Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#651) yodee_

yodee_
(fanatikus tag)

hali!

adott egy htc artemis, és olyat produkál hogy bekapcs, kiírja ezt:
IPL 1.12.0001
SPL 1.12.0000
GSM 02.67.90

OS 1.12.0.0

és ennyi. windows mobile 5 van rajta és nem tudom mit kezdjek vele. tud valaki segíteni?

megköszönném

(#652) Viktor0610 válasza yodee_ (#651) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

(#653) yodee_ válasza Viktor0610 (#652) üzenetére

yodee_
(fanatikus tag)

sajna nem használ

(#654) dvdbackuper válasza yodee_ (#651) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

lehet, hogy újra kéne flesselni?

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#655) yodee_

yodee_
(fanatikus tag)

az jó ötlet:) valaki tud segíteni ebben? mert fogggggalmam sincs hogyan kell

(#656) KakaosCsirke

KakaosCsirke
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Amikor progikat telepitek a Touch HD-re, mindig megkerdezi, hogy a telo sajat memoriajara vagy a kartyara telepitse. Eddig mindig a telot valasztottam, de nem vagyok benne biztos hogy ez volt a legpraktikusabb valasztas. Ha a kartyara telepitem oket akkor ROM frissites utan nem szukseges ujratelepiteni?

Istenről beszélni ciki. Feszegetni a kérdést, hogy mi van a halál után nem illik. Pedig a statisztika nem hazudik: 100 emberből 100 hal meg.

(#657) rumos14 válasza KakaosCsirke (#656) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

programja válogatja, de alapvetően újra kell telepíteni, egyrészt registry bejegyzések is kapcsolódnak a programokhoz, másrészt néhány program esetleg a teló belső memóriájába is tesz 1-2 fileocskát.

(#658) Viktor0610 válasza KakaosCsirke (#656) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Szerintem a Touch HD rendelkezik annyi belső memóriával, hogy ne kelljen a kártyára telepíteni semmit -legalábbis én több mint húsz feltelepített program mellett sem panaszkodom a hasonló memóriafelépítésű Touch Pron (szabad ROM: 200 MB felett, szabad RAM 100 MB felett). :D

[ Szerkesztve ]

...

(#660) Viktor0610 válasza molngab (#659) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A csengőhangok "gyárilag" a Windows/Rings mappában vannak (MP3-, MID- és talán AMR-formátumban), a jelző- és ébresztőhangok eredetileg a Windows mappában találhatóak, WAV-formátumban.

[ Szerkesztve ]

...

(#661) runner 125 válasza KakaosCsirke (#656) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Célszerű valóban a készülékre telepítgetni.

Ezek a progik nagyon kevés helyet foglalnak, mellesleg ha a kártyára telepíted, s az nincs bent nyilván nem érsz el semmi progit..

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#662) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hellóka PH!-s arcok
Lenne nekem 1 kevéske problémám: Adott egy SPV C550 (á'lá HTC Hurricane) és ezen a telefonon az alap WM 2003 van. De hallotam/olvastam róla, hogy van rá már WM 5.0. Tudna nekem valaki segíteni? Magyar leírást vagy egyéb segédletet, hogy hogyan lehet telepítni erre a telefonra?

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#663) dvdbackuper válasza FRENK1988 (#662) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

olvasgasd ezt...

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#664) FRENK1988 válasza dvdbackuper (#663) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi szépen ismerős az oldal :) Am nincs olyan all-in-one program amivel mindent meg tudok csinálni egy *.exe elinditásával? Vagy ez már túl nagy kérés :DDD
Amúgy a képen egy C500 van nekem megy C550! (nagyobb kijelző felbontás/nagyobb ROM RAM+zenei gomok)

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#665) Karma válasza FRENK1988 (#664) üzenetére

LOGOUT blog

Nincs. Azért toronyórát lánccal nem kéne :P

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#666) FRENK1988 válasza Karma (#665) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kár pedig jó lenne :D
hrsz #666(kicsit ördögi :P )

[ Szerkesztve ]

(#667) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok,
hogyan tudom WM6 alatt a SIM kártyáról a Contacts-ba bemásolni a neveket?

(#668) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hahó...

(#669) dvdbackuper válasza WD40 (#668) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

én ezt használom...
Dopod SIM Manager

(#670) WD40 válasza dvdbackuper (#669) üzenetére

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi :R Ezzel sikerült. Előző pdamon (winmo 2003 SE) volt olyan a Contacts-nál, hogy Copy to phone... vagy ilyesmi. Itt meg semmi.

