Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#151) Komplikato válasza mr.geeZ (#150) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Ha a telepítőt valamilyen kompatibilitási módban indítod, akkor se megy fel?

Close the World ..... Open the Next!

(#152) mr.geeZ

mr.geeZ
(fanatikus tag)

1 Bug: Synaptics touchpad görgető, scroll funkciói elvesznek néha nálatok is?
Amúgy tényleg kiválóan használható, még a gyengécske 1,6-os Dual Core notimon is. Persze az ATI driver is megfekszik néha, de én az X200M-emmel ezt már megszoktam minden oprendszeren (pl. hogy az OSx-et ezért nem lehet egyáltalán felrakni erre a notira)
Hopp, a compatibility-t nem is próbáltam, pedig anno XP-n sokat használtam a 98-as programokra, rögtön megnézem.

[ Szerkesztve ]

Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.

(#153) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ti tudtatok punkbusteres játékot tolni neten? Nekem mindenféle unknown windows api hibákat dob, hiába próbálkoztam a punkbuster exe-ket kompatibilis módban indítani, akkor is bannol, CoD2, CoD4...

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#154) dashed válasza Komplikato (#148) üzenetére

dashed
(tag)

nekem nem fogadta el. pedig 6801-nel meg megette..

Punkbuster meg valoban nem megy.. de hát nem is csoda, meg nem ismeri a win7-et:)

(#155) Komplikato válasza dashed (#154) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Valaki azt írta nem tudja IDE meghajtóra telepíteni. Ez igaz, vagy ő bénázta el? :)

(#156) dashed válasza Komplikato (#155) üzenetére

dashed
(tag)

a regebbi 6801-es nekem gond nelkul felment ide vinyora.. a mostani beta mar sata-n van szal errol nem tudok tobbet mondani.

(#157) CPT.Pirk válasza Komplikato (#155) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Simán ment IDE-re, meg olyan satás vezérlőre is, amire az XP csak legacyIDE módban.

A 69xy-t meg még be kell szerezni... ;]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#158) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az új verzió ugye megy bootmenü segítségével Vista meleltt is? nem bassza el?

(#159) baracsi

baracsi
(lelkes újonc)

sziasztok, felraktam az új 6956-os verziót (az előző verziót már kicsit szétgányoltam, egyébként is újraraktam volna), sokkal gyorsabb a boot, mint volt, a kikapcsolás/hibernálás is gyorsabb, de az asztalon jobb klikk\Gadgets nem csinál semmit, sőt ha egy letöltött gadget-re klikkelek kettőt, kiírja, hogy unspecified error, ez vajon mitől lehet?

Isten a semmiből teremtette a világot! Ez meg is látszik rajta...

(#160) CPT.Pirk válasza D@ni88 (#158) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért ne menne? Elődje is használt bootmenüt.

(#161) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az új 6956-os verzióan a az élményindex mindössze 3.0 lett a lemez miatt....6801-es buildben ugyanez az érték még 5 felett volt....mitől lehet ez sztetek?

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#162) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit érdekes, hogy letöltötte a frissítést a hálókártyámhoz, akkor utánna nem volt net, el kellett távolítani, újraindítani és lett...

(#163) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

feltettem hozzá a vistás drivert, mert ugye ami megy vistán is az megy win7en is, na hangkari driver fent, szépen szól, csak "kivágja" a jackdugót majd írja hogy visszajön, de csak zene alatt... és 3-4s-enként...

(#164) Dave™ válasza gV (#146) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Ennél azért kicsit több változott ;]

(#165) gV válasza Dave™ (#164) üzenetére

gV
(őstag)

pl? én nekem most ez az op rendszerem, de nem találok benne mást, na talán még modusult a taskbar

probálta valaki a gta 4-et? mert és igen és amig a kocsival nem probálok előre menni vagy kanyarodni, semmi gond, akkor viszont fél mp mulva megáll a játék fél percre (vicces, mert toltva semmi probléma)

(#166) Dave™ válasza gV (#165) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Pl. a taskbar ugyanaz, mint a demózott verzióban volt látható a videóban. Akik használták mindkettőt, stabilabbnak is mondták, ezt sajnos nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni. Aztán sajnos a védelem terén is fejlődött, már nem eszi meg a Vista Beta és RC kulcsokat.

