Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#851) Tuib

Tuib
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
adott egy nagy könyvtárstruktúra: több ezer könyvtár, fa szerűen.
Ezekben van kb párszáz file, szétszórva.

Hogy lehetne megoldani, hogy letörljen az üres könyvtárokat? Lehetőleg akkor az egész oda vonatkozó ágat le szeretném törölni.

Tuib

''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''

(#852) moonman válasza -CsB- (#849) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

elvileg látszódnia kell minden felhasználónál, mivel a protected storage-be menti a jelszavakat. megmondom őszintén, nem tudom mitől függ, hogy ott van-e a pipa, talán ha régi a kiszolgáló, akkor nem támogatja.

Sent from my Windows Phone

(#853) JohnyBlue

JohnyBlue
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok
Olyan kerdesem lenne, hogy amikor a sajatgep tulajdonsagait nezem az Általános fülben ott irja pl. ilyen es ilyen processzor X frekvencia ... na most azt meglehet valahogy valtoztatni ?:)

Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

(#854) Foglalt név válasza JohnyBlue (#853) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Pl. kicseréled a processzort :)

[link] Erre senki?

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#855) JohnyBlue válasza Foglalt név (#854) üzenetére

JohnyBlue
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hath bentre kaptam egy gepet ilyen proccal AM2 X2 4200+ es en ezt haza szeretnem vinni ;) Es egy kisebbet belerakni :)

[Szerkesztve]

Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

(#856) desolator

desolator
(fanatikus tag)

Az lenne a gondom hogy van egy céges laptopom de sajnos szinte minden le van rajta tiltva és semmihez nincs rajta jogom (telepítés, asztal beállítások, stb.). A kérdésem pedig az lenne, hogy megoldható-e ennek valahogy a megkerülése esetleg tudok-e rajta rendszergazdai jogokat adni magamnak?

Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...

(#857) Whaskes

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok! olyan gondba ütköztem hogy: Win XP SP2 van fent. kikapcsolva a win tűzfal, rendszervisszaállítás, ''biztonsági központ risztásai'' etc... van fent egy kerio firewall, egy panda antivirus 2007. Van 2db felhasználó fiók. Egy korlátozott amin nincs jelszó, és egy rendszergazdai jogosultságú amin van. Ha fogom a gépet és hagyom tölteni (SmartFTP vel töltök) általába benyomom neki a wingombot+L- t és úgyhagyom X időre, akkor olyat csinál ha beakarok lépni akkor azt írja hogy a jelszó nem megfelelő. Még a korlátozott felhasználói fióknál is kérne egy jelszót amire pedig nincs is beállítva. Újraindítás után viszont megy minden. Akkor már nincs gondja. Nem mindig csinálja, véletlenszerű. Mi lehet a gond? Egy egyszerű kis bug, vagy valami szemét vírus? :R

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#858) moonman

moonman
(Jómunkásember)

Windows Internet Explorer 7 RTM

[link]

Sent from my Windows Phone

(#859) Dr. Justice válasza Finwe (#847) üzenetére

Dr. Justice
(kvázi-tag)

Hello,

kymco jól beszél. Én is a PQ-Magic 8-at hsználom és eddig mindíg bevált.
Csak ajánlani tudom. Ha még nem ismernéd akkor azt javaslom hogy azért ne ess neki rögtön a partíciódnak hanem mondjuk ha lehet gyakorolj egy másik gépen. Az elején tapasztalat hiányában én személy szerint pont így kurt@m el a gépem, pár évvel ezelőtt.. :B
Amúgy tök jó ez a progi.

Üdv.:

Dr. Justice

Sváby András a második kormányszóvivő

(#860) dpetiba

dpetiba
(fanatikus tag)

Hello,

mint említettem lejjeb bereccsent az Internet Explorerem :( Nos, honnan lehet letölteni a IE6-os legújabb angol változatát? Én kerestem de hát túl egyszerű lenni a Mikrosoftnak logikus letöltési szekciót megadni....
Újra szeretném telepíteni, vagy repairt nyomni ha lehet.

Köszi!

(#861) bobsys válasza dpetiba (#860) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

http://msdownload.netacademia.net/

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#862) bobsys válasza dpetiba (#860) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

[link]

nagyon reggel van

[Szerkesztve]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#863) bobsys válasza moonman (#858) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

mai napra megvan az új játékom :)

(#864) dpetiba válasza bobsys (#862) üzenetére

dpetiba
(fanatikus tag)

Na most ha letöltöm a 2002-es változatot akkor csak fel kell telepítenem? De nincs is frisebb???

(#865) maflame

maflame
(senior tag)

Sziasztok, következő a problémám: 3 partícióm van és a 3.-on valamiért minden folder ''read only'' lett. Hiába veszem ki a pipát, visszaáll. Tegnap este vettem ezt észre mikor zenéket akartam rakni az mp3 lejátszóra. Egyszerűen bármit csinálok a folder-properties-ben visszaáll ''readonly''-ra!! Ja, és a pipa szürkés színű, mintha nem lenne aktív de mégis ki lehet venni... csak épp marad írásvédett és ha újra megnézem, megint ott van a pipa!
Tud valaki erre megoldást? (XP Sp1)

(#866) dpetiba válasza dpetiba (#864) üzenetére

dpetiba
(fanatikus tag)

Na megvan a hiba, Google Mester segített: [link]

(#867) Tuib válasza Tuib (#851) üzenetére

Tuib
(fanatikus tag)

Megoldás, ha érdekel valakit:
[link]

Tuib

''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''

(#868) Zoltán

Zoltán
(őstag)

Helló!

Hogyan tudom beállítani root-ként, hogy a biztonság kedvéért *.exe, *.com és *.bat file-ok ne legyenek futtathatóak az user-ek által? Tehát a bootkor szükséges állományok nyugodtan fussanak le, de az user (még ha esetleg root jogú is) ne tudjon ilyeneket futtatni?
Köszi!

http://just-tea.hu

(#869) sszever válasza Zoltán (#868) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

csoportházirendben lehet programok futtatását tiltani, ha oda beírsz *.exe-t lehet, működni fog, viszont akkor az office alkalmazások sem indulnak majd el.
Ha jól emlékszem, meg lehet adni, hogy mely progikat lehessen futtatni, többi alapból nem fog. (de arra nem emlékszem, hogy ezek csak domain policy-ben állíthatóak e be, vagy hely csoport házirendben is)

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

(#870) Zoltán válasza sszever (#869) üzenetére

Zoltán
(őstag)

Egy gondom van: Vezérlőpult/felügyeleti eszközökben nincs nekem csoportházirend. Gondolom azért mert home winxp-m van. Merre keressem?
Köszi!

(#871) sszever válasza Zoltán (#870) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

A home alapból nem tartalmaz csoportházirendet.

Ha jól melékszem erre megoldást talán X-COM prezentélt anno itt a fórumban (vagy az előzőben ami most archív). Keress rá.
Google-ban is rákereshetsz ''XP Home group policy''-re.

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

(#872) Arni

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Van egy ''beragadt'' windows frissítésem:
Windows rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz-2006.oktober (kb890830)
Hiába telepítem, minden újraindítás után megjelenik, hogy új frissítés.
Mit lehetne vele kezdeni?

Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

(#873) Tuib válasza Arni (#872) üzenetére

Tuib
(fanatikus tag)

töröld a %systemroot%\SoftwareDistribution mappát, és indíts újra az Automatic Update szolgáltatást.

Tuib

(#874) Whaskes válasza Whaskes (#857) üzenetére

Whaskes
(senior tag)
LOGOUT blog

erre valaki?

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#875) Ramius válasza Zoltán (#870) üzenetére

Ramius
(őstag)

Start->Futtatás->gpedit.msc

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#876) Ramius válasza Arni (#872) üzenetére

Ramius
(őstag)

Vedd ki a pipát előle, ésakkor rákérdez, hogy kérsz-e róla értesítőt legközelebb ->NEM

(#877) Shim

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Pár napja egész hirtelen a Notepad nem hajlandó, csak teljes méretben megnyílni. Nem tudom átméretezni, mozgatni, nagyon bosszantó...
Találkozott már valaki ilyennel?

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#878) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Az asztalamon létrejött egy kis txt fájl, melynek a neve: dxva_sig.txt, és tartalma: ''B''

[link]

Ha törlöm, akkor újraindítást követően újra ott van...

Ez mitől lehet? :F

A külföldi fórumokon a Catalyst-ra gyanakszanak, de nekem Nvidiám van.

Az utóbbi időkben az alábbi programokat telepítettem:
Apache, SonicStage, ICQ, America's Army, Nokia Developer Tools, Alcohol 120%, Serious Samurize 1.64, Yahoo! Widget Engine, Windows Live Messenger

(#879) Gombospeti

Gombospeti
(újonc)

Sziasztok! 2 napja csak a fórumot bújom, de nem találok megoldást. A helyzet a következő: van egy sony vaio laptopom, nincs benne sem optikai meghajtó, sem fdd. Van egy másik laptopom is (fujitsu) ebben van optikai meghajtó. A sonyra szeretnék valahogy operációs rendszert varázsolni. Kivettem belőle a winyót, beraktam egy külső usb-s házba, ráduktam a fujitsura, látja rendesen. Megoldható e az, hogy egy winxp-t, vagy win 2000-et rámásolok a külső egységre, majd abból kiveszem a hdd-t, visszateszem a sonyba, és bebootoljon róla? Gondolom, valami dos-t kellene először rávarázsolni, de hogyan? Minden használható ötletnek örülök.

