Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#851) Haart válasza runner 125 (#849) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Majd a winmobile 7-re leszek kiváncsi :D Bár azt irják csak 2010 végére lesz meg. Hd2 meg tényleg piszok drága, de jelenleg minden másik készüléket ver. Mondjuk nemtudom mit csinálnék egy tégla nagyságú készülékkel, még hordani is nehéz.

[ Szerkesztve ]

(#852) Inarus válasza zack (#850) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pü megy

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#853) rep3at válasza runner 125 (#848) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm, az SPB Screenshot tökéletes a célra :)

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#854) Joey_J

Joey_J
(újonc)

Üdv
Szeretnék venni egy windows mobile-os készüléket (használtan)
Max 35-40 ezer van rá.
Segítségeteket szeretném kérni hogy ebben az árkategóriában melyiket érdemes beszerezni.
Van valakinek tapasztalata a htc touch-ról?

Köszi

(#855) erdoke válasza Joey_J (#854) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ennyiért (vagy picivel többért) talán már kapsz Omniát vagy Diamondot.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#856) Joey_J

Joey_J
(újonc)

lenne egy diamond 30.000-ért karcosan vodafonos függőséggel

(#857) vgergo

vgergo
(fanatikus tag)

Sziasztok

Most vettem egy hd2-est, de van egy kis problémám az ébresztővel. Mégpedig az, hogy a gyári hangokból akármelyiket választom ki, mindig ugyanaz az ébresztő "zenéje", azaz két beep, ami nekem túl rövid.

Előre is köszi a segítséget!

üdv.:vgergo

http://db.tt/RcvuahpV

(#858) erdoke válasza vgergo (#857) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Settings-Menu-All Settings -> Sounds & Notifications. Az első fülön pipa be a Notifications (alarms, reminders) mellé, majd OK.

(#859) Joey_J

Joey_J
(újonc)

üdv
lenne egy htc touch angol nyelven.
Hogyan tudnák magyar nyelvet teni rá?

thx

(#860) vgergo válasza erdoke (#858) üzenetére

vgergo
(fanatikus tag)

Köszönöm.

Ha egy mp3-t szeretnék ébresztőnek, akkor a My Device\Windows\Rings könyvtárba kell másolni, vagy be lehet állítani, hogy a sd kártyán lévő mp3 legyen az ébresztőhang?

üdv.:vgergo

http://db.tt/RcvuahpV

(#861) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Sikerült hozzájutnom egy i-mate K-JAM típusú PDAhoz. Erre milyen op. rendszert lehet tenni? Jelenleg WM5 van rajta, de jó lenne ha min. 6.1re tudnék frissíteni.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#862) erdoke válasza vgergo (#860) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Érdemes oda másolni, ahol a gyáriak vannak. Az SD azért se jó ötlet hangoknak, mert ha USB-n azt használod, akkor nem látja a PDA, és visszaállnak az eredeti beállítások.

(#863) randras

randras
(őstag)
LOGOUT blog

sziasztok!
spb backup-pal pár hete vidám az élet, de eddig a restore-t úgy csináltam, hogy a belassult, teleszemetelt windows-ra egyszerűen csak ráengedtem a backupot. ha hard reset után csinálom ugyanezt, akkor ugyanúgy mindent helyre fog állítani?

Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA

(#865) God Vazzeg válasza randras (#863) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Igen, sőt úgy is kellene, szvsz :K

Találmány gyártási joga eladó!

(#866) Inarus válasza voga34 (#864) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Konkrétan mire / milyen funkcióra gondolsz? :F

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#868) Inarus válasza voga34 (#867) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

En sem ertem a kerdest. A felulet problemajat mar megertettem,arra sajna nincs tippem -max annyi,hogy van jopar hasznalhatobb naptar - de a tudasa miben kevesebb a gyari winesnek?

(#871) God Vazzeg válasza voga34 (#870) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Olyat keress hogy "Tasks" :K Ezen belül "new task" és itt ezer féle beállítás van, tud naponta vagy kétnaponta is ismételni, heti, havi és éves lebontásban is. Hangot a notification alatt lenyíló menüben reminders alatt tudsz hozzá rendelni, de az összes emlékeztetőnél ugyanazt fogja használni. Ha mások tudnak jobb módot/programot erre majd nyilatkoznak, nekem ez is mindenre elég volt eddig :K

(#872) erdoke válasza voga34 (#870) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Megcsinálod PC-n Outlook-ban fél perc alatt, aztán szinkronizálod. Ahhoz nem kell "pilótavizsga".
Ha meg pontosan Nokia S40 kinézetű és működésű kell, akkor vegyél S40-es butafont.

[ Szerkesztve ]

(#875) W.a.T.T.O.

W.a.T.T.O.
(újonc)

Sziasztok! Valaki segítsen mert elakadtam!
Telepítenék WM 5.0 alá memóriakártyáról *.cab fájlt és azt írja ki, hogy"Installation of -fájl név- was unsuccessful. Nem tudom mi lehet, tegnap még működött! Az a lehetőség nem megoldható, hogy kábellal összekötöm a géppel, mert nincs kábelom. A segítséget előre is köszönöm, ha lehet akkor privibe!!!!!

