Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) Petrikent

Petrikent
(kvázi-tag)

HEllo, egy csomó jó progikrol hallok Windows mobilos pda-kra de én valahogy sose találok, jókat, például 3d-s játékokat, nem tudnátok adni egy linket?

"Az életed ha megfakulna, ne menekülj csak színezd újra"

(#302) icemad válasza Petrikent (#301) üzenetére

icemad
(fanatikus tag)

Nézz be a ''Melyik okostelefont vegyem?'' fórumtémába. Csak egy kicsit kell visszaolvasni.

Azért jó a Playboy magazin,mert megmutatja mire képes a Photoshop.

(#303) emcsi11

emcsi11
(újonc)

Sziasztok! Két napja megvettük ezt a csodát a páromnak (MDA Compact III) , totálisan le vagyunk nyűgözve tőle! Ez az első PDA-nk, úgyhogy van mit tanulni! :B Abban kérném a segítségeteket, hogy lehet beállítani Mp3-at ébresztő hangnak? Be lehet egyáltalán? Előre is köszönöm!!

[Szerkesztve]

(#304) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Ki milyen taskbar progit használ wm6 alatt?

R.I.P. Steve

(#305) ent válasza ent (#304) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

magic button 2.0

kösz mindenkinek :P

R.I.P. Steve

(#306) fs-zsoci

fs-zsoci
(senior tag)

Sziasztok.
Félve írok, mert látom nem nagy a mozgás a topikban.
A minap vettem egy XDA Exec Limited Edition-t, angol window-zal, és szeretném rárakni a magyar 5.0át. A problémám ott kezdődik, hogy a kedves Vista nincs kibékülve az 5lettel, hogy én arra vetemedem, hogy szinkronizálom őket. Ezt úgy fejezi ki, hogy nem hagyja felrakni az ActiveSync-et. Microsoft oldalán Note-ként oda van biggyesztve, hogyha Vistára akarom telepíteni, akkor kell neki még -előtte- egy Mobile Center, azt fel is tettem, ugyanúgy nem m1 fel utána a Sync. Nincs több 5letem, és igazából hun windows-t sem találtam.
Ebben a két dologban kérném a segítségeteket. Köszi.

A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...

(#307) Wajk válasza fs-zsoci (#306) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

1. oprendszert nem igazán tudsz cserélni a gépeden, de magyarítás van, pl a Paragon féle, amit instalálsz és többnyire magyar lesz minden. ez fogja legkevésbé a gépet.

2. Activesync nem kell Vista alá, csak a MobileCenter. Vista alatt MobileCenter=ActiveSync

[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

(#308) Petrikent

Petrikent
(kvázi-tag)

Hellosztok, elmtudná nekem magyarázná, hogy hogy tudok én elvileg skype-on ingyen telefonálni? mert nem igazán tiszta :F :F

"Az életed ha megfakulna, ne menekülj csak színezd újra"

(#309) Viktor0610 válasza Petrikent (#308) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Gondolom, csak a többi Skype-felhasználót hívod ingyen, mint az asztali gépeken is.
(Tudtommal) A vezetékes-/mobil-irányokba valamekkora összeg fizetendő.

...

(#310) Wajk válasza Viktor0610 (#309) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

pontosan.

[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

(#311) Lemax

Lemax
(újonc)

Sziasztok .

Készülök venni egy Qtek 9000-et. Élőben még nem láttam, a méreteit tudom de hát az nem ugyan az :-) .
Az lenne a kérdésem ,hogy a méreteit tekintve nem gáz ezzel telefonálni ? Szóval nem kell papirzacsiba rejtve, vagy magamra csukott napernyő alatt telefonálnom és pironkodnom a mérete miatta ? :)))

(#312) rumos14 válasza Lemax (#311) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ööö... hát szerintem de. ez már nem telefon méret.

(#313) Peet210 válasza Lemax (#311) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

Valóban nem telefon méret (akár két telfont is kitesz :) ). Egy BT fülessel lenne a legkényelmesebb.
Egyébként meg ne dugdosd mert a tudás viszont nagyon jó.

Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.

(#314) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez az egész topik nem lenne jobb helyen a pda/gps részlegben?

(#315) Wajk válasza rumos14 (#314) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

mondasz valamit...

