azt még fel sem tudtam tenni. megpróbálom majd BT-n, csak sajnos kevés a türelmem.
mod: Lassú activesync-el összejött
[ Szerkesztve ]

azt még fel sem tudtam tenni. megpróbálom majd BT-n, csak sajnos kevés a türelmem.
mod: Lassú activesync-el összejött
[ Szerkesztve ]
Az op rendszer felismeri a PDA-t? Egyébként milyen op. rendszer van fent?
Ha XP akkor elméletileg csak annyi, hogy telepíted az AS-t aztán rádugod a PDA-t a gépre és csinálsz egy új partnerséget.
Az iGO-t próbáltadmár a Tuday -> Item fülön kikapcsolni (ha jól emlékszem ott is lehet).
[ Szerkesztve ]
Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.

Köszi, miután átállítottam "lassú" AS módra, onnantól kezdve felismerte a pda-t. Mivel föltettem az újabb iGO-t, lecserélte az indítóikont. Mostmár nekem is "boldog" a karácsonyom! 

Total commander is összejött, csak nem MIPS/SH3 hanem a ARM/XSCALE/PXA típushoz való kell az asus a696-hoz. Köszi

Te is winmobil tjúdor vagy? Jó lett volna előbb tudni, segíthettél volna ebben-abban 
Találmány gyártási joga eladó!

Jah, egy ideje
Keress meg, aztán csereberélünk 
PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

Tudtam h számíthatok rád 
Találmány gyártási joga eladó!

Sziasztok! A PDA -hoz nagyon jól müködő magyar billt tudok, amely multi is , ingyenes, ha kell vkinak szóljon. Üdv. WM5,WM6 is.
sztem legyél proaktív, és írd le, miről van szó, pl a PDA programok topikba

Szerintetek melyik a jobb ?? >>
Fujitsu Siemens LOOX T830
Asus P525
AMD Athlon 64 X2 4400+ box | Asus M2N-E SLI | 4* 1 Gb Kingmax 800MHz RAM| Ati HD4850 DDR3 512MB 1986MHZ| 250 Segate ATA 133| 500Gb Western Digital SATA 2
hát a T830 sztem már meghaladja a még kezelhető méretet. tudásra ok, de olvasd el pl. az itteni tesztet, nem klappol úgy egészében.

Hello!
Tudnatok segiteni hogyan lehet windows mobile 6ra valami java vm et tenni, hogy fussanak a javas programok ?
oldalaim: http://www.oazigazi.hu + http://www.szakemberadatbazis.hu + http://www.hirfriss.hu + http://tv-musor.hirfriss.hu

Sziasztok!
Újdonsült okostelefon-tulajdonosként (tudom, az másik fórum; csakhogy itt van aktív WM téma) kíváncsi vagyok, hogy
1.) hogyan tudnám WM6-alapú gépem kezdőképernyőjét átalakítani. Az Első lépések cikkben csak fizetős megoldást láttam erre, tehát felteszem nem lesz valami egyszerű megoldás rá. Milyen programoknak érdemes nekiesni? (Arra kellene, hogy néhány parancsikont és állapotjelző ikont kitegyek, és kicsit átrendezzem a hely-elosztást)
2.) látott már valaki olyat, vagy egyáltalán van szerintetek értelme d-paddel irányított kurzornak? (Okostelefon -> d-paddel mezők között ugrálni és vízszintesen/függőlegesen scrollozni lehet)
3.) milyen programokat érdemes telepíteni rá?
Feladatkezelő szerencsére gyárilag bennevan.
Kéne valami kis program, ami a proci-, ram-használatot és akku-időt (a gyári ikonnál jobban, pontosabban) mutatja. Mintha láttam volna valami hasonlót az első lépések cikkben is, csak a neveiket nem találtam...
Total Commander, és a Multimédia cikk alapján a TC-PMP telepítését tervezem még.
A gépen csak officehoz csak lebutított olvasók vannak - milyen egyszerű (notepad szintű) szövegszerkesztőt tudnátok ajánlani?
Előre is kösz!
Üdv:
.mf
Halihó!
Itt is megkérdezem, hátha tudtok segíteni ebben.
Köszi előre is!
http://www.flickr.com/photos/szira/
Sziasztok!Én nemrég vettem egy wm5-el szerelt tmobile mda-t végülis ez a qtek9100 lenne vagy mi és szeretném kérdezni wm6-ot nem rakott-e már rá valaki mert nekem sehogy se akar összejönni és eléggé para vagyok hogy el fogom lőni a végén....Köszi
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★