A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.

(#876) erdoke válasza voga34 (#873) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Döbbenet az, hogy mennyire nem értesz hozzá, pedig alap Windows felhasználói ismeretekkel már biztosan nem bénáznál ennyit.

4.5-ös ActiveSync-et (XP) vagy legfrissebb Media Device Center-t (Vista, Win7) telepítetted a PC-re?

"Mi a francért nem lehet az beállítani, hogy pl. 16h csöngés, napi ismétlődés?"
Be lehet állítani, nem is bonyolult.

"Fel nem fogom egyszerűen."
Igen, azt mindenki látja...

(#875) W.a.T.T.O.
Az is lehet, hogy olyan verziót próbálsz telepíteni, ami WM5-re nem jó.

[ Szerkesztve ]

(#877) God Vazzeg válasza erdoke (#876) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ugyanez motoszkál az én fejemben is, valaki nagyon nem ért hozzá, és így mond véleményt :U Nekem működik a feladatok megadása, jelez is bármilyen hanggal, és zavarbaejtően sok paraméterrel beállítható, szerintem.

Voga34: el kellene gondolkodnod hogy mi vagyunk mind a "hüJék" vagy te ;)

(#881) Inarus válasza voga34 (#880) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ne dühöngj! Ha lesz egy kis időm komolyan mondom csinálok neked egy screenshotokból álló útmutatót ehhez. :F

(#882) erdoke válasza voga34 (#878) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A gyári alapbeállítás a találkozó kezdete előtt 15 perccel aktiválódó emlékeztető, ha a létrehozásakor másképp nem rendelkeztél. Esetleg nem az okozza a problémádat, hogy 15 percen belüliekkel próbálkozol, tehát már eleve a múltban kellene emlékeztetnie? (A 15 perc állítható a naptár beállításainál)

Van ugye a találkozó (Appointment), és vannak a tennivalók (Task), csakúgy, mint ha PC-s Outlook-ot használnál. Az előbbinek értelemszerűen van kezdete és vége, ezt tudod megadni, illetve a kezdet előttre emlékeztetőt beállítani. A fél órás lépcsőket, amik valamiért zavarnak, ki lehet kapcsolni a Pocket Outlook beállításainál.

Pofás és logikusan működő felület a ThumbCal, talán érdemes kipróbálnod, bár nem ingyenes.

[ Szerkesztve ]

(#883) God Vazzeg válasza voga34 (#880) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Win7 X64 alól vagyok, Windows Device Center 6.1 magyar nyelvű feltelepedett, majd szépen usb-miniusb (htc-kaiser) feldugtam a telót. SEMMIT nem állítottam sehol. A teló első csatlakoztatáskor megkérdezi hogy internet megosztásra, vagy activesync kapcsolatra akarom beállítani, itt értelemszerűen az activesync kell hogy legyen.

Első csatlakoztatásnál eltelhet 10-15mp mire felugrik a WDC.. Esetleg még az lehet a gond (nekem a htc-wizardnál volt) hogy nincs bekapcsolva a teló, tehát nem világít a kijelzője. Mert ha kikapcsolod a power gombbal (röviden nyomva) akkor is elejti a kapcsolatot. Mielőtt kifakadsz hogy ez hülyeség, előre szólok hogy ha bekapcsolva dugod rá, akkor utána nem kapcsol már ki teljesen ;) Illetve ez is állítható.

(#884) God Vazzeg válasza voga34 (#878) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Amúgy az ébresztőt próbáltad már? :D

(#885) Tv válasza voga34 (#870) üzenetére

Tv
(senior tag)

Start menu/Settings/System/Clock& & Alarms . Itt rányomsz mindegyik betűre amelyek a napok neveinek rövidítése, hogy ki legyen mind jelölve. Mellette ott van az időpont, azt beállítod. A kis csengettyűre nyomva megadhatod, hogy milyen hangon sipákoljon majd ( hangoknak azt hiszem a windows vagy a windows/rings mappában kell lennie). Ja és kipipálod a kis négyzetet. Htc Tytn-en (WM 6 van rajta) legalábbis itt lehet, más készüléken nemtudom biztosan.

Vodafonos Samsung Galaxy Mini eladó

(#886) W.a.T.T.O. válasza erdoke (#876) üzenetére

W.a.T.T.O.
(újonc)

Köszi a választ, az is lehet a baj, de megpróbálom egy kicsit jobban kifejteni!
Szóval a tegnapi nap folyamán feltelepítettem a Widget Advanced desktopot, ugyanígy, cab fájl a memkártyára, kártya a PDA-ba, elindítottam, minden lement simán, feltelepedett, elindult.
Aztán volt egy másik ilyen desktop progi, gondoltam felrakom azt is, de előtte leszedem a Widgetet, nehogy összeakadjanak, ez is rendben ment. Viszont a másik desktop progi már nem telepedett fel, sőt azóta semmi, még az sem ami tuti WM5-re való, szóval kicsit tétlen vagyok.
Lehet, hogy megsérült, vagy törlődött valami rendszerfájl ami az installhoz kell.
Egy rövid pillanatra elindul a telepítés, majd az előbb leírt hibával leáll.
Mit lehetne ezzel a dologgal csinálni, ha lenne bölcsőm (dokkolóm) akkor már tuti újraraktam volna a rendszert, szóval valami olyan megoldás kellene amihez nem kell a bölcső.