[ Szerkesztve ]

(#167) gV válasza Dave™ (#166) üzenetére

gV
(őstag)

igaz, csak a 6801-es változatnál engedélyezhetőhőz képest változott a tb

még amit észrevettem, nincs elnémitás ikon a WMP miniatűr nézetében, én már azon csodálkoztam, hogy nem lehet onnan hangerőt szabálozni, de most már ez is kikereült, visszafejlődés :U

(#168) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem érem el a vistás meghajtót, mit kell ahhoz bekapcsolni hogy lássam?

(#169) dashed válasza D@ni88 (#168) üzenetére

dashed
(tag)

siman csak hozza kell rendelni disk management-ben egy betut szntem..

( kb vhol itt van ha jol emlekszem; control panel / administrative tools / computer management / disk management )

[ Szerkesztve ]

(#170) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Hmmm. Windows 7 build 6936 x64 verziót próbálta már valaki? Azt mondják a build számnak megfelelően félúton van a 6801 és a 6956 között, bár nyilván közelebb az utóbbihoz. No de mennyire stabil?

(#171) Genius007

Genius007
(őstag)

Na felraktam én is ezt a Windows 7 PreBeta cuccost, szép meg jó meg minden, de van egy nagyon nagy problémám vele ...

Pl. Counter-Strike: Source közben (és lehet más közben is) Alt + Tab-al le akarok lépni asztalra, erre mintha le is lépne, de mégse, csak fekete képernyő vár ... semmi nem történik, de nem is fagyott le ... akkor gondoltam a CTRL + ALT + Del, aztán feladatkezelő, rákattintok, erre ugyan úgy fekete képernyő ...
Csak a kijelentkezés, és bejelentkezés segít ...

Nálatok is produkált hasonlót ?

Mert megmondom őszintén igazság szerint fent hagynám, mert így elsőre nem rossz, de ez miatt lehet holnap vissza rakom a VISTA SP1 -et ... :U

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#172) Genius007

Genius007
(őstag)

Probléma megoldva, nem volt fenn az ATi Driver, (ami még nem is lett volna gond)
a gond az volt, hogy a TV nem volt letiltva ... és TV-re rakta ki a képet automatikusan olyankor .. szóval ez USER ERROR volt. :DDD :B

(#173) _ak_ válasza Komplikato (#149) üzenetére

_ak_
(PH! addikt)

Preview drivert cseréltem volna le egy sima vistásra, de kifogott rajtam. Ment is a partíció format..

Btw nem a rendes betanak kellett volna megjelennie mostanásg, ez az új akárhányas build még mindig csak egy prebeta nem?

Let's begin, de gozaimasu!

(#174) baracsi válasza baracsi (#159) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

másnak sem működnek a gadget-ek vagy csak nekem?

(#175) Blue@X válasza baracsi (#174) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem a 6956-os alatt mennek a gadgetek, ott más hiba lehet.
Probáld meg elinditani a gadgeteket a Control Panel\Appearance and Personalization\Desktop Gadgettel. Így elvileg elindul a Gadget. Ha ígyse menne, probáld meg a Run-ba beírni a sidebar.exe-t.

(#176) Silenzio válasza gV (#165) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GTA IV? Én fel sem tudom rakni. Azt írja, A rendszer nem kompatibilis P%-kal :D Ugye mindannyian tudjuk, hogy ez mit jelent :D

Valaki nem tudja, a Dreamscene szolgáltatás működik Win 7 alatt? Vagy van jelenleg megfelelője?

[ Szerkesztve ]

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#177) strebacom válasza Silenzio (#176) üzenetére

strebacom
(senior tag)

De én felraktam rá csak a telepítön jobb klikk és a kompatibilitásban állítsd xp-re....
És jól is fut....ha támogatná már a daemon tools is az lenne a faxa....

Gianni The Best!

(#178) Silenzio válasza strebacom (#177) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen? Kipróbálom... Jobban futhat vajh' mint xp-n?

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#179) Ipk18 válasza Komplikato (#170) üzenetére

Ipk18
(lelkes újonc)

Teljesen stabil. Érdekes módon a tálcája ugyanolyan, mint Vistáé, semmi Superbar, ez egyértelmű visszalépés a 6801-hez képest. Én legalábbis nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget. A Daemon Tools erre se megy fel. Meg halacska van az asztal közepén. :) :)

(#180) Havajava

Havajava
(kvázi-tag)

A 6801-est fel lehet netről frissíteni valahogy az újabb bétára? Vagy mindenképp le kell szedni és újra kell rakni az egészet?

