Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

(#201) pzstm válasza Tacsilaci (#200) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

esetleg ha nem tartalmaz olyan nagyon bizalmas infót elküldheted azt a pps-t emailben, és meglesem (mondjuk most Office 2010 van fent, de megoldom majd valahogy ;) )

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#202) kraftxld válasza Tacsilaci (#200) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Office 2007 SP2 telepítve van?

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#203) mobal válasza ALI_G (#198) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szia. kicsit utána néztem másnak is előjött ez a probléma. megoldás ott az egér csere volt :S elég érdekes amúgy. (és igen sleepnél)

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#204) Eperkutyus válasza ALI_G (#198) üzenetére

Eperkutyus
(fanatikus tag)

Nekem is ilyen van, több mint 10 éves a drága (ha nem tévedek) :U
Nincs ilyen hibám.

Om mani peme hung

(#205) Jimanszky

Jimanszky
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 7100-as RC verziót lehet e frissíteni teljes verzióra, és ha igen hogyan.
Előre is köszi :R

Jim

(#206) mobal válasza modflow (#178) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szia! közbe rájöttem még valamire. esetleg nézd meg az Erőforrás figyelőben (start menü - kellékek - rendszereszközök) ,hogy mi okozza a problémát. ott pontos pillanatnyi helyzetjelentést kapsz a "lemez" fül alatt. ha nem lesz semmi szokatlan akkor passz :F

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#207) mobal válasza Jimanszky (#205) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szia! tudtommal az RTM előtti verziókat (RC, Beta) nem lehet frissiteni. marad a reinstall.

(#208) Jimanszky válasza mobal (#207) üzenetére

Jimanszky
(fanatikus tag)

Köszi.Közben találtam egy cikket: [link]
Ehhez mit szólsz? :U

[ Szerkesztve ]

Jim

(#209) ALI_G válasza mobal (#203) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egér csere? muhaha. Legalább a saját termékére figyelhetne az MS, vagy reménykedik, hogy veszek egy új MS egeret?
Sajnos nekem MSDNAA-s win7-em van amihez nem jár support :( :W Szóval hiába írok, múltkor is leosztottak e-mailben, hogy sajnos nem tudnak supportálni.

[ Szerkesztve ]

(#210) kraftxld válasza ALI_G (#209) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gondolom az állambá pár milliárdja nem elég supporthoz :)
Az összes USB portban ezt csinálja? Energiagazdálkodásnál heggeszteni valamit?

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#211) mobal válasza Jimanszky (#208) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

minden nap tanulok valami újat :) :C

(#212) Jimanszky válasza mobal (#211) üzenetére

Jimanszky
(fanatikus tag)

Állítólag nem érdemes, mert az RC tele van buggal :F

Jim

(#213) kraftxld válasza Jimanszky (#208) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na, ezt én se tudtam! Majd kipróbálom az üzemi gépemen azon úgyis még RC fut :)
Köszi a tippet.

(#214) Jimanszky válasza kraftxld (#213) üzenetére

Jimanszky
(fanatikus tag)

Nincs mit, de szerintem hagyd.Én is inkáb újra teszem a rendszert ;)Windows search nálatok ki van kapcsolva?Meg az UAC.Esetleg még valami trükk, hogy gyorsabb legyen a rendszer? :U

Jim

(#215) Clemi válasza desolator (#163) üzenetére

Clemi
(őstag)

A Vista alatt még elsődleges volt, itt nem is ír róla semmi infót azon kívül, hogy érvénytelen és ennyit tudok vele csinálni amit látsz:

Mondd, te látod is ami a képernyőn van amit linkeltél, vagy csak nézed? Ott vigyorog a képen, hogy az általad használni óhajtott meghajtó dinamikus kötet. Arra esetleg ha visszaemlékeznél, hogy mikor, és miért csináltál a Vista alatt a winyódból dinamikus kötetet? A dinamikus kötetek alapvető problémája, hogy az így létrehozott kötet csak ott és abban a környezetben használható, ahol létrehozták! Talán ezzel kellene kezdened, és megoldódna a gondod. Ha létrehoztál a winyódon ilyen kötetet, gondolom otthon vagy a témában, ha meg nem, akkor javaslom olvass utána. A google a barátod!

ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

(#216) kraftxld válasza Clemi (#215) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a dinamikus kötetet tartalmazó vinyót berakot másik gépbe, simán lehet ott is importálni.

(#217) kraftxld válasza Jimanszky (#214) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs kikapcsolva semmi, menne szépen, csak felsőbb utasításra fel kellett rakni azt a szar Trend Micro AV klienst, az fogja vissza a gépet.
Szerintem megpróbálok egy upgrade-t, mert fél nap mire beállítgatom a VPN kapcsolataim. :)

(#218) Clemi válasza dannyl (#180) üzenetére

Clemi
(őstag)

Ha visszarakom a "rossz" gépbe, akkor nem bootol.

Abban a "rossz" gépben nincs véletlenül még egy winyó? Egy olyan esetleg, amin aktív partició van, de legyalultad róla az oprendszert manuálisan? A másik gépben amiben felteszed rá a W7-et van másik winyó? Abban melyik winyó az aktív?
Ez a "Boot Disk Failure" szöveg tipikusam arra utal, hogy az aktív particióról hiányoznak a boot-hoz szükséges fájlok, és itt most nem az operációs rendszerre gondolok, hanem a gyökérben lévő rejtett rendszerfájlokra.

(#219) Clemi válasza kraftxld (#216) üzenetére

Clemi
(őstag)

Ha a dinamikus kötetet tartalmazó vinyót berakot másik gépbe, simán lehet ott is importálni.

Pont ezért írtam, hogy látja is a képen lévő információt amit linkelt, vagy csak nézi! Ott vigyorog a szöveg, hogy a kötet konvertálása, de erről szó sem esett, hogy azt is próbálta vagy nem, de szerintem eszébe sem jutott, mivel az sem tünt fel neki, hogy a kötet dinamikus amivel baja van.

(#220) Jimanszky válasza kraftxld (#217) üzenetére

Jimanszky
(fanatikus tag)

Sok sikert ;)

Jim

(#221) pzstm válasza kraftxld (#217) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kíváncsi leszek a végeredményre...nem szívesen nyúlnék bele az eredeti telepítőkészletbe...de hát ti tudjátok...szerintem nem véletlen a dolog....aztán ha esetleg érdekes dolgokat produkál nem csodálkozni, meg nem MS-t szidni :P :N

Szerencsére VPN kapcsolatból nekem csak kettőt kell beállítanom, ami még megoldható :B ;)

amúgy CMAK-al nincs lehetőség arra, hogy több beállítást is előre megadjál? vagy CMAK csak egyfajta settingshez jó egyszerre? :U (Nem igazán használtam még megmondom őszintén :B )

[ Szerkesztve ]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#222) csana

csana
(senior tag)

Üdv!
Kellene egy kis help/tanács a 7100-as build hálózati összeomlásával kapcs. Szóval ma reggel kapcsolom a gépet, mindent betölt, majd mikor indítanám a böngészőt, semmi reakció. Indítok egy másik böngésző programot, az sem megy. Minden más egyéb program lefut, kivéve aminek valami köze lehet a hálózathoz/internethez. Ezután gondoltam megnézem a hibajavítóját a winnek, hátha okosabb leszek. Miután lefutott, szépen rakott egy piros kis x-et a jobb alsó sarokban lévő hálózati ikonra. Windowson belül eszközöknél ha be akarok lépni a hálózatokhoz, majdnem kifagy a rendszer, de nem tud belépni. Korábban egyszer volt ilyen, akkor azt hittem elszállt az integrált hálókártyám, de aztán inkább gyorsan újra raktam a rendszert, és utána nem volt semmi gond. Egészen ma reggelig. Akkor nem foglalkoztam annyira a problémával, de most hogy ismét előjött, és tudom, hogy nem hálókártya probléma, gondoltam bekérdezek itt a fórumban, hátha valaki találkozott már ilyesmivel..

[ Szerkesztve ]

(#223) kraftxld válasza pzstm (#221) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy próbát megér nekem :) Max újrarakom, én nem szoktam se szidni az MS-t, se supportért könyörögni náluk, multkor mikor felhívtam őket, fél órát b@sztam el, mire átkapcsoltak egész Banglore-n és Mumbai-on át a szerintük kompetens személyhez akinek fingja se volt a dolgokról, és inkább elkezdtem gondolkozni a problémán majd megoldottam 1 óra alatt :D

(#224) Matthewus

Matthewus
(fanatikus tag)

Üdv!
Az UAC-nak van olyan beállítása, hogy a már engedélyezett programokat ne kelljen minden egyes indításnál újra engedélyezni?

(#225) pzstm válasza Matthewus (#224) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs.

(#226) pzstm válasza kraftxld (#223) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem is azért mondtam, meg nem is igazán Rád gondoltam MS szidás/supportkérés terén :U ;)

(#227) kraftxld válasza pzstm (#226) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ismerős a dolog, felzúzzuk az NT4-es drivert az Csüang-Hu USB-s ceruzahegyezőhöz Win7 alá aztán sírunk, hogy 5 percenként BSOD van a kshenbz.sys-re hivatkozva :DDD
Hála az égnek mostanában lepattintom az ilyen emberkéket :D

(#228) pzstm válasza kraftxld (#227) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tegnap hívott fel olyannal egy csaj, hogy csak gyorsnyomtatás van az Office 200-ben, nem tud nyomtatót kiválasztani, meg semmilyen beálltást megadni... :U

Mondtam kattintson az office gombra. Jött a kérdés: Mire? Mondom bal felső sarokban az a gömb (2hónapja van Office 2007-e teszem hozzá). Erre telefonban sikoly: juuuuuj...én azt hittem hogy az csak design-elem...sose gondolta volna, hogy az előhoz valamit :DDD :C
(Hofi Géza egy ismert mondata jutott eszembe: "Anyám borogass!" :DD )
De mondom aggodalomra semmi ok, megmutattam nkei, hogy az Ofifce 2010-esben már ki van írva az, hogy File :C :K

(#229) csana válasza csana (#222) üzenetére

csana
(senior tag)

:S Ez érdekes volt. Semmiféle hálózati aktivitás nem történt, majd mikor kilövöm a gépet, kiderül valahonnan szedett 2 frissítést, és jelezte hogy felrakná még azokat. Felrakta őket, majd kikapcsolt. Újraindítottam a routert csak úgy megszokásból, majd ismét elindítottam a gépet. A probléma megoldódott.. (Persze mindezalatt laptopról vígan netezgettem)

(#230) koxes

koxes
(tag)

hali

tegnap felraktam a win7 x64-et de nem ismeri fel a pci-os wifi kártyám . elképzelhető hogy nem támogatja a win7-et ? vagy a 64bit a baja ?

(#231) kraftxld válasza koxes (#230) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Windows update se talál hozzá drivert? Milyen chip van a kártyán?
[link]
Ms szerint támogatott, windowsupdate-ről szerintem tudsz letölteni drivert,
Vagy próbáld meg innen: [link]

[ Szerkesztve ]

(#232) G.F. válasza pzstm (#221) üzenetére

G.F.
(tag)

Én is megtaláltam ezt a cikket, gondolkodtam is, hogy így kéne upgrade-elni a 7100-ast, de végül maradtam a tiszta telepítésnél. A seven olyan gyorsan, és szinte beavatkozás mentesen települ, hogy szerintem nem érdemes megkockáztatni az ilyenfajta trükközést. Kb. 1,5 óra alatt minden a helyén volt, gondolok itt azokra a progikra, amelyekkel dolgozom. Az apróbb testreszabásokat és ritkábban használt progik telepítését meg elvégzem menetközben. Így nem nagyon esett ki időm a munkámban. Ezért mélyen egyetértek veled. Nem kell buherálni, mert hosszú távon nem kifizetődő...

-gf-

(#233) koxes válasza kraftxld (#231) üzenetére

koxes
(tag)

Windows updathez kell internet és az ezen a kártyán jönne, de most néztem a gyártó oldalán hogy nincs win 7-es driver felrakva.
még a updathez próbálok bele internetet csinálni :R

[ Szerkesztve ]

(#234) sfdrakex válasza koxes (#233) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

LAN kábel hely nincs a gépben hogy odadugd addig a netet é ne wifin menjen mig nem frissitesz?

