)... Nem kompatibilis az eddig használt tűzfalammal, az övé meg nem működik mert minden szart kienged a netre és meg sem kérdezi. Hol tudom manuálisan tiltani és milyen tűzfalat használjak ezzel a mocsokkal? A vége az lett hogy minden indítás után 10 másodperc alatt resetelt. Rendszervisszaállítás.

Nagy nehezen összeraktam a rendszert. GTA IV feltelepítve. Szól ez a buzi a telepítéskor hogy valami gond van a visual c++ redistributable-lel, mondjuk nem települ fel. Oké. Sebaj. Manuálisan csak sikerül. Közben a social club ratyiság frissül magától (?), a Windows Live sem települ kritikus hiba miatt, aztán mikor mindent megoldok, közli hogy RMN40-es hiba "mert csak SP2-es Win XP-m van". WTF? És most mit csináljak? Hiába kapcsolgatom a kompatibilitást. Mindezek tetejében gecire lassú is és az IE8 állandóan kifagy. Bocs a hangnemért de fél 6 óta csinálom és már fél 4... Éjjel. :((( És semmi jelét nem adja hogy működni akarna az a szar.

[ Szerkesztve ]

(#223) Cyberslider válasza Silenzio (#222) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Megértem a felháborodásod, de ha ennyire a lelkedbe gázol a dolog a saját nyugalmad érdekében ne használj BÉTÁT (főleg ne pre-bétát) :DDD

Amúgy elég érdekes ez a sok probléma, nem lehet hogy mégis azzal a verzióval van gond, amit beszereztél? Próbálj letölteni 1 másikat.

(#224) baracsi válasza Cyberslider (#223) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

tuti ezzel a verzióval van gond, először azt hittem csak nálam, de párszor úgy befagyott a mozilla, mint a fene, sokkal lassabban indul mint a másik 6956-os, ezért is használom inkább a hibernálást, na mindegy, lesz még ettől jobb is szerintem.

(#225) moonman válasza Silenzio (#222) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

valamit nagyon nem jól csinálsz, nálam egy hete fut restart nélkül egy tesztgépen.
mellesleg egy pre-betánál szerintem kicsit vissza kéne venni a hangból, nem produktív munkára van, gondolom ez nyilvánvaló.

[ Szerkesztve ]

Sent from my Windows Phone

(#226) strebacom válasza Silenzio (#222) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Hát nálam is tökéletes, a GTA4 meg simán felment,minden gond nélkül.....

Gianni The Best!

(#227) Cyberslider

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Nemhogy megvárnátok a kb 1 hónap múlva kijövő 1. bétát :DDD

Nekem még a 6801-es van fent, de erre a kis időre én má tuti nem reinstallálom.

[ Szerkesztve ]

(#228) Silenzio

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az IND verziót használom amit közületek többen is. Lehet a Win 7 próbadriverek okozzák, a legújabb hibaüzenet ugyanis már a win live nem futása miatt van (WS10), és ez bármitől lehet. Olvastam hogy lehet még alaplapi driver-hiba is.

Amit leírtatok, azokkal én mind tisztában vagyok. A probléma ott van, hogy először nem sikerült az upgrade, jött a format. De véletlenül leformáztam kábé 30-40 filmet stb. stb. Ez eleve kiborított, dehát my bad... Aztán jött a 3 percenként fagyás, és már a hajam égnek állt a két variációtól: vagy nincs hang egyáltalán, vagy kékhalál. Amit a GTA IV csinál az meg botrány. Kb. 5 féle hibaüzenetet produkált 1 óra alatt, mindig volt kifogása miért ne fusson. Szánalmas hogy mindent jobbra-balra kell frissíteni és mindig többet akar, ilyet még nem pipáltam. A gond igazából ott van, hogy elkényeztetett a 6801. Gyorsabb volt az XP-nél és 3 játékot is toltam rajta gond nélkül. Itt meg csak arra vágytam, hogy kipróbálhassam jobban fut-e a GTA, meg persze megnézzem az új felületet, de olyan mintha valaki ki akarna cseszni velem, mert semmi sem sikerül. Ja igen, és valaki tájékoztasson hogy lehet az UAC-t kilőni, mert rühellem mint a szart.

(#229) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Esetleg valakinek valami hír arról hogy a gadgetek miért is nem akarnak működni? el kaarom indítan őket és semmi nem történik......sidear.exe-re sem... (6956-os Build, nem IND-féle verzsön...)

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#230) pzstm válasza Silenzio (#228) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kezd el start menübe bepötyögni hogy change user account........... és ott találsz egy olyan menüpontot hogy change user account control settings.....

