Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) Seagull

Seagull
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e bármilyen telefon (qtek 9000-en kívűl) ami, windows-os és 3g-s is?
Köszönöm,

Seagull

(#102) [Anduriel] válasza Seagull (#101) üzenetére

[Anduriel]
(fanatikus tag)

Én ezekről tudok még az általad említett modellen kívűl: i-mate JASJAR,O2 XDA Exec

''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''

(#103) mad1 válasza Wajk (#100) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

m500nal azert picit nagyobb!akkor mar inkabb az m600...
de ujjabb is,szebb is.
nekem qtek s 100 am van,mellesleg mindenre jo,es kicsi is=)
csak az a kamera ne lenne benne :O

[Szerkesztve]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#104) Lzolcsi

Lzolcsi
(lelkes újonc)

Olvastam ezt a fórumot és csak csorgattam a nyálam :(
Most egy A925öm van, gondolkodom rajta, hogy lecseréljem valami windowsosra, de úgy látom, ez elég drága mulatság lesz. Ami még elfogadható árban az az MPX220, de a GPS meg az érintőképernyő eléggé hiányozna :(

(#105) Wajk válasza Lzolcsi (#104) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem A1000-em volt előtte meg A920 szóval tudom miről beszélsz ;)
én sem akarok nélkülözni ezért én csak olyat veszek majd Winbe amiben GPS is van.

jelenleg két gép van a látóterembe...
Mio A701 vagy A700 és E-Ten G500

a cebiten kerülnek hivatalosan forgalomba.

[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

(#106) moonman válasza Wajk (#105) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

[link]

Sent from my Windows Phone

(#107) moonman válasza Wajk (#105) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

[link] :)

(#108) moonman

moonman
(Jómunkásember)

E-TEN M600 ROM-frissítés: [link]

(#109) QuarK

QuarK
(senior tag)

\Storage\windows\Fonts könyvtárba bármilyen sima mezei TrueType font bemásolása után beállíthatom/használhatom bárhol a betűtípust (amely program, és ahol erre lehetőséget ad)?

(#110) moonman válasza QuarK (#109) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

igen, én is Segoe UI-t használom system fontként.
ez meg is csinálja neked: [link]

(#111) QuarK válasza moonman (#110) üzenetére

QuarK
(senior tag)

Nézd, hogy tudja :DDD:DDD

Ezer köszönet :)

(#112) moonman

moonman
(Jómunkásember)

XnView új verzió jelent meg. faca kis képnézegető [link]

(#113) Wajk

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Na, ahogyan '' 2006-01-27 08:43:50''-kor mondtam be is szereztem az Eten G500-at, mondjuk annak is a +-os verzióját és nagyon/nagyon meg vagyok vele elégedve, jelenleg a TomTom-al teszteltem autóban és olyan simán végigvezetett a városon, hogy oda voltam ;)

Szemeztem az A701-essel is, de zat fogtam kézben, az igazán mobiltelcsi méretű, szóval akinek a kis méret a lényeg azt válassza, nekem ez sokkal jobban bejött. a kicsivel nagyobb kijelző pedig navigáláshoz jobb persze, nem kell hunyorítanom, hogy az utcaneveket elolvassam simán el lehett olvasni 3D nézetben, még a benzinkutakat is mutatta ;)
persze az Igo jobb, de még nem szereztem be memóriakártyát....

[kép]

[kép]

[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

(#114) Wajk

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

jah és jó lenne felpörgetni a topikot akiknek windowsos mobiljaik vannak, hogy milyen programot használunk, mit érdemes és mit nem, stb ;)

majd hamarosan a listámmal majd jelentkezem.

(#115) Füge007

Füge007
(senior tag)

Sziasztok!

Valaki tudna abban segíteni, hogy a BENQ P 50 típusú telefonomon hogy tudom az MMS, GPRS Wap beállításokat beállítani. Szolgáltatóm a Voda.

Előre is köszönöm az ötleteket!