(#671) jugamir válasza WD40 (#670) üzenetére

jugamir
(lelkes újonc)

Valaki tud mondani valami jó programletöltőoldalt windoes mobile 5-re?

(#672) csenger41

csenger41
(lelkes újonc)

hy!

olyan gondom lenne az MDA III-asommal, hogy mikor telefonálnék, akkor a hangszóró nagyon halk, szal kb, nem hallok semmit. Ha Media Playerrel akarok hagszóróval zenét hallgatni, akkor is olyat csinál, 10-15mp-ig alig szól aztán viszont jó lesz viszont néha ezek után minden előjel nélkül megint elhalkul /azaz nem dobálom, rázom, egy asztalon fekszik mozdulatlanul és ilyenkor csinálja.../
Léci segítsetek, hogy mi lehet a baja, mert nagyon zavaró...
ROM: 1.42.00 WWE
Radio:1.13.00
Protocol:1337.42
ExtROM: 1.42.112 WWE
Remélem ennyi info elég lesz, de ha szükség van még vmire, akkor csak szóljatok...
ROM frissítéssel nem próbálkoztam, mivel nincs frissebb... Régebbivel megint nem, mert hátha sikerül téglát csinálnom belőle...
Remélem tudtok segíteni...
Előre is köszi!

Google a barátod, Wiki a barátnőd! :)

(#674) Viktor0610 válasza molngab (#673) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

"Hivatalosan" csak a My Documents alá érkeztetheted ezeket a fájlokat, a registry módosításával viszont el tudod menteni tetszőleges helyre.

[ Szerkesztve ]

...

(#676) Viktor0610 válasza molngab (#675) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Most nem találom a registry-bejegyzés pontos elérését, de az Advanced Configuration Tools feltelepítésével sok minden egyéb mellett ezt is módosíthatod.

...

(#678) Viktor0610 válasza molngab (#677) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Elnézésed kérem, hogy 4 hozzászóláson keresztül "játszottam veled", de úgy emlékeztem (tudom, ezt kollégám utálná :D ), hogy az Advanced Configuration Toolsban lehet ezt módosítani... :U

Szóval: egy regisztrációs adatbázis-kezelő programmal (pl. PHM Registry Editor) keress rá a BaseDir kifejezésre, az egyetlen találat alatt lesz a mappa elérési útja, amit módosíthatsz. Ezután várj kb. fél percet, percet, és már kész is.

...

(#679) Viktor0610 válasza Viktor0610 (#678) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Továbbra sem jó, viszont küldtem egy mailt az adatlapodon lévő címre. :D

Mármint nem magamnak, hanem neked, molngab. ;)

[ Szerkesztve ]

...

(#680) csenger41

csenger41
(lelkes újonc)

haho!
Valaki tudna valaszolni az en kerdesemre is? Megköszönnem...

Google a barátod, Wiki a barátnőd! :)

(#682) lajosforras

lajosforras
(újonc)

sziasztok,
Tudtok esetleg ajánlani valami jó GPRS monitor programot WM 6.1-re?
Ha esetleg ingyenes van, az lenne a legjobb..
Köszönöm előre is!

(#683) Viktor0610 válasza lajosforras (#682) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Rövid Google-kereséssel csak fizetős programokat találtam, ezek közül az SPB Wireless Monitor lehet a befutó.

...

(#684) lajosforras válasza Viktor0610 (#683) üzenetére

lajosforras
(újonc)

Köszönöm a gyors választ!

Azt nem tudod/tudjátok véletlenül, hogy ha veszek egy ilyet, akkor egy esetleges WM 6.5 upgrade-nél ehhez is lesz ingyenes frissítés, vagy újra fizetni kell az újért?

(#685) lajosforras válasza lajosforras (#684) üzenetére

lajosforras
(újonc)

Megtaláltam a választ....
50%-os áron lehet upgrade-elni...

(#686) Viktor0610 válasza lajosforras (#684) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Milyen frissítésre gondolsz?
Nyilván simán feltelepítheted majd arra is azt a verziót, amit most használsz, nem? :U
WM6 (WM6.1) -> WM6.5 váltáskor nincs (nem lesz) akkora ugrás, mint anno a WM2002, WM2003 -> WM5 upgrade esetén...

[ Szerkesztve ]

...

(#687) lajosforras válasza Viktor0610 (#686) üzenetére

lajosforras
(újonc)

Ha egyszer kifizettem, gondolom újra feltelepíthetem, kérdés, hogy működik-e majd?

