Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#451) Viktor0610 válasza ricsip (#450) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Akkor nem nagyon van mit tenni, elég régi már a gép ahhoz, hogy a hardver kevés legyen az iGO-hoz.
Megpróbálhatsz "főzött" ROM-verziókkal, hátha van belőle "light"-verzió, ami a szabad memória maximalizálására megy rá -persze, ha nem idegen tőled ezzel bíbelődni.

[ Szerkesztve ]

...

(#452) ricsip válasza Viktor0610 (#451) üzenetére

ricsip
(újonc)

Sejtettem h. ez lesz a végső megoldás. Mivel nem saját a telefon, nem akarom a ROM-ját barmolni, marad a tesztelés. Ha nagyon nem boldogulok vele, nincs messe normális vavi PDA-t kell venni. Azért arra kíváncsi volnék használta-e más ilyen telefont igo-ra.

(#453) rumos14 válasza ricsip (#448) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azokból a memókból a gép oprendszere súlyos mb-okat csippent le...
amúgy Viktorral ellentétben az a véleményem, hogy a gépeden bőven kée hogy menjen rendesen az iGo2006.
soft reset (újraindítás) után is csak ennyi a szabad memó?

(#454) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok. a készülék(tytn) generic rndis hibát ad, amikor rákötöm a gépre, és nem indul el az active sync, és nem tudok rá új romot rakni. Ezt eljátszotta mind a két pc-nél.
Tud valaki valami tippet adni? itt próbálkozok, keresgélek 1,5 órája, de semmi.

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#455) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Hölgyek, Urak!

Egy olyan programot keresek windows mobile 6.0 -ra, aminek segítségével a telefonom rezgője pillanatnyi felpördülésével jelzi, ha pl megnyomok egy "gombot" a kijelzőn.. Tuti van ilyen, csak nem tudom, hogy keressek rá :B

Swarm is coming.

(#456) alien_ válasza alien_ (#455) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Hátha valaki mást is érdekel: Megvan!
(letöltéshez regelni kell, egyébként ingyenes)

Swarm is coming.

(#457) vd1992

vd1992
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy lehet WM 6.0 alatt nemdhcp-s wi-fi routerre csatlakozni??? nemtudom, hogy lehet IP-t adni a mobilnak....

[ Szerkesztve ]

számom: 06-húsz-4-nyolcvankilenc-27-hatvankettő

(#458) KakaosCsirke

KakaosCsirke
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Teljesen tapasztalatlan vagyok a WM teruleten. Meg tudnatok mondani, hogy hagyomanyos Win32 alkalmazasok elfutnak an Windows Mobile-on? Igazibol a Scriptum Gib szotar program erdekelne, ami nem egy kulonosebben igenyes alkalmazas. Windowson telepites nelkul futtathato, nem nyulkal a registry-be, nincsen semmi egyeb fuggosege (directx meg ilyesmi).

Istenről beszélni ciki. Feszegetni a kérdést, hogy mi van a halál után nem illik. Pedig a statisztika nem hazudik: 100 emberből 100 hal meg.

(#459) fateless válasza KakaosCsirke (#458) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:(

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#460) rumos14 válasza KakaosCsirke (#458) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

viszont az STDict egy hasonlóan puritnán, de jól használható, ingyenes szótár progi PDA-kra.

(#461) bronkolosz

bronkolosz
(újonc)

Sziasztok, eddig okos telóm volt, most így karácsony előtt gondoltam beújítok vagy egy pda-t vagy egy pda telót. A lényeg a windows mobile rendszer.
Ha valaki tudna nekem, segíteni azt nagyon megköszönném.
Egy két infó jól jönne, pl, hogy mennyire egyszerű wm5ről wm6 ra frissíteni a rendszert. Ezenkívül, milyen progikat tudnátok ajánlani, böngészésre, zenehallgatásra, videónézegetésre stb.
Erősen gondolkodom egy HP ipaq 114 classicon, de ezt most zárójelben.
Most majd elkezdem azért az elejétől is nyomon követni a fórumot, de addig is köszönettel fogadok minden segítséget :)
Köszi

