most egyszercsak ment a wmplayer11-gyel (url-megnyitásával), aztán FF-ból próbáltam, ott megint fagyott, aztán újra mplayer, most már ez is újra fagy 
netware-t kikapcsolni hol?
---
amúgy totál nem értem, mivel ütközne, mivel előző windóztelepítésen is ugyanezek a hardverek és a hozzájuk mellékelt CD-s driverek voltak fenn... egyetlen különbség a nod meg az outpost, de mondom, azokat kilőve sem megy..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Benmartin
(őstag)
eseménynapló- az everest még külön ki is bányássza belőle.
Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

detroitrw
(őstag)
köszke
..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

hefe
(senior tag)
THX a lot 
Lehetetlen, mint CON mappa a Windows-ban :D

luciferc
(őstag)
adott egy gép, ami szeretnék elérni távoli asztal kapcsolattal, de valamiért nem akarja az igazságot. amikor kapcsolódni akarok, akkor egy pillanatra elszürkülnek a gombok, majd mindenféle üzenet nélkül visszaáll az alaphelyzet, mintha csak most indult volna a kliens. az elérni kívánt gépen természtesen engedélyezve van a távoli asztal kapcsolat. külön jó, hogy az elérni kívént gépről visszafelé kiválóan működik. mi lehet a gond?
előre is kösz
Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei

sw4r3z
(kvázi-tag)
Hali
Lenne nekem egy kis problem. A gond az, hogy nekem van telepítve egy játék, ami nekem eléggé bejön. A neve FEAR. Szal lényeg az, hogy ez a FEAR valami beállításbe belehülyül, 2 windows telepítésből 1szer jön össze kb. hogy működjön. 5let esetleg?

tsong
(újonc)
hello mindenki!
furcsa dolog történt velem. hazahoztam a vinyómat, és beleraktam a gépembe... nem ez a furcsa hanem ami utána jött: bekapcs gép, vinyót látja bootoláskor. mikor elkezdődne töltődni az xp 1milisecundumra fölvillan egy kék képernyő, és újraindítja magától a gépet... minden lehetséges jumpervariációt kipróbáltam. az itthoni és a hozott vinyón is van egy xp... lehetséges hogy összeakadnak? ha kiveszem a vinyót minden rendben, szépen feláll a rendszer. Valakinek valami ötlete? Help me plíz, tele van melóval a másik vinyóm, jó lenne valahogy életre keltenem...
előre is köszönöm a segítséget!

detroitrw
(őstag)
nekem elég ha fixen beállítom az első boot-olási helyett arra amiről be akarok boot-olni s a többit mind kikapcsolom
úgy is próbáltad?
nekem igy mindig jól szokott működni
csak tipp hátha neked is jó lesz
..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

sentinel
(fanatikus tag)
Hogy lehet alul a tálcán végleg letiltani a jobb klikket a registryben?
És hogyan lehet szabályoznia registryben, hogy bizonyos ikonok ne jelenjenek meg alul?
Rapido de AMD estas la vivo...

sszever
(PH! addikt)
Esetleg vedd meg az eredetit. 
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!
Jóestét.
Erre esetleg tud valaki valamit mondani ? [link]

hefe
(senior tag)
Üdv nektek!
Adott egy win 2003 server domain controller és egy csoportnyi felhasználó akik egy csoportot alkotnak az activ directoryban.... Az lenne a feladat hogy a kliensgépek jelszó és mindenféle kérdés nélkül automatikusan a domainbe lépjenek be az adott rögzített felhasznévvel és a jelszóval..... Hm Hm Hm?
törölve bocs
[Szerkesztve]
Fej! Tor! Potroh!

hefe
(senior tag)
control passwords2? 
[Szerkesztve]
nem csak mediaplayer fagy tőle, hanem winamp, és realplayer is 
most próbálkozom driver-cserékkel...
a NetWare-t hogyan tudom kikapcsolni/eltávolítani?

Benmartin
(őstag)
ott ahol telepítetted. halózati kapcsolatok/helyi kapcsolat/tulajdonságok-eltávolítás

sszever
(PH! addikt)
Tweak UI
Bár nem értem mi értelme ennek
maximum kérdésem van, hogy minden gépen külön külön beállítani ?
Fej! Tor! Potroh!