Milyen hosszú az a pad amin 3 nő ül? - 6 láb 3 hüvely!

(#181) Havajava

Havajava
(kvázi-tag)

Jött már ki Win 7-re valamilyen béta nVidia driver vagy mindenki a Vistáét használja?

(#182) strebacom válasza Silenzio (#178) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Igen... :K

Gianni The Best!

(#183) Havajava

Havajava
(kvázi-tag)

A Realtek_R210-es drivere tökéletes működik a 7-esen. A Realtek HD Audio Manager végre elindul! :C . (végre jó az 5.1 :C )

(#184) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GTA4 nektek hogy megy? nekem követeli a frissítéseket... :U

(#185) D@ni88 válasza Havajava (#183) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem kidobálja néha a jackdugót...

(#186) noxon

noxon
(fanatikus tag)

Hello! A 6956-os buildre van valami aktiválási megoldás?

We live in a simulated world...

(#187) baracsi válasza Blue@X (#175) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

tiszta vinyóra tetted fel vagy a 6801-t frissítetted?

(#188) Blue@X válasza noxon (#186) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Hy,
Ebben az írásban az slmgr -rearm parancsot ajánlom a figyelmedbe, ezzel kitudod tolni az aktivációt 3x30 nappal. Addigra meg biztos hogy megjelenik a BETA, amihez igényelhetsz majd kulcsot.

(#189) Blue@X válasza baracsi (#187) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, teljesen leformázott HDD-re raktam fel a 6956-t, nem frissítettem a 6801-et.

(#190) gV

gV
(őstag)

közben látom mások is tolnák a gta4-et win7-en, én átraktam a kompmódot xp-re az összes exe fájlt amit futtatni akar a játék telepitéstől az inditásáig és így simán felmegy és elindul

(#191) zsolt1129 válasza Havajava (#180) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

Állitólag jók a Vista-s Driverek is hozzá. :K

(#192) gV válasza gV (#190) üzenetére

gV
(őstag)

hülye voltam így korán reggel :B szóval a játékot magát win2000-es kompal inditsátok, az xp-s el kiirja a játék az sp3 hibakódját

néztem egy max tuningot és a Vista 387mhz-es eredményét win7-el sikerült 390-re javitanom :) [link]

(#193) Genius007

Genius007
(őstag)

Én tegnap elég sokat szenvedtem a GTA IV elindításával, aztán rájöttem a megoldásra!
Felkell rakni a legújabb Patch-et, és nem kell semmit állítani a kompatibilitásnál, és simán elindul. :)) Nekem még jobban megy mint VISTA alatt. :D

A teljes magyar Windows 7 mikorra várható?

Mert ahogy észrevettem már most jobb ez a PreBeta, mint a VISTA.
Remélem majd a teljes Windows 7-et azért nem bas**ák el. :B

(#194) Havajava válasza Genius007 (#193) üzenetére

Havajava
(kvázi-tag)

Honnan lehet letölteni az új bétát?

(#195) D@ni88 válasza Genius007 (#193) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

patch-el nekem is jó mostmár..

(#196) smityke

smityke
(újonc)

Sziasztok !

Valaki próbálta már a Steamet vele , mert igencsak nem updatel fel :(

!!!!!

(#197) Genius007 válasza smityke (#196) üzenetére

Genius007
(őstag)

Én felraktam a Steam-et, és simán felment, a CS Source is simán megy rajta!
Gondom még eddig nem nagyon volt vele. :)

Havajava: Mármint a Windows 7 PreBeta-át? Kettőt találhatsz .... :DDD t00r3nT

(#198) smityke válasza Genius007 (#197) üzenetére

smityke
(újonc)

akkor nemtudom nálam mi a para ,de nagy érvágás :D

!!!!!

(#199) smityke válasza smityke (#198) üzenetére

smityke
(újonc)

ahaam szóval csak 10kb-s steam installalt hajlandó felupdatelni .

!!!!!

(#200) baracsi válasza Blue@X (#189) üzenetére

baracsi
(lelkes újonc)

ok, mert én is, akkor nem tudom mi lehet, lehet újrarakom és akkor hátha jó lesz

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.