És itt húzd le a legalsóra a csúszkát.... :C

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#231) moonman válasza pzstm (#230) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

aztán gyere vissza egy hét múlva anyázni, hogy szarazegész mer megette a vírus :)

(#232) pzstm válasza moonman (#231) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezt tuti nekem akartad írni? :)
Szóval nem mondtam én ilyet...... se azt hogy szar lenne se semmi ilyesmi...sőt...nagyon is meg vagyok vele elégedve és már várom a BETA-t :-)
Csak érdeklődtem hogy másnak is van-e ilyen problémája, vagy csak nálam merült fel ez az egyedi "hibajelenség"? :B

[ Szerkesztve ]

(#233) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

közben leesett mire írtad :B :DDD
Én csak leírtam neki hogy is kell kikapcsolni :DD
Persze aki kikapcsolja az nyilván saját felelősségre kapcsolja ki, és már nagyon-nagyon-nagyon ért a dolgokhoz! :C

(#234) Silenzio válasza pzstm (#230) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már megoldottam. Valami gond van a cuccal, szerintem nem szabad a rendszerpartícióra telepíteni mert az UAC letiltja bizonyos funkcióit és nem áll össze a "rendszer". Végülis nem sok olyan játékot tudok ami kapásból 2 alkalmazást futtat maga után a háttérben.

Félreértések elkerülése végett nem krekkelgetős warezolós problémám volt és nem is a live accountom kavart be, egyszerűen képtelen volt futtatni a cuccot. A reinstall (más partícióra) megoldotta.

Valaki próbálta már az ATI próbadrivereit? Lassúnak tűnnek a 8.12-höz képest, viszont van egy "megdöbbentő" előnyük. A driver feltelepítése után végre tudok natív felbontásban natív képfrissítést használni a 60 Hz helyett. Erre másfél évet kellett várnom, mivel a Fujitsu Siemens úgy döntött, a monitorom nem Vista Certified... Fura hogy semmiféle hack meg refreshlock nem segített, holott most egy egyszerű VGA driver oldja meg.

pzstm: Nono, fiam, ne arcoskodjunk, már Vista alatt is kikapcsoltam, és nem volt semmi gondom. A hajam kihullott és kiszáradtam az anyázásban, mikor egy rohadt savegame bemásolásakor kiírta, hogy "hozzáférés megtagadva". Nehogy már ez legyen a jövő, hogy a Usert korlátozzuk a gép biztonsága érdekében... 15 éve használok PC-t és mindent magamtól tanultam. Olyan nekem nem lesz, hogy a seggem alá rakják a kész interfészt és mindent megmond a rendszer... A Vista is már dróton rángatja a Usert, minimális cselekvésre vagy változtatásra sincs lehetőség (nyilván költői túlzás de gondolom érthető mire gondolok). És ez nekem nem jön be.

P.S.: Különben is, már a Doom-ban utáltam az UAC-t. Hülye multik. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#235) eVan válasza pzstm (#232) üzenetére

eVan
(kvázi-tag)

Az IND verziót látom leszedte mindenki,pedig ha elolvasnátok volna előtte a readme-t láttátok volna hogy ki van kicsit herélve...nfo file csodákra képes néha :P
Nekem másik verzió van fent,eddig semmivel sem volt baja,gond nélkül felmentek a driverek mindenhez,bár csak vista kompatibilitással persze...Új Media Player kimondottan használható lett,ráadásul divx filmek codec nélkül is mennek bár WMP feliratot nem akarja berakni pedig bekapcsoltam neki.Kicsit röcögősnek tűnik az aero,bár pre-beta a kicsike,no problem..GTA4 nem akar menni de majd még játszok vele,Visual c++ nekem sem ment fel a talepítésnél,szerintem külön fel fog menni adminjoggal..Vista prebétákat 0 4074től mindet használtam és mind hulladék volt ehhez képest,állandóan fagyott,itt még egy probláma nem volt eddig,uh le a kalappal :R

(#236) moonman válasza pzstm (#232) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

csak folytattam a gondolatmenetet... :)

(#237) strebacom válasza eVan (#235) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Akkor neked melyik verzió van és leszedjük azt,mondjuk nálam semmi baj, de az új Nv 180.84 driver nem ment fel kiirta, hogy csak vistára való.... :R :R

Gianni The Best!

(#238) moonman válasza Silenzio (#234) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

"Nehogy már ez legyen a jövő, hogy a Usert korlátozzuk a gép biztonsága érdekében..."

rosszul fogod föl. a gép biztonsága egyenlő a user és adatai biztonságával. most ha neked az fáj, hogy nem enged orrbaszájba másolgatni meg törölni a rendszermappákba, az a te egyéni problémád, de a nagy átlagot tekintve teljesen helyénvaló.

én valamiért szakértő létemre is bekapcsolva tartok minden default védelmi funkciót, biztos véletlenül.

[ Szerkesztve ]

(#239) pzstm válasza eVan (#235) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem szedtem leaz ind verziót ;)

(#240) strebacom válasza Silenzio (#234) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Használd a Vista manager progit én azt használom , mindent tud és nagyon jól müxik a Win7-en is sok mindent ki és be lehet vele kapcsolni....

