igen
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(#201) Darth_Revan válasza REDeath (#199) üzenetére
- Privát
- 2006-09-29 22:37:41
(#202) REDeath válasza Darth_Revan (#201) üzenetére
- Privát
- 2006-09-29 22:43:01
Everesttel pl. a Hálózat--> win hálózat fülön írja hoyg fizikai cím.
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
(#203) REDeath válasza Darth_Revan (#201) üzenetére
- Privát
- 2006-09-29 22:46:15
[link]
de azért ide írom: paranccsorrba írd be hogy ipconfig /all
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
- Privát
- 2006-09-30 00:22:41
(#205) REDeath válasza Winner_hun (#204) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 01:05:34
Szerintem az évszázad vírusa 
(#206) tbs válasza Winner_hun (#204) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 01:09:29

tbs
(PH! addikt)
Vki szétcsapott a fájlrendszerben..! 
(#207) Winner_hun válasza REDeath (#205) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 02:13:56
A gép vírusmentes
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#208) Winner_hun válasza tbs (#206) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 02:14:08
Megoldás?
(#209) rdi válasza Winner_hun (#208) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 08:51:08
phoptoshop
)
Exabájt 
ez aztán a kapacitás
[Szerkesztve]
Fej! Tor! Potroh!
(#210) Winner_hun válasza rdi (#209) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 10:19:35
És az a peta után van? Nem photoshop, screenshot
(#211) alitak válasza Winner_hun (#204) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 11:09:10
Hmm. Gyönyörű. Nekem csak 1 TB-os CD-m van, de azt őrzöm is rendesen 
[link]
Nec arte, nec marte
- Privát
- 2006-09-30 11:45:01

cicabababa
(újonc)
Sziasztok!!!
Nem tudjátok esetleg mi lesz akkor,ha nem aktiválom az XP-t???

WOW27
(tag)
Hali! Xp-ről leinstalláltam az alcohol120% progit,de a virtuális meghajtóját nem tudom eltávolítani,ill eltávolítás megy az eszközkezelőből csak minden ujra indításnál vissza jön.
És saját gépben ott a nem használható meghajtó ikon (SCSIVAX).
Hogyan tudnám végleg eltüntetni? 
(#214) WOW27 válasza cicabababa (#212) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 12:39:58

WOW27
(tag)
Hol akarod aktiválni? 

Elar
(fanatikus tag)
Sziasztok!
2 problémám lenne mostanában a gépemmel.
Légyszi segítsetek.
1.Az egyik vinyómról átmásoltam egy halom filmet a másikra. Azóta nem tudom őket megnyitni. Minth titkosítottam volna őket.
A tulajdonságokban az van kijelölve, h '' A tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében''. Ezt nem tudom megszüntetni, mert azt írja, ki h ''hozzáférés megtagadva''
Nem indul el a film, nem lehet másolni őket.
A sajtátgép mappában zölddel vannak kijelölve.
Mi a fenét műveltem velük? Hogyan lehetne visszaállítani?
2. A hangokat hol tudom kivenni? Gondolok itt a bejelentkezés, kijelentkezés illetve az explorerben a kattintások jelzésére.
A vezérlőpult - hangok és audiószközöknél kivettem a Bejelentkezés Winfosba hagjelzést, de ugyanúgy adja a zenét.
Help pls!
[Szerkesztve]
(#216) cicabababa válasza WOW27 (#214) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 13:42:09

cicabababa
(újonc)
Miért? egyátalán hol kell aktiválni?
mert nekem a home - van fent és azt aktiválni kéne!

Chili7
(őstag)
Indítsd újra a windows-t! (ha még nem tetted volna meg)

