ha vírus akkor ajánlom az ultimatebootcd-t [link] bebootolod és vírusírtó is van rajta.
Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

ha vírus akkor ajánlom az ultimatebootcd-t [link] bebootolod és vírusírtó is van rajta.
Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

köszi. ez persze, hogy megvan cd-n. 
de ettől még a windóz elindulhatna, viszont a safe mód is megáll az üdvözlésnél. 
szal, minden Kedves Guru további ötletét szívesen fogadom. 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

es ezen belul mit nezzek?
csak olyan idopont van benne (barmelyik kategoriaban), amikor bekapcsoltam a gepet:
4:41:44 (4 óra, 41 perc, 44 masodperc)
elotte minden februar 9 datummal szerepel!
es ejjel 2kor mikor felebredtem akkor meg ment...
ki lehet ezt 1altal deriteni?
Mit kell parancssorban beírni, hogy floppíról tudjak másolni?
a drwtsn32.exe ha jól emléxek a nevére fájlt kell visszanyomnom, mert letöröltem, mert idegesített
Mégpedig azzal, hogy ha a winben megnyitottam egy mappát, akkor ez a fájl elindult és letörölt mindent a képernyőről, majd vissza, magyarul nem tudtam a mappa tartalmát megnézni, csak wincommanderrel. Namost nemtom, hgoy mi ez a fájl, de nagyon idegesítő
Mindegy, mit kell beírni és hogy? valami cd..-ra emléxek, de ez kevés
Vagyis nagyon remélem, hgoy ez a fájl okozza a galibát, mert letöröltem, ment a win rendesen, aztán hibernáltam, majd amikor visszakapcsoltam volna, nem ndult el a win, csak addig, hgoy a windóz folytatása, majd sötétség.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

multilanguage pack, notebookokhoz általában adnak.
vagy nem. külön nem letölthető.
Sent from my Windows Phone

következő újraindításnál ott kell lennie a konzolnak a bootmenüben. ott.

mégis milyen ötletet? ja megvan! ctrl+alt+shift+tab+numlock-ot tartsd nyomva akkor jólesz.
vagy marad az offline vírusirtás.

hát ha nincs hibanaplózás, akkor egyre gyanúsabb, hogy valami hardver baszakodás miatt dobja el az agyát, nincs ideje naplót se írni.
(#759) moonman válasza Winner_hun (#754) üzenetére

a drwatson egy debugger, azaz ha valamelyik alkalmazás fagy, ez készít róla hibajelentést. valószínűleg nem a drwatson okozta a hibát, hanem fagyott az explorered.
a bűvös parancs amúgy copy vagy ha cd-ről csomiznád vissza akkor expand.
amúgy sok idegesítő dolog van még ott a system32-ben.

moonman, légyszi, [link]
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

hát ne is particionáld, mert akkor lőttek a tartalomjegyzéknek.
getdataback vagy restoration?
amúgy mitörtént?

Videokártya-csere volt a gépben, valószínűleg amikor az NVidia-drivereket leszedtem, olyan is lejött, aminek nem kellett volna, mert bár egyszer még elindult az ATI-val a gép, a következő indításnál fekete alapon fehér bütűkkel reklamált, hogy valami nvatabus.sys nincs meg, javítókonzolt futtassam. Javítókonzol már akkor se volt (tényleg, hol van?), másik gépbe átraktam a vinyót, visszamásoltam a helyére a hiányzó fájlt, azóta megy, csak D:-re írja ezt, amit ír.
Eszközkezelőben működik minden, a rejtett eszközöknél is csak a párhuzamos port felkiáltójeles.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

hát mindenesetre furcsállanám, ha vga drivertől szállna el egy partíció.
próbáld meg az imént megnevezett programokkal megsasolni, hogy azok mit látnak.

Javítókonzolt miért nem látok? Illetve hogy lehetne elővarázsolni? Egy fixmbr-rel csak nekimennék.

#724 de a bootrecord-tól szerintem nem jönnek elő az adatok.

Az oké, de ez nem kérdez ilyet. Percekig szöszöl a kék képernyővel, alul tölt be minden hülyeséget, aztán simán telepíteni akar vagy a C:\windows könyvtárba, vagy máshova. Illetve partíciót tudok létrehozni és törölni.
Most beraktam a CD-t, rákerestem fixboot, fixmbr kifejezésekre, tömörítetteben is, de nem talált semmit, az rendben van? Régebben pedig tutira használtam javítókonzolt.

akkor marad a javítókonzol feltelepítése.
cdrom:\i386\winnt.exe /cmdcons
restart

Nincs ilyen paraméterje nekije.

