Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    addikt

    Üdv. Nagyon kellene valami tanács, mert már kezd megőrjíteni a gépem. Következő a helyzet: talán már korábban is írtam az SSD-vel kapcsolatos kék halálozós problémámról. Pár hónapja vettem 2x2 Gb CSX RAM-ot a meglévő 2x2 Gb Kingston-om mellé, akkor kezdődött, hogy játék közben (máskor nem, csak játék közben) random kék halált kaptam. Addig ment ez így, míg nem kipurcant a Vertex 2-m. Akkor úgy voltam vele, biztos az SSD miatt volt a sok fagyás. Vettem egy Samsung 840-es SSD-t, utána működött minden remekül. A CSX memóriákat pedig eladtam, biztos ami biztos alapon, inkább veszek Kingson-okat a már meglévők mellé. Ebay-ről szereztem is jó áron 2x2 Gb-ot. Viszont most megint kék halált kaptam néhányszor játék közben. Régebben amúgy a Dirt3, most az EuroTruck Simulator 2 közben. Attól félek, nehogy ez a sorozatos BlueScrren kinyirja az új SSD-met is. Egyszerűen nem tudom már mi lehet a gond. Lehetetlen, hogy a memória lenne rossz. Memtest-el, a Win. beépített metestjével is leteszteltem őket, de nem találtak hibát.
    A kék halált van amikor Memory Management címmel, van hogy irql_not_less_or_equal hibával kapom. BlueScreen Viewer-el megnézve szinte mindig vmi ntoskrnl.exe-re hivatkozik, bár előfordult már néhányszor vmi nvidia hiba is, nvlddmkm.sys, azt hiszem.
    Mostmár kezdek arra gyanakodni, hogy az alaplappal lesz gond. Vagy a memória foglalat. Mert fura, hogy mindig azután kezdődik ez, hogy beteszek még 2x2 Gb-ot.
    Örülnék, ha volna valakinek épkézláb ötlete, tanácsa, mert már nem tudom mitévő legyek. Illetve abban sem voltam biztos, hogy ez a legmegfelelőbb topic, de ilyen erővel szinte mindegyik hardveres topicba írhatnék:)

Új hozzászólás Aktív témák