xp-s gépen csinálod ugye?
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

xp-s gépen csinálod ugye?

így már jó! Köszi 

Na egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel a belassulással. Leformatáltam a vinyót. Elegem lett belőle.
Még egy esélyt adok neki, aztán ha nem megy, kib@szom az egész W7-et. Még jó, hogy csak MSDNAA-s és nem dobtam ki érte feleslegesen x Ft-ot.
Akkor, ha újrarakom a W7-et mivel tudom tesztelni, hogy mi a gond?
Mert ez a lassulás idegesítő.
XP alatt is van, de közel nem olyan mint W7 alatt. XP alatt az van, hogy ha elkezdek másolni pl. egy 10 GB-os fájlt, és rákattintok firefoxra, akkor nem indul el rögtön, viszont ha a másolást szüneteltetem, akkor rögtön indul a Firefox.
Vagy ez normális?
Szóval valami bekorlátozza a vinyóhoz való hozzáférést. És ez mind a 2 vinyóra igaz, szóval biztos nem az rossz.
Lehet, hogy az alaplap hibás lenne? Van benne valami vezérlő HDD-re, mint pl. a RAM vezérlő?
Vagy ez miért lehet?
Valaki próbálja már azt ki, hogy elkezd másolni egy min. 10Gb-os fájlt, majd amikor kb. 10%-nál ját, indítson már egy firefoxot, vagy explorert, hogy az azonnal indul e.
Gigabyte GA-EP45-DS3R|Core 2 Duo E8500|Gigabyte GTX 260 |4 GB OCZ ReaperX HPC|CORSAIR PSU-620HX|Samsung 931 BF|Samsung LE37 A431T2 HDTV|Asus Xonar D1|W7 Pro
Nem tudom ezzel mi a baj.
Ez egyértelműen fellépő jelenség másolásnál. Hogy is gonoltad hogy nem? 
A vinyó dolgozik "ezerrel", te ekkor elindítasz egy programot, jó hogy lassan indul.
The Amazing Everyday

Jó, de ha elolvasod, amit korábban írtam ,az csak nem normális, hogy a már lejátszás alatt lévő mp3 fájl beakad. Nem?
Meg ha meg is nyílik firefox, legörgetni is alag tudok, mert úgy akad.
Meg lapozófájl ekkor nálad is felmegy 4 GB-ra és gyakorlatilag kifagy a géped?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-EP45-DS3R|Core 2 Duo E8500|Gigabyte GTX 260 |4 GB OCZ ReaperX HPC|CORSAIR PSU-620HX|Samsung 931 BF|Samsung LE37 A431T2 HDTV|Asus Xonar D1|W7 Pro

Srácok! 
Ért itt valaki a Paragon Partition Manager-hez (10-es verzió, ami elvileg jó a win7-hez pro 64-et használok)? Itt ajánlottátok és nagyon meg is örültem neki, mert szerettem volna partíciókat átméretezni.
Nos, ezt a feladatot nem csinálja meg. A gép ugyan újra indul, de egy DOS-os felületen megáll. Aztán ha reststartolok, akkor egy fura bootképernyő jön be. Felkínálja, hogy Vista/Win7-et töltsön be, vagy Linuxot (?). Ha ez utóbbit választom, megint jön egy csomó DOS-os sor, aztán leáll. Lényegében elcsesződött a bootolásom is... 
Köszi előre is! 

nálam is volt ilyen, hála Istennek csak 1x fordult elő, de elégé kiakadtam. xp se vista alatt nem akadt meg soha a zenelejátszás, mert a zenéket jó előre beolvassa a memóriába, pedig máskor is terhelem a winyókat torrent/másolgatás/vírus keresés. nemtom mér csinálja ezt a win7 

Igen igy van és csak a reset segít.
Nem olvastam, amit korábban írtál, nem is tudtam, hogy írtál ezzel kapcsolatban korábban. 
Előfordult már olyan, hogy mp3 lejátszás megakadt, de ez oprendszertől független volt. A laptopnál inkább, ahol csak 4200 rpm-es vinyó van.
A görgetésnél nem rémlik probléma. A lapozófájlt meg soha sem nézem másolás közben.
[ Szerkesztve ]
The Amazing Everyday

Nem értem minek kell bizonytalan külső programokkal kísérletezni amikor a Win7-nek remek beépített lemezkezelője van.
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

Hát ez 7200-es.
Megnézhetnéd. 