O2/HP 114 Rulez

(#462) rumos14 válasza bronkolosz (#461) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha új cuccot veszel, azon szinte biztos hogy wm6 lesz.
régi gépek közül van páára wm6 frissítés, vegyesen gyártó által kiadott és lelkes buherátorok által elkészített (ettől még persze lehet jó).
jó az a HP, bár ha teló nélküli pda-t akarsz venni, talán jobb választás egy FuSi N560, használtan, vagy egy szép nagy batár iPaq 214.
böngészésre Operát szoktak ajánlani, de nekem, töredelmesen bevallom, az alap Internet Explorer jobban bejön.
zenére MortPlayer, vmi jó kis skinnel, filmre TCPMP vagy CorePlayer (ez viszont fizetős).
sztem ha van kérdésed, ikább az Azonnali PDA-s kérdések topikban tedd fel, mert az jobban pörög

(#463) bronkolosz válasza rumos14 (#462) üzenetére

bronkolosz
(újonc)

Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál, közben oda is átmentem :)
Azért is írtam ide, mert itt konkrétan foglalkoztok a WM el.
Az valószínű, hogy használt lesz, mivel ahogy írtam a keret kb 35 ezer körűl van. Így viszont csökken a lista.
A másik kérdésem amit elfelejtettem, feltenni, hogy témát, milyen könnyen lehet cserélni. Hasonló módon mint alap Windowsnál, elég egy skin kezelő progi, vagy van valami extra ami kell hozzá? Bocs, hogy téged nyúzlak ;)

O2/HP 114 Rulez

(#464) alien_ válasza bronkolosz (#463) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Én ezt használom pl, de feketében jobban néz ki, meg van több "lapozó" animáció is..

Swarm is coming.

(#465) Windsurfer

Windsurfer
(tag)

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy tudtok e olyan külső WIFI adaptert ami bluethooth segtíségével kommunikál a készülékkel (WM-s smartphone) és így akkor tudok netezni?

GPS-nél tudom, hogy van ilyen, nekem wifihez kéne! :)

Választ előre is köcce! :)

Motorola Defy Full Stock ^.^

(#466) rumos14 válasza Windsurfer (#465) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ilyenről nem tudok, SD kártyahelyre dugható wifi vevő viszont létezik.

(#467) Windsurfer válasza rumos14 (#466) üzenetére

Windsurfer
(tag)

tudom, viszont a teló csak mircoSD-t támogat és igaz olyanban találtam is csak valami húszon nem tom hány ezer ft... :(

Motorola Defy Full Stock ^.^

(#468) Tzatziki

Tzatziki
(újonc)

Ez most komoly, hogy a Windows Mobile frissítéseket fizetőssé akarják tenni, meg kemény jogdíjas lesz maga az OP rendszer, ezáltal picit drágábbak a telefonok, PDA-k?
Gondolom a 6.5 már így fog kijönni.. Röhögnék, ha ezt már aktiválni kellene.. Ami mondjuk logikus lenne, a telefonos PDA-kon.. Egyszerű, de nagyszerű fejlesztés? :S Hát köszönöm, nem kérek belőle!!! Nekem Mio a701-em van, és még szeretném az új OP-ot is rányomni :)..

(#470) Viktor0610 válasza martonpetya0 (#469) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Szerintem feleslegesen aggódsz ilyen miatt.

Itt is kijött hírben, hogy fizetős lehet a WM, de ez véleményem szerint vagy nem fog bekövetkezni, vagy nem fogja jelentősen megemelni a készülékek árát.

...

(#471) szoszo33

szoszo33
(újonc)

Sziasztok.

Szeretnék venni, egy "okostelefont" elsősorban a munkámhoz kéne, meg elég gyakran utazom ezért olyan készülék kéne amivel tudok térképeket is nézni.

Nem nagyon vagyok jártas a témában, milyen platformot javasoltok annyit tudok,hogy van a Symbian meg a windowsmobile, na meg arra lennék még kiváncsi, hogy milyen típust ajánlotok.

Igazából a windowsmobilehoz húz a szívem(ismerösők miatt),de gondoltam ki kérem a ti véleményeteket is.

(#473) Tzatziki válasza Viktor0610 (#470) üzenetére

Tzatziki
(újonc)

Bár tényleg nem hinném, hogy szükségük lenne még egy plusz bevételi forrásra.. Így sem olcsók ezek a kütyük.. Olvastam, átszámítva valami 14-15 ezer lenne :S..

(#474) szoszo33 válasza fuk-all (#472) üzenetére

szoszo33
(újonc)

Tehát akkor szerinted is ezekre a célokra a WM jobb, és tudnál mondani esetleg 1-2 típust ami ilyen 70k körül van? :O

(#475) Tzatziki válasza szoszo33 (#474) üzenetére

Tzatziki
(újonc)

Asus P535, Asus P320, Mio A702 stbstb.. Nézd meg a Windows Mobile oldalán, vagy a itt is akár az apróhirdetéseknél.. Sok új készüléket találhatsz.. Remélem megtalálod a számodra megfelelőt... Majd számolj be, hogy döntöttél..

[ Szerkesztve ]

(#477) szoszo33 válasza Tzatziki (#475) üzenetére

szoszo33
(újonc)

Nézegettem a WM magyar oldalát és igaz nem te említetted, de ott van LG KS20 két hetes kiprobálási idő szerintem mielött döntenék mindenképp kihasználom ezt és csak utána fogok dönteni.

De mindenesetre köszi a segítséget.

(#478) rumos14 válasza szoszo33 (#474) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

munkás telefonnak sztem a Samsung i780 kitűnő választás, 62k-ért.

(#479) alien_ válasza szoszo33 (#477) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a méret nem számít, és kell QWERTY bill, akkor HTC TyTN2 -re megy egy szavazat :)
Viszonylag jó áron elérhető, és benne van minden. Szvsz =)

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

(#480) szoszo33 válasza Tzatziki (#475) üzenetére

szoszo33
(újonc)

Hát még nem tudom mert az oldalon lévő tesztet kitöltöttem és várom a visszajelzést, hogy kaphatok e mobilt 2 hétre. Csak reménykedem:)

(#481) spedyboy

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok! ugy nezki h. lessz egy htc touch dual om es meg sosem volt wm alapu telom ezert lenne par kerdesem! 1: honann tudok wm re progikat ilyesmiket leszedni? 2: mien bongeszot ajanlatok ra? 3: a toch hoz van olyan jo gorgeto rutin mint pl iphone hoz? egyenlore ennyi elore is koszi a valaszokat! udv:spedyboy

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#482) rumos14 válasza spedyboy (#481) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

programokat az internetről tudsz szerezni. tudom, kicsit általános a válasz, de a számítógépedre hogyan szerzel programokat? na látod. ha leírod hogy milyen program kell, milyen célra, akkor tudunk segíteni. én a beépített IE-t használom, de a legtöbben az Opera 9.5-re esküsznek. görgető rutin alatt azt érted, hogy meghúzod rajta az ujjadat és pörög mint a nyerőgép? ezt, és sok minden mást tudja az SPB Pocket Plus 4.

(#483) spedyboy válasza rumos14 (#482) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi a választ!
görgető rutint ugy értettem hogy a tács tudja e alapbol vagy az opera hogy net közben ugy görgetem az oldalt mint iphone nál.?
aztán 1 másik kérdésem lenne hogy hogy lehet rá telepiteni ingyenes progikat? ugyanugy mint symbianon? és spec a tács hova rakja a progit? mert láttam hogy azon még nincs olyan "menü" mint az ujabb win eken.
remélem kb értitek mire gondolok..:)

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#484) rumos14 válasza spedyboy (#483) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen, tudja.
a Touch is "csak" egy WinMo eszköz, a kezelőfelület mögött ua. a háttér van mint a többi ilyen eszköznél. telepíteni a készülék belső memóriájába és a memóriakártyára is tudsz.

(#485) szoszo33

szoszo33
(újonc)

Sziasztok!

Valaki tud elsősorban windowsmobile alapu mobilt ami kapható kb 60kert +-10k , de inkabb - :) És lehet rajta msnezni? vagy ilyen platformon lehet csak symbianon nem? :/

Köszi a válaszokat.