(#880) HXY válasza Gombospeti (#879) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

az xp-nek már automatikus boot cd-je van, amihez nem kell inditó floppy, és tud formázni is alapból

tehát berakod a cd-t, a biost átállítod, hogy róla bootoljon, majd követed a lépéseket

(#881) akasp válasza HXY (#878) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

spyware?

(#882) Ramius válasza HXY (#880) üzenetére

Ramius
(őstag)

Ezt elolvastad? :DD

nincs benne sem optikai meghajtó, sem fdd.

(#883) akasp válasza HXY (#880) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

deha nincs nenne optikai??

(#884) fero02 válasza Gombospeti (#879) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy!

Sztem ha hosszútávon gondolkozol, akkor vegyél inkább egy külső USB-s DVD romot vagy DVD irót! Azt akár sima pc-n is fogod tudni használni.

Üdv!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#885) akasp válasza Gombospeti (#879) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

egyébkéntnem fog menni, hamásik gepről nyomod rá a winfost. tehát vmi külső optikai kellene

(#886) Pompi válasza fero02 (#884) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ehhez tudni kellene, hogy tud-e a notebookja USB-ről bootolni, mert egyáltalán nem biztos.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#887) akasp válasza Pompi (#886) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

ha ujfajta, akkor mért ne tudna? enyém is kb 2-3 éves és akkor elvileg már tudott..

(#888) fero02 válasza Pompi (#886) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az is igaz!

De csak nem lehet annyira régi tipus...

Vagyis inkább bízzunk benne!

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#889) Pompi válasza akasp (#887) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

OK, bízzunk benne, az én Dell-em 3 éves, de csak egy nemrégen megjelent bios frissítés óta tud USB-ről bootolni...

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#890) Zoltán válasza sszever (#871) üzenetére

Zoltán
(őstag)

Oké, köszi.

(#891) Gombospeti válasza HXY (#880) üzenetére

Gombospeti
(újonc)

Köszi a választ. A gond az, hogy persze, elindítom az xp telepítését, de nem ajánlja fel, hogy az usb-s winyóval csinálhassak bármit is. Nekem meg arra kellene az oprendszer, hisz a másik az benne van a gépben, és működik rendesen.

(#892) Gombospeti válasza fero02 (#884) üzenetére

Gombospeti
(újonc)

Szia. Van külső usb-s cd-íróm, de a sony vaio nem ismeri fel alapban, tehát nem tudok róla telepíteni.

(#893) Gombospeti válasza akasp (#885) üzenetére

Gombospeti
(újonc)

Azt már próbáltam, hogy az xp lemez teljes tartalmát rámásolom erre a külső winyóra, de miután kiveszem a keretből, és beteszem a sonyba, nem csinál semmit.

(#894) Gombospeti válasza Pompi (#886) üzenetére

Gombospeti
(újonc)

A sony nem tud bootolni usb-ről, ezért kellene elérni, hogy valami dos-t rávarázsolnék erre a hdd-re, meg mellé a windows-t, kiveszem a külső keretből, berakom a sony-ba, bebootol, akkor meg már el tudom indítani a win telepítését.

(#895) Ramius válasza Gombospeti (#893) üzenetére

Ramius
(őstag)

Próbálj meg rátolni egy ghostot hálózatról usb-s FDD-vel.

(#896) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

IE7 :R

Feltelepítettem, utána restart. Már ismert üzenet serious errorból recoverte a rendszert :) Természetesen a 6osat írta felül, sebaj elindítom és máris dobja a don't send-et :)
(jah az xp-m kb. 2 hetes, matlab, perl total commander, winamp, opera, trillian kb. ennyi van telepítve :) )
MS megint letett valamit az asztalra :)

Erre pedig még mindig semmi válasz [link], lehet, hogy így müködik normálisan? ;]

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#897) fero02 válasza Gombospeti (#892) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez gáz, nagyon nagy gáz...

Akkor vmi más alternatíva után kell nézned.

(#898) Gombospeti válasza Ramius (#895) üzenetére

Gombospeti
(újonc)

Floppy-m nincs. :(( Meg egyébként sem lát semmit usb-n a sony. Van még egy 1 gb-os pendrive-om is, megemlítem, hátha ezzel tudtok mondani ötletet.

(#899) Gombospeti válasza fero02 (#897) üzenetére

Gombospeti
(újonc)

Gáz, ja. Boot floppy-t vagy boot cd-t nem lehet rárakni valahogy a külső hdd-re?

(#900) Ramius válasza Gombospeti (#898) üzenetére

Ramius
(őstag)

Van még egy 1 gb-os pendrive-om is

az előtte lévő mondatoddal már ki is ejtetted

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.