Sziasztok!
Most vettem egy hp ipaq 214-es pda-t, az oprendszer angol rajta.. nem tudjátok, hogy lehet magyarosítani az os-t?
Sziasztok, választ előre is köszi!
Nexus S
Simán felmegy rá a WM6 és a 6.1 is keress olyan romot amiben ilyen op van de arra figyelj, hogy ehhez a készülékhez valót tölts le.
Van rá megoldás két cég is készít nyelvi kiegészítést Windows mobilokhoz de igazából egyik se ajánlanám mert nagyon belassítja a gépet, esetleg addig jó amíg megismered a masinát.
van nekem egy eten x500, rajta wm6 (os 5.2.318, build 15342.0.0.0).
elég idegesítő és szűkszavú problémáim vannak vele:
- windows update: gondolom néha nem árt. viszont azt írja, hogy nem éri el a szervert, ellenőrizzem a kapcsolatokat meg a dátumot. próbáltam wlanra tenni, próbáltam mobil netre... semmi, mindig ugyan ez a hiba.
- sdhc driver: leszedtem az eten.extra.hu-ról, próbáltam feltenni, és egy rndkívül informatív install unsuccesful üzenettel jutalmazta a próbálkozást.
- hasonlóan volt egy 3d-s today-képernyő (mobileshell2), az se volt hajlandó felmenni, hasonló informatív hibával leállt. erről van szó.
hogyan lehet kideríteni, hogy mi a hiba, vagy legalább bővebb, informatívabb hibaüzenetet kicsikarni a rendszerből?
illetve hogyan lehet frissíteni a cuccot, ha már elvileg van rá lehetőség?
[ Szerkesztve ]
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
huh, a válaszaim sem lesznek vmi informatívak...
- sztem felesleges dolog frissíteni winmo oprendszert, ez azért nem XP/Vista, hálistennek. nem is hallottam ilyenről, hogy ezeket rendszeresen frissíteni kellene...
- van egy dedikált Eten oldal, [link], ott biztosan tudnak segíteni.
- ezt pedig a progi készítőjétől kéne megkérdezni, kompatibilis-e a progi a te készülékeddel.
az eten oldalt ismerem, igaz, a fórumát/faq-ját/egyéb dolgait nem nézegettem túlságosan.
no, megoldódott... valami nagyon csúnyán el lett benne állítva, mert egy restore system defaults meggyógyította. szépen visszapakoltam mindent, ami rajta volt, és most úgy néz ki, működik.

Hali!
Az a helyzet, hogy még nem volt WM-os PDA-m, de most tervezek vásárolni (ami teló is egyben), viszont lenne egy kérdésem, amire eddig a neten nem találtam választ.
Nos - leginkább azt szeretném tudni, hogy a PDA/telónak milyen készenléti állapotai vannak?
Szóval gondolom ki lehet kapcsolni, de amennyire tudom, ebben az állapotban például a riasztások (alarm) nem működnek, továbbá értelem szerűen nem lehet hívásokat fogadni sem.
Létezik valamiféle készenléti mód, amiben kevesebbet fogyaszt a gép, viszont hívásokat fogadhatok, és a riasztások is működnek? Vagy csupán képernyő háttérvilágítása kikapcs, és ne nyúljak hozzá?
Például az ilyen iPhone-izált wm6-os videókon lehet látni, hogy a gép mintha bealudna, és csak a slider elhúzása után tudod gyakorlatilag újra használni - mint valamiféle billentyűzár.
Előre is köszönöm!
Gajdi
Természetesen, ha nem kikapcsolod, hanem csak készenléti állapotba teszed, a rádiók (Bluetooth, Wi-Fi, GPS) és az ActiveSync nem mennek, de a többi működik.
...
a készüléket magát teljesen kikapcsolni nincs sok értelme, éjszakára sem.
kikapcsolhatod külön a teló részt, így az alarm még fog menni. csak ne felejtsd el reggel visszakapcsolni.
beállítástól függően mondjuk fél perc után elsötétül a képernyő, így alig fogyaszt vmit. szóval ne aggódj a pda készenléti fogyasztása miatt, mert a tényleges használat fogyasztása mellett észre sem veszed 
[ Szerkesztve ]

