Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

(#751) polonic válasza AirBooms (#747) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Alapértelmezett böngésző a 32 bites egyébként, nem a 64. A 64 bitest nem is lehet alapértelmezetté tenni.

The Amazing Everyday

(#752) pzstm válasza odrif (#748) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mivel Home Basicben nincs Aero sem, így gondolom nem :U ;)

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#753) odrif válasza pzstm (#752) üzenetére

odrif
(senior tag)
LOGOUT blog

gondoltam, de legalább a tálca színével lehetne valahogy variálni.

Dell Vostro 3300

(#754) Gorneck23 válasza odrif (#753) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Lehet...kikapcsolod a transparencyt és variálod a színeket...akár a csúszkával vagy az advanced pontban

(#755) Bavid válasza polonic (#749) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Az van leszedve:S

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#756) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

TEJÓISTEN! Mi kezdett el keringeni a neten....!!!700MB-os!!! Windows7
Thank you for trying Windows Tiny7 Rev01.

Based on: Windows 7 Ultimate x86 build 6.1.7600.16399

Nekem 16385-öt ír ki verziónál...tuti nálam van a hiba.. :W
Remélem, az összes ezt használó júzer idejön majd sírni, hogy nem megy ez, meg nem megy az, meg nem találja a dll-t :W :((( :((

[ Szerkesztve ]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#757) polonic válasza Bavid (#755) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig nem ezt írtad, hogy letöltötted a legújabbat a toshibától.
"Win7 telepítés után leszedte ezt a drivert az ujjlenyomat olvasóhoz"

The Amazing Everyday

(#758) odrif válasza Gorneck23 (#754) üzenetére

odrif
(senior tag)
LOGOUT blog

Home basicben is lehet? ------> Hol?

Dell Vostro 3300

(#759) Gorneck23 válasza odrif (#758) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az oké, hogy nincs benne aero, de elég fura lenne, ha nem tudnál benne tálcaszínt se váltani...csak fekete vagy csak kék...nincs semmi ilyen funkció van egy alap és szevasz? Háát az gáz...

[ Szerkesztve ]

(#760) odrif válasza Gorneck23 (#759) üzenetére

odrif
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nem találtam meg hogy hol lehetne változtatni.

Dell Vostro 3300

(#761) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon láma kérdés, de hogyan lehet kikapcsolni az üdvözlőképernyőt?

h ne kelljen mindig a USER ACCOUNT-omra klikkelni(csak 1 van)

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#762) Bluegene válasza Bluegene (#761) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ne fáradjatok megtaláltam[link]

[ Szerkesztve ]

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#763) sfdrakex válasza pzstm (#756) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Az szép, és majd sokan tényleg mondják milyen gyors meg jó, aztán miért ne mmegy ez se az se . . .hurrá az ilyenekért a készítőknek.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#764) AirBooms válasza pzstm (#750) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

aham, értem. Hát ezek szerint én a 32 bitest használtam eddig, megnéztem a 64-est, de az még többet hibázik. Ez nagyon gáz. Mi a franc ez?

(#765) Clemi

Clemi
(őstag)

Ezt a lállok mert hibát észleltem marhaságot nekem is csinálta egy darabig az IE8. Azóta volt pár frissítés, és szép csendben elmaradtak a hibaüzenetek. Mondjuk jobbára Operát használok, IE-t ritkábban, de azért szoktam. Úgy látszik meggyógyította magát:)

ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

(#766) sfdrakex válasza AirBooms (#764) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Az érdekes a 32 bitessel nem szokott gond lenin a 64 bitesnél még sürübben van hoyg nem hoz be oldalakat.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#767) Clemi válasza AirBooms (#764) üzenetére

Clemi
(őstag)

Ez nagyon gáz. Mi a franc ez?

Csak egy kérdés! Nem használsz Skype-ot véletlenül? Mert megnéztem az eseménynaplót, és ami bejegyzés van az IE8 hibákhoz, az szinte mind a SkypeIEPlugin.dll miatt volt.

ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

(#768) PowerBuldog válasza PowerBuldog (#746) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most vettem észre, hogy a System Rating sem megy. Lefuttatom, de nem ad pontot... :U

(#769) pzstm válasza PowerBuldog (#768) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

valami hibát csak ad a végén nem? esetleg eseménynapló? :U

(#770) PowerBuldog válasza pzstm (#769) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi, végigfut, mintha minden rendben lenne.

De a betűtípusokat sem tudom, hogy mért mentek el vadászni.

