Gigabyte az alaplapod?
A router milyen eszközre adja a hálózatot?
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház
(#51) Daffni2 válasza Jack O'Neill (#42) üzenetére

Gigabyte az alaplapod?
A router milyen eszközre adja a hálózatot?
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

Vagy a rendszere ilyen gyors.
Feláll, amikor még nem is látja,hogy mi van benne
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Ha nekem is felállna még mielőtt látom mi van benne

Valami softveres gondja lesz az tuti. Már frissitett drivert lőtt ki virus irtot, win7 archivum végén vannak a probálkozások.
"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

Igen, és valószínűleg az lesz, amit én javasoltam. Nekem is volt ilyen gondom Még Vistán is, de hamar megoldottam, mert tudtam, hogy mihez kell nyúlni...
OK, köszi, holnap megkínálom egy új telepítéssel a gépet . Még annyi ennél a verziónál is voltak dvd-re írás után gondok, az rc-nél olvastam ilyenről . Még annyi a C-re 39 gigát ír most az xp, annyi elég neki?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

DVD-re írási gondoknak nem kéne lenniük. 40 Gb elég lesz neki. Nálam a (x64-es) Windows mappa 13 gigát foglal, ehhez még jönnek a programok, lapozófájl stb. De persze az utóbbiakat más partícióra is tudod tenni. De a rendszernek bőven elég lesz a 40 Gb. 
OK, köszi neked is .64 bitest rakok én is, remélem nem lesz gond, holnap kiderül, ma már nem szórakozok vele .
Az élet kegyetlen .

temp tartalmát nyugodtan törölheted, ami épp használatban van, azt úgysem engedi. Ráadásul legalább 2 helyen nézz szét. Az user/felhasználó/local settings/temp, és a windows/temp
-gf-
Kijött egy bizonyos program 1.7.7 -es verziója immáron Gigabyte támogatással. De ezt nem tőlem hallotátok

Meg ne mond, minek a mije jött, hova...
[ Szerkesztve ]
-gf-

Van olyan multimedia lejátszó(pl HDrip lejátszására alkalmas alkalmazás)
Ami fut win7-en és mind az 5.1 hangszóró szól?
(és mp3 lejátszásra még mindig csak a foobar200 alkalmas?)
Bázisom: http://static.kepfeltolto.com/big/2012/01/08/4dfa578acf4b389601dd6e1f4517086e.jpg
feltétlen fontos, és bölcs hozzászólás volt..
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Ha 5.1es a hangsáv...Mediaplayer HC, Kmplayer, VLC player.
Megfelelő pluginnel van más...winamp. Vagy hangari ami ügyesen stereoba szólaltatja meg az összes csatornát.
sziasztok
az történt hogy nem futott semmi a gépen, egyszer vilan a monitor és átvált a win 7, egyszerű szinhasználatra ,nem volt átlátszó a tálca mint mikor elinditom a 3DMark Vantagét
de nem inditok semmit ,hű mondem ez meg mit csinál? elinditom a CCC ott látom hogy a vga 100 % on teker a 240 MHz is felment 850 re és elkezdett ugye a venti is felpörögni ahogy melegedett ,pár másodper múlvi vissza ált alap beállitásra a vga, win 7 maradt az egyszerű szinhasználaton na ezt eljátszotta vagy 4 percig, megnyitottam a vezérlőpultot megnézem frissit valamit de nem egyszer csak vissza ált az alaphelyzetbe na ez mitől lehet ilyet még nem láttam és nem is tapasztaltam nem is olvastam

http://terkeph.hangya.net/#47.676253276991204+19.52098846435547+12+p

nekem ugyanez a gondom.. szólnak a hátsó hangszórók ha driverben teszteltetem őket, de itunesban, wmplayerben meg se mukkannak. XP-n nem volt ilyen gond.. megoldás? 
szart vettem? 
hunpad.com

Fel lehet valahogy telepíteni 2 VPC-t az XPmode-ból?
Szükségem lenne több virtuális gépre, de nem akar még1x települni, mert ugye már 1x ott van. (és hát így egyszerűbb lenne, mint egy új XP-t installálni
)
A win7 már nem támogatja azt amit az xp...már volt erről szó a topikba...directsound.
Vagy az integrálton kell beállítani vagy olyan hangkarit kell venni...vagy visszatérni xp-re...
Realtek is adott ki vmi csomagot amit feltelepítve kapunk olyan beállításokat, mint a creative xfi kariknál.

De talán a Realtek-ben is volt valami Hangszóró-kitöltés, vagy hasonló beállítás...
Ezé mondtam, hogy ki kell próbálni meg kell nézni...xfi karim van és szól minden szépen...

értem.. köszi. magyarul szart vettem
hangszóró kitöltés realtekben arra jó, hogy nagyonhalkan elkezdi ciceregni a zenét a hátsó két hangszóró
[ Szerkesztve ]
hunpad.com

köszi 
http://flickr.com/photos/gibert
Már Vista óta nincs ilyen...
És ami van hozzá külön csomag? Felerősíteni a hátsó hangszórókat?
[ Szerkesztve ]

Nekem Audigym van, ott is megy faszán. A CMSS-t kellett bekapcsolni, gondolom nálad is azt.
Da. 

hello
e5200 | 2Gb ram | 8500GT | -re 64bit vagy 32bit illene jobban ?
66 hozzászóláshoz senki ???????????

http://terkeph.hangya.net/#47.676253276991204+19.52098846435547+12+p

Ha már itt tartunk: láttam párszor, amikor screenshotot linkeltél, hogy te foobar-t használsz. Szerinted melyik lejátszóproginak van szebb hangja Win7 alatt? Winamp vagy Foobar2000? Vagy ugyanolyan?
A többiek véleménye is érdekel. 
MOD: Egyébként az miben nyilvánul meg hangminőségben, hogy az én Audigym asszem hardveresen csak Directsound-ot tud keverni, de a Win7 meg pont azt nem? Csak OpenAL-t tud, amit tudtommal az XFi széria ismer.
[ Szerkesztve ]
Sziasztok egy médilejátszóprogramot ajánljatok nekem légyszíves. Film,zene,hd ,dvd stb.
Jelenleg km playert használok de nem stabil.

Sziasztok, nem tudjátok miért van az hogy ha írok egy fórumban vagy akár most itt egyszer csak nem folytonosan írja amit gépelek hanem pár szóval előrébb. Elég zavaró tud lenni (win7, firefox 3.5.5 telepítése óta)
Mac Mini (2011)

Legújabb kmplayer van fent?
"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

szerintem olyan fejlett a Win 7, hogy már olvas a gondolatodban. Ezért tart előrébb. 
[ Szerkesztve ]
nem folytonosan írja amit gépelek hanem pár szóval előrébb
Diplomamunkát írok...nem adnád kölcsön a géped? vagy 60-80 oldallal előrébb is hátha tud írni

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Tudna valaki nekem olyan gadget-et mondani,ami a merevlemez aktivitását mutatja?Hdsentinel van a gépen,de az ő gadget-je valamiért magas procihasználatot generál.Körülnéztem a neten,de nem találtam megfelelőt sehol. Köszi!
Csúnya...ha win 7 akkor elgyen szép az MP is..... 
KM Player szerintem igen,mi a verziója?
[ Szerkesztve ]
Akkor használd a WMP-t vagy a Media Center-t, és tölts le codec pack-ot.
Amúgy tudom kicsit hülye vagyok, de te videolejátszás közben a player UI-ját nézed? 
Sectumsempra - For Enemies

KMPlayer 2.9.4.1436.

rosszul fogalmaztam nem előrébb hanem pár szóval visszább
pl: ezt itt el kezdem irn"szer csak itt fejezi be"i de sajnos egy
[ Szerkesztve ]
Mac Mini (2011)
Nah felrakom a 36-ost megnézem milyen lesz.
[ Szerkesztve ]

Ilyen nálam is van néha, de azt hittem valamit félre ütök azért csinálja.
Szintén win7 64 bit és firefox 3.5.5
[ Szerkesztve ]

Nagy valószínűséggel az élményindexet frissítette.
Előfordul néhányszor a telepítés után nekem is csinálta 2-3x az első 1-2 hónapban aztán azóta sem.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.
Szerintem Windows Update-ről le tudod majd szedni a magyar nyelvet.
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

Üdv, szerintetek a C2D E6300-am támogatja a Win 7 XP módját? Egyáltalán, tud valaki egy listát linkelni esetleg azokról a CPU-król, amelyek támogatják / tudják a hardver virtualizációt?
iPhone 4 8GB iOS 5.1.1 /// Kultblog.hu - Kulturális gondolatébresztés, független vélemények.

Home Cinema
Bár az sem egy szépség. Ha nem tetszik szenvedj a codecekkel.
(#97) hunfatal válasza JNashville (#95) üzenetére

Támogatja.
Intel oldalon: E6xxx, E8xxx, Q6xxx, Q9xxx, i7, i5 passz, gondolom az is.
AMD oldalon: passz, majd valaki leírja 

Sziasztok!
Van egy MSI GX720x típusú laptopom, és ma szerettem volna föltenni rá a windows 7 végleges verzióját. Eddig az RC volt rajta, az minden gond nélkül működött.
A véglegesnek azonban miután végig megy az installja, és elsőre elindulna a windows, nem megy tovább a "starting windows" képernyőnél. Bejön a kis animált windows embléma, el is kezd úgy "mozogni", de innen se előre se hátra, a laptop sem tölt semmit.
Mikor resetelem a gépet, bejön hogy indítsam el a startup repairt. Ezt meg is tettem, de itt sem jut tovább a boot képernyőnél (azzal a különbséggel, hogy itt nem windows embléma jön be, hanem csak egy kis csík, ami csak megy a végtelenségig).
Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy mit lehetne csinálni? 
[ Szerkesztve ]
(#99) pzstm válasza JNashville (#95) üzenetére
(#100) Antiserver válasza Antiserver (#98) üzenetére

No, 3 óra újrainstallálgatás után rájöttem, hogy a wifi zavart be valahogyan... install közben kikapcsoltam, és már jó lett. Ha ezt valaki megmagyarázza nekem... de inkább nem kell, megy és kész