Füge

(#116) Wajk válasza Füge007 (#115) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

ez wm2005-höz van, de legyél kreatív ;)
amúgy ha bemész egy olyan boltba ahol értelmes emberek ülnek (tudom vodánál ez nehéz), akkor meg is tudják mutatni a kínálatukba biztos van wm2003-as készülék.

honlapjukat már nézted?

Na de addig is ezzel próbálkozhatsz:

(((Először egy kapcsolatot kell létrehoznunk)))

Start/Settings/Connections fül/Connections/Advanced fül/Select Networks/MyISP/New
General fül:
Enter a name for settings: voda mms
Modem fül/New
Enter a name for connection:voda mms
Select modem: Cellular Line(GPRS)
Next
Acces point name: mms.vodafone.net
Next
Finish-------- Nincs user,pw,semmi!!!!
Proxy Settings fül:
This network connects to the Internet: pipa be,de CSAK ide,a másik opció üres marad.
OK
My ISP kiválasztása (különben nem fog menni az internet)
OK
OK

(((Ezzel a kapcsolat kész, következhet az MMS beállítás)))

Start/Messaging/Menu/Go To ->MMS
Menu -> MMS Settings
MMSC Settings fül -> New
Profil name: Voda MMS
MMSC: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
Data Connection: voda mms
Gateway: WAP 1.0
IP Address: 80.244.97.2
Port: 9201
Done
ok

(((Ezzel minden szükséges beállítás készen van, így már működik is. A többi beállítást (fogadni kívánt üzenet típusok, kézbesítés jelentés, stb) mindenki igénye szerint állítgathatja. Én nem állítok el semmit az alapbeállításokról. Sok sikert a használathoz!)))

(#117) Füge007 válasza Wajk (#116) üzenetére

Füge007
(senior tag)

Köszönöm!

Megpróbálom, bár a Benq magyarországnál azt mondták nem lehet beállítani mert nem jó a magyar normákhoz a szoftver!

De ők sem tévedhetetlenek :DD !

Üdv

Füge

(#118) Wajk válasza Füge007 (#117) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

az ne érdekeljen, hogy mit mondanak, ha mindig az ügyfélszolgálatokra hallgattam volna, akkor régen nem itt tartanék én sem ;)

pl. amikor beszereztem anno a Motorola A1000-et akkor a Motorolánál azt mondták, hogy ilyen telefon nincs (pedig csak annyi volt hogy itthon nem kapható ;))

A pannonnál meg azt mondták, hogy ezt nem lehet itt használni mert nem ismeri a hálózatot (arról hívtam fel őket ;)) és nem lehet beállítani az MMS-t és a WAP-ot.
pedig mint tudjuk közel megegyezik a Sony P széria oprendszerével, Symbian UIQ ;)
szóval lenéztem tőlök, mármint a honlapról, hogy mit kell és kész is ;)

szóval ennyit az ügyfélszolgálatokról.

(#119) DonDragonka válasza Wajk (#114) üzenetére

DonDragonka
(senior tag)
LOGOUT blog

Eszköz HP iPAQ6340. MS PocketPC2003 +512MB SD.
Programok, amik jól esnek neki:

.NET2.0
ConvertCE
iGO2006
NoteM: MP3-ba rögzít
Opera
PHM RegEdit
RadiusFuel: üzemanyag fogyasztás nyilvántartó
STDict: Angol szótár
TCPMP: média lejátszó
TheCount: Stopper
TotalCommander
VNCViewer
WiFiFoFum2
WifiKnife
pocketMax Redial: foglalt jelzés esetén újratárcsáz
Sun’n’Moon: holdnaptár
JamdatWORMS: games
+a gyári progik (Backup, ImageZone, ClearVue, stb.)

A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

(#120) Wajk válasza DonDragonka (#119) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

hmm, szép kis lista ;)

IGO hogy tetszik? én is azt használok, nagyon tetszik. pedig párat teszteltem előtte de mindent visz mind gyorsaságban mind látványban is.

