Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#551) X-COM válasza [w] (#550) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

az attól függ, ha egy hálón van a host és guest oprendszer és host tűzfala nem blokkolja a guest gépet, és a... és a.... akkor elméletben igen.

egyébként úgy képzeld el, hogy a guest és host gép 2különálló gép és hálózatba vannak kötve.

[Szerkesztve]

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

(#552) [w] válasza X-COM (#551) üzenetére

[w]
(őstag)

de vajon hogyan blokkolom a guest-et, ha az internet-elérést a host-on keresztül kapja?

(#553) X-COM válasza [w] (#552) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

bekapcsolod a tűzfalat a host-on, tádám

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

(#554) [w] válasza X-COM (#553) üzenetére

[w]
(őstag)

vazz... :DDD

remek, túl van tárgyalva.

(#555) Yeti910331 válasza Krinya (#519) üzenetére

Yeti910331
(fanatikus tag)

Már 3/4 éve nem volt újratelepítve a gép.

Kizárt dolog, mert nem tudom. :)

(#556) Win-T válasza moonman (#547) üzenetére

Win-T
(lelkes újonc)

Köcce! :)

(#557) Krisztián válasza Krinya (#523) üzenetére

Krisztián
(őstag)

Neeem,épp azt mondtam hogy akkor nem telepítek :)

(#558) regent válasza [w] (#550) üzenetére

regent
(fanatikus tag)

Bocs az off-ért, de szintén tesztelési célból nekem is kéne egy-két tutira vírusos oldal, sööt ismert kipusztítható vírussal fertöözött file még jobb lenne. Nem tudsz ilyeneket ajánlani, esetleg priviben?

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

(#559) elfelejtette

elfelejtette
(PH! kedvence)

Hali!
Lenne egy (két) kérdésem a winfos lapozófájl-használatával kapcsolatban!
1. Ha egyik meghajtón sem állítok be lapozófájlt, akkor az Everest (3.0) miért lát mégis 924MB-ot, amiből indítás után használ is kb. 130MB-ot. Ez normális?
2. Ha igen, szerintetek ennyi elég? Általában egy alkalmazást futtatok (főleg játékot + max. Fraps, Everest, Rivatuner), de próbáltam Obliviont játszani 1024x felbontásban maxon úgy, hogy közben a NFSMW is meg volt nyitva, és a max. használat így is csak 957MB volt!
Üdv.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#560) simii

simii
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy vettem egy gépet eredeti win xp media center edition-el, de sajnos német. A multilingual language pack csak angol xp-t hajlando bármely más nyelvre rakni, uj xp-t pedig a gép valami miatt nem enged telepiteni.
Megoldás?
Nekem angol vagy magyar verzio kellene

[Szerkesztve]

Life is short. Play more.

(#561) atoka1

atoka1
(tag)

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy ha felteszek egy 64 bites xp-t és a hozzávaló videokari drivert akkor a játékok elindúlnak vagy nem? Még nem volt 64 bites rendszerem, de ha nem futtathatók a játékok akkor megkímélem magam egy windows telepítéstől.

[Szerkesztve]

(#562) djtörök válasza atoka1 (#561) üzenetére

djtörök
(senior tag)

ha hozzávaló drivert raksz fel, természetesen menni fognak

(#563) atoka1

atoka1
(tag)

Köszi a választ!

(#564) Yeti910331 válasza Krinya (#541) üzenetére

Yeti910331
(fanatikus tag)

Már 3/4 éve nem volt újratelepítve a gép. Lehet ennek valami köze a bekéküléshez?

(#565) birno

birno
(őstag)

Nagy problémám lenne.
Felülírtam pár fájlt amiket nem kellet volna.
Vissza lehet őket állítani az eredeti állapotukba?
Valami hasonló progival mint amivel a törölt fájlokat lehet visszahozni.Vagy erről mondjak le?

"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

(#566) TIV

TIV
(tag)

üdv. ha készenléti állapotból visszatérve nem kapcsol be a monitor akkor ezzel mit lehet és hogyan tenni...:) ?:) :Y

(#567) _Lacos_

_Lacos_
(tag)

Hali !
SP1- em van + az összes eddig kijött update ,kivéve SP2. Ha most felrakom az SP2-őt, az utánna kijött frissítéseket ismét fel kell raknom ?

HyperSuperMegaTechGhettoBlasterGamerKing

(#568) paramparya

paramparya
(őstag)

XP-ben azt meg lehet oldani valahogy, hogy amikor bejön a tallózás ablak, pl. fájl lementésénél, akkor bal oldalt az ikonokhoz, ahol a sajátgép, dokumentumok, stb. van én még egy két könyvtárat hozzáadjak manuálisan, ahová általában mentek vagy ahonnan általában megnyitok?

(#569) birno válasza birno (#565) üzenetére

birno
(őstag)

HELP!!!
Mi a csodáért ilyen kihalt ez a topik?!

"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

(#570) _Lacos_ válasza paramparya (#568) üzenetére

_Lacos_
(tag)

X-Setup [link]
Ez egy tweak progi, én ezzel állítottam be.
Classic módban indítod, kapsz egy fastruktúrát : Appearance/System/OpenSaveDialog/OpenSave Dialog Places Bar. Itt megadhatsz 5 mappát.

(#571) Yeti910331 válasza Yeti910331 (#515) üzenetére

Yeti910331
(fanatikus tag)

UP plíz!

(#572) nemcso válasza Yeti910331 (#564) üzenetére

nemcso
(senior tag)

Nem. Nálam otthon van olyan XP-s gép, mely két éve müködik újratelepítés nélkül.
Lehet szoftver problémád (helytelen install/uninstall, program/op.rendszer sérülés, stb.), vagy lehet hardver gond (winchester hiba, memória hiba, alaplap hiba, stb.).

(#573) nemcso válasza birno (#565) üzenetére

nemcso
(senior tag)

Én nem tudok ilyen progiról.
Felülírás elleni legjobb védelem - ha lehetséges - a mentés valamilyen külső adathordozóra.

(#574) moooki

moooki
(újonc)

felraktam a macromedia-t és a flash player-t de még mindig ugyan az van...most már tényleg tanácstalan vagyok ebben az ügyben :F

:(

(#575) TrollBalint

TrollBalint
(őstag)

Sziasztok,

Hogy tudom megoldani, XP alatt, hogy két monitorom van, de ne ugyanazt mutassák, csak a tálca legyen mindkét monitoron?

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#576) sszever válasza TrollBalint (#575) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

Hogy ne ugyanazt mutassa, akkor a ''kiterjesztett asztal'' opciót kell bejelölni (vagy valahogy így hívják), de két tálcád ekkor nem lesz! (klónozásnál is csak egy tálcád van)

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

(#577) X-COM válasza Yeti910331 (#571) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

tömörített fájlokat jelöl a kék szín.
az ntuninstall mappák pölö mindig ilyenek, de asszem, ha volt disk cleanup futtatva, akkor az is tömörít régen használt fájlokat.

(#578) Dondon001 válasza TIV (#566) üzenetére

Dondon001
(újonc)

Szia, 80%, hogy a tápegység fog meghalni, próbáld ki egy másikkal, ne sokszor inditgasd a gépet, mert haza tud vágni mindent.

(#579) _Lacos_ válasza X-COM (#577) üzenetére

_Lacos_
(tag)

Hali !
SP1- em van + az összes eddig kijött update ,kivéve SP2. Ha most felrakom az SP2-őt, az utánna kijött frissítéseket ismét fel kell raknom ?

(#580) Mr-Pamacs

Mr-Pamacs
(senior tag)

Hy

Olyan gondom lenne hogy a windowsos programok mostanság nem indulnak el.
A következő hibát adja (1002):
szAppName : msimn.exe szAppVer : 6.0.2900.2180 szModName : hungapp
szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000

Eddig ezeknél vettem észre: Outlook Express, Azureus.

Tudtok segíteni?

Webprogramozást vállalok!

(#581) X-COM válasza _Lacos_ (#579) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

nem kell.

(#582) _Lacos_ válasza X-COM (#581) üzenetére

_Lacos_
(tag)

köszönöm :R

(#583) Szmuki

Szmuki
(tag)

Hogy lehet eltüntetni azt hogy amikor indul a win ne jöljön be az üdvözöljük felírat?
valakitől halottam hogy ez lehetséges.

''Semmi indoka annak, hogy bárki is számítógepet akarjon otthonra.'' Ken Olson, a Digital Equipment Corporation elnöke es alapítója (1977)

(#584) Ramius válasza Szmuki (#583) üzenetére

Ramius
(őstag)

régi oldal, de hátha itt a válasz:
[link]
jó böngészést :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#585) Szmuki válasza Ramius (#584) üzenetére

Szmuki
(tag)

a link nem megy sajna:(

[Szerkesztve]

''Semmi indoka annak, hogy bárki is számítógepet akarjon otthonra.'' Ken Olson, a Digital Equipment Corporation elnöke es alapítója (1977)

(#586) Ramius válasza Szmuki (#585) üzenetére

Ramius
(őstag)

hm, nekem behozta :F
Akkor a googleba írd be, hogy mister xp, és magyar lapokat keressen. A második találat lesz az.