(#688) Viktor0610 válasza lajosforras (#687) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

99%, hogy igen, mert regisztrációkor egy sorozatszámot kér csak, ami nem gép-/operációsrendszer-specifikus.

Ja, hogy maga a program?! Arra pedig az előző hozzászólásom a valószínűsíthető válasz.

[ Szerkesztve ]

...

(#689) lajosforras válasza Viktor0610 (#688) üzenetére

lajosforras
(újonc)

Letöltöttem a próbaverziót, eddig tetszik...
Köszi a válaszokat!,
üdv,

(#690) lajosforras

lajosforras
(újonc)

Újabb kérdés:

Olyan plug-in -t nem tudtok véletlenül, ami lehetővé teszi, hogy kikapcsolt állapotban is működjön az ébresztő?
(éjjelre ne kelljen bekapcsolva hagyni a telefont, ha az ébresztőt akarom használni)
Köszönöm előre is.

(#691) Inarus válasza lajosforras (#690) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nyet. :(
Tedd flight módba, akkor ugyanúgy nem zaklat senki... :)

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#692) lajosforras válasza Inarus (#691) üzenetére

lajosforras
(újonc)

Nem a zaklatás miatt kapcsolnám ki, hanem az akku kímélése miatt...

(#693) Viktor0610 válasza lajosforras (#692) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Amennyiben nincs aktív adatkapcsolat, és nem használod a géped, alig fogyaszt.
Legjobb példa erre a saját Touch Pro gépem, amit kb. 5-10%-os akkumulátorral hagytam este az asztalon, reggelre egy-két százalék fogyott csak.

...

(#694) reandre

reandre
(tag)
LOGOUT blog

Tiszteletem!
Egy eléggé kínos problémám lenne: tegnap, valahogy sikerült a ClearTemp nevű programmal mindent leírtanom - ne kérdezzétek hogyan, már vagy 3-4 hónapja használtam a programot és eddig rendeltetésszerűen működött -, de annyira, hogy a startmenüből eltűnt az összes hivatkozás... :F hogyan lehetne visszavarázsolni a dolgot? Nincs valami program, amivel újra fel lehetne építeni a hivatkozásokat? Mert a Windows mappában mindenki megvan, de oda bő 1,5 perc, míg belép a fájlkezelő - HTC Touch a drága, úgyhogy nem egy erőgép :(
Ha valakinek van valami ötlete, legyen szíves megosztani velem!

(#695) Viktor0610 válasza reandre (#694) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Egy fájlkezelővel (pl. Total Commander) másold vissza a Windows/Start Menu/Programs részre a programok ikonjait, illetve a Windows/Start Menu részre (maximum 7 darabot) a Start menü állandó elemeit.

...

(#696) reandre válasza Viktor0610 (#695) üzenetére

reandre
(tag)
LOGOUT blog

Szia!
Köszi, ezt sikerült is megcsinálnom! :R
Viszont arra nincs ötleted, hogy a Settings hivatkozást hogyan tudnám visszavarázsolni? Ugyanis az is eltűnt, és az az, ami igazán probléma :(

(#697) rumos14 válasza reandre (#696) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Windows/Start Menu könyvtárban van egy Settings nevű könyvtár, esetleg manuálisan hozd létre, ha eltűnt...

(#698) reandre válasza rumos14 (#697) üzenetére

reandre
(tag)
LOGOUT blog

Szia!
Félisten vagy! Működik! Köszönöm! :R :DDD

Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek! :R
Üdv:
Bandi

(#699) reandre

reandre
(tag)
LOGOUT blog

Hát nem tartott sokáig az örömöm :(
Ugyebár egy HTC Touchról van szó, namost a TouchFlo-ból elérhető kapcsolatok panellel nem tudok életet lehelni a WiFibe :( csak úgy kapcsolja be, ha elmászom a beállítások/kapcsolatok/vezeték nélküli hálózat menübe, és rákattintok a szövegre :S
A HTC Home panelba nem tudok felvenni se programot se telefonkönyv bejegyzést... próbáltam belőle a neten keringő Touch Diamondos rippet, de az is ugyanígy viselkedik...
Valamint felraktam rá az Opera 9.5 bétát, amitől pedig szabálytalanul újraindul, van mikor a program indítása közben, van mikor kilépés után... erre van valami gyógyír a törlésen kívül?
Teljesen el vagyok keseredve... ha sikerül végre visszaállítanom, első dolgom lesz, hogy valami módon készítek róla egy teljes backup képfájlt... :(((

(#700) dvdbackuper válasza reandre (#699) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

egy jó nagy hard reset sem segít? :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.