Nincs valakinek valamilyen információja a live messenger mobile változatának megjelenéséről.
Régebben áprilisra ígérték, aztán ebből most coming soon lett és csak főleg a windows mobile 6-al együtt emlegetik, mint annak szerves részét...
Egy ideig sikerült beszerezni és tesztelni valamelyik beta változatát, nagyon tetszetős is volt, csak aztán gondolom időbeli korlátozások miatt már nemtudtma használni a progit.
Szóval ha van valakinek valami indója, akkor pls ossza meg 
Back to the field!? www.utv.hu

Elég gáz lenne ha ezt nem tudná a gép (jó tudom erre igen ritkán van szükség )...

Nincs olyan menüpont h. kijelölés (ez egy HTC S310 smartphone, nem PocketPC). Egyéb ötlet?
Pont az a problémám hogy az E50-em szinkronizálom Outlookkal, utána ezeket a névjegyeket akarnám átvinni a HTC-re. Egy névjegyhez általában 1 max. 2 szám tartozik + e-mail cím + lakcím, ezeket Outlook meg is jeleníti rendesen. Mikor ActiveSync-el áttöltöm a HTC-re akkor viszont olyan mintha összekeverné a kategóriákat: jópár kontaktnál nem látszódik a név csak annyi hogy ''mob'', néhánynál pedig vagy az e-mail cím v. a tel. szám tűnik el. Miután megnyitom az adott névjegyet ott már látszódik a név és utána ha nyomok neki egy szerkesztés-t akkor kilépés után már látszódik a név is... Gondolom ha a HTC-n hoznám létre a névjegyeket akkor működne rendesen a szinkronizálás. Valami megoldás csak van. Lehetetlen hogy én használok egyedül symbian + wm5 kombót 
Kezdem elfogadni hogy ez van. A HTC szépen megjeleníti az összes Outlookos naptár + teendő bejegyzéseimet + meg minden egyéb marhaságot, míg az E50nek ez nem mindig jön össze. Viszont néhány dologban meg a symbian 100x jobb mint a wm5, úgyhogy egyelőre marad mindkét platform. Kösz hogy próbáltatok segíteni 
E50-n bejelöltem az összes névjegyet, majd bluetoothon átküldtem mindet az S310-re és mindent megjelenített az összes bejegyzés a helyén volt
Utána csináltam egy új outlook profilt és AS-el szinkronizáltam az S310-et... Csak így ha valamelyik telefonba bejegyzek 1 kontaktot akkor át kell küldenem a másikra is... A levelek szinkronizálása így se ment, a telefonon az outlookban az AS létrehoza az összes mappát (Zone Alarm Junk Mail stb), csak 1 darab levelet se töltött át 

WM-es gépeken ez néha amúgy is elkerülhetetlen, de még várj a HRel hátha erre téved valami PDA guru aki tud valami kevésbé drasztikus megoldást...
Ma már átlag felsőkategóriás ''nem okostelefonok'' is tudják amire egy laikusnak szüksége lehet.