köszi. 
marad a reinstall.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Egy igen fontos kérdésem lenne:
Szóval, azt szeretném, hogy ne kelljen az üdvözlőképernyőn rákattintani a nevemre, hogy bejelenkezzen az xp, hanem hogy simán bekapcsolom a gépet, s nem nyúlok a géphez és feláll a rendszer magától, az üdvözlőképernyő kikapcsolása sem segített
Hogy lehetne ezt megoldani? Mert vagy jelszót kér, akkor ugye kattintani kell, vagy a nevemre csak simán kell rákattintani, de én nem akarok sehova sem nyomni, csak annyit, hogy simán felálljon a rendszer, bejelentkezés, kattintgatás nélkül 
A másik érdekes dolog:
Mikor ugye rákattintok a nevemre, s bejelentkezik, egy másik érdekesség történik (semmi köze e felső dologhoz szerintem)
Mikor ugye kezd felállni az xp, és bejelentkezem, rákattintok a nevemre és várnám hogy jöjjön be az asztal , stb. -> , akkor vár vagy 2 percet az üdvözöljük képernyőnél, vagy akkor megy tovább, ha várok ugye 2 percet és magától továbbtölt, vagy ha nyomok egy space-t , vagy egy entert, persze nincs semmi párbeszéd panel. Gondolom rákattintok egy ok- gombra , mivel akkor továbbmegy. ALT+TaB-bal sikerült kiderítenem, hogy ez a dolog amire rányomok, ez a hálózati kapcsolatok helyreálllítása. Szóval, hogy tudnám ezt megszűntetni, ezt a várakozást, miután bejelentkeztem?
Remélem értitek
Köszi előre a helpet. 
Halihó!
Az első problemre ez megoldás lehet:
START -> Verérlőspult -> TweakUI -> LogON fül -> Log on automatically at sys startup
ott beírod a felhasználót (ha nincs ott) + jelszót (ha van) és működ... asszem
Lehet tévedek de a 2. probléma mindenkinél fenn áll, csak nem tudunk róla (legalábbis párbeszédablakos formáját nem mutatja), mivel rendeszerinduláskor mindent kakit betölt és a netet is beállítja (gondolok itt IP re (ha fix akkor is) meg Tűzfalra) és azért nem lehet azonnal kapcsolódni netre... vagyis várni kell hosszú faking perceket (kb 2-3 az átlag - legalábbis nálam)
Ha routered van az más, akkor nemtom... 
MOD: esetleg winfos le, majd fel 
[Szerkesztve]
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can *** SC2: Toph#525 *** Origin: SimS_hun *** BattleTag: hamboo#1540
Mi a rák az a MPCSV.EXE 
Rendszerrel indul, szépen csendbe van, aztán amikor valamit elindítok, ami kicsit komolyabban szívja a memory-t, ő mégjobban szívja (60-120mb körül) és jön a buborék hgy kevés a virtuális memo...
2*512 fizikaim plussz 1024 mb lapozóm van ami mindenre elég kéne hogy legyen
DE MI A RÁK EZ
?
[Szerkesztve]
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can *** SC2: Toph#525 *** Origin: SimS_hun *** BattleTag: hamboo#1540

[link]
Miért kell bejelentkezni egyetlen felhasználó esetén?
Hová tűnt az automatikus bejelentkezés?

A service control manager olyan hibát észlel ami a következő:
a számítógéptallózó leállt a következő hibával:a művelet a határidő túllépése miatt nem lett befejezve
Ehhez társul olyan probléma hogy az itthoni lanban próbálok felmásolni egy dévédényi anyagot erre a gépre és leáll a másolás véletlenszerűen úgy hogy a hálózati cél nem található vagy már nem elérhető. Mi lehet itt a baj? 
(kérte hogy kapcsoljam be az ssdp keresőszolgáltatást, automazikusra állította és elindítattam de 5 perc múlva megint jött a hibaüzenet)
Lehetetlen, mint CON mappa a Windows-ban :D

Hmm. Megpróbáltm felmásolni megint valami nagyobbat erre kék képernyő , fizikai mem listázása és restart magától. Az eseménynapló csak annyit jelez hogy indul a gép és a save dump hibakeresés miatt ujraindította a számítógépet...
Próbáltam tesztelni a gépet prime , memtest de semmi gondja, csak akkor fagy ki ha másolok rá LANról... 
Lehetetlen, mint CON mappa a Windows-ban :D

Hello!
Lenne 2 kérdésem.
2 magos procinál registryben az L2 cache méretét hogyan kell beállítani? A 2 mag össz L2 cache e kell vagy csak 1 magé?
Másik, hogy pár napja elkezdte az XP minden indításnál kiirogatni, hogy ellenőrizni kell a konzisztenciát pedig már lefutott kb 10 szer.
(#777) Winner_hun válasza moonman (#759) üzenetére
Kösz, csak van egy kis bibi. Méghozzá az, hgy dos-ból, vagyis parancssorból nem látom c-t, vagyis látom, de hgoy mi van rajta, azt nem, mertr nfts-ben van a win
Amúgy ezeket, mint pl a drwatson ha letörlöm manuálisan az okozhat galibát? Vagy ami fölösleges, azt csak eltávolíthatom?

köszi a választ mindenkinek
amúgy nekem régen volt mpcsv.exe, most nincs, nagyon nem tudom mi az
google-ban sem találtam semmit neked 
[Szerkesztve]
THX, hogy megnézted...
Most már nekem sincs
, mivel egy msconfig-gal kivettem az indítósorból aztán megkerestem és lám a sys32ben volt egy 15kb méretű rejtett kis file, aminek adtam egy SHIFT+DEL kombinációt TCben 

az elsőt már linkelték, a második szerintem: [link]

sehogy, automatikusan kezeli.
chkntfs /X C:
(#782) moonman válasza Winner_hun (#777) üzