Azért próbáld ki levett gép oldallal.
Az nem kerül semmibe.
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

Azért próbáld ki levett gép oldallal.
Az nem kerül semmibe.
(#752) question man válasza M@tt|-|3W (#747) üzenetére

nekem asus laptopom van és egy elég furi ötletet fogok neked adni ami lehet hogy működni fog nállam csak akkor meg fel az xp a laptopra ha nem csak a win particióját törlöm hanem az egész winyót formázom és telepítésnél az xp-vel alakítom ki újfent a partíciókat
Más ötletem nincs próba cseresznye 
a számítógépek füsttel működnek

ole2.exe nevű process szerintetek micsoda?
DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W

Ha minden igaz, valami Logitech bizbasz.

olyanom nincs, de ez a service már az alapdriverek felrakása után futott nálam szerintem.
mi a jó élet lehet ez? ráadásul a McAfee le akarta szedni, mint spy progi 
DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W

az is lehet, ha a vírusírtó azt mondta, akkor annak oka van!

Mitől van az, hogy az e havi xp frissítéseket egy kivételével letöltötte és teletítette a Windows Update, de a Microsoft NET-keretrendszer 2.0-s versiójának frissítése többszöri próbálkozás ellenére sem síkerült. 
[link]
(Legális xp-m van, az Office Source Engine fut)
http://szjanos.atw.hu

Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Arra jöttem haza, hogy eltünt a hengerőszabályzó a tálcáról és a vezérlőpultból sem tudom visszatenni hiába van bepipálva az aminek bepipálva kell lennie.
Ráadásul a Hang fülön az alapértelmezett hanglejátszónál ugyan ki lehet választani amit akarok, de rögtön el is tűnik és üresen virít a kis ablak. Drivereket már próbáltam, de semmi változás. Hogyan tudnám visszaállítani, hogy minden a helyére kerüljön?
Ja, egyébként alaplapi hangkártya.
Köszi

Vírus / spyware ellenőrzés volt már?

Igen épp most volt és minden oké.
És most vettem észre még valamit. Felhúzom a hangerőt és pár perc után visszaugrik.
Kicsit idegesítő így bármit is csinálni. 
Ja, és még valami. Próbálgattam itt az olyan programokat amiknek valamilyen szinten közük van hanghoz és a ventrilo pl. GSM kodek hiányára panaszkodva el sem indult. Holott pár napja még jó volt. Mondjuk ez legyen a legkevesebb, mert azt még vissza tudom tenni, de mi a csudától tünt el az is? 

nem telepítettél semmit utóbbi időben?

Openoffice-on kívül semmit. 

rendszer visszaállítás?

Na igen, az nálam ki van kapcsolva.
Még sosem kellett használnom, mert oda szoktam figyelni, és feleslegesnek éreztem, pedig most jól jönne.
Viszont sikerült elérni azt, hogy már nem ugrik vissza a hangerő. Mikrofon, ventri működik..., szóval ha ez így marad akkor jó lesz. Bár még mindig idegesít egy kicsit, hogy hová tűnt a hangerőszabályzó ikonja, ill. miért ugrik üresre a hang fülön az alapértelmezett hanglejátszó eszköz. Ha van valakinek valami tippje ezeknek a megoldásához, azt szívesen veszem. 

Sziasztok!
Haver mesélte, hogy a 7végi win telepítésnél, amikor az SP2-re kerűlt a sor, érvénytelen dátumra hivatkozva kilépett.
Erre a haver mondott nekem egy olyat, hogy az SP2 október 10-ig ingyen letölthető volt a microsoft oldaláról, de 10-e után már a korábbi verziókat sem lehet feltelepíteni... 
Van ebbe realitás?

erről nem hallottam

Üdv mindenkinek..!
Nem tudom miért és hogyan de a winfosban az eszközöknél a meghajtók C,D,E stb
eltünt a töredezésmentesítés..!
Azt irja ki hogy ''nincs telepitett töredezésmentesitett eszköz telepítve''
Hogy tudom én ezt vissza rakni...? vagy valamit kezdeni ezzel...??
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Próbáltad a töredezettségmentesítőt újratelepíteni?

azt hol találom...???
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Vezérlőpult -> programok hozzáadása eltávolítása -> win összetevők hozzáadása, eltávolítása... hm...
És most jön az érdekesség, nekem otthon a kellékekbe benne van, de itt, munkahelyi gépemen nincs.
Ha neked sincs, akkor nincs más ötletem, winreinstall 

Sziasztok!
Win Xp Home sp2 rendszerem van. Újra kéne raknom a rendszert, de nem engedi: ''A Telepítő nem tudta lekérdezni vagy menteni a lemezmeghajtók információit. A hozzáférés megtagadva.''
Mindkét meghajtóról ami a gépben van próbáltam de ugyanez a hibaüzenet.
Csináltam clone cd-vel egy másolatot a lemezről mert karcos egy kicsit. Nem tudom volt-e értelme mert nem nagyon értek a clone cd-hez, hogy kéne-e jeleznie ha olvashatatlan fájt talál de nem jelzett semmit, szépen átmásolta. A másolattal ugyanez a hibaüzenet jött.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj
?
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------

csesz...
igazad van a kelékeknél ott volt és ez nekem mi ment a fejmböl
kösz mindent
(#774) Dr. Justice válasza rien (#771) üzenetére

Hi,
ami fontos írd ki DVD-re aztán formázd mondjuk PQ Magic-el a wincsit.
Utána fel fog menni.
Üdv.:
Dr. Justice
Sváby András a második kormányszóvivő
(#775) Dr. Justice válasza paramparya (#773) üzenetére

fogalmam sincs
amúgy mire jó ez a fejlesztő eszköz?
(#776) L3zl13 válasza paramparya (#773) üzenetére

Java Runtime verzió ugyanaz?
Aki hülye, haljon meg!

A # 757-re tud valaki valami megoldást?
(#778) Dr. Justice válasza L3zl13 (#776) üzenetére

ez mondjuk lehet hogy jó irány kezdetnek

Üdv!
A 615-nél felmerülő problémák valamelyikében tudna valaki segíteni?
615 [link]
Thx Laller
[Szerkesztve]
c[||]
(#780) paramparya válasza L3zl13 (#776) üzenetére

Nem tudom 
Szedjek le újabbat?
(#781) paramparya válasza Dr. Justice (#775) üzenetére

webfejlesztésre...
(#782) Dr. Justice válasza paramparya (#781) üzenetére

rákeresel goglival hogy Java Virtual Machine
JRE nemtomhány lesz a letölthető állomány neve, felrakod
aztán teszt
egy próbát megér

a haver mondta hogy... kezdetű mondatok általában nagy hülyeségek szoktak lenni.
[link]
Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

talán egy kb922770.log segítene amit a windows mappában talász.
Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

![[kép] [kép]](http://cattleya.tvn.hu/997.jpg)
...két hete folyamatosan folyamatban...
...WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe is ráfrissítve...stb.
...ha nem indul az installer szolgáltatás, nem lehet msi telepítőket indítani és ez baromi nagy gáz...
...mi a franc lehet ez az átlapolt i/o művelet???...és hogyan lehetne leállítani?...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Azt nem tudjátok hogy ha automata indulásnál kiválasztom hogy mappa megnyitása, pl. egy dvd-nél, akkor elég sok idő mire megnyitja? régen marha gyors volt, tehát nem hardver.
most meg 15-20 másodperct is várni kell
(utoljára kb 1 hónapja másoltam fel dvd-ket
ennyi idő alatt esetleg csak kijött a formából? :
)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Megoldodott a gondom.
Nem a MS Framework 2.0 hanem az 1.1-es változat újratelepíse oldotta meg a problémát.
(#788) rien válasza Dr. Justice (#774) üzenetére