(#121) DonDragonka válasza Wajk (#120) üzenetére

DonDragonka
(senior tag)
LOGOUT blog

Kihagytam az előbbi listából a Heroes of Might and Magic for PPC-t…
Mivel az eszköz már több mint 1 éve megvan, volt ideje ennek a listának felduzzadnia. Itt nem is a mennyiségen van a hangsúly hanem azon, hogy mind olyan program amit kiteszteltem. Találkoztam persze olyannal is amelyik úgy hazavágta a játékost, hogy HR lett a vége. Mostani állapotában, ezekkel a programokkal viszont tökéletesen megy már nagyon régen.
Az iGO szerintem is nagyszerű. Jó program, ha nem a legjobb.

(#122) Wajk válasza DonDragonka (#121) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

jah én is teszteltem már sok programot, gyűjtögetek és nagyobb tesztelégetések előtt backup mindent letesztelgetek aztán HR majd felrakom ami kell ;)
A PocketHeroes tényleg nagyon jó program és ráadásul free. nekem is helyte kapott a gépemen. Most az emulátorokba ástam bele magam, mint pl a Playstatin emulátorozás...

Még [link]

(#123) DonDragonka válasza Wajk (#122) üzenetére

DonDragonka
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ezen az emulátoros dolgon most dobtam egy hátast... :R

(#124) Wajk válasza DonDragonka (#123) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

hát sajna, néztem a géped, 168Mhz- valszeg kevés lenne neki, 300 ajánlott kb, bár a 2Ds cuccokat biztos viszi... ahhoz elég 200Mhz is...

(#125) Wajk

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

híí, ez a Wisbar elég süti lett a végre és az optimalizáció miatt végre használható. szinte nem is fogja a gépet és ha fut is 0%-on van a proci használat. a menü egyből kipattan szóval végre sikerült a srácoknak. persze érdemes minden más használaton kívüli themest letörölni, ne terhelje a gépet ;)

jelenlegi desktop-om...

[kép]

(#126) Wajk

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Hely, jó lenne kommunikálni vazz, senkinek nincs Windowsos mobilja? :))
Féltek mi? :DD

(#127) rumos14 válasza Wajk (#126) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem személy szerint ilyen van, de ez a topik úgy látszik behalt. a címe is kicsit félrevezető, a MS ugyebár nem a mobilt, hanem az oprendszert csinálja.

(#128) Wajk válasza rumos14 (#127) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

jah, csak ahhoz valami admint kellene keríteni, hogy mondjuk ''Nagy WindowsMobile topik'' vagy valami ilyesmi.

vagy szerinted mi lenne célravezető?

(#129) -_neo_- válasza Wajk (#128) üzenetére

-_neo_-
(újonc)

Hai!

Most sikerűlt beszereznem egy hp 3640-est. még ismerkedünk, de komolynak tűmik az űgy. :C
Úgy olvastamTe már tapasztalt tulaj vagy. Egy két softot le is húztam azonnal a listádból. WisBarból melyiket érdemes leszedni? Themeket érdemes összeszedni vagy ez tud mindent?
Másik gondom, hogy eddigi teloimban volt csörgés/kép hozzárendelése hívóhoz. Sajnos alapból ebben nincs (vagy nem találtam). Van valami soft ami ezt megoldja?
Előre is kösz!

-_neo_-

(#130) rumos14 válasza Wajk (#128) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

van ilyen topik, hogy admint kereesek, vagy hasonló. rád bíznám :)

(#131) Wajk válasza -_neo_- (#129) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

1. Wisbarból a legújabbat érdemes leszedni, a 2.7.0.1-et, mert az már nem fogja annyira a gépet. Az a lényeg, hogy installkor a themeseket is instaláld fel, azt külön fogja felrakni, majd az internetről vadászott neked tetsző themest másold be a program themes könyvtárába, majd aplikáld azt. ezután a remove programsból uninstallhatod a wisbar alap themeseket, úgyse szépek, meg minek foglalják a helyet ;)

2. igen, sajna nem tudja a win alapból, hogy képet jelenítsen meg, de van már pár program ami ezt megoldja. korábban nézegettem is de aztán nem szöszöltem vele a képek beszerzése miatt ;)

de ha nagyon nem találsz akkor gyorsan rákeresek majd.