Ez a félkövér stílus fogalmam nincs honnan jött. Más programokban is így néz ki, de nem mindenhol...

Ez meg vele se fér az ablakába:

[ Szerkesztve ]

(#771) pzstm válasza PowerBuldog (#770) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt már vizsgálgattad esetleg?

Bocsi ha igen, nem emlékszem már rá :B :N

(#772) PowerBuldog válasza pzstm (#771) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, már ezt is végigrágtam. :O

(#773) pete_21 válasza PowerBuldog (#772) üzenetére

pete_21
(őstag)

Próbáld meg újratenni a betűtípusokat. Vistában itt lehetett: Vezérlőpult, Betűtípusok. Fájl, és asszem Telepítés... De Win7-ben nem látok ilyet...
De majd mindjárt megmondja pzstm kolléga, vagy valaki, aki jobban tudja nálam. :B

(#774) pzstm válasza PowerBuldog (#772) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Format.... ;] :P :DDD
Nahjó nem...csak blöffölök

más már nem jut eszembe most nekem sem hirtelen :N

(#775) Bavid válasza polonic (#757) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Igen így volt, ezután mikor nem működött leszedtem toshibáról és nem rakta fel mer hogy már fenn van üzenettel szval ez való ehez a géphez, ehez az op rendszerhez de nem működik

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#776) pete_21

pete_21
(őstag)

Egyébként milyen Uninstaller-progit ajánlotok, ha van Samsung-telefon driverem, amit le szeretnék törölni, de a Windows nem tudja, mert szerinte már nincs fent... ?

(#777) pzstm válasza PowerBuldog (#772) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Többet tényleg nem tudok mondani/tenni...és most már lépnem is kell..remélem valamelyikkel sikerül megoldanod a problémádat....esetleg a restore default font settings-re kattinthatsz :U

(#778) PowerBuldog válasza pzstm (#774) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbáltam. Lehet majd ha lesz időm egy gyors reinstall lesz ebből. :U

#777 az is megvolt. :O

[ Szerkesztve ]

(#779) Steelmanus válasza odrif (#760) üzenetére

Steelmanus
(PH! addikt)

Jobbgombos katt az Asztalon mit ad?

A legalso a Szemelyreszabas Neked nincs?

(#780) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pff mekkora gagyi ez a beépített WMP.. Vki tudna ajánlani zenehallgatásra egy normális lejátszót, ami nem emészt fel sok memóriát?

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#781) pete_21 válasza feka007 (#780) üzenetére

pete_21
(őstag)

Winamp, AIMP, Foobar2000.

[ Szerkesztve ]

(#782) Csabee. válasza feka007 (#780) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4GB memóriádba nem fér bele? :P

Üdv: Csabee.

(#783) feka007 válasza pete_21 (#781) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R

Csabee. : Belefér, de utálom ha több mp megnyitni.. :U

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#784) Csabee. válasza feka007 (#783) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor csak a winamp maradt számodra ami tényleg jó is ;)

Üdv: Csabee.

(#785) Morden24 válasza feka007 (#783) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Foobar.
Némivel színvonalasabb, mint a Winamp. Ráadásul utóbbi is egyre bloatware-ebb.

AIMP is sok pozitív kritikát kapott.

(Mondjuk én WMP-t meg Zune-t használok, nálam egyik sem tart másodpercekig, a memóriahasználatra meg szarok. De lehet, hogy az indulás az SSD miatt gyors.)

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#786) pete_21 válasza Morden24 (#785) üzenetére

pete_21
(őstag)

Ha már itt tartunk:
Szerintetek melyiknek jobb a hangminősége? (EQ buzerálásán kívül)
AIMP, Foobar, Winamp? Vagy igazából hangminőségben nincs különbség? :U

(#787) Morden24 válasza pete_21 (#786) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Foobar-ra szokták mondani, hogy hűdejó, de egyébként (szerintem) jóval több múlik a hangkártyán és a hangfalakon, mint azon, hogy valaki milyen lejátszóval bohóckodik egy szar alaplapi hangkeltővel meg párezer forintos hangfalakkal. Ja, meg persze EQ-t buzerálva :DDD

Sectumsempra - For Enemies

(#788) pete_21 válasza Morden24 (#787) üzenetére

pete_21
(őstag)

Hát igen. :D
Még arra lennék kíváncsi, hogy szerinted/szerintetek ha az én Audigy 4-m hardveresen csak Directsound-ot tud keverni, a Win7 meg pont azt nem, akkor az számít valamit a hangminőségben?

