HEllo, egy csomó jó progikrol hallok Windows mobilos pda-kra de én valahogy sose találok, jókat, például 3d-s játékokat, nem tudnátok adni egy linket?
"Az életed ha megfakulna, ne menekülj csak színezd újra"

HEllo, egy csomó jó progikrol hallok Windows mobilos pda-kra de én valahogy sose találok, jókat, például 3d-s játékokat, nem tudnátok adni egy linket?

Nézz be a ''Melyik okostelefont vegyem?'' fórumtémába. Csak egy kicsit kell visszaolvasni.
Azért jó a Playboy magazin,mert megmutatja mire képes a Photoshop.

Sziasztok! Két napja megvettük ezt a csodát a páromnak (MDA Compact III) , totálisan le vagyunk nyűgözve tőle! Ez az első PDA-nk, úgyhogy van mit tanulni!
Abban kérném a segítségeteket, hogy lehet beállítani Mp3-at ébresztő hangnak? Be lehet egyáltalán? Előre is köszönöm!!
[Szerkesztve]
Ki milyen taskbar progit használ wm6 alatt?
R.I.P. Steve
magic button 2.0
kösz mindenkinek 
R.I.P. Steve

Sziasztok.
Félve írok, mert látom nem nagy a mozgás a topikban.
A minap vettem egy XDA Exec Limited Edition-t, angol window-zal, és szeretném rárakni a magyar 5.0át. A problémám ott kezdődik, hogy a kedves Vista nincs kibékülve az 5lettel, hogy én arra vetemedem, hogy szinkronizálom őket. Ezt úgy fejezi ki, hogy nem hagyja felrakni az ActiveSync-et. Microsoft oldalán Note-ként oda van biggyesztve, hogyha Vistára akarom telepíteni, akkor kell neki még -előtte- egy Mobile Center, azt fel is tettem, ugyanúgy nem m1 fel utána a Sync. Nincs több 5letem, és igazából hun windows-t sem találtam.
Ebben a két dologban kérném a segítségeteket. Köszi.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
1. oprendszert nem igazán tudsz cserélni a gépeden, de magyarítás van, pl a Paragon féle, amit instalálsz és többnyire magyar lesz minden. ez fogja legkevésbé a gépet.
2. Activesync nem kell Vista alá, csak a MobileCenter. Vista alatt MobileCenter=ActiveSync
[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hellosztok, elmtudná nekem magyarázná, hogy hogy tudok én elvileg skype-on ingyen telefonálni? mert nem igazán tiszta

Gondolom, csak a többi Skype-felhasználót hívod ingyen, mint az asztali gépeken is.
(Tudtommal) A vezetékes-/mobil-irányokba valamekkora összeg fizetendő.
...
pontosan.
[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sziasztok .
Készülök venni egy Qtek 9000-et. Élőben még nem láttam, a méreteit tudom de hát az nem ugyan az :-) .
Az lenne a kérdésem ,hogy a méreteit tekintve nem gáz ezzel telefonálni ? Szóval nem kell papirzacsiba rejtve, vagy magamra csukott napernyő alatt telefonálnom és pironkodnom a mérete miatta ?
)
ööö... hát szerintem de. ez már nem telefon méret.
Valóban nem telefon méret (akár két telfont is kitesz
). Egy BT fülessel lenne a legkényelmesebb.
Egyébként meg ne dugdosd mert a tudás viszont nagyon jó.
Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.
ez az egész topik nem lenne jobb helyen a pda/gps részlegben?
mondasz valamit...

Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a .jar formátumu(java) file-okat mivel lehet megnyitni/installálni Windows Mobile 5.0-val rendelkező smartphone-on(samsung i310)?
Valamilyen program kell ehez, ha igen milyen? (sajnos nem vagyok otthon a témában)
előre is köszi a válaszokat
ez a kérdés bennem is felmerült tegnap amikor az opera mini-t akartam telepíteni...
Van fizetős is...
CrEme™ - The Java™ Enabler for Windows® CE
de ingyenes is ;) ...

köszi a helpet
Az ingyenes progit kipróbáltam, felinstallásig elmegy de utána vmiért a játék jar file.ok indításával vannak problémái(vmilyen hibaüzenet jön).
Mennyire vágod azt a progit?;o
[OFF] Mi a hibaüzenet?
Sajna én WM5/PDAmobilon használtam, lehet azokra van inkább kihegyezve, ha nagyon nem megy itt egy másik, hátha... (előtte uninstalld az előzőt) [/OFF]
Update: Megvan!!!
Na ez a hivatalos, csak az IBM-en regelni kellene hozzá, de itt egy mirror hely (Az összes fennt van, szóval akinek java kell akármilyen WinMobile-ra, fáradjon a linkre):
Természetesen a legfölső, a "CLDC 1.1/MIDP 2.0 for Windows Mobile 5.0 and 6.0, Smartphone Edition" kell neked ;)
Sok sikert!
[ Szerkesztve ]