vati
(senior tag)
Valószínűleg XP-okú USB-problémám van:
0. (ez nem a probléma) digitális f.gép (Pana fz30) usb-portra felcsatlakoztatva tökéletesen működik mint meghajtó, lehet felcsatolni-lecsatolni, írni-olvasni a kártyáját.
1. noname kártyaolvasó, melóhelyi gépen kifogástalanul működik. Otthoni gépemre feldugva szépen megjelenik a Device Manager-ben a Disk Drives alatt, látszólag minden OK. Szabályosan le is lehet csatlakoztatni. Csak meghajtó betűjelet nem kap az istennek se.
2. pendrive funkciójú mp3 lejátszó: először működött, felcsatlakoztatva kapott betűjelet mint Removable Disk. (igaz, átlag 40 MB után mindig lefagyott, ezt betudom a firmware hibájának)
Másodszor, harmadszor felcsatlakoztatva, az ABC-ben egyre hátrébb levő betűjelet osztott ki neki az XP. Végül eljutott a Z:\-ig. Amikor innen lecsatlakoztattam, úgy viselkedett mint az első eset, soha többé nem látszott a My Computer alatt, gép újraindítás után sem.
Az XP-hiba feltevése mellett szól, hogy ugyanezen a gépen egy másik XP alól működik, és korábban is működött. Arra is gyanakszom, hogy a kelleténél több virtuális lemezkezelő hülyítette meg az XP-t. De ha minden ilyet lekapcsolok, akkor sem javul már meg.
Mivel, hogyan lehetne registryben megturkálni a hiba lehetséges okait? Merre keresgéljek?
Nincs kedvem ezt a problémás XP-t újrahúzni, hónapok óta nincs backupom róla.
"Utálom, hogy mindig igazam van!"

Benmartin
(őstag)
service packok fent vannak?
nincs ott, ez a poén
megzakkant az xp? azt mondja a vezpult/felhaszn. fiókok/ki- és bejelentkezési mód megváltoztatása -> erre azt mondja, h:
''A netware kikapcsolta az üdvözlőképernyőt és a gyors felhasználóváltást. A visszaállításához el kell távolítania a netware-ügyfélszolgáltatásokat''
de a hálózati kapcsolatban csak MS Networks ügyfél, Fájlmegosztás az előbbihez, Qos, TCP/IP van...
X-COM, merre vagy? ![;]](/dl/s/v1.gif)
na, megy a lejátszás!!! nvidia-driverrel akadt
na, ezt egy életre megjegyeztem

vati
(senior tag)
SP2 meg az összes sec.update

Benmartin
(őstag)
services.msc -tíltsd le ott.

Benmartin
(őstag)
amikor csatlakoztatod az eszközt és nem kap meghajtóbetűjelet nézd meg lemezkezelés alatt mit mutat.
(#927) georgeeboy válasza C^^ (#911) üzenetére
- Privát
- 2006-06-01 21:51:27

georgeeboy
(tag)
Használsz valamilyen tűzfalat? Sok kapcsolat esetén az is tud szenvedni a vizsgálattal.
::Ez van...::

sszever
(PH! addikt)
Nincs esetleg USB-s hálózati printszerver telepítve? Van melyik netware-t használ (régebbi d-link ha jól emlékszem).

vati
(senior tag)
Onnan látszik. Felcsatlakoztatva először ''Disk 4'' ''Removable'' és ''No Media'', újranyitva a lemezkezelőt már mutatja a médiatípust is. ...és fel lehet mountolni! 
Mivel a betűjeleknek fogytán vagyok, könyvtárba mountoltam, de fő hogy működik.
Ugyan továbbra sem értem, magától miért nem rendel hozzá betűjelet az XP ahogy szokta
de ha x-aktának tűnik, nem feszegetem - nekem jó így is 
Köszi! 
nincs... és ez egyik pillanatról a másikra romlott el (mármint az xp bejelentkező-képernyője)
az is furcsa, hogy a start menüben felül, ahol a felhasználónevem mellett a képemnek is meg kéne jelennie, nincs kép, és nem is történik semmi, ha a névre nyomok.. (vagy amúgy is csak a képre kattintáskor lépett be a felh-fiókokba
mind1)
szóval néha olyan érdekes dolgok történnek az xp-mel... főleg, hogy ez tök friss, 2 hetes telepítés 

tsong
(újonc)
köszi! megpróbáltam, de sajnos nem jött be... a helyzet változatlan...

moonman
(Jómunkásember)
próbáld meg, hogy telepíted a netware service-t majd leveszed.
amúgy gondolom nem tartományi tag a gép.
Sent from my Windows Phone

luciferc
(őstag)
erre van esetleg ötleted?
adott egy gép, ami szeretnék elérni távoli asztal kapcsolattal, de valamiért nem akarja az igazságot. amikor kapcsolódni akarok, akkor egy pillanatra elszürkülnek a gombok, majd mindenféle üzenet nélkül visszaáll az alaphelyzet, mintha csak most indult volna a kliens. az elérni kívánt gépen természtesen engedélyezve van a távoli asztal kapcsolat. külön jó, hogy az elérni kívént gépről visszafelé kiválóan működik. mi lehet a gond?
előre is kösz
Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei

hefe
(senior tag)
Az se lenne baj, ha ez megoldható lenne központilag a domain vezérről de eddig nem találtam rá módot. Ha a regisztrit átírom, ahogy a microsoft ajánlja ebben az esetben akkor meg nem fog tudni senki más belépni a gépre mert az a fiók 2 ikonos lesz: kikapcs és mstsc minimális jogokkal mindez persze. Így marad a csökkentett mód->regisztri visszaírás->simabelépés, de emiatt már a kényelmi funkciónak szánt tervezet inkább idegesítő procedúrává változik. 
ezzel a programmal találkoztál ?
ADModify ?
[link]
Fej! Tor! Potroh!
meg még ezt találtam, de lehet, hogy te is ?
[link]
illetve egy script (persze nem az enyém):
-------
Const JOIN_DOMAIN = 1
Const ACCT_CREATE = 2
Const ACCT_DELETE = 4
Const WIN9X_UPGRADE = 16
Const DOMAIN_JOIN_IF_JOINED = 32
Const JOIN_UNSECURE = 64
Const MACHINE_PASSWORD_PASSED = 128
Const DEFERRED_SPN_SET = 256
Const INSTALL_INVOCATION = 262144
strDomain = ''ÜZEM''
strPassword = ''ls4k5ywA''
strUser = ''shenalan''
Set objNetwork = CreateObject(''WScript.Network'')
strComputer = objNetwork.ComputerName
Set objComputer = GetObject(''winmgmts:{impersonationLevel=Impersonate}!\\'' & _
strComputer & ''\root\cimv2:Win32_ComputerSystem.Name=''' & _
strComputer & ''''')
ReturnValue = objComputer.JoinDomainOrWorkGroup(strDomain, _
strPassword, strDomain & ''\'' & strUser, NULL, _
JOIN_DOMAIN + ACCT_CREATE)
-------
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Fej! Tor! Potroh!

hefe
(senior tag)
Hy!
Hogy lehet az hogy mikor belépek egy domianbe mint emberke akinek van felhasza és jelszója, majd szeretnék távoli asztalozni a domain vezérre akkor azt írja : allow log on through terminal service jogot állítsam be. Pedig az emberkének van remote access joga és a domain vezéren fel van véve a remote desktopban.... Valakinek valami ötlete? (csak administrátorként tudok belépni)

hefe
(senior tag)
Az automata belépés már megvan és lenyeltem azt a békát, hogy mindig csökkentet mód kell, ha bele kell lépni a helyi gépbe...

moonman
(Jómunkásember)
domain controller policyben kell beállítani, hogy mely felhasználóknak van terminálon keresztüli belépéshez joga.
comp.conf./windows settings/security settings/local policies/user rights assignment
''allow logon through terminal services''
gondolom helyi gépre ritkán kellhet belépni
Fej! Tor! Potroh!

ragazzo
(őstag)
Itt is megkérdezném, hogy szerintetek mennyire jó a windows defender beta2?Egy oldal szerint benne van az első ötben, a kémprogramkeresők versenyében.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com és http://windowshogyanok.blogspot.com

hefe
(senior tag)
Beszarás, ahogy mondtad úgy sikerült és el is tudtuk érni domainen belül a távoli asztalt de most meg a domain vezérre nem tudunk belépni administrátorként távoli asztallal

moonman
(Jómunkásember)
de miért? elvileg csak hozzáadtad a csoportot, amiben a felhasználód van, nem?
alapból az administrators és a remote desktop operators csoportok tartoznak ide.
szerintem teljesen rendben van 
Fej! Tor! Potroh!

hefe
(senior tag)
Ez valahogy megoldódott de megint jött egy újabb gond...
Hol tudom megadni hogy hány ember léphet be egyszerre a domain vezérre távoli asztallal?

lesaux
(PH! kedvence)
Most telefonált a haver, akinek én raktam össze a gépét, hogy 10 indításból 9-szer nem látja a gép a modemet.
De miért?
Sima 56-os külső modem, a Windows felismerte valami standard 56-os modemnek, drivert nem telepítettem fel hozzá külön.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

brd
(PH! kedvence)
Kábelhiba, modemhiba, ki van kapcsolva (
)...
Egyébként volt hozzá driver?
[Szerkesztve]
One trend a day keeps the doctor away

moonman
(Jómunkásember)
licenceléstől függ, alapesetben egy konzol + 1 terminal. lehet még venni terminal services CAL-okat jópénzért.

lesaux
(PH! kedvence)
Kábelhibát, modemhibát azért nem hiszem, mert eddig, 98 alatt ment.
Valamikor, évekkel ezelőtt biztos volt hozzá driver.
Az a furcsa, hogy az Eszközkezelőben sem látok modemet.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben