moonman, arra nincs valami ötleted, hogy távoli gép printerére hogy lehet nyomtatni?
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

moonman, arra nincs valami ötleted, hogy távoli gép printerére hogy lehet nyomtatni?
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

nyomtató megosztás.
[Szerkesztve]
Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

Ez eddig oké, de a 277-ben meg annak az előzményében leírtam, hogy nem sikerül.

Sziasztok.
Barátomnak támadt komoly XP telepítésí problémája.
Jelenlegi XP már 6 Gigára hízott és lelassult. Újra szeretné telepíteni.
Bootol a telepítő CD-ről az szépen előkészíti a telepítést majd amikor arra részre kerülne a sor ,hogy melyik lemezre hova telepítené az már nem jön be fekete képernyő egy kurzorral az eredmény. 
Látot már valaki ilyet?
Van valami tippetek?
-Asus P5B Delux WiFi ¤ Core 2 Duo E6400 ¤ Saphire Radeon 4830 HDMI ¤ 2GB GEIL ultra DDR2 800
(#305) REDeath válasza MrKentsfield (#304) üzenetére
a win nem a hibernálás bekapcsolása meg a virtuális memria miatt lett 6 GB? mer 2 GB RAM-al ez a valószínű. (igaz nem biztos neki is 2 GB RAM-ja van
)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

sziasztok!
egy ideje elkezdte azt a gépem, hogy egyszercsak ujraindul ...
csinálja egy ideje, gyanítottam hogy talán az fsp-zen em elégelte meg az amd-s rendszer táplálását, de egy topikban azt irták, hogy nem, vsz az alaplapi kondik csesződtek el...
azoknak ránézésre semmi bajuk, esr mérőm meg nincs....
nemrég beállítottam, hogy rendszerhiba esetén nem indul ujra a gép...
azóta viszont nem ezt csinálja hanem ha kikapcsolom akkor bekapcsnál csak megreccen de nem áll fel, ilyenkor kikapcsolom a tápot hátul és kb 10 percre rá mindig elindul:S
természetesen a kékhalál azóta nem akar jönni csak pont akkor mikor nem vagyok itthon , ugyhogy barátonémet megkértem irja le amit kiir a gép, ha ''bekékhalna''...
leírta :
(ugyhogy lehet vannak benne hibák )
A windows hibát észlelt és blabla...
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Ha elösször látja ezt a képernyőt blabla...
Technikai információ:
***stop:0X000000D1 ( 0XFFAFF0020X00000002, 0X00000000,0XF6A79EEG)
***CFOSSPEED.SYS-Adress F6A79EE6 baseat F6A3C000,DATESTAMP 43996D19
A fizikai memória listázása...
A fizikai memóriakiítatás kész...
További segítséget a rendszergazdától kaphat.
---aki én vagyok ugyhogy remélem tudtok segíteni vmit!!
köszi

sziasztok!
Régeben volt 1 kis időprobléma a gépemmel, nos újra kellett rakonom a wint és most megen van, be kellene állítanom hogy a XP mindig ellenőrizze a helyes időt!
Kaptam is rá itt 1 progit.(system__adjust_internet_time_sync.exe) ami a következő hibaüzenetet dobja most a képembe:![[kép] [kép]](http://www.twinz.hu/internettime.jpg)
Mit hiányol? mit kell még feltennem? Segítséget előre is köszönöm!
-TiMoN- ( Prohardver!... ''mert megérdemlem... szerintem... szerinted?!")

cfos speed nevü progit el kéne távolítani és megnézni hogy úgy produkálja-e a hibát, mert a hibaüzenet ''arra'' utal. (CFOSSPEED.SYS)

713-as számú futásidejű hiba: Az osztály nincs regisztrálva. Telepítse a következő fájlt a számítógépre: MSSTDFMT.DLL
Töltsd le innen [link] majd másold be a
Windows/System32 -be
Jah igen. Elméletben nincs köze a cFos-hoz.
[Szerkesztve]
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

Cfos: azé tettem '''' közé hogy arra utal mert csak tippeltem...
dll nem jött be. mind1 megoldottam manuálisan:
Adjust Interval
The time interval of the update is set at 7 days. This can be changed in the registry:
1. Start the Registry Editor
2. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ TimeProviders \ NtpClient \
3. Double-click the SpecialPollInterval value, and change the Base of the Value data to Decimal
4. Now change the Value data to the time interval you desire, noting that the time is given in seconds (so for 1 day the value would be 86400, while the default (7 days) is 604800
5. Close the registry editor
így
sikerült 1 perces intervallumra beállítanom.

Helytelen címet használó illesztőprogram okozza ezt, illetve inkompatibilis rendszerfájlok.
Szerinte a cFos program az. ( látom ma cFos nap van
, ha ígyis van, nem értem miért okozza ezt )
start/futtatás/sigverif ha lefut és tartalmaz olyat ami cFos-ra utal akkor annak ''örülhetsz'', mert igaza volt a kék halálnak. Mondjuk ezek után és mindenféleképp törölném a programot, de fő a sorrend 
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

Pedig én csak azt írtam, amit a WinFos szeretett volna megkapni,hogy jó legyen minden (neki) 

nekem szerencsére nincs gondom a Cfos-al tökéletesen müködik (koppkoppkopp)

megkapta, de nincs beregisztrálva xal nem látja mert hülye úgymond... Mind1 szerencsére manuálisan is meg lehetett oldani!
Azért köszönöm a segitséget! 

Hali! Elég érdekes problémám van! Ma éjjel lejöttem ho megnézem a letöltésem..és kész volt kikapcsoltam a cuccot.. és a gépet mivel siettem vissza alunni nem vártam meg amig kikapcsol hanem benyomtam az inditógombot hosszan és ugy kapcosltam kki! No és ma reggel lejöttem ho próbáljam a game-t de aza gondom ho az Xp (SP2) Kiir az üdvözöljük képernyőn egy ablakot miszerint én éjjel amikor leállitottam a rendszert hazavágtam a felhasználói profilomat..és amikor betölt egy ideiglenes profilt tölt be! És nem menti el a változtatásokat ha kilépek a xp-ből..és midnen bekapcsolásnál ez van! Valmi ötlet pls! Nagyon sürgős lenne!!

Gamertag: Zedok90 , Xbox 360 Slim 250Gb , Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D , ConCorde Tab 9.7" IPS

mdiui.dll
mdigraph.dll
pcouffin.sys
ezplay.sys
mpg4ds32.ax
sajna csak ezeket találta
lekaptam ezekutána cfosspeedet...
memtestet is lefuttattam, de nem talált hibát
alaplaon semmi sérülés, kondik nem puposak...
de én valami hardvergonra gyanakszom...
(amugy 2500+ barton+nf7v2.0+512 gskill ddr+fsp zen )

Rendszervisszaállítás? (amúgy pl ezért nem érdemes ''gyorsan'' kikapcsolni a gépet.)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

ij
hozz létre egy új usert
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

Aha hát megpróbálom majd az uj profil dolgot..és azt is fölehet szerelni főrendszergazda szereppel?Ez nagyon fontos volna mert nem csak én használom a gépet!
tudom hüjén hangzik és én vok a hibás tény és igaz..esetleg vlami más megoldás? am rendszer visszaállitással elvesznek a fájlaim amit letöltöttem pl? ezt nem tom uho jovolna tudni
előre is köszönöm

Gamertag: Zedok90 , Xbox 360 Slim 250Gb , Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D , ConCorde Tab 9.7" IPS

Nekem is volt már valami hasonló betegségem.
Akkor állt fel a rendszer amikor ő akarta. kék halál jött vagy éppen megállt a windows mikor már csak betöltődnie kellett volna. Ha újraraktam a Win-t akkoris csak ideig-óráig működött jól. Aztán már kezdett hülyeségeket csinálni, mint pl. nem müködött az usb, alig másolt, néha hang sem volt. Minden garis volt benne, úgyhogy elvittem. Alaplapra gyanakodtam és végül kiderült,hogy a winyó a hibás, ez okozta az egész rendszerben és a koonfigurációban a hibát. futtass le egy winyó hibakeresőt Te is. hátha..

UP a kérdésnek, mert már nagyon idegesítő.
A jelenség felbukkanása óta többször is volt vírus-spyware írtás, az audió drivert is újra raktam, de semmi változás.
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"
(#322) MrKentsfield válasza REDeath (#305) üzenetére

Hibernalas nincs bekapcsolva. Swap file sem vészes.
A gon igazán az hogy nem tudja újra telepíteni mert a fent leírtak alapján leáll a telepítés.
Már több xp cd-vel is próbálta is ugyan ez a rejtéses kiugrik a telepítő csak kurzor villog hibával leáll.
-Asus P5B Delux WiFi ¤ Core 2 Duo E6400 ¤ Saphire Radeon 4830 HDMI ¤ 2GB GEIL ultra DDR2 800

legutolsó helyes konfiguráció segíthet ilyen felhasználói fiók problémáknál. amúgy meg rendszervisszaállításnál nem vesznek el fájlok.
Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

Hali!
Hogy tudok beállítani egy billentyűkombót arra,hogy annak a lenyomásával mindig az általam kívánt karakter jelenjen meg,ne kelljen folyton a karaktertáblából kiszednem.Pölö ha ezt a Ø karaktert akarom a ctrl+alt+t-re tenni,hol t'om ezt beállítani?
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
(#325) Gabás válasza SPDeluxe1.0 (#324) üzenetére

a karaktertáblázatban 
megkeresed a táblázatban az adott jelet, és a shortcut key opciónál benyomod a kívánt kombót 
Mod: ez persze Office-ban. Office-n kívül meg kell tanulnod az ALT-os kombinációkat
[Szerkesztve]
[ Szerkesztve ]
(#326) SPDeluxe1.0 válasza Gabás (#325) üzenetére

Nincs ilyen opció ebben a karaktertáblában amit én használok.
"oh no the devil has a code for god mode!!!"

perszehogy lehet rendszergazda
loginolj be vele aztán a documents and setting\régi userneved\ alatt nézelődj hátha
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
(#328) Gabás válasza SPDeluxe1.0 (#326) üzenetére

írtam: office-ban. azon kívül az ALT-os kombinávió (karaktertáblázatban megkeresed a jelet, bal alsó sarokban írja a kombinációt)
[ Szerkesztve ]

help me pls:
képernyökimélőhöz jeszót szeretnék adni, de a jobbklikk/Tulajd/KépernyK részben csak olyan van h ''beállitás'' ''villámnézet'' gombok, ill ''üdvözlőképernyő'' szó ami elé pipa vagy nem pipa. ...s egyik se szól jelszóról. :S nézegettem TweakUI-t is de nem találtam benne ráutalást. ötlet?
Te is fiam, Bluetooth ?!
(#330) MrKentsfield válasza MrKentsfield (#304) üzenetére

Hali tényleg senki nem tapasztalt hasolót? 
X-akta. 

adj felhasználódnak jelszót, utánna itt is megjelenik
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
(#332) sszever válasza MrKentsfield (#330) üzenetére

esetleg HW hiba? (memtest?)
(#333) MrKentsfield válasza sszever (#332) üzenetére

A HW-ra én is gondoltam de a fent lévő XP tökéletesen működik (csak elterebélyesedett)
Nincs húzva a gépe évek óta ketyegő stabil konfig.
Memtest-et megpróbálom. 
Végső esetben hogy todom leformázni a vinyóját? (mivel a telepítő cd nem jut el odáig)
(#334) sszever válasza MrKentsfield (#333) üzenetére

másik gépbe berakva a merevlemezét, vagy dos-os boot lemezről indítva
ahogy már írták a felhasználói profihoz adj jelszót, és így ha beállítod az üdvözlőképernyőt akor kérni fogja a jelszót mert csak így tudsz majd belépni az üdvözlő képernyőről a profilodba, lévén hogy már jelszó van rajta.