(#789) Steelmanus válasza pete_21 (#786) üzenetére

Steelmanus
(PH! addikt)

Az AIMP nem jatszik le *.midi fajlt csak ha van SoudBank ez egy *. sxx fajl a System32 mappaban, pl a Creative 5.1 tol van, de azt hiszem hogy lehet potolni valami mas *.dll-el, viszont tenyleg jo, es kicsi, sokaig hasznaltam 6 Mb korul fogyasztott, lekuldve a talcara 1 Mb. Viszont a Foobar sokakszerint azonos hardveren szol a legszebben a Winamp-ot en mar reg szamuztem akkor volt a legjobb amikor csak zenevel foglalkozott az pedig a 2.9 volt, ma 5.x viszont es igaza van Morden24 tarsunknak egy nagy dagadt valami, es ha felteszed nezd meg mindig a javitas hibajegyzeket amit leirnak ritkan kevesebb 50 sornal.van belole viszont portable igy nem kell telepiteni. A Foobar-t egyszer kiprobaltam nem tetszett de azert a hozzaertok azt tartjak a legjobbnak. Sajnos a SB 5.1 karimat mar nem hasznalom W7 alatt maradt a Realtek lapka ami csak a helyet foglalja a lapon viszont en a KMPlayer-hez rendeltem mindent ugyhogy a zene is azon szol, de szerintem a VLC is siman lejatsza a zene fajlokat.

(#790) feka007 válasza Morden24 (#785) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na a Foobar bejön, thx :R

(#791) Steelmanus válasza Morden24 (#787) üzenetére

Steelmanus
(PH! addikt)

A Foobar-rol alkotott velemenyem visszaszivom kivancsisagbol megneztem es nem ismertem ra, mar keresem is a portable valtozatot. Koszi.

(#792) Gorneck23 válasza Steelmanus (#791) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

És milyen jó mutat a tálcán...előnézeti képe is baba...

(#793) modern

modern
(fanatikus tag)

Hello.
Nem tudom h ebbe a topic-ba tartozik-e, de van egy problémám a win7-tel.
Amikor belépek a rendszerbe akkor kiírja h "a windows intéző működése leállt.." és egyszer csak eltűnik pár mp mulva, és eltűnnek az iconok, meg a tálca is, csak a gadget-ek maradnak:(
Hogy tudnék úgy belépni a rendszerbe h minden maradjon a régi?
Próbáltam csökkentett módban is de ugyanezt csinálja.

Vki esetleg tudna rá megoldást? :F :Y

Csak előreutalás esetén van posta!!

(#794) udz válasza feka007 (#780) üzenetére

udz
(újonc)

sztem inkabb songbird :))

:3

(#795) Gorneck23 válasza feka007 (#780) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Foobar - 15MB-t kajol...sok?

(#796) polonic válasza modern (#793) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Helo!
Ezt mióta csinálja? Először is valami kártevőre tippelnék. Tölts le recovery toolt, ezek ilyen boot cd-k, ezekkel meg tudod kereseni a kártevőket, ha vannak. Avira, kapsersky pl. Az oldalukról le tudod tölteni vagy google.

The Amazing Everyday

(#797) modern válasza polonic (#796) üzenetére

modern
(fanatikus tag)

megpróbálom majd később azt a boot cd-t, am csináltam avg-vel egy teljes víruskeresést, de semmit nem talált :(
Jah és kb egy hete csinálja.
Mert belépek a rendszerbe akkor még látok mindent, utána kijön az üzenet és kb 10-15mp és csak a gadgetek látszódnak :(
De mondjuk ha megnyitom a feladatkezelőt, azt még megnyitja de futó progi meg ilyenek nincsenek

[ Szerkesztve ]

Csak előreutalás esetén van posta!!

(#798) smiti válasza sfdrakex (#688) üzenetére

smiti
(őstag)
LOGOUT blog

Mostmár mindent belőttem alapra de így sem lett jó, már úgy is próbáltam hogy csak feltelepítés után dugtam be a második merevlemezt de így sem látja.

Biosban ott van, telepítésnél ott van és látja de amint végzett a telepítő egyszerűen lába kél :O

Összes hirdetésem:http://href.hu/x/fb9b

(#799) pete_21 válasza Gorneck23 (#795) üzenetére

pete_21
(őstag)

Egyébként foobarhoz lehet találni ilyesmi dockos skint? Azért kell, hogy mindig látható legyen, de ugyanakkor kis térrészt foglaljon.

(#800) pete_21 válasza smiti (#798) üzenetére

pete_21
(őstag)

Lemezkezelőben sem látja?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.