(#486) szoszo33 válasza szoszo33 (#485) üzenetére

szoszo33
(újonc)

szia,

tudom ajánlani a HP iPAQ 114-es készüléket!
de látogass el a http://www.windowsmobile.hu oldalra, ahol meglesheted milyen készülékek vannak, majd pedig rákereshetsz, hogy melyik mennyibe kerül ;)

[ Szerkesztve ]

(#487) Karma válasza szoszo33 (#485) üzenetére

LOGOUT blog

Symbianon is lehet... :U Van rá legalább egy fél tucat program (Fring, eBuddy, Nimbuzz, Windows Live Messenger, Slick, Agile Messenger, satöbbi).

Amúgy elég furcsa ahogy magadnak válaszoltál.

Break Driven Development

(#488) Tzatziki

Tzatziki
(újonc)

Igazából már windows-ra is symbian-ra is ugyanazokat a programokat lehet beszerezni.. Mindegyik fejlesztő cég ír mind a 2 platform alá.. Így tényleg csak a külső vagy egyéb okok dominálnak a választásnál.. Én mondjuk Windows párti vagyok.. Karácsonyra váltok új PDA-telefonra.. HTC Diamond-hoz mit szóltok van valakinek? Le lehet kapcsolni a TF3D-t?
A WindowsMobile-n miért nincs fórum?

(#489) latnokzsalya válasza Tzatziki (#488) üzenetére

latnokzsalya
(újonc)

Egyik haveromnak van HTC Diamondja, és nagyon meg van vele elégedve, zhkon folyamatosan arról puskázik, feltölti rá a pdf-eket, és onnan írja ki a dolgokat :D

(#491) Tzatziki válasza lindus_19 (#490) üzenetére

Tzatziki
(újonc)

Lindus te maradj a kaptafánál, meg a menses naptárnál.. A Windows Mobile a férfiak játéka :DD
Ha nem hiszed, ezt sasold:
[Windows Mobile videó]

[ Szerkesztve ]

(#492) funky01

funky01
(újonc)

Nem tudom én a Samsung Omniára szavazok ! Szerintem egy szép designos telefon és még okos is. Szinte mindent tud amit egy Iphone ! :)) :))

(#494) Tzatziki válasza lindus_19 (#493) üzenetére

Tzatziki
(újonc)

Lindus, a Windowsos telefonok erősebben rezegnek... Ez nem elég ok? :DD

(#496) Tzatziki válasza lindus_19 (#495) üzenetére

Tzatziki
(újonc)

Egyébként Lindus ha nem is tudlak meggyőzni tudd, hogy nagyon nehéz választani, mert mindkettő ugyanolyan sokrétű oprendszer.. Ha te Symbian mellett döntöttél, nem hibáztatlak, megérdemled ... :)

(#497) feco88

feco88
(tag)

sziasztok. van nekem 1 problémám. kezdem előröl. kaptam egy sungoo 43.01-es PNA-t sikerült beállítani, hogy egy filemance induljon elsőnek és annak segitségével a memókártyára mentet parancsikonokat minden indulás után átmásolom a gép/windows/desktop mappába. aza baj, hogy nem maradnak meg a cuccok amiket átmásolok. Reggel amikor bekapcsoltam ugyanezt megcsináltam és megjelent alul egy rendes tálca ( idővel, futó alkalmazással, start menüvel ) deviszont mikor megint ujra inditottam a gépet már eltünt és azóta sem láttam :O . valaki nem tudd nekem abban segiteni, hogy hogyan tudom a tálcát vissza csalni, meg hogy megmaradjanak az átmásolt dolgok de a tálca lenne a fontosabb. windows ce 5.0 van a PNA-n. előre is nagyon köszönöm. :R :R :R

Samsung LE40C650 + Pioneer VSX-520 + Jamo S506 HCS3, TP-LINK TL-WR841N,LENOVO Ideapad S205 + 1TB WD HDD

(#498) mikimusz

mikimusz
(újonc)

nekem volt már symbianos és windows mobile-os telefonom is, egyértelműen az utóbbi mellett tenném le a voksomat, és nem csak azért, mert az a telefon többet tudott. Ha ugyanannyit tudtak volna, akkor szorosabb, de akkor is a WM nyert volna. persze ez csak az én véleményem. Állítólag vannak olyanok, akiknek a symbianos jobban tetszik. Állítólag...

(#500) szoszo33

szoszo33
(újonc)

ez legyen a legnagyobb problémátok :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.