Más: A 6801-el mentek a gadgetek....az "alap" 6956 és 6936-al nem ment....a mostani IND verzió, amit tulajdonképpen Orbit30 készitett azzal megy frankón minden....ja és most van egy új realease is már kinn.....

Akinek szarakodik az tegye vissza a 6801-et..... :K

[ Szerkesztve ]

Gianni The Best!

(#241) strebacom válasza moonman (#238) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Igaz nem véletlenül van benne, bár ezek nem az átlag usernek szánták ezeket a védelmi funkciókat(ahogy olvastam róla), hanem inkább a hálózatokon levö gépek védelmére.... :K

Gianni The Best!

(#242) Silenzio válasza moonman (#238) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos véletlenül.

Persze nem tudok én alternatívát, de azért röhejes hogy mindig megkérdezni, biztos én indítottam-e el a folyamatot, meg állati idegesítő, hogy még plusz egy kattintás minden egyes műveletnél. Ha komplex műveleteket akarsz csinálni, dll-ek kézi telepítése, turkálás a rendszermappákban, akkor beszoptad, mert kétszer annyi ideig fog tartani.

Az meg egyszerűen RÖHEJ, hogy bemennek a Fujitsu-Siemens kopasz, öltönyös, napszemüveges "maffiózói" a Microsofthoz/ATI-hoz, szinte látom ahogy a titkárnő unottan megvonja a vállát, mikor meglátja a kabát alól kivillanó UZI-t... Aztán letesznek egy táskát, rákacsintanak az üzleti partnereikre, akik kinyitják a táskát, majd a benne lévő bankjegykötegektől kaján vigyorra torzul az arcuk... És volia, én már nem is tudom használni rendesen a monitoromat, mert valahol egy seggfej úgy döntött, hogy a Vista nem nekem való, csak mert két éve dobták piacra a monitort, nem pedig fél éve. Aztán felcsillan egy reménysugár, mert a pre-bétához való ati-driver végre belátja hogy 75 Hz az a 60 Hz, ám mikor a kétségkívül gyorsabb 8.12-re váltok, hopp, 60 Hz a maximum. Ez a jövő...?!

eVan:

Igen, felment. Igaz, nagyjából 3-4x próbálkoztam mindennel, úgyhogy nem tudom hol volt a bibi.

P. S. Az UAC tolerálható, mert van értelme. Az off topik részviszont felháborító.

[ Szerkesztve ]

(#243) moonman válasza Silenzio (#242) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

de ne mondd már, hogy minden programnál meg minden műveletnél, mert ez egyszerűen nem igaz. én naponta kétszer ha látom, pedig szerveradmintól kezdve mindent csinálok a gépen.

ha komplex műveletet akarsz csinálni, akkor indítasz egy parancssort, vagy gyk. Total Commandert adminként és onnantól nem kérdez.

ezt az öltönyös, maffiózós témát nem értem, de biztos úgy van. :)

[ Szerkesztve ]

(#244) moonman válasza Silenzio (#242) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

.

[ Szerkesztve ]

(#245) baracsi válasza pzstm (#229) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

azért nem működnek a gadgetek, mert User Accounts\Change User Account Control Settings-ben a legalsóra van húzva a csúszka, de ott írja is, hogy "programs that are not certified for Windows 7" nem fognak működni

(#246) eVan

eVan
(kvázi-tag)

Strebacom: Az NV drivert nekem sem akarta volna felrakni,de kompatibilitást Vistára lőttem és voilá :Y
Silenzio kolegánál pedig a sok problémánok 2 oka lehet: Vagy a konfigodban akad ki valamitől,instabilitás vagy inkompatibilitás elvégre pre-beta lévén nem fullos még minden hardverrel.A másik lehetőség hogy vmi olyan programot vagy beállítást adsz be neki amitől megfekszik,talán csak egy inkompatibilis progi,ami csak 2 mega de mégis meghal tőle. :K

(#247) moonman válasza baracsi (#245) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

na akkor fordítsuk le rendesen: azt írja, hogy nem ajánlott, de választható, ha olyan alkalmazásokat kívánunk használni, melyek nem lettek felkészítve a Win7 környezetre és az UAC-re. tehát a gadget-eknek semmi köze hozzá.

(#248) baracsi válasza moonman (#247) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

igazad van, én csak ezt tapasztaltam, érdekes, hogy a saját beépített sidebar.exe-je nem tetszik neki

(#249) pzstm válasza moonman (#247) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos én se gondoltam erre, de ha a legalsó szintre is akár beállítom az UAC-t, akkor már tökéletesen működnek..... :)

(#250) strebacom válasza eVan (#246) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Köszi, hogy erre miért nem gondoltam. :F ...de akkor az hogy lehet hogy a régebbi driverek meg felmennek gond nélkül.... :R :R

Gianni The Best!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.