(#132) Wajk válasza rumos14 (#130) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

ennyit sikerült elérnem, majd meglátjuk ;)

(#133) Wajk

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Na közben nekiáltam Wisbar alá egy valódi MacOSX skinnek, egy MacBook-ot véve alapul, mert meguntam a béna vagy bugos Mac skineket amiket eddig csináltak mások.
jelenleg itt tartok:

[kép]

[kép]

(#134) -_neo_- válasza Wajk (#133) üzenetére

-_neo_-
(újonc)

Igen csak szépen alakul a skin! :C

Viszont én elakadtam. Felraktam a Wisbar Advance-t (2.7) De csaka start menüt és a felső-alsó status bart cserélte le. Ha a beépített themekre váltok akkor is csak azok változnak :( Próbáltam más themeket lenyúlni [link] <-- innen meg [link] <---innen de egyiket sem ismerte fel. MEgnéztem wishbar litle-el de e is csak ezeket cseréli. :F Szóval egyenlőre még nem látok olyan jó kis cuccokat mint ami a Te gépeden van :O :O :O :O

[Szerkesztve]

-_neo_-

(#135) Wajk válasza -_neo_- (#134) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

jah igen ha jól tudom neked Win 2003-as van, bár a progi honlapján ( http://www.lakeridgesoftware.com/products.php?prod=WisBar+Advance ) 2002-től támogatják az oprendszereket.

1. az elején akkor az alapthemeseket is rendesen feltetted és nem kártyára hanem az alapmemóriára igaz?
2. softresetet nyomtál igaz?

(#136) -_neo_- válasza Wajk (#135) üzenetére

-_neo_-
(újonc)

2003 van rajta igen. Mindent utasítások serint csináltam többször is.
Viszont felraktam a wisbar advance desktopot és azzal már minden OK!
Minnek kell 2000* féle verziót kiadni? :W

Mivel szerkeszted a themeket?

-_neo_-

(#137) Wajk válasza -_neo_- (#136) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Notepad & Photoshop CS9.0

(#138) Wajk

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Nah, készülőben az új skinem...

[kép]

[kép]

(#139) rumos14 válasza Wajk (#138) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

wajk, vigyázz, ezért be is perelhet az apple :DDD ez most sajnos komoly...

[Szerkesztve]

(#140) Wajk válasza rumos14 (#139) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

jó, majdha pénzért árulom akkor majd jöhetnek ;)

én már amúgy 2 éve csinálom ezt a skint nem tehetek róla hogy pont ugyan arra gondoltunk. :)

amúgy marhára nem értem mit pattognak egyébként.

[Szerkesztve]

(#141) BloodRay válasza Wajk (#140) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Gratula Wajk!!!
Iszonyat jól néz ki skined! Rem majd megosztod a pórnéppel valahogy! :R
Én épp most akarok egy Windowsos mobil-pda-t venni.
Szerinted Mio jó? Egy ilyet néztem ki, bár konkrétan nem tudom épp kódnevét. :DDD

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#142) rumos14 válasza BloodRay (#141) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kizárásos alapon A701.

(#143) BloodRay válasza rumos14 (#142) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Egész véletlenül talált! :D
Szerintetek milyen? Valaki tud róla valami konkrétumot? Személyes tapasztalat esetleg?
THX
Hmmm... bár most hogy nézem a leírást mégsem ez lesz az. :(
Amit én néztem abban volt wifi is. :( Ha jól emlékszem. :B

[Szerkesztve]

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#144) Wajk válasza BloodRay (#143) üzenetére

Wajk
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, szóval nem, nincsen benne Wi-Fi. Nekem az A701 ''ellenlábasa'' az Eten G500+-van, de ha neked fontos a Wi-Fi akkor ajánlom az Eten X500-at. Mindent belehánytak, és az ára sem vészes, sztem. ;)

[kép]