Hali Felraktam egy chip cd-s próba win 7et , 7100 build, frisitettem a microsoft honlaprol. Az asus s59sl seriás laptopomra , 2ghzes c2d 3 giga ram, ati radeon 3470.. tetszik tetszik, kissé szokatlan, de tetszik. egy problémám van , a hangok nem az igaziak. a beépitett mikrofon nem is üzemel, ventrilo alatt abszolut , a windos saját ellenőrző progija alatt halk, skype alatt detto. eddig xpvel használtam, azzal ment jól (kivéve a ventrit az valamiért torzitott) szóval gondolom a windows 7 aa ludas a mostani dolog miatt. kicsit torzabbak a hangok is amit a beépitett hangszorokon hallok, pedig eddig "szépen" (hmm a lehetőségeihez mérten) szólt. megoldás lenne ha felraknám a gyártó weboldalárol az xp-s drivert , vagy ez nem járható ut ? sajnos még nincs asuséknál támogatva ez a laptop win 7 alatt.
Üdv topic! Lenne egy újabban egyre nagyobb méreteket öltő problémánk. Adott egy nem buherált full gyári (fontosak tartom megjegyezni) Win 7 PRO HU, de a 3 felhasználó közül egyben széthullik a windows lassan (úgy tűnik) a hiba: tűnnek el az ikonok, azaz egy olyan ikont kapnak a dolgok mint mikor nincs valaminek kiterjesztése és nem lehet meghatározni mi is az. eleinte az everest csinálta, de ma már a FF is elvesztett az ikonját. Ha megnézem az ikon tulajdonságait akkor ott sincs ikon, ha visszaállítom a gyárit nem történik semmi, a tálcán is ez a helyzet a FF / everesttel. A telepítési mappákban sincs ikonjuk az EXE fájloknak. Minden működik csak nukku rendes ikon. A másik két felhasználónál teljesen rendben van minden. A hibás profil rendszergazda, a másik kettőből az egyik általános felhasználó és rendszergazda.
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
Nálam is win7 pro magyar, két gépen is, az egyiken 32 a másikon 64 bites van. És az everestnél ugyanezt a jelenséget tapasztalom. Firefoxot nem használok. Mondjuk mindkettő gépen csak egy felhasználó van, rendszergazda csoportban.
Úgyhogy örülnék én is, ha valaki tudna megoldást. 
[ Szerkesztve ]
The Amazing Everyday
Gondolom pikk pakk eltűnt a rendes ikonja, de ennek ellenére működik a program.

tudsz a mikrofonra +10,20 vagy +30 decibel boostot állítani, akkor lehet nem lenne annyira halk. recording devices/microphone properties, levels fül, microphone boost
Így van, ez ikonja tűnt el, de a program jól működik, meg ezen kívül az egész rendszer is.
The Amazing Everyday
MSDNAA-s vagy bolti Prof? 
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Nem mindegy? Van különbség?
Enyém legális!
[ Szerkesztve ]
nem hinném...csak érdeklődtem..hallottam már ettől sokkal érdekesebb dolgokat is 
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Ezzel sokat segítettél... 
...szóval elárulnád, hogy tudok akkor átméretezni partíciókat? 
Mellesleg az említett program nem "bizonytalan külső program", nézz utána, amúgy itteni szakik ajánlották.
Ugyanakkor kérdésem továbbá
: hogy lehet a Basic Hard Disc 0-át és 1-et felcserélni win7 pro 64 alól felcserélni? (vagyis két vinyó van a gépben, s amiről bootol, valahogy az lett a basic hard disc 1. 
[ Szerkesztve ]
MSDNAA mindkettő.
The Amazing Everyday