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#235) Steelmanus

Steelmanus
(PH! addikt)

Szeretnem vedeni a Live Messenger-t (9.X) a Fajlatvitel opcional. A W7 Defendert lecsereltem MSE-re es keresgeltem a neten parancssoros vedelmet de nem talaltam vagy rosszul kerestem. A Mess. Beerkezet es az Fajlavitel at van iranyitva a D:\-re es ugye a Mess. a Windows Live OneCare ajanlja letoltesre de en nem akarom hogy esetleg osszeakadjon a MSE-el.

(#236) pzstm válasza koxes (#233) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vista drivert viszont mintha láttam volna a gyártód oldalán...esetleg azzal :B ;)

(#237) kraftxld válasza koxes (#233) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A linkelt update catalogból is letöltheted a drivert, majd másold át a gépre.

(#238) sfdrakex válasza koxes (#233) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Vistás driver van az se jó hozzá? az oldalon amit linkeltél legalább is volt.

"windows xp - windows sp3, úgyan így van a windows 7 - windows 7 fire több témákkal,kiegészítőkkel." by ke.tamas

(#239) sfdrakex válasza Steelmanus (#235) üzenetére

sfdrakex
(PH! kedvence)

Nem akad össze, vagy állitsd be hogy az MSE csekkolja azt is.

(#240) pzstm válasza Steelmanus (#235) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MSE exe fájlját tallózd be neki...és akkor azt fogja használni. Semmi szükség Live one Care-re...épp ahelyett készült az MSE :B ;)

(#241) koxes válasza sfdrakex (#238) üzenetére

koxes
(tag)

vistás drivert valamiért nem eszi meg a win7 :( :(( :(((

(#242) Tacsilaci

Tacsilaci
(kvázi-tag)

Köszönöm a gyors választ!A fájl abszolut nem bizalmas.Ha kapok egy mail cimet már küldöm is!

[ Szerkesztve ]

(#243) Tacsilaci

Tacsilaci
(kvázi-tag)

Találtam egy linket ahol megvan!Bubbles néven! [link]

[ Szerkesztve ]

(#244) Tacsilaci

Tacsilaci
(kvázi-tag)

Ja és igen az Office 2007 Sp 2 telepítve van!

(#245) ALI_G válasza kraftxld (#210) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak két usb portot próbáltam, így elvileg kizártam.
Viszont energia gazdálkodást még nem bántottam, de jó ötlet. Vistánál mintha más lett volna az alapbeállítása az USB-nek.

(#246) pzstm válasza Tacsilaci (#243) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Office 2010 alatt is ugyanazt a hibaüzenetet kapom...rosszul megírt makró állhat a dolog mögött...este meglesem majd részletesebben :B ;)

"Private Sub ShockwaveFlash1_OnReadyStateChange(ByVal newState As Long)

End Sub"

Ennyit látok makróban is :U

[ Szerkesztve ]

(#247) [HUN]Zolee válasza Tacsilaci (#244) üzenetére

[HUN]Zolee
(őstag)

Nálam megy Office 2k7-en SpP2 fent van. Feldobta a makro és ActiveX biztonsági panelt, engedélyeztem és ment.

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

(#248) ALI_G válasza ALI_G (#245) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem nyert hangszórót, továbbra is ugyanazt csinálja. Most átdugtam egy harmadikba, hátha.

(#249) Steelmanus válasza sfdrakex (#239) üzenetére

Steelmanus
(PH! addikt)

Jo, de nem fog feldobni ablakot ellenorzeskor? Nincs fent a haverom hogy kerjek tole valmit hogy kuldjon nekem de majd este kiprobalom. En a silent modra lettem volna kivancsi, a Nod eseteben ez igy nez ki.
"C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ecls.exe" /clean-mode=str

pzstm Koszi Neked is a valaszt, betalloztam erre gondoltam en is, csak mint irtam fentebb, arra lettem volna kivancsi.

(#250) koxes

koxes
(tag)

olyan kinézetűre be lehet állítani mint a vista volt ?

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.