Olyan lehetőség szerintetek működne, hogy valaki küldene nekem a PDA-ján futó WM5-ről egy teljes másolatot, akkor össze tudnám hasonlítani a fájlokat, hogy nem-e hiányzik valami. Szerintem egy próbát biztosan megérne.

A válaszokat előre is köszönöm, minden megoldás érdekel!

A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.

(#887) kaller1 válasza W.a.T.T.O. (#886) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

HR,újrarakás,majd SPB Backup progival teljes rendszer mentés.Majd ez után lehet kísérletezni,ha beütne valami,pár perc alatt visszaállítható a jól működő rendszer.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#888) W.a.T.T.O. válasza kaller1 (#887) üzenetére

W.a.T.T.O.
(újonc)

A Hard Reset után mi marad a PDA-n (HTC Himalaya), a rendszer megmarad, vagy az sem?

(#889) kaller1 válasza W.a.T.T.O. (#888) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az alap winmo rendszer,csupaszon.Természetesen rendszer az lesz rajta.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#890) W.a.T.T.O. válasza kaller1 (#889) üzenetére

W.a.T.T.O.
(újonc)

Helló Kaller!

Minden szuper! Úgy csináltam ahogy javasoltad és megy minden simán!
Nagyon köszi! Jövök neked eggyel!

Boldog Új Évet Kívánok Neked és Kedves Családodnak!

Köszi

WaTTOman

(#891) kaller1 válasza W.a.T.T.O. (#890) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szia!

Igazán nincs mit! Ha már belaktad a telefont,és megvan a stabil rendszerről az spb mentésed,bátran lehet kísérletezni ismeretlen programokkal.

BUÉK Nektek is! :)

(#892) W.a.T.T.O.

W.a.T.T.O.
(újonc)

Helló!

Volna még dolog azért amit nem tudok! :)))))))

Szóval használom PDA-m és jönnek a kérdések, azon gondolkodtam, hogy tudnék-e a PDA-n netezni úgy, hogy a PC-hez amin van NET Bluetooth-tal kötöm hozzá?
Igazából valószínűleg a PDA telepített vírusirtót frissíteném néha,
szerintem az nem árthat (nem akarnám GPRS kapcsolat segítségével frissítgetni mert mint tudjuk az azért nem egy villám :( ), de ha úgy gondoljátok, hogy fel se tegyem a vírusírtót (Kaspersky Anti-Virus), mert minek, akkor azt is jelezzétek.

Előre is köszi!

U.i.: beleolvastam itt fentebb, hogy valakinek gondja van a PDA-ja naptárával, hogy nem tudja beállítani, meg ,hogy Nokia naptár progit szeretne (lehet java is!)
(#864) voga34

Ez csak egy gondolat tőlem, semmi személyes:

Olyan naptár nincs "WinMobilra" mint ami Nokiára van,
az csak Nokiára van (szerintem egyértelmű),
viszont akinek "Win Mobilja"-ja van
és egy olyan naptár kell neki mint ami a Nokiára van,
az vagy írjon egyet Java-ban de javában,
(( 3 diplomával!!!! = 5 perc, én szakmunkás volnék de megírom 30 perc alatt)),
vagy adja nekem PDA-ját javában
((nem neki való, én jobban értékelném, főleg ha 100 rongy volt, AZTAMINDENIT!!!)

Mindenkinek: BÚÉK

(#893) God Vazzeg válasza W.a.T.T.O. (#892) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Igen, activesync tud netmegosztást megy bt-n keresztül is :K

(#894) erdoke válasza W.a.T.T.O. (#892) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szerintem nincs szükség PDA-n vírusirtóra, legalábbis egyelőre.
A BLuetooth-os szinkronizálásról és net megosztásról találsz leírást és linkeket errefelé.

(#895) W.a.T.T.O.

W.a.T.T.O.
(újonc)

Nagyon köszi God Vazzeg és Erdoke!

Müxik a dolog!

Örülök, hogy vannak még ilyen segítőkész emberek!

(#896) Kalmi27

Kalmi27
(lelkes újonc)

Helló

Szeretnék olcsón venni windows mobile-s készüléket.
Melyiket ajánljátok?

(#897) erdoke válasza Kalmi27 (#896) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Attól függ, mennyi az "olcsó", és mik a fontosabb szempontjaid. :)

[ Szerkesztve ]

(#898) kaller1 válasza Kalmi27 (#896) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Omnia.Ha már olcsó,és valamire használható kell,hogy legyen. :D

(#899) Kalmi27

Kalmi27
(lelkes újonc)

Az omnia sajnos egy kicsit drága :W :W .
Ami fontos a wifi, Gps,

(#900) kaller1 válasza Kalmi27 (#899) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Akkor picit több infó kellene...Új vagy használt készülék és maximum ár... :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.