Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#501) enwoy

enwoy
(újonc)

Nekem lenne egy egyszerű kérdésem. Melyik lenne jobb a barátnőmnek? Egy WM-os Omnia vagy egy OSX-es iPhone? Hangsúlyozom, hogy LÁNYnak kell, szóval ne legyen túl bonyolult a kezelhetősége, meg hát nézzen is ki valahogy. Na?

Markus Schulcz - The New World

(#502) szoszo33 válasza enwoy (#501) üzenetére

szoszo33
(újonc)

Hát én azt mondom, h az omnia mindenképp jobb. Az iphone könnyen kezelhető, de sok mindenre nem jó. A windows mobile-os gépek erősebbek, na meg sztem az omnia szebb is, de ez már privát vélemény :)) :C

(#503) szoszo33

szoszo33
(újonc)

vegyél neki windows-os mobilt!

(#504) BloodRay válasza enwoy (#501) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Jézusom! Ha lánynak kell és az egyszerű kezelhetőség a fő szempont, akkor nehogy WinMobile-os készüléket vegyél barátnődnek! Csak ha szakítani szeretnél. :D

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#505) BloodRay válasza lindus_19 (#493) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Tudnám te is minek jöttél ebbe a topicba... :U

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#506) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó Hirem van.. a Windows mobile 6.5 tudni fogja a 16 millió szint is. ( vége 6500 ezres limitnek)

Note 2 ?

(#507) Zaji válasza BloodRay (#505) üzenetére

Zaji
(tag)

Na igen. Van symbian topic is, nem?

(#510) funky01

funky01
(újonc)

Mikor jön ki a 6.5-ös ?

(#511) AS válasza funky01 (#510) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elvileg CES en ( JAnuár valamikor hivatalos lesz ( de majd tavasz eleje kb)

Note 2 ?

(#512) G_Sandor válasza AS (#511) üzenetére

G_Sandor
(újonc)

A frissítés ilyenkor hogyan zajlik? Letölti és telepíti, mint mondjuk egy asztali service pack-ot vagy ennél azért komolyabb folyamat?

(#513) rumos14 válasza G_Sandor (#512) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

neeeem... vehetsz majd egy új készüléket, amin alapból az van. frissíteni (legálisan) sztem csak pár készüléknél lehet majd.

(#514) Petrikent

Petrikent
(kvázi-tag)

Hello kéne egy kis help, azt szeretném kérdezni hogy valaki tudna adni linket hogy hogy kell HTC Heraldon romot frissiteni, a legfrissebb gyárit ha lehet, mert most kaptam egyet, de ilyen lassú, telepakolt moddingolt szoft van rajta, és le szeretném gyilkolni naturra de még kezdő vagyok WM-ban, köszi, privátban is jöhet segitség:)

"Az életed ha megfakulna, ne menekülj csak színezd újra"

(#515) sekli válasza Petrikent (#514) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

itt az oldal alja felé nézelődj, hátha megtetszik valami... :)

[ Szerkesztve ]

(#516) Fulmi

Fulmi
(senior tag)

buek!

WM 6.1 nel hogy lehet ebresztohangot hozzaadni? mert csak par alap van benne, amik nagyon benak. :)

elore is koszi: fulmi

(#517) Viktor0610 válasza Fulmi (#516) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Vagy feltelepítesz egyet a megszámolatlan sok ingyenes/fizetős ébresztőalkalmazás közül, és szétparaméterezed a saját csengőhangjaiddal vagy bemásolod a Windows könyvtárba a saját ébresztőhangjaid WAV-formátumban.

...

(#518) Petrikent

Petrikent
(kvázi-tag)

Hello megin, angolba nem igazán vagyok otthon kéne egy kis kezdő lökés:Dcsomó HTC -re találtam ilyet hogy HTC wizard ROM update utility vagy ilyesmi, na de az én HEraldomhoz nem találok ilyen progit, egy ROM-t találtam azt leszedtem, de hogy varázsolom rá?:D kéne mert eléggé lomha szegény pda igy, köszi elöre is:D

(#519) Viktor0610 válasza Petrikent (#518) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Én eddig bárakárhányszor frissítettem a HTC PDA-imat, mindig a ROM-ként letöltött fájl tartalmazta magát a frissítő-szoftvert is.
Nem lehet, hogy a te esetedbnen is így van?

