LEhet tán aktiválni kell a vinyót. Volt már használva, vagy teljesen új a vinyó?
Back to the field!? www.utv.hu

LEhet tán aktiválni kell a vinyót. Volt már használva, vagy teljesen új a vinyó?
(#402) tupacamaru válasza Ricso (#399) üzenetére

A legegyszerübb megoldás ha az alaplaphoz adott CD-ről feltelepíted a RAID vezérlő drájverét. Nem kell újrahúzni a rendszert, ha új a vinyó akkor utána particionálni kell.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

Volt már használva igen.
„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok

Sajátgép/kezelés/lemezkezelés alatt nézd meg, hogy mit mutat ott az XP a vinyóra. Esetleg lehet mégiscsak inicializálni kell, vagy mond ott rá valamit a rendszer. Ha ott sem látja, akkor más gond is lehet.

ott nem is látja, amúgy nem kell patrícionálni.

Akkor meg a laphoz/chipsethez való raid drivert, vagy sata drivert kéne felrakni. Alaplap oldalán tuti fennvannak

Az a szopó, hogy feltettem és nem müxik vele. Amúgy ASUS SK8V alaplapról van szó. Promise Fasttrack 378 vezérlővel, de nem tudom feltenni rá a drivert, mert nem lehet a drivert telepíteni...stb szemét válasz jön a winfostól
(#408) Gabesz84 válasza loszerafin (#400) üzenetére
ha van sima xp cd-d tedd fel azt, aztan utana installald ra az sp2-t ha nagyon nem akar menni. Meg esetleg lehet hogy a meghajto nem tudja olvasni az sp2-es cd-t. Probald elotte meg ki masik meghajtoval, vagy ird at masik cd-re atelepitot.

Winyóról próbáltam telepíteni. Sztem olvassa, nem az olvassással lesz a baj. De akkor űjrarakom az XP-t, ha az az egyetlen megoldás maradt. 

mielőtt újrarakod, a post loszerafinnak szólt 
mens sana in campari soda
(#411) loszerafin válasza Gabesz84 (#408) üzenetére
Igen, csak az marad, hogy sp1-es install cd-ről kell telepítenem, de olyanom csak angol van.
A cd tuti jó, amint írtam is, másik gépben megy (közben fel is települt már egy másik gépbe róla a win xp).
Ezzel az egyetlen géppel van, nem tud bootolni sp2-es xp install cd-vel. Valami gáz lehet vele, winchester-test az jónak látja, most memtest fut.
(#412) Gabesz84 válasza loszerafin (#411) üzenetére
meg mindig lehet hogy a meghajto rossza gepben es nem tudja olvasni az sp2-es cd-d.
Nekem is van olyan cd-m amit csak a cd irom olvas (meg fater autojaban a cd lejatszo
).
(#413) chicken válasza loszerafin (#411) üzenetére

ez a vesszőparipám, de a vírusirtót csökkentett módban is futtattad, a rendszervisszaállítás kikapcsolása után?
(#414) loszerafin válasza chicken (#413) üzenetére
Igen, de már úgyis mindegy.
Az lehet probléma, hogy az image-et AMD processzoros gép installjáról csináltam, ez meg Celeron processzoros?
(#415) loszerafin válasza Gabesz84 (#412) üzenetére
Amint az 1. kérdésben leírtam, kipróbáltam a másik gép dvd íróját betenni ebbe a gépbe (a másik gépen készült a cd)
(#416) chicken válasza loszerafin (#414) üzenetére

amennyire tudom, a proc és az alaplap változása esetén az image ritkán müx...
(#417) loszerafin válasza chicken (#416) üzenetére
Köszönöm a választ. Akkor meg vagyok lőve.

Someone help me!!
(#419) loszerafin válasza loszerafin (#417) üzenetére
Bocsi, kissé pontatlan voltam az image-dzsel kapcsolatban (bár próbáltam rá image-t is ghostolni)
Szoval A gép(Celeron proc.) winchesterét betettem B gépbe(AMD proc.), ott installáltam rendesen, majd winchestert visszatettem A gépbe, és most bottoláskor szinte rögtön újraindul. Pár dolgot azért betölt, látszik csökkentett módú induláskor, de a bootlog.txt-t nem találom, úgyhogy nem tudom, hol akad el.
(#420) loszerafin válasza Remington (#418) üzenetére
Szedd le az USB drivereket a netről, majd a gépedről is és installád újra a drivereket.
(#421) chicken válasza loszerafin (#417) üzenetére

talán mégis a legegyszerűbb keríteni 4 floppyt. amikor az sp1es angol vindózzal próbálkoztál, leformáztad a vinyót teljesen? nekem gyanús az ien partition medzsikelés..
(#422) Remington válasza loszerafin (#420) üzenetére

Milyen driverekre gondolsz? Az XP-nek alapból kéne kezelnie az usb-t nem?
de igen
de attól még ujratelepítheted a drivereket, hátha segít...
elég ha bemész e rendszerkezelőbe és kitörlöd au usb meghajtót és ujraindítod a gépet...a telepítő CD -éd nem sérült ?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Fej! Tor! Potroh!