Köszi szépen
Megpróbálom.
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------

hi.
nem találkozott még senki olyannal, hogy az xp sp2 leállításnál, amikor már csak a kék képernyő van a windows logoval, küld egy hibaüzenetet, hogy az a: meghajtóban lemez van vagy nincs rendesen bezárva az ajtaja (holott üres), nyomhatok egy továbbot, mégse-t, kilép-et. akármelyiket nyomom még egyszer vagy kétszer szól, aztán kikapcsol rendesen. már nagyon idegesít. valami ötlet? meg lehet valamivel nézni, hogy a leálláskor miket vizsgál az xp:
előre is köszi.
ati.
Öööö, asszem anno a Norton vírusírtó idejében találkoztam hasonlóval...
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Hi ALL!
A windows inditóképernyőre kitesz egy kis ablakot EXPLORER.EXE fejléccel Az alkalmazás nem inditható a Normaliz.dll nem található.... a folytatásban szereplő újratelepítést ha lehet kihagynám és mással próbálkoznék . XP SP2-ről van szó és tegnap feltettem az IE7-et kikapcsolás már gyanús volt, nem a szokásos kép hanem egy kis xp-s ablak volt a végén. Előre is kösz!
http://www.barnardcastlelife.co.uk/

Kösz, megoldottam a dll letöltésével és a system mappába másolásával. Jó8 ALL!
http://www.barnardcastlelife.co.uk/

Megoldódott a gond? Egyébként, hogyha motorola modemed van akkor sztem tudok segíteni.
Viszont 1. kérdés. Befizetted a szlát? Nekem is előfordult, hogy bivajlassúra korlátoztak (kb 1-2k), mert köcsög posta elkeverte a csekket.
Egész addig korlátozva voltam ameddig be nem fzettem és rájuk nem telefonáltam.
2. dolog, ha be van fizetve akkor: böngészőbe: 192.168.100.1 Ekkor bejön a modem kezelőfelülete, azon belül configuration.. ott a Frequency legyen 450000000 hz. Elvileg így mennie kell, de nem 100%.
nekem is motorola modemem van. azt szeretném kérdezni hogy a beépített DHCP server hogy lép műkködésbe? mármint be van kapcsolva, és ha nincs net, akor hogy tud üzemelni? rá kell kötni egy switchet és csak úgy? mármint pl LAN partyn hasznát veszem? bocs ha láma kérdés csak nem ok annyira tájékozott a témában...
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Hát nézd. Ezt passzolom. Meg kell próbálni, hogy megy e úgy a dhcp, de sztem egyszerűbb beállítani a gépekre a fix IP-t és akkor nem kell bajlódni a modemmel, de megmondom az őszintét, hogy fogalmam sincs, bár most, hogy kérdezted én is kiváncsi lettem 
Sziasztok!
Biztos szerepelt már valahol, de nincs türelmem végignyálazni a mega topic-ot.... Meg tudná valaki mondani, hogy a windows xp hova helyezi el a még fel nem telepített, de már letöltött biztonsági frissítéseket?
Köszönöm a segítséget!
„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

hi.
nincs semmilyen norton cucc a gépen, a vírusírtó nod32, havonta telepítem.
Valaki a 789 hsz-omon nem tud segíteni????????????????
ati.
(#798) paramparya válasza Dr. Justice (#782) üzenetére

Próbálj meg jre nélkül elindítani egy java alkalmazást... 
(#799) Dr. Justice válasza paramparya (#798) üzenetére

Mester,
valszeg félreértettél. jre nélkül természetesen nem lehet, de tisztázzuk a dolgot.
Meglátásom szerint itt arról van szó hogy van java- a gépeden de talán régebbi a verziója.
Nekem már volt olyan tapasztalatom hogy egy bizonyos program csak egy bizonyos java verzióval működött rendesen. Szóval meg kellett találni hozzá a megfelelőt.
Tecciikérteni? 

Üdv mindenkinek..!
Haláványan az emléxem hogy valaki mondta vagy irta hogy a winfos a letöltési sávbol fent tart magának valamennyi rész 10-30 % ez valóban igy van...?
És ezt hol lehet megnézni vagy kikapcsolni...???