...

(#520) Petrikent válasza Viktor0610 (#519) üzenetére

Petrikent
(kvázi-tag)

hello igazad van megtaláltam a heraldhoz is, de még egy pici probléma ugy csinálom ahogy irja, de ezt irja ki Error [240]:file open
The UPdate utility can not open the requested file. Please check your update utility.

mit jelent?:Dnem vok angolos;) a frissitő szoftverrel azonos mappába van a ROM is.

(#521) Viktor0610 válasza Petrikent (#520) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nem vagyok benne 100% biztos, de szerintem nem a ROM-verziónak megfelelő frissítőszoftvert használnál.

...

(#522) Kata90

Kata90
(újonc)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Pár nappal ezelőtt vettem egy Samsung I640-es mobiltelefont, amin Microsoft Windows Mobile 6 Standard (Crossbow) van. Bevallom őszintén hogy fogalmam sincs róla honnan tudnék hozzá ingyenesen letölteni programokat. PoketPC-hez találok egy csomót, de Smartphone-hoz nem :F
Előre is köszönöm a segítséget!

(#523) runner 125 válasza Kata90 (#522) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Csak kérdezem; A WM-ra való progik miért nem kompatibilisek a smartphone-nal? :U
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#524) Napfénysüti válasza runner 125 (#523) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Smartphone készülékek nem érintőkijelzősek a PocketPC-kel ellentétben. Már ez is nagy különbség.Gondolom emiatt is tök másképp kell rájuk programot írni. Szerintem.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#525) Peet210 válasza runner 125 (#523) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

A smartphone-on futó WM ha jól gondolom egyfajta "butított" változata a PDA-kon futókhoz képest. Kevesebb lehetőséget is találsz bennük a beállításra pl. (egyébként az érintőkijelző hiánya is egy ilyen dolog)

Kata90
Smartphone Software pl. innen tudsz 1-2 programot leszedni, de a PDAMania oldalán is találsz programokat. Google megfelelő keresőszavakkal adhat néhány hasznos linket.

[ Szerkesztve ]

Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.

(#526) runner 125 válasza Napfénysüti (#524) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ahaa,értem.
Köszi mindkettőtöknek.
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#527) Kata90 válasza Peet210 (#525) üzenetére

Kata90
(újonc)

Köszönöm a segítséget!

(#528) Kata90

Kata90
(újonc)

Volna még egy kis problémám. Nem ismeri fel a java-s játékokat amit leszedtem:S Azokat hogy tudom feltelepíteni?

(#529) rumos14 válasza Kata90 (#528) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát, kell egy Java környezet is a telóra, nekem volt i600-am, ami szintén smarthpone, és végül feladtam ezt a dolgot, hogy értelmes Java cuccot találjak rá. nézz át esetleg az i600 topikba, volt ott erről szó, Atocha volt a téma mestere.

(#530) Kata90

Kata90
(újonc)

Köszönöm szépen a segítséget!

(#531) Vegtor

Vegtor
(lelkes újonc)

hali nemtudjátok hogy a HPrx3715-re fel lehet rakni windows mobile6.1 et?
vagy sima 6 ot?

(#532) Tv

Tv
(senior tag)

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e java compiler Windows mobile-ra? Tehát jdk-ra volna szükségem pda-ra.

Vodafonos Samsung Galaxy Mini eladó

(#533) runner 125 válasza Vegtor (#531) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ha találsz rá minden bizonnyal fel.
400-as cerka,128 MB ROM / 64 MB RAM.
Üdv.M

(#534) Tv

Tv
(senior tag)

Wifi hálózatok keresésére, illetve csatlakozásra, ti melyik progit használjátok? Úgy hallottam, hogy a beépítettnél vannak sokkal jobbak is.