Köszi a választ - még egy kicsit az aggaszt, hogy használat mentes üzemben meddig bírják az akksik? Kb a legtöbb teszt azt írja, hogy 1napig bírja, visszafogott használat mellett 2ig.
Ez mit takar? ha csak naponta 20percet telefonálok és írok 3 smst, akkor 2 napig bírja az akku?
Alapvetően ugyanis telefonálásra használnám a készüléket (azért szeretnék pda-s telót, mert azért jól jönne a wifi, meg néha a touchpados sms írás (nem is csupán a sebesség, hanem a kényelem miatt is)
G.
ilyen használat mellett sztem jóval tovább bírják, inkább 4 nap.
a kérdés inkább az, hogy ilyen használat mellett szükséged van-e pda-ra.
az érintőképernyőn való sms írás (ha erre gondolsz) pedig sztem egyáltalán nem kényelmes. még iPhone-ion sem

az érintőképernyőn való sms írás (ha erre gondolsz) pedig sztem egyáltalán nem kényelmes. még iPhone-ion sem
Egyetértek... Csak gondolj bele, ha pl. buszon kell smst írni. Néha egész érdekes dolgok jönnek ki. 
Azért jó a Playboy magazin,mert megmutatja mire képes a Photoshop.

Ha csak a wifi meg telefonálás kell, akkor vegyél nokia n91-et. Már 25-ért lehet venni. És abban még van 4giga tárhely is.Ja meg az akksija is jól bírja.
és egy jól irányzott suhintással ölni is lehet vele

Azt még nem próbáltam... 

Van 1 samsung i640em es szeretnem a legujabb oprendszert rarakkni vagy olvastam valahol wm 6.1 vista editiont az lenne a legjobb!segitenetek hogy kell es honnan lehet letolteni az oprendszert?

Sziasztok! Nem tudja valaki honnan lehet magyarítást szerezni WM6-hoz?
Üdv!
Kérdésem a következő: tud-e valaki olyan progit WM6.1-re. ami a.) lementi az sms-eket b.) [és ez lenne a lényegesebb] ha rá van kötve a gépre a teló, akkor lehetne rajta keresztül sms-t írni
Szóval valami olyasmi desktop progit keresek, amin keresztül a teló sms/mms szolgáltatása működtethető (kb. mint Motorolánál a Phone Tools, ha valaki esetleg ismerné).
Előre kösz az ötleteket 
Sectumsempra - For Enemies

Üdv! Ide is beírom, hátha így gyorsabb..
Tudna valaki jó ébresztőprogramot ajánlani Wines PDA-ra. A gyári nekem nem igazán jött be. Esetleg valaki olyan megoldást, hogy az SMS szövege mellett a feladó nevét is írja ki a kezdőképernyőre?
HTC HD2 (HyperDroid-CM7-v6.0.0), GPad G10, iMac 24'

Üdv,
Nem tudom mennyire off, de:
Keresek egy programot, amelyik webkamerákat kezel (akár saját adatbázisból, vagy hozzáadható módon), azaz a Föld különböző helyein elhelyezett webkamerákat lehet elérni egyszerűbben. Találkozott már valaki ilyennel? (WM6)