(#316) Rekro

Rekro
(tag)

Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy a .jar formátumu(java) file-okat mivel lehet megnyitni/installálni Windows Mobile 5.0-val rendelkező smartphone-on(samsung i310)?
Valamilyen program kell ehez, ha igen milyen? (sajnos nem vagyok otthon a témában)

előre is köszi a válaszokat

(#317) rumos14 válasza Rekro (#316) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez a kérdés bennem is felmerült tegnap amikor az opera mini-t akartam telepíteni...

(#318) Wajk válasza Rekro (#316) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Van fizetős is...

CrEme™ - The Java™ Enabler for Windows® CE

de ingyenes is ;) ...

Mysaifu JVM :))

(#319) Rekro válasza Wajk (#318) üzenetére

Rekro
(tag)

köszi a helpet

Az ingyenes progit kipróbáltam, felinstallásig elmegy de utána vmiért a játék jar file.ok indításával vannak problémái(vmilyen hibaüzenet jön).

Mennyire vágod azt a progit?;o

(#320) Wajk válasza Rekro (#319) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

[OFF] Mi a hibaüzenet?

Sajna én WM5/PDAmobilon használtam, lehet azokra van inkább kihegyezve, ha nagyon nem megy itt egy másik, hátha... (előtte uninstalld az előzőt) [/OFF]

Intent_MIDlet_manager.cab

Update: Megvan!!!

Na ez a hivatalos, csak az IBM-en regelni kellene hozzá, de itt egy mirror hely (Az összes fennt van, szóval akinek java kell akármilyen WinMobile-ra, fáradjon a linkre):

CLDC 1.1/MIDP 2.0

Természetesen a legfölső, a "CLDC 1.1/MIDP 2.0 for Windows Mobile 5.0 and 6.0, Smartphone Edition" kell neked ;)

Sok sikert!

[ Szerkesztve ]

(#321) Cabrio válasza Wajk (#320) üzenetére

Cabrio
(lelkes újonc)

Hali!

Én másfél óra szenvedés után feladtam.
Egész véletlenül létezik vki akinek sikerült qtek s100-ra feldobni opera minivel?
Mert én már lassan elhiszem hogy lehetetlen.

(#322) Peet210 válasza Cabrio (#321) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

En most is operarol netezek. Pontosan mi volt a gond a telepitesnel. Vagy Activesyncen keresztul telepited vagy a CAB fajlt masolod fel a pda-ra es onnan telepited.

(#323) Cabrio válasza Peet210 (#322) üzenetére

Cabrio
(lelkes újonc)

Igazából az a gond hogy szinte egyik fáljt sem akarja telepíteni, illetve elindítani.
Próbáltam ígyis úgyis...
Azért kérdeztem hogy ilyen pdara vki tett e már fel iet...
Nem vok kezdő annyira, de ez már túltett rajtam.

:W

(#324) Peet210 válasza Cabrio (#323) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

Opera for Windows Mobil 2003 PPC
Ezt töltsd le (ne a minivel vacakolj :) ). Ha a .CAB kiterjesztésű fáljt töltöd le akkor azt másolod a PDA-ra és elindítod, onnan már megy minden magától. Ha az .MSI fáljt töltöd le akkor a pc-ről telepítsd az AS-n keresztül, innen értelemszerűen.

[ Szerkesztve ]

(#325) Cabrio válasza Peet210 (#324) üzenetére

Cabrio
(lelkes újonc)

Köszi!

Reméltem ez már el fog indulni.
Bedobja az idítóképet 1 mp-re és visszaáll, mintha semmi sem történt volna.
Ezt megcsinálta 4x aztán lefagyott az egész.
El sem akart indulni, vmi resetet írt ki.
De végre megy a PDA... Opera nem... Hát szenvedjek még, hátha odavágom az egészet? :(((

[ Szerkesztve ]

(#326) Cabrio válasza Peet210 (#324) üzenetére

Cabrio
(lelkes újonc)

Végre összejött a telepítés! El sem hiszem...
Most szenvedek egyet a beállításokkal...
Egy bajom van ezzel, hogy trial... Nektek is?

(#327) badacsony válasza Cabrio (#326) üzenetére

badacsony
(senior tag)

Mivel a mobile verzió fizetős...csak a mini ingyenes.
Szoktál torrentezni? ;)

(#328) Cabrio válasza badacsony (#327) üzenetére

Cabrio
(lelkes újonc)

áhhhhhhhh...