Vodafonos Samsung Galaxy Mini eladó

(#535) Pero

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok érdeklődnék hogy valaki tudna e valami jó angol, német esetleg francia szótár programot WM alá?
üdv előre is köszi

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#536) rumos14 válasza Pero (#535) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

STDict 2.1

(#537) MY2K válasza Tv (#534) üzenetére

MY2K
(fanatikus tag)

Ha csak Wifit akarsz keresni akkor ezt ajánlom :))

Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign.

(#538) Pero

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi,
olvasgattam itt a forumot és néztem az PDA-s oldalakat, de egyszerűen nem találom, az msn messenger WM es verzióját. valaki esetleg tudna segíteni?
előre is kösz

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#539) Viktor0610 válasza Pero (#538) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Google keresés, második találat: [link]. :U

...

(#540) [HUN]Zolee

[HUN]Zolee
(őstag)

Van egy Eten X500 as Pda-m wm6-os rommal. Be lehet állítani úgy, hogy csak addig rezegjen és csörögjön a teló sms fogadásánál amíg meg nem nyitom az sms-t nem addig amíg a csengőhang tart? Elég zavaró tud lenni.

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

(#541) Viktor0610 válasza [HUN]Zolee (#540) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Szerintem erre nincs mód.

...

(#542) [HUN]Zolee válasza Viktor0610 (#541) üzenetére

[HUN]Zolee
(őstag)

Értem. Köszi. Akkor marad a csengőhang rövidítés.

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

(#543) Pero válasza Viktor0610 (#539) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

ezt én is megtaláltam, de nem tudtam működő verziót szerezni innen, de köszönöm azért, végül sikerült megoldanom,

(#544) adam770

adam770
(lelkes újonc)

Sziasztok !
segítségre lenne szükségem.

Szeretnék mobil windowst használni vmware alatt,vagy valahogy asztali gépen,
azért lenne fontos, mert Carpc-met navigálásra is szertném használni.
Nem tudom honnan szerezhetnék mobil windowst,lehet-e külön venni, vagy letölteni valahonnan ? Valaki próbált már IGo 2006 navigációt vista/xp alá feltenni ?
Előre is köszönet az tanácsokért !

[ Szerkesztve ]

(#545) adam770

adam770
(lelkes újonc)

(#546) runner 125 válasza adam770 (#544) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Igo-ból létezik PC-s verzió is.
Üdv.M

(#547) KakaosCsirke

KakaosCsirke
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Meg soha nem volt PDA-m, se WM, se mas. Mar kb 5-6 eve halogatom a vasarlast mert eddig egy model sem volt ami minden fontos elvarasomnak megfelelt volna. Es most itt a HD!!! :C

A kerdesem a ROM upgrade-del kapcsolatos. Upgrade (vagy esetleg downgrade) utan hogyan lehet ujratelepiteni a HD-hez adott alkalmazasokat, mint pl Mobile Office, Touch Flo, meg az egyeb okossagok? A HD csomagjahoz hozza van egy telepito CD vagy hasonlo? Vagy esetleg ezek benne vannak az eredeti ROM-ban? Vagy ha ROM-ot updatelek akkor ezek az alkalmazasok elvesznek es kesz?

Istenről beszélni ciki. Feszegetni a kérdést, hogy mi van a halál után nem illik. Pedig a statisztika nem hazudik: 100 emberből 100 hal meg.

(#548) Viktor0610 válasza KakaosCsirke (#547) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Amennyiben hivatalos ROM-verziót telepítesz fel, az tartalmazza a "gyári" programokat.
Egyes "főzött" verzióknál előfordulhat, hogy ezt-azt kivesznek, kicserélnek benne.

...

(#550) runner 125 válasza KakaosCsirke (#547) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Persze,hivatalos helyről telepített ROM-ban benne van minden. :K
Ha más egyéb alkalmazásra van szükséged nézz szét itt vagy itt.
Üdv.M

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.