Biztos véletlenül.
Persze nem tudok én alternatívát, de azért röhejes hogy mindig megkérdezni, biztos én indítottam-e el a folyamatot, meg állati idegesítő, hogy még plusz egy kattintás minden egyes műveletnél. Ha komplex műveleteket akarsz csinálni, dll-ek kézi telepítése, turkálás a rendszermappákban, akkor beszoptad, mert kétszer annyi ideig fog tartani.
Az meg egyszerűen RÖHEJ, hogy bemennek a Fujitsu-Siemens kopasz, öltönyös, napszemüveges "maffiózói" a Microsofthoz/ATI-hoz, szinte látom ahogy a titkárnő unottan megvonja a vállát, mikor meglátja a kabát alól kivillanó UZI-t... Aztán letesznek egy táskát, rákacsintanak az üzleti partnereikre, akik kinyitják a táskát, majd a benne lévő bankjegykötegektől kaján vigyorra torzul az arcuk... És volia, én már nem is tudom használni rendesen a monitoromat, mert valahol egy seggfej úgy döntött, hogy a Vista nem nekem való, csak mert két éve dobták piacra a monitort, nem pedig fél éve. Aztán felcsillan egy reménysugár, mert a pre-bétához való ati-driver végre belátja hogy 75 Hz az a 60 Hz, ám mikor a kétségkívül gyorsabb 8.12-re váltok, hopp, 60 Hz a maximum. Ez a jövő...?!
eVan:
Igen, felment. Igaz, nagyjából 3-4x próbálkoztam mindennel, úgyhogy nem tudom hol volt a bibi.
P. S. Az UAC tolerálható, mert van értelme. Az off topik részviszont felháborító.
[ Szerkesztve ]
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".