Akkor nem vágom miért nem látja. 
A telepítő cd-n van egy driver de az csak 2000-hez jó xp-hez nem.
[Szerkesztve]
pl. mert sérült , nem települt fel ..;stb...
Fej! Tor! Potroh!

''A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)''
Mit csináljak?
nincs valami usb-és eszközöda, aminek van usb drivere?
Fej! Tor! Potroh!

ööö...van memóriakártya-olvasónek de az nem jó mert only Win 98...még a fényképezőnek van drivere azt megnézem. 
A drájver telepítéséhez látogassuk meg az Update honlapját (windowsupdate.microsoft.com) és a Driver Updates részből töltsük le a Microsoft Driver Update-et. A drájver hiányozhat a listából, ha már korábban telepítettük valamelyik harmadik gyártó USB 2.0 drájverét.
Fej! Tor! Potroh!
illetve gugliba írjuk be, hogy USB Drivers ...
Fej! Tor! Potroh!

Na felraktam egy drivert de így se jó... 

Nem mert total commandert használok.Azon túl sokáig tart jobb gombot nyomni,meg amúgy se jó úgy.Meg lehet ezt csinálni a media playerral?
(#433) loszerafin válasza chicken (#421) üzenetére
Igen, most jövök a Tescoból, 20 db floppival ....

tudtommal nincs 39-es hibakód.
Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net
akkor én nem tudom...
még sosem volt ilyen problémám.
Az XP telepítő lemezed nem sérült ?
Biosban nem matattál az usb környékén?
[Szerkesztve]
Benm: azt a hibakódot én sem találtam..
[Szerkesztve]
Fej! Tor! Potroh!

Nem, a két látható az ide porton van, a nem-látható usb-n van. De egy rövid ideig látható volt a külsű vinyó is, csak egyszer formatálás közben lehúztam véletlenül az usb-ről és azóta nem látszik. 
[Szerkesztve]

copy and paste..
Nem sérült a lemezem. Biosban se matattam. Ááá sztem holnap újrarakom az egészet, hátha jó lesz.
Azért kösz a segítséget. 
(#438) Gabesz84 válasza loszerafin (#415) üzenetére
bah, bocsanat, ezen atsiklottam 
Nekem most tobb otletem nincs, sok sikert a megoldashoz!
nekem a szkennerem csinálja ugyanezt, de az régebbi eszköz, és ha egyszer leválasztom az USB portot, utána már nem látja a szgép... már megbékéltem ezzel...
Fej! Tor! Potroh!
(#440) loszerafin válasza loszerafin (#433) üzenetére
Gondoltam, hogy nem fog menni a 6 floppy-s win xp boot.
A 4. floopyn hiba volt, restart windows. Semmi : ''Próbálja újra'' vagy ''Tegyen be egy másik lemezt'', semmi. Csak:
Press any key to restart.
A mai floppykkal és lemezekkel gyakorlatilag 0% esélyem van 6 db. tökéletes floppyt csinálni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
(#441) chicken válasza loszerafin (#440) üzenetére

énis ettől féltem.
egyébként az xp sp1 en az fullra felmegy?
(#442) loszerafin válasza Remington (#428) üzenetére
Alaplap gyártójának honlapján szokott lenni driver. Azokat tedd fel.
(#443) loszerafin válasza chicken (#441) üzenetére
Fel, de sajna az angol. Most azt telepítem, azután rátelepítem a magyar sp2-őt.
(#444) rdi válasza loszerafin (#442) üzenetére
ez jogos lehet 
pl via chipsetes alaplapok...
Fej! Tor! Potroh!
(#445) chicken válasza loszerafin (#443) üzenetére

irtam privit 
(#446) loszerafin válasza chicken (#441) üzenetére
Kösz, hogy ennyit foglalkozol ezzel a kérdéssel. Írok, ha megvan az install.
Ha valaki megmondja, sp2 miért nem bootol, kap egy igazi sört.(vagy kólát, vagy bontatlan PC Wordot).
(#447) chicken válasza loszerafin (#446) üzenetére

én arra gondolnék h nemjó a slipstreaming, én megpróbálnék magam készíteni egy integrált sp 1 hu telepítőlemezt, moonmannek mintha lenne ilyen leírása

Egy számomra fontos kérdéssel fordulnék hozzátok.
Mostanában kezdek foglalkozni a visual basic-kel, ezen belül is grafikázni szeretnék.
Le is szedtem a glut-ot.
Bemásoltam a szükséges helyekre, de itt jön a kérdésem:
Nem tudom regisztrálni a glut32.dll-t. Próbáltam úgy is, hogy ráklikkelek, és parancssorból is. A válasz mindíg ez: A glut32.ddl betöltése megtörtént, de nem található a következő belépési pont: Dllregisterserver. a fájlt nem lehet regisztrálni.
Mit akar? Miért. Mit csináljak?
Ja a win-em egy kicsit régi már. Nemrég volt egy kis összeomlásom, ekkor sérült volna meg valami?
kérlek segítsetek, fontos lenne. 
Én? Én szárnyalnék, de nem hagyják. Opel Calibra forever!

Nem tudom hogy mi okozza, de gondolom majd itt valaki felvilágosít, hogy videó lejátszás után miért jelenik meg egy dxva_sig.txt nevű file?