Specifications:
Operating System: Windows Mobile 5.0 software for Pocket PCs (AKU 3.2)
Processor: Samsung SC3 2442 400 MHz Processor
Memory: 128 MB Flash ROM, 64 MB SDRAM
Display 2.8'', 240 x 320, 65,536 colors, TFT-LCD
Dimensions(LxWxH): 113 x 59.5 x 15.5 mm
Weight 146 (with battery)
GSM/EDGE Quad-band: 850/900/1800/1900 MHz
GPRS/EGPRS Class B, Multi-slot Class 10
Bluetooth v2.0 class 2 + EDR,
WiFi IEEE802.11b/g Certificated
GPS Embedded SiRF Star III chipset
Camera Built-in 2.0 mega pixels CMOS camera, up to 1600 x 1200 resolution
Expansibility Micro SD card slot
Interface/Audio Built-in microphone and speaker, external stereo headset jack, hands-free mode supported
Interface/Data Mini USB Sync, headset jack
Battery Lithium Polymer rechargeable with 1,530 mAh capacity
Talk time: 5~7 hours
Standby: 150~200 hours,
Pocket PC usage: 10~15 hours
GPS usage: 5~7 hours
Multimedia Tools: Image Wizard, Image Maker, Multimedia Manager, Camera, Camcorder, FM Tuner
GPS Tools: Satellite Data Update, Location SMS, GPS Viewer
Packing List glofiish X500, stylus, USB sync cable, AC adaptor, headset, leather case, Getting started CD, quick start guide, standard battery

(#145) Shadows

Shadows
(senior tag)

van egy 701-es mio-m és az a bajom hogy a windows mobile 2k5 az nem magyar mármint a billentyűzetkiosztása a magyarosítás ezt miért nem oldotta meg?? van valami patch vagy valami??

(#146) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Nemtom jó helyre írok, de ha nem akkor sry. Valójában egy progit hajkurászok: Resco Photo Viewer pocket pcés progit, de ami fontosabb, hogy az 5.2 es verzióját. Vki nem találkozott vhol vele?

thx

bocsi, ha off volt

R.I.P. Steve

(#147) Fecdzo

Fecdzo
(senior tag)

Sziasztok!

Segítség kellene nekem. Adott a Mio A701 pda. Windows Mobile van ugye rajta és azt szeretném ha tudnék netezni. Csak nem tudom hogyan kelene beállítani. Vodás vagyok és gprs-en kersztül szeretném megoldani. k750-en megy oprával a net, jó volna ha itt is menne így.

Vagy milyen mód van még arra h netezhessek rajta? Explorer is menne?

Szóval le kéne írni hogyan tudnám beállítani. Előre is köszönöm!

''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!

(#148) rumos14 válasza Shadows (#145) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

van kismillió, magyar bill. kiosztást is tudó segédprogram. én pl. a resco keyboard-ot használom, de létezik ingyenes megoldás is, csak nemtom mi a neve.

(#149) Fecdzo válasza Fecdzo (#147) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

#147-re valaki? Fontos lenne....!!!

''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!

(#150) Murra

Murra
(újonc)

Üdvözletem Mindenkinek!

Segítséget kérek. Irodánkban van egy rw6815 telefon-PDA, amin Windows Mobile 5.0 ketyeg.

Nagyrészt minden rendben van vele, csak két dolog kerget az őrületbe:

1. A Telefon alkalmazásban nem tudom nagyobbra venni a számbillentyűket, holott lenne bőven hely még a képernyőn. Van olyan szoftver (szoftveres billentyűzet, bármi) ami ezen segíthet? :F

2. Hogy lehet nagyobbra venni azokat a hívás beérkezését, vagy az SMS fogadását jelző üzeneteket? Mindegyik olyan pici, hogy a telefont használó édesanyám szemüveg nélkül nem látja - de amikorra előkeresi a szemüvegét, akkorra pedig már vége a hívásnak. Autóvezetés közben külön veszélyes a kérdés. :F

Egyszóval: HELP! :O

Minden segítségért örök hála. :R :R :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.