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#587) Mr-Pamacs

Mr-Pamacs
(senior tag)

580-as ra senki?

(#588) TrollBalint válasza sszever (#576) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

Igazából még az is jó lenne, ha a tálca csak átnyúlna, mert reflexből mindig ott keresem a tálcát amelyik monitoron épp vagyok :)

Két IBM PC/XT/AT/... beszélget: - Tudtad, hogy mi kompatibilesek vagyunk? - Heeeeeeee.... ?????

(#589) sszever válasza TrollBalint (#588) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

Alapból XP nem tudja azt sem.

(#590) Palkó válasza Yeti910331 (#555) üzenetére

Palkó
(tag)

Éa a win frissítésekkel hogy állsz?

Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...

(#591) TrollBalint válasza sszever (#589) üzenetére

TrollBalint
(őstag)

esetleg valami program van, ami tud ilyen trükköket?
Valami olyasmire gondolok, mint a style xp, azzal egy csomó dolgot meg lehet csinálni, amit alapba az XP-vel nem

(#592) Mr-Pamacs

Mr-Pamacs
(senior tag)

#580-ra még mindig senki?

(#593) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

Sziasztok!
Elore is bocs a hulye kerdesert, de van mar 64 bites magyar nyelvu XP?

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#594) sszever válasza TrollBalint (#591) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

Azt nem tudom sajnos.
Első körben mondjuk a videókártya gyártó progijai között néznék körül.

(#595) sszever válasza horvathkrisz (#593) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

Nem is lesz

(#596) macy

macy
(senior tag)

Sziasztok.
Lenne egy kis problémám. Haver gépére kellene felnyomni az XP-t. Particiót, formázást megcsinálja, újraindul és a PCI device listing után kiírja, hogy hiba a rendszer betöltésekor. Az én gépemben gond nélkül telepít. Próbáltam IDE kábelt, memóriát cserélni de így sem megy.

(#597) robagp

robagp
(kvázi-tag)

Helloka!

Az IE fel szokott dobni 1 ablakot, hogy meg jegyezze -e a jelszót, bár nem pipáltam ki hogy ne kérdezze többet, de először a nem -re nyomtam,és most már ahhoz a névhez nem dobja ki az ablakot. Hogy tudom megjegyeztetni vele a jelszavam?

Előre is THNX! :R

(#598) robagp válasza Mr-Pamacs (#587) üzenetére

robagp
(kvázi-tag)

Hali!

Hol tudnék az airbrush alap dolgai után nézni (milyen festéket használjak, hogy állítsam be, hogy használjam stb). Már több mint 5 éve van egy 0.2-es pisztolyom, de még 2 centit se tudtam fújni vele, mert senki sem segít. Könyvet is vennék, de azt mondták ilyen nincs, fórumot nem találtam.
Bocsesz tudom nem ide való, de mint írtam fogalmam sincs hova forduljak. :W

Előre is THNX! :R :R :R :R :R

(#599) nicevolley

nicevolley
(tag)

Sziaszok!

Van egy kis problémám, ha tudtok kérlek segítsetek.
A Vista Transformation Pack elcseszte a windowst, ezért a win telepítő cd-jével megpróbáltam az újratelepítést win alól, hogy a programok, beállítások megmaradjanak.
De újraindítás után a telepítés az eszközök telepítésénél (34 perc vissza) megáll és nem csinál semmit (nem fagyott le, mert folyatosan mutatja a wndowst bemutató szövegeket).
Ha újraindítom, ugyanúgy kezd a telepítő, majd ugyanúgy megáll.
Van valami ötletetek?

Előre is köszi.

Üdv.
Tamás

Sétarepülés! 1 óra 1 fő utas 20.000 Ft, 3 fő utas 27.000 Ft (9e/fő)

(#600) Balux

Balux
(fanatikus tag)

sziasztok
most huztam ujra az xp-t
(mert kékhalál szerint a fél éve haszált cfosspeed be belegabajodott a rendszer, leszedtem de utána is szarakodott, ráadásul volt hogy be sem lehetett kapcsolni, és mivel senki nem tudta megmondani mi lehet a baja inkább újra huztam a rendszert...)
de már jön is az ujabb bibi:

ha megy az avast, semmi gond, de amint elindítom a utorrentet kb 10-20 másodpercenként felugrik a cpu használat 90-100% ra (tehát lényegében fagy)...
megnéztem feladatkezelőben: az ashserv.exe használ ilyenkor enyi cpu-t és az avast logo jobblent pörög....
ha kikapcsolom az exe filet az avast nem müxik...

ötleteket plz :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.