Elar
(fanatikus tag)
megvolt már. 
(#219) rdi válasza Winner_hun (#210) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 14:03:47
Szellemjárás, mondom, csoda van abban a kis dobozban.
De, hogy mitől dob ki a progid ilyen hülye üzenetet azt nem tudom.
Fej! Tor! Potroh!
(#220) akasp válasza cicabababa (#216) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 14:11:02
rákattintasz a tálcán (jobb also sarokban) a kulcs jelre (aktiválásnak az ikonja) vagy start/minden program és legfelül a winfos aktiválára rámész.
bejön egy ablak, és választhatsz. vagy betelefonálsz vagy interneten aktiválsz.
ha nem aktiválod, akkor majd 30 nap mulva nem tudod használni az xp-det. Nem enged majd bejelentkezni.
Az előző vinyón volt titkosítva, én is így jártam, aztán azon a hdd-n amelyikről átmásoltam megszüntettem a titkosítát és úgy másoltam át. azt nem tudom hogy ha már nicns meg a régi vinyó akkor hogyan lehet megszüntetni, de valami mód biztos van rá. nézz szét a winportalon: [link]
A hangokat meg jobb klik a kis hangaszóróra a jobb alsó sarokban az értesítési területén a tálcának. ott kattints a hangtulajdonságok beállítása menüre. és ha bejött az ablak válaszd a Hangok fület fent. Itt tudod beállítani az összes hangot, betenni,kivenni őket.

Gabás
(őstag)
nem, nincsen erre megoldás, hacsak le nem mentette korábban a tikosítási kulcsot
[ Szerkesztve ]
és azt hogy kell? ez engem is érdekelne
Ez olyan mint amit WLAN-nál is ki lehet menteni pendrive-ra?? és a hdd-titkosíó kulcsot azt hol kell kimenteni? és bármire ki lehet?
(van egy olyan progim ami úgy titkosítja hogy anélkül a progi nélkül nem is látszik a vinyó, legalábbis az a része amit titkosítot belőle, pl. egy particíót
)
[Szerkesztve]
(#224) Winner_hun válasza alitak (#211) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 16:22:35
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#225) Winner_hun válasza rdi (#219) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 16:23:02
bárcsak az enyém lenne
na majd moonman remélem mond rá valami okosságot

biri87
(újonc)
hi Lenne egy sűrgős kérdésem:
Van egy fujitsu siemens laptopom új. Rosszul volt partícionálva a wincsiés újra kellett telepítenem az xp-t. A telepítés előtt még volt vmi ati radeon -os chipset v vga kártya telepítve de most a telepítés után már semmi. Mit kell ilyenkor tenni?
Bocs ha rossz topicban tettem fel a kérdést.

khalox
(őstag)
Ha a laptopot újként vetted, akkor kaptál hozzá egy rakat telepítő CD-t, azon keresd meg az alaplapi integrált vga driverét és telepítsd.
Ha használtan vetted és ezek a cuccok hiányoznak, akkor utána kell nézned, hogy pontosan milyen eszközök vannak a gépedben és letölteni hozzájuk a meghajtókat.
(Az utóbbi akkor is javallt, ha vannak telepítő CD-id, mert azóta, amióta azokat kiadták, biztosan vannak újabb verziók - főleg videomeghajtónál...)
[Szerkesztve]
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox
(#228) khalox válasza Winner_hun (#225) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 17:25:58

khalox
(őstag)
Nyehehe... szép nagy vinyó...
Első körben ütemeznék neki egy lemezellenőrzész azon a partíción. Az érvénytelen/hülye fileméretekbe bele szokott akadni és kijavítja.
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox
(#229) rdi válasza Winner_hun (#225) üzenetére
- Privát
- 2006-09-30 18:16:44
Ja nyithatnál egy adatbankot 
Fej! Tor! Potroh!

Cxgrav
(fanatikus tag)
Hali!
Lehet hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, de már idegesít amit a gépem csinál.
Fenn van az Ace Mega Codec Pack és filmnézés közben 2 percenként ugrik 1 kicsit film (megszalad). Eddig semmi baja nem volt, 4 napja ezt csinálja ezt...
Megoldás

Köszönöm

Gabás
(őstag)
szedd le a retkes codec packot, tegyél fel egyedi codekeket (AC3+divx+xvid)
[ Szerkesztve ]

WOW27
(tag)
Igen azt szedd le mindenképpen mert sok progival összeakad! Az Én javaslatom SLD kodek pakk-ot.Nekem tökéletes!
Gyártó oldalán nézd meg miyen VGA illetve chipset van benne és ahhoz netről, javallot az ATI oldaláról, de ha fent van a gyártó (fujitsu-siemens) odlalán akor persze onnan is letöltheted.

