tudom, hogy ha 1000x leírok vmit még nem fog senki válaxolni, de léccike válaxoljatok! mert kezdek türelmetlen lenni...és ideges...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
borg315
(fanatikus tag)
szerintem ez inkább hardveres gond, valami ide-csatorna összeakadás lesz.
bios- driverfrissítés, eszköz áthelyezése másik csatornára?
öö mind2 optikai meghajtónál jelentkezik, mind2 egyedüli master eszköz az ide channelen. intel 865pe chipset. bios-frissítést nem nyomtam még, de az újabb bios-nak a revision logjában nincs szó ilyen javításról.
amúgy én ezt szinte minden xp-s gépnél tapasztalom.. ha jól emlékszem, tesztelhető a következővel: bármilyen media clip elindít, cd-t behelyez: a kép megáll pár mp.-re, de a hang nem akad meg.

borg315
(fanatikus tag)
a saját memóriádban
az ntfs jogokkal játszottál v bekapcsoltad a file-ok titkosítását vezérlő checkboxot?
előbbi esetben van esélyed, utóbbi esetben nem sok afaik..

nono.a7x
(újonc)
fingom nincs...azttom, hogy úgy csináltam, hogy jobb gombbal kattintottam a fáljra és a tulajdonságokra. utána a speciális ikonra és tartalom titkosítása adatvédelem érdekébenre. ez melyik?

Eperfa
(tag)
az első ami a kérdés volt, a második pedig amire már rég szükségem lenne
(hardware-profilokkal próbáltam, de az ipbeállításokat és egyebeket nem tárolta...)
szóval duplán köszönöm

nono.a7x
(újonc)
tom, hogy van jobb dolgotok is. de hulla fáradt vok és szeretném megnézni az elcseszett fáljaimat. lécci, ha vki mégis válaxolna, naon megköcönném. 

moonman
(Jómunkásember)
csak azért, mert én soha nem találkoztam ilyesmivel rendesen összerakott gépen.
Sent from my Windows Phone

borg315
(fanatikus tag)
ez az efs -> szívás. tudtommal ilyet nem lehet visszaszerezni. persze lehet h okos fiatalok már megtörték.. guglizz vmi olyasmire h ''recover efs'' / ''efs recovery'' / ''efs crack''..

Eperfa
(tag)
ha vennéd a fáradtságot h elolvasod amit írtak neked (Bash, [link]#250-es hsz), megkapnád a választ. (hát még ha normálisan írnál...)
[Szerkesztve]

moonman
(Jómunkásember)
szorri, de ha törölted a régi user profilod, és nem volt kiexportálva a privát titkosító kulcsod vagy tanúsítványod, akkor lőttek az adatoknak.

borg315
(fanatikus tag)
fura.. az otthoni gépem és 2 melóhelyi is ezt csinálja
nomind1.. biztos vmi mágikus autoinsertes szívás..

Eperfa
(tag)
(#266) Winner_hun válasza khalox (#228) üzenetére
- Privát
- 2006-10-01 09:08:44
nem segített semmit sem
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#267) khalox válasza Winner_hun (#266) üzenetére
- Privát
- 2006-10-01 09:21:19

khalox
(őstag)
Hm... akkor nézd meg azt az mp3 könyvtárat mappánként (a méretüket), hogy melyik a ludas... 1 vagy 2 állomány okozhatja a problémád.
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox
(#268) Winner_hun válasza khalox (#267) üzenetére
- Privát
- 2006-10-01 09:24:58
mindegyik jó, csak így az ''összes'' a nemjó

bLL^
(senior tag)
Hali!
Eddig minden progit tudtam telepíteni a másfél hete telepített xp-re(sp2+2006aug.ig összes javítás) de ma több játéknak is és egy proginak is a telepítője hibaüziket dobott ki:
És néhány játék/progi mappában %USERPROFIL%/Local Settings/Temp mappákat találtam...kép:[link]Megoldható a porblémám xp reinstall nélkül?
Előre is thx a választ!
[Szerkesztve]
1337
segítség!!! ilyen lett az eszközkezelőm: 
![[kép] [kép]](http://img450.imageshack.us/img450/8449/eszkzkezelcv7.jpg)
hogy tudom ezt visszaalakítani?
bazinga!
Ez mellesleg a feladatkezelő. dupla kattintással tudod visszaalakítani.
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Krisztián
(őstag)
Régebben volt egy olyan programom,ami egy feladatkezelő volt,belehetett állítani hogy a feladatkezelő helyett ő induljon el!Mutatta a futó programok helyét a gépen!Nem tudja vki hogy hívják a progit? 
Process Explorer
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
igazad van...
tényleg a feladatkezelő. pesze a lényeg attól ugyanaz, megnézem a duplakattintást, köszi!
működik, köszönöm még egyszer! 
[Szerkesztve]
bazinga!

Krisztián
(őstag)
Ez az!!Köszi szépen!!

Gabás
(őstag)
Jelenség: a HDD hirtelen leállása, nincs újraindítás, csak kattanás (gondolom a winchester feje), ezután nem reagásl, csak újraindításra. Egyszerű alkalmazások futtatása közben (böngésző. Word), nem terhelten.
Hőmérsékletek rendben, SMART értékek rendben.
A hibanaplóban a következő bejegyzés:
50-es kategória:
The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was C0000005 from line 44 of d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact etc
mondjon valaki valami okosat erre.
[Szerkesztve]
[ Szerkesztve ]

lesaux
(PH! kedvence)
Még mindig nem sikerült megoldani a problémát, amit ennek az előzményében írtam.
Azon vagyok, hagyjuk ezt a távoli asztal mizériát, egyszerűsítsük le a feladatot arra, hogy nyomtatni kell egy távoli nyomtatóra. A távoli gépnek tudom az IP-címét (illetve mivel mindig változik, dyndns-es megoldás lesz), hogyan nyomtatok a nyomtatójára? USB-s, ha ez számít valamit.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben
- Privát
- 2006-10-01 12:46:17
(#279) Krisztián válasza Winner_hun (#278) üzenetére
- Privát
- 2006-10-01 13:50:09

Krisztián
(őstag)
Photoshop off 
(#280) moonman válasza Winner_hun (#278) üzenetére
- Privát
- 2006-10-01 13:52:41

moonman
(Jómunkásember)
chkdsk /F és használj normális neveket.
(#281) Winner_hun válasza Krisztián (#279) üzenetére
- Privát
- 2006-10-01 13:52:57
Semmi photoshop meg buzera, ez van és normálisra vissza kéne állítani, de hogyan? Mi okozhatja ezt?
(#282) Winner_hun válasza moonman (#280) üzenetére
- Privát
- 2006-10-01 13:54:35
Egyik haver küldte, továbbítom, thx. A karakterek miatt lehet ez a gajdulás?
(#283) derossi válasza Winner_hun (#278) üzenetére
- Privát
- 2006-10-01 13:54:41

derossi
(senior tag)
![;]](/dl/s/v1.gif)
add el 
amugy köszi a chellos dolgot 
(#284) lesaux válasza Winner_hun (#278) üzenetére
- Privát
- 2006-10-01 13:54:55

lesaux
(PH! kedvence)
pockos ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

Gabás
(őstag)
erre valaki?
[ Szerkesztve ]
Tápfeszültség-ingadozás?
http://bashtravel.com/

Gabás
(őstag)
nem hiszem, a táp viszonylag új és FSP. Everest nem mér különösebb ingadozásokat.
De: a Q&Q be van kapcsolva, úgyhogy általában kevesebb feszt kap a proci. Eddig nem volt gond ezzel.
[ Szerkesztve ]
Sziasztok
Tortent az az eset, h a cegnel ahol dolgozok leselejteztek 1 hp gepet,mert kicsit kiegett szegeny.De a kedves rendszergazdak figyelmetlensegbol,vagy feledekenysegbol rajtafelejtettek a winxp matricat.
A kerdesem az volna,h en ezt a serialt,ami rajta van felhasznalhatom-e anelkul,h a cegem rendszergazdai rajojjenek.Szarmazhat ebbol nekem amugy bajom,ha en ezt felhasznalom,h ''legalis'' xp-hez jussak megint? (1x mar fizettem erte sulyos forintokat
)
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

WOW27
(tag)
Hali!
Xp-ről leinstalláltam az alcohol120% progit,de a virtuális meghajtóját nem tudom eltávolítani,ill eltávolítás megy az eszközkezelőből csak minden ujra indításnál vissza jön.
És saját gépben ott a nem használható meghajtó ikon (SCSIVAX).
Hogyan tudnám végleg eltüntetni?
Hátha most már tud valaki hozzászólni.

Eperfa
(tag)
legális természtesen nem lesz, de ha pl WU-hez kell akkor nagy bajod sztem nem lesz belőle.
persze mi ezt nem támogatjuk.

Eperfa
(tag)
újabb short a tisztelt urakhoz: mien paranccsal lehetett a windows beépített üzenetküldőjével üzenetet küldeni egy másik lanos wines gépre? (amikor a másik gépen egy popupban jelenik meg)
köszi

Gabás
(őstag)
[ Szerkesztve ]
Mit is jelent a WU? 
Igazandibol sok ertelmet nem latom en se a felhasznalasanak,hisz van otthon 1 legalis,deesetleg a rokonsagban vki hasznat tudna venni,legalabb frissiteni tudna a wint maganak a netrol 

Eperfa
(tag)
Gabás: köszönöm (igen, láma kérdés volt
)
DeadMeat: WU = windowsupdate. értelme akkor van ha pl egy frissítés / extra windows progi ilyesmi WGA (windwos genuine advantage) ellenőrzést akar és te nem akarod megkerülni
Nah mindenre gondoltam de ez eszembe sem jutott 

Eperfa
(tag)
hogy lehetne egy batch file-al / reg key-el beállítani a szgép (xp) workgroupját? mert a mobile net switch nem tudja alapból módosítani a wg-ot, de enged scriptet v regkeyt futtatni. thanks

moonman
(Jómunkásember)
[link] netdom.exe /joinworkgroup

moonman
(Jómunkásember)
bocs, ez egy régi paraméterezés, most már ilyen formában kell:
netdom join gépnév /domain:domainnév
ez amúgy nem a legjobb megoldás, mert ugye mindig újra kell indítgatni. szerintem hálózati erőforrás-elérés szempontjából tökmindegy, hogy az adott gép tagja-e a csoportnak, ha van megfelelő jogosultsága a usernek.