Hali!
Én másfél óra szenvedés után feladtam.
Egész véletlenül létezik vki akinek sikerült qtek s100-ra feldobni opera minivel?
Mert én már lassan elhiszem hogy lehetetlen.
En most is operarol netezek. Pontosan mi volt a gond a telepitesnel. Vagy Activesyncen keresztul telepited vagy a CAB fajlt masolod fel a pda-ra es onnan telepited.

Igazából az a gond hogy szinte egyik fáljt sem akarja telepíteni, illetve elindítani.
Próbáltam ígyis úgyis...
Azért kérdeztem hogy ilyen pdara vki tett e már fel iet...
Nem vok kezdő annyira, de ez már túltett rajtam.

Opera for Windows Mobil 2003 PPC
Ezt töltsd le (ne a minivel vacakolj
). Ha a .CAB kiterjesztésű fáljt töltöd le akkor azt másolod a PDA-ra és elindítod, onnan már megy minden magától. Ha az .MSI fáljt töltöd le akkor a pc-ről telepítsd az AS-n keresztül, innen értelemszerűen.
[ Szerkesztve ]

Köszi!
Reméltem ez már el fog indulni.
Bedobja az idítóképet 1 mp-re és visszaáll, mintha semmi sem történt volna.
Ezt megcsinálta 4x aztán lefagyott az egész.
El sem akart indulni, vmi resetet írt ki.
De végre megy a PDA... Opera nem... Hát szenvedjek még, hátha odavágom az egészet? 
[ Szerkesztve ]

Végre összejött a telepítés! El sem hiszem...
Most szenvedek egyet a beállításokkal...
Egy bajom van ezzel, hogy trial... Nektek is?

Mivel a mobile verzió fizetős...csak a mini ingyenes.
Szoktál torrentezni?

áhhhhhhhh...
Köszi... Jól sejtettem. De a minit meg nem tudom feltenni, mert nincs működő java emulator amit fel tudnék rakni.
Most a connectionsban ha bármit beírok és leokézom vagy a finishre nyomok, azonnal eltűnik a beállítás.
Kezdek begurulni... 

Van pár torrentre belépő öcsémnek... Ott kapirgáljak estleg vmit?? 

Például. Vagy vannak bárki által hozzáférhető gyűjtőhelyek. Ha ezzel kapcsolatban további kérdésed van, privátban. Nem kell a modikat dolgoztatni. 
Áttettem a témát a PDA-részre.
Kérdeznék is. 
Ismerkedem egy HTC P3600 Trinityvel. A hangokat viszont szeretném benne kikapcsolni és halkabbra venni, de nem megy. 
Kikapcsolnám pl. azt a hangot, amikor a "Start"-ra kattintok, vagy mikor ott kiválasztok egy lehetőséget.
A csengőhangokat pedig lehalkítanám, mert nagyon hangos, viszont nincs olyan opció, h. emelkedő hangerő és rezgő hívásjelző.
(A hangerő problémák elhárultak...
Használati utasítás elolvasása rulez!
)
Ja, még valami. A telefonban (nem a SIM-kártyán!) lévő számokat h. tudom kitörölni egyszerre? A használati nem tér ki erre.
[ Szerkesztve ]
...

"Ja, még valami. A telefonban (nem a SIM-kártyán!) lévő számokat h. tudom kitörölni egyszerre? A használati nem tér ki erre."
Legegyszerűbben úgy hogy szinkronizálod egy üres Outlook névjegyzékkel (beállítva hogy a PC-s kontaktok felülírják a PDA-n lévőket).
ó köszönjük hogy végre méltó helyére került a topik
bár a mostani pda-m nem telós, és nem emlékszem az előző telós pda-nál hogy adott-e ki hangot a start menü nyomodása, de ha a hangerőt 0-ra veszed (nem a csngését, hanem a másik csúszkát), akkor biztos kussol.
ha szabad kérdeznem milyen készülékről/op.rendszerről térsz át a sötét oldalra?