A Paragon Partition Manager a barátom vinyóját is elqrta
Nem várta ki türelemmel,hogy végezzen a kért műveletekkel. A Paragon Partition Magic-al hoztam helyre neki. Wista alatt volt. (megjegyzem a próbaváltozattal
) Próbáld meg azzal megcsinálni. Esetleg lementeni az adataidat és friss telepítésnél újra kiosztani a particiókat. 
Más!
Olvasva itt a külömböző nyűgöket, nekem a 7100-as van fent. Megy minden tökéletesen, nem lassul, nem fagy, szóval pöpec. Olvasom,hogy a bolti és a 7600-as kiadásuak milyen galibákat okoznak. Nem lehet, hogy a nagy jóakaratban valami rosszúl sült el a Microsoftnál?
Javítani akartak, csak nem jött össze? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
A sata driverek fel vannak telepítve? És egyáltalán milyen módban megy IDE vagy AHCI?
The Amazing Everyday

OK, akkor tisztázzuk:
Nem kúrta el. Csak írt egy bootszektort a basic 0 vinyóra, ami sajnos nem a rendszer vinyó. Ez nem a program hibája. Szerencsére tudtam törölni ezt a bootszektort.
A Paragon Partition Manager elvielkben (ahogy láttam) fejlettebb progi, mint a Magic, ráadásul a 10-es (pláne a Server) verzió teljes Win7-es támogatást ad. Hülye lennék belekókányolni mással. Mivel most minden olyan mint régen (csak nem jutottam előrébb), nem fogok adatokat lementeni és újratelepíteni. Emberek, 1 TB plusz egy rendszer vinyóról van szó!
A kérdésem a következő akkor még egyszer: hogy a lehet a Basic Hard Disk 0-át és 1-et felcserélni win7 alatt, illetve hogy lehet elérni az oprendszer saját (agyondicsért) particionálóját!
Nagyon köszönöm!

jobb klikk computer és manage...

sziasztok
valakinek vn már tapasztalalta ez ügyben:
2partíció
1. XP
2. Win 7
ha felrakom a mostani XP mellé másik partícióra a Win 7-et...akkor szépen lesz OPrendszer választó menü BIOS után???
és ha le szeretném törölni a Win 7-et akkor simán menni fog XP elindítás alapból uninstall után??????
Gigabyte Z68P-DS3, core i5@4,5Ghz, 8Gb Adata 2000g@2133Mhz,Gainward GTX460,Corsair TX650,AC Freezer 13

Amennyiben csak ennyi a hiba a rendszeren akkor egy ikonbuheráló programmal szedd ki az exe-ből az ikont, mentsd el a program könyvtárába és onnan tallózd be a tulajdonságokhoz.
Nekem a Revo Uninstaller játszotta ezt el és június óta ettől függetlenül megy a rendszer hibátlanul.
A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

szia Gorneck23
te mindenhol ott vagy??

Gigabyte Z68P-DS3, core i5@4,5Ghz, 8Gb Adata 2000g@2133Mhz,Gainward GTX460,Corsair TX650,AC Freezer 13

Az első felére meg megadom én.
Gép kikapcsol.
Oldalát levesz.
SATA kábel megcserél.
üdv. a Windows 7 tartalmaz olyat, mint az a bizonyos, roppant idegesítő XP frissítés, ami az Oprendszer eredetiségét ellenőrzi? Asszem Eredetiségvizsgáló vagy mi a szösz a neve...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
Az office-hoz szed ilyet. De ezt lehet tudni mert oda van írva milyen frissítés, nem kötelező letölteni.
virkir! Jójó de milyen dolog már ez?
[ Szerkesztve ]
Nem volt az idegesítő, ha legális az oprendszer...
Szerintem itt nem frissítés van, Windows Activation Technologies azt hiszem a neve. Nem tudom hogy működik.
The Amazing Everyday