Sziasztok!
Instabilitási problémáim vannak a gépemmel. Tesztek eddig nem mutattak ki hibát, ez a baj. Az van, hogy teljes prociterhelésnél (játék, video-kódolás) néha, elég ritkán újraindul a gép. Ami úgy történik, hogy megfagy 1-2 másodpercre, majd újraidul, mintha benyomtam volna a RESET gombot.
Windows-on lehetne valamit állítani, hogy legalább egy hibaüzenetet dobjon?
Köszönöm!
hát az újraindulás az a memória hiba jele szokott lenni. (legalábbis tuningnál)

Ja.
Vezérlőpult / rendszer / speciális / indítás és helyreállítás / és ott a beállításoknál az automatikus újraindítás elől kiveszed a pipát...
Ha terhelésnél csinálja, lehet a tápegység is. Ebben az esetben ez nem fog túl sokat segíteni neked...

Helló!
Az lenne a kérdésem ,hogy meglehet-e változtatni (vagy inkább hogyan) a Windows belejetkezésekor a töltésnéla ''windows logóját''
, a ''ÜDVÖZÖLJUK'' feliratiot, meg egyéb ilyesfajta nyalánkságot!?
Előre is köszönöm...! 
üdv.
Helyi hálóról megosztott dokumentumok mappából ~1 mb/sec-el másol a TC 10/100-as hálózat mellett. LEhet ennek valami hibás beállítás az oka? Hol tudnám megnézni?
Thx.
föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

Hi all.
Vettünk egy új laptopot, Win XP Home van rajta. Minden szuperül megy, de egy darab valamihez nem talál drivert. Driver hiján USB device nak nevezi meg, de termászetesen hiába mondom neki hogy keressen neten drivert, nem talál semmit. A géphez nincs semmi usb -n csatlakoztatva. Honnan szedjek megfelelő drtiver -t ?
bá
Mihez is nem talál drivert?
Én azt változtattam meg amikor windows xp logo van kint és alol a kis csík tölt. be lehettenni másik képet, a csík színét módosítani leeht stb... Én ezt legegyszerűbben a TuneUp Utilities-el (2006) csináltam. Valamint (lehet csak az én GB lapomnál) a BIOS képernyőt is lehet módosítani, amikor gép bekapcs és általában alaplap logója van, azt lehet, nekem speciel azt lehetett megváltoztatni hogy a tesztek futtatása helyett képet rakjon be. ezt az alaplapomhoz kapott FaceWizard nevű progival csináltam.
de ha windowsban megtalálod azt a képet amit betesz töltésénl akor csak ki kell cserélni, csak nem tom hol van, azért hazsnáltam tune up utilitiest.
ja az nem ártana ha elmndanád mi az amihez kéne a driver 

Szerinted, ha a gép kiírná, mihez keresi, nem töltené le? 

a noti-hoz adott cd-n lévő driverek között nincs USB driver? Telepítsd újra azt.
Illetve ha nem segít, az eszközkezelőből töröld ki az ismeretlen eszközt. (lehet, utánna felismeri).
De ha műkődik minden akkor nem is kell a driver...

viszont engem is zavarna, ha minden alkalommal felugrik a hw telepítése varázsló
ez igaz. azt l is flejtetem hogy mindig előjön neki.
hé amúgy nem lehet simán letiltani? ott van eszközkezelőben a tiltás gomb, vag jobb omb...