gólya
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom, amibe a segitségeteket kérném.Mégpedig az, hogyha elinditok egy számolásigényes progit, betöltésnél ujraindul az egész rendszer, de előtte olyat ir ki, hogy a hardver károsodás megelőzésének érdekében ujraindul a rendszer.Nem tudom hogy mi baj lehet a gépemmel, de remélem tudtok segiteni, előre is köszönöm. 
A konfig: Asus A7n8x-e deluxe
Barton 2500
2x512mb ram
Gf 6600gt

moonman
(Jómunkásember)
a legvalószínűbb, hogy memóriahiba vagy valami elcseszettül szar driver. eseménynaplót, azon belül is rendszernaplót meg kéne kukkantani,
Sent from my Windows Phone

PPSH
(őstag)
hi emberek hol lehet allitani az indulasnal indulo programokat?
mert mar nagyon idegesit hogy lassu mint az allat
Vista-nal tudom de itt nem

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

moonman
(Jómunkásember)
pedig pont ugyanott. msconfig vagy start-minden program-indítópult.
esetleg [link]

PPSH
(őstag)
OK THX
letoltottem es ki is szedtem jo par dolgot
de nekem az inditopultban csak 4 volt benne amibol kellett 3,es azzal a programmal amit linkeltel kilottem vagy 15-ot

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

dDiego
(senior tag)
Az miért van, h win induláskor kb kell 1 percet várnom, mire minden betöltődik. A Kaspersky IS előtt akad meg kb 1 percre és csak utána kezdi tölteni azt (a Kasp nem lehet, mert uninstall után is megakadt a win). Ezelőtt nem volt ilyen gondom, csak pár napja, mióta újraraktam a wint.
báránybőr = juhhéj

Eperfa
(tag)
újabb apró kérésecske a félistenekhez:
adott egy network drive ami csak itthon van, adott egy noti ami sok helyen jár. nem akarom minden indításkor felcatlakoztatni uazt a driveot, mert 3ból kétszer nem fogja megtalálni (mer munkahelyen stb van). hogy lehetne pl oylan parancsikont csinálni, amire ráklikkelve hozzáadja azt a hálózati meghajtót?
köszi

moonman
(Jómunkásember)
ha adsl-ed van: [link]

moonman
(Jómunkásember)
fel:
net use x: \\szerver\megosztásx
net use y: \\szerver\megosztásy
le:
net use x: /delete
net use y: /delete
ha profibb hálózati profil konfigurációra vágysz: [link]
bár engem sose zavart, hogy itthon piros x-esek a hálózati drive-ok.

dDiego
(senior tag)
Köszi! 
báránybőr = juhhéj

borg315
(fanatikus tag)
hello all. a kérdésem lehet, hogy örökzöld, de nem találtam keresővel találatot... sz'al amikor beteszek a wxp-s (sp2) gépembe egy cd-t/dvd-t, a gép pár másodpercre ''megáll''. nem fagy le, bizonyos háttérprocesszek mennek (pld. ha jól láttam akkor a folyamatban levő cd-írás sem szakad meg), de a taskok jó része megáll (böngésző, media player, stb.). ez ölég bosszantó. tudja valaki, hogy mi az oka és h h lehet elhárítani? thx.
(ps. az autoplayt kikapcsoltam tweakui-val jól, nem jön fel a dialog a cd berakása után. nincsen telepítve packet writing sw vagy bármi, ami külön reagál a behelyezett cd-re.)

nono.a7x
(újonc)
xaxtok! lécci sürgősen válaxoljon vki!
lenne egy problema: nos, csináltam magamnak egy felhasználói fiókot és tudjátok ott lehet titkosítani dolgokat, de nekem törölték a fiókomat de a titkosítás rajta maradt. és nem tom leszedni. hogyan kell? van vmi ötlet?
köcce cépen

nono.a7x
(újonc)
ja, és nyilván azért kellene a segítség, mert azokba a fájlokba nem tok belelépni. 

moonman
(Jómunkásember)
szerintem ez inkább hardveres gond, valami ide-csatorna összeakadás lesz.
bios- driverfrissítés, eszköz áthelyezése másik csatornára?

moonman
(Jómunkásember)
héló ez itt nem chat-szoba hanem egy fórum.
titkosításról (EFS) van szó, vagy csak NTFS-jogosultságok?