Sziasztok!
Segítsetek légyszi hol tudom megnézni, hogy a gépemen melyik vinyóra és milyen könyvtárba install-álta magát a windows 7.
Az a bajom, hogy a két vinyómon két két Windows és windows old könyvtár van.
Gondolom a C gyökér könyvtárat használja, de mi van akkor ha a D-n lévő könyvtárakat egyszerűen letörlöm...
Ha jól tudom a Windows 7 nem install-álható "üres" HDD-re és mi van akkor ha a "D"-s windows könyvtárat is használja..
Előtte Vista volt fent és az az aggodalmam ha valamelyik könyvtártól megszabadulok összeomlik a rendszerem.. És most nincs kedvem közel 600Gb-ot felírni DVD-re 
Köszi a segítséget.

Intel7 920 D0+ Tody féle extrém blokk Király!! (www.pcvizhutes.hu) Bocsi az ekezetmentessegert :)

Nem-nem! Nekem is ez tűnt evidens megoldásnak, de nem! A disznó win7 ettől még ugyanúgy kezeli a drive-okat! Azért köszi! 
WGA a neve (Windows Genuine Advantage) WGA Validation Tool, ami kötelezően töltődik le update-al aszem
Windows 7 már nem tartalmazza, helyette tartalmaz viszont egy továbbfejlesztett WAT-ot (Windows Activation Technology). Ehhez ha kiadják frissítésként a WAT Validation-t, akkor sok "OEM" gép fekete hátteret fog dobni.

Köszönöm! Na ez az! És itt meg tudom őket cserélni is?

A másik BIOS-ba belép, kiválaszt boot prioritás HDD felcserél. 
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
ITT olvasgathatsz róla, meg persze gugli is kidob millió találatot 
(#440) Core2duo6600 válasza modflow (#405) üzenetére
A déli hid vezérli a hdd ét.
Vedd le a gép oldalát, és adj neki valami hűtést.
Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

Ficsőr, hogy ne lustuljon el a júzer 
lala42
Attól a sorrend még nem fog megváltozni. A HDD0 az marad a HDD0.
[ Szerkesztve ]
Miért dobna feketét? Nem szólít fel valamire? Azé elég ***g lenne ha egyről a kettőre megállna az élet és még adatokat sem tudnál menteni!

látom most real time.-ban jó sokan vagytok......
427hsz-ra vmi??
nem állna meg...csak a háttér színe fekete lenne, és kis buborék jobb alsó sarokban megjelenne...amúgy még ez is túl kegyes..... adatokhoz nyilván nem nyúl a rendszer...de nehogy már emiatt is az MS legyen a......

Nézd meg a könyvtár dátumot amelyik a frissebb azt használja, az .old-okat meg törölheted nyugodtan.
igen, csinál magának Boot menüt.
és ha le szeretném törölni a Win 7-et?
Kizártnak tartom, de ha mégis erre vetemednél, akkor ÍGY cselekedj

Ja már tudom mire gondolsz! Xp is tud ilyet.

Attól a sorrend még nem fog megváltozni. A HDD0 az marad a HDD0.
Abból gondolom ( tapasztalat
),hogy volt amikor gépkarbantartáskor (portalanítás)rosszúl raktam vissza a kábeleket és kiírta,hogy hiányzó NTLDR. Nos mivel lusta voltam újra szétszedni, BIOS-ben változtattam a boot sorrenden és voala! ment.
Igaz ez két egyforma vinyó, tárterület, típus minden megegyezik.
#447) SymbianOS
És a microsoft honlapján ott az ellenszer
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Simán fog menni boot menüvel.
Ha törlöd akkor egy boot javításra szükség lehet.