Köszi... Jól sejtettem. De a minit meg nem tudom feltenni, mert nincs működő java emulator amit fel tudnék rakni.
Most a connectionsban ha bármit beírok és leokézom vagy a finishre nyomok, azonnal eltűnik a beállítás.
Kezdek begurulni... :))

(#329) Cabrio válasza badacsony (#327) üzenetére

Cabrio
(lelkes újonc)

Van pár torrentre belépő öcsémnek... Ott kapirgáljak estleg vmit?? :K

(#330) badacsony válasza Cabrio (#329) üzenetére

badacsony
(senior tag)

Például. Vagy vannak bárki által hozzáférhető gyűjtőhelyek. Ha ezzel kapcsolatban további kérdésed van, privátban. Nem kell a modikat dolgoztatni. ;)

(#331) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Áttettem a témát a PDA-részre.

Kérdeznék is. :)

Ismerkedem egy HTC P3600 Trinityvel. A hangokat viszont szeretném benne kikapcsolni és halkabbra venni, de nem megy. :U
Kikapcsolnám pl. azt a hangot, amikor a "Start"-ra kattintok, vagy mikor ott kiválasztok egy lehetőséget.
A csengőhangokat pedig lehalkítanám, mert nagyon hangos, viszont nincs olyan opció, h. emelkedő hangerő és rezgő hívásjelző.

(A hangerő problémák elhárultak... :U Használati utasítás elolvasása rulez! ;) )

Ja, még valami. A telefonban (nem a SIM-kártyán!) lévő számokat h. tudom kitörölni egyszerre? A használati nem tér ki erre.

[ Szerkesztve ]

...

(#332) sztikac válasza Viktor0610 (#331) üzenetére

sztikac
(senior tag)

"Ja, még valami. A telefonban (nem a SIM-kártyán!) lévő számokat h. tudom kitörölni egyszerre? A használati nem tér ki erre."
Legegyszerűbben úgy hogy szinkronizálod egy üres Outlook névjegyzékkel (beállítva hogy a PC-s kontaktok felülírják a PDA-n lévőket).

(#333) rumos14 válasza Viktor0610 (#331) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ó köszönjük hogy végre méltó helyére került a topik :R
bár a mostani pda-m nem telós, és nem emlékszem az előző telós pda-nál hogy adott-e ki hangot a start menü nyomodása, de ha a hangerőt 0-ra veszed (nem a csngését, hanem a másik csúszkát), akkor biztos kussol.

ha szabad kérdeznem milyen készülékről/op.rendszerről térsz át a sötét oldalra?

(#334) Arcor válasza Wajk (#320) üzenetére

Arcor
(újonc)

Hello,

Nem tudom jó helyre irok-e, ha nem bocsi. Ezt a fórumot találtam a google-el.

Nekem is ez a problémám amit feljebb olvastam és már hetek óta szenvedek vele, hogy most kapott Samsung i600-asomra (Windows Mobile 5.0) nem tudok javas dolgokat tenni mert nem ismeri fel a *.jar fileokat.
Próbáltam az első linkedet, azt a hibaüzenetet kaptam hogy régebbi verzióra való, a második pediknál a hibaüzenet pedig, hogy nem Windows CE alkalmazás vagy valami ilyesmi.
Bármi ötlet ami esetleg segithetne?

Előre is köszönöm.

Arcor

(#335) Zsé2003 válasza Arcor (#334) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Külön program kell hogy futtassa a jar file-okat. Egyébként milyen olyan javás dolog van ami annyira kell a telóra, ill. egy windowsos telre?

(#336) rumos14 válasza Zsé2003 (#335) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pl. régi telóján megszeretett java-s játék :)
avan egy i600 topik, mintha ott is felmerült volna ez a kérdés.