Hello,
Nem tudom jó helyre irok-e, ha nem bocsi. Ezt a fórumot találtam a google-el.
Nekem is ez a problémám amit feljebb olvastam és már hetek óta szenvedek vele, hogy most kapott Samsung i600-asomra (Windows Mobile 5.0) nem tudok javas dolgokat tenni mert nem ismeri fel a *.jar fileokat.
Próbáltam az első linkedet, azt a hibaüzenetet kaptam hogy régebbi verzióra való, a második pediknál a hibaüzenet pedig, hogy nem Windows CE alkalmazás vagy valami ilyesmi.
Bármi ötlet ami esetleg segithetne?
Előre is köszönöm.
Arcor
Külön program kell hogy futtassa a jar file-okat. Egyébként milyen olyan javás dolog van ami annyira kell a telóra, ill. egy windowsos telre?
pl. régi telóján megszeretett java-s játék 
avan egy i600 topik, mintha ott is felmerült volna ez a kérdés.

Lehet, hogy nem a játék a legfontosabb dolog és tényleg ez legyen a legkisebb problémám, hogy nem tudok rá játékokat tenni de azért engem le tudnak kötni az ilyen telos játékok is és egy két régi kedvenc életmentő lehet egy filozófia előadáson például 
hogy eltaláltam
gondoltam....de hát azért jobb cuccosok vannak (játékból is) PDA-ra mint egy sima jar-os telón. Pl. felteszel egy Emulátort : GBA GBC SEGA SCUM és ezekre végtelen sok a kínálat 
Egyébként itt egy progi: Esmertec JAVA Manager
Ez elvileg viszi őket
ha már otthonosan mozogsz, működő mame emulátorról hallottál már? én a pcmame-t próbáltam, de úgy lefagyasztotta a pda-t hogy a cerkás reset sem segített, csk akksikivétel.
nem....még nem próbáltam mame-t
De Gameboy Advance-t kipróbáltam, működött. Egy kicsit akadt. Scum emulátort is kipróbáltam, az kifogástalan.
A hangerő nullára történő levételével az a baj, h. minden gangot kikapcsol, még a z ébresztés hangját is... 
Az megoldás lehet, ha megkeresem a kérdéses jelzéseket és átnevezem/törlöm azokat?
MOD:
Nem átnevezhető/törölhető. 
Nekem ez az első op.rendszeres telefonom. Eddig nem volt személyes tapasztalatom ilyen készülékekkel.
[ Szerkesztve ]
...

Nem PDA-ra kellene hanem smartphonera amin szintén Windows Mobile fut (6-os), azért keresek java kezelő programot. Ezt az Esmertecet sehol sem találtam 
[ Szerkesztve ]
Nos nekem WM2003SE rendszerem van, tehát csak erről tudok nyilatkozni.
Startmenü settings personal "fül" sounds and notifications menüben lehet kikapcsolni a hangokat illetve azt is be lehet állítani, hogy milen feladathoz milyen hang kapcsolódjon.
Ugyan itt a personal fülnál lennie kell egy telefon menünek ahol pedig be tudod állítani, hogy hogyan csörögjön ill. rezegjen a telefon.
Hangerőt pedig az óra mellett lévő ikonnal tudod állítani.
most konkrétan az a baj hogy a start menüre klikknél hangot ad ki? azért ezzel sztem együtt lehet élni
ha pedig törlni/átnevezni akarsz, ne a pda-n magán próbáld, hanem pc-re kötve. van egy plugin Total Commander-hez, azzal bele tudsz menni a pda belső memójába (teáht nem a memókártya, hanem maga a gép tartalmát látod, windows könyvtárral és minden egyébbel). persze csak óvatosan.
A megoldás megszületett. 
Általában a figyelmeztetőhangokat kikapcsolva használom a készüléket, csak akkor veszem feljebb a hangerőt, mikor kelni szeretnék a készülékre. 
(Ezt a törlés-dolgot megnézem még. Egyébként első körben csak átnevezném, de ezt sem engedi.)
...

Hello!
A következő kérdéseim lennének?
1. Létezik-e az 5.0-ás rendszerhez magyarítás vagy magyar nyelvű kiadás?
2. Leöltöttem a 6.0-ás változatot ezt, hogy tudom feltelepíteni és kell e hozzá crack?
Kösz a segítséget!
magyarítás adott pda típushoz készül (ha egyáltalán készül), nem létezik generál WM5 magyarítás.
letöltötted a wm6-ot? azért azt leírhatnád, hogy milyen pda-d van, és hivatalos, a gyártó által kiadott frissítést töltöttél-e le. crack nem kell, az biztos.