Szia,
Én ezt ajánlanám!
SPB Mobile Shell 2.0
Kicsit többet is tud annál mint csak az ébresztő, pláne ha Telos PDA_ra tennéd.
Amúgy pedig, minden telo alapból tud bármilyen wav-ot lejátszani zenének, szoval csak a kedvenc mp3-ad kell átkódolni és bemásolni a készülék Windows könyvtárába, majd kiválasztani mint ébresztő hang! 
Az innen letölthető az csak pár napos demo, de ajánlom a P2P oldalakat, ott lelsz neked valót
Csao
[ Szerkesztve ]

Köszi, megnézem.
HTC HD2 (HyperDroid-CM7-v6.0.0), GPad G10, iMac 24'
jobbreggelt
van-e valami szoftver, ami automatice rögzíti a telefonbeszélgetéseket, az összeset, mindig? valami htc kütyüje van cimbimnek, aki nekemtűzte ezt a kérdést, ha fontos hogy milyen pontosan ez a kütyü, hogy hányas wm van rajta, akkor megtudhatom, de hátha nem.
köszi 
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

Resco audio recorder és a Audio Notes Touch is tud automatikusan beszélgetést felvenni.
Audio Notes Touch
Resco Audio Recorder
Viszont a hívó fél hangja nem fog túl jól hallatszani,csak ami kijön a hangszórón azt veszi fel.
nos, köszönöm, de pont az a lényeg, hogy ne ezen a kívül átjátszásos módon legyen a dolog rögzítve, mert pld egy headset használatával a dolog használhatósága sokat romlik ugyebár 
szóval keresek... 
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

Nem fogsz más milyet találni.
Hardveres oka van,a legtöbb winmo készülék csak így tud felvenni beszélgetést.
HTC-n biztos hogy nem tudsz másképp beszélgetést rögzíteni.
nem inkább vmi adatvédelmi v. személyiségi jogi oka van?

Symbianos Nokia telefonomat modemként használva bluetooth-szos kapcsolattal szeretnék Pocket PC-n (WM6-os op) netre csatlakozni, de a PPC-n nem kapok bluetooth serial portot, ezáltal nem tudok netre csatlakozni.
Pl 6230i-vel símán megy a csatlakozás, kapok serial portot.
Asztali bluetooth-szos gépen nincs gond a symbianos Nokiával a csatlakozással.
Van megoldás?
Köszi.

Ha az lenne,akkor nem lenne egy csomó más telefonban alapból benne.

Az én barátomnak Qtek 8500-as telója van, amin ugye a Windows Mobile 5.0 fut. Namármost, pont ma nézegettük a menüjét és találtunk egy olyan pontot, hogy wireless modem. Mi arra gondoltunk, hogy ha előfizetünk a netre, akkor ez az alkalmazás képes megosztani a netet Bluetotth-on vagy USB-n. Próbáltam utánna olvasni ennek a dolognak, de nem találtam róla semmit. Ezért a kérdésem az lenne, hogy ez a progi valóban erre való, mert tegyük fel, hogy megvan a net és egy másik telón szeretnénk netezni, akkor megoldható, hogy a Qtek sugározza valahogy a netet? Huh kicsit hosszú lett, de remélem érthető voltam.

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit. MSN: enddav@msn.com

Sziasztok,
van egy HTC P4350 Herald-om, és tettem rá igo2006 plus-t. Az a gond, hogy sűrűn dobál hibát menet közben / új útvonal tervezésénél, hogy kevés a memória. Kikapcsoltam már igo-ban a részletes textúrákat, POI-kat, viszont Moha bá-ra szükség van, stb. de még mindig problémázik. Térkép egyelőre csak a magyar van rajta, el nem bírom képzelni hogy bírna boldogulni egy európa szintű mérettel.
Mit lehet magában a WM6-ban lekapcsolni, amivel több memóriát tudnék felszabadítani?
A gép elvileg 64 MB RAM-el rendelkezik, de nekem ez sehogy nem jön ki ha összeadom a memory managerben a storage (31,2 MB, ebből 18,2 MB free) és a program (43,9 MB ebből kb. 18 MB free) értékeket.
Még az általad nyitott topikban válaszoltam, igaz, már zárás után. 
...