(#337) Arcor

Arcor
(újonc)

Lehet, hogy nem a játék a legfontosabb dolog és tényleg ez legyen a legkisebb problémám, hogy nem tudok rá játékokat tenni de azért engem le tudnak kötni az ilyen telos játékok is és egy két régi kedvenc életmentő lehet egy filozófia előadáson például ;)

(#338) rumos14 válasza Arcor (#337) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hogy eltaláltam :))

(#339) Zsé2003 válasza rumos14 (#338) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

gondoltam....de hát azért jobb cuccosok vannak (játékból is) PDA-ra mint egy sima jar-os telón. Pl. felteszel egy Emulátort : GBA GBC SEGA SCUM és ezekre végtelen sok a kínálat :K

(#340) Zsé2003 válasza Arcor (#337) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyébként itt egy progi: Esmertec JAVA Manager
Ez elvileg viszi őket

(#341) rumos14 válasza Zsé2003 (#339) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha már otthonosan mozogsz, működő mame emulátorról hallottál már? én a pcmame-t próbáltam, de úgy lefagyasztotta a pda-t hogy a cerkás reset sem segített, csk akksikivétel.

(#342) Zsé2003 válasza rumos14 (#341) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nem....még nem próbáltam mame-t
De Gameboy Advance-t kipróbáltam, működött. Egy kicsit akadt. Scum emulátort is kipróbáltam, az kifogástalan.

(#343) Viktor0610 válasza rumos14 (#333) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A hangerő nullára történő levételével az a baj, h. minden gangot kikapcsol, még a z ébresztés hangját is... :F
Az megoldás lehet, ha megkeresem a kérdéses jelzéseket és átnevezem/törlöm azokat?

MOD:
Nem átnevezhető/törölhető. :W

Nekem ez az első op.rendszeres telefonom. Eddig nem volt személyes tapasztalatom ilyen készülékekkel.

[ Szerkesztve ]

...

(#344) Arcor válasza Zsé2003 (#339) üzenetére

Arcor
(újonc)

Nem PDA-ra kellene hanem smartphonera amin szintén Windows Mobile fut (6-os), azért keresek java kezelő programot. Ezt az Esmertecet sehol sem találtam :B

[ Szerkesztve ]

(#345) Peet210 válasza Viktor0610 (#331) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

Nos nekem WM2003SE rendszerem van, tehát csak erről tudok nyilatkozni.
Startmenü settings personal "fül" sounds and notifications menüben lehet kikapcsolni a hangokat illetve azt is be lehet állítani, hogy milen feladathoz milyen hang kapcsolódjon.
Ugyan itt a personal fülnál lennie kell egy telefon menünek ahol pedig be tudod állítani, hogy hogyan csörögjön ill. rezegjen a telefon.
Hangerőt pedig az óra mellett lévő ikonnal tudod állítani.

(#346) rumos14 válasza Viktor0610 (#343) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

most konkrétan az a baj hogy a start menüre klikknél hangot ad ki? azért ezzel sztem együtt lehet élni :)
ha pedig törlni/átnevezni akarsz, ne a pda-n magán próbáld, hanem pc-re kötve. van egy plugin Total Commander-hez, azzal bele tudsz menni a pda belső memójába (teáht nem a memókártya, hanem maga a gép tartalmát látod, windows könyvtárral és minden egyébbel). persze csak óvatosan.

(#347) Viktor0610 válasza rumos14 (#346) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A megoldás megszületett. :)

Általában a figyelmeztetőhangokat kikapcsolva használom a készüléket, csak akkor veszem feljebb a hangerőt, mikor kelni szeretnék a készülékre. :D

(Ezt a törlés-dolgot megnézem még. Egyébként első körben csak átnevezném, de ezt sem engedi.)

...

(#348) ssgt

ssgt
(újonc)

Hello!
A következő kérdéseim lennének?
1. Létezik-e az 5.0-ás rendszerhez magyarítás vagy magyar nyelvű kiadás?
2. Leöltöttem a 6.0-ás változatot ezt, hogy tudom feltelepíteni és kell e hozzá crack?
Kösz a segítséget!

(#349) rumos14 válasza ssgt (#348) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

magyarítás adott pda típushoz készül (ha egyáltalán készül), nem létezik generál WM5 magyarítás.
letöltötted a wm6-ot? azért azt leírhatnád, hogy milyen pda-d van, és hivatalos, a gyártó által kiadott frissítést töltöttél-e le. crack nem kell, az biztos.

(#350) ssgt válasza rumos14 (#349) üzenetére

ssgt
(újonc)

Hello!
Airis T620-as PDA-m van. A 6.0 nem hivatalos és a teljes verzió egy darab uif kiterjesztésű image fájl az egész (Microsoft_Windows_Mobile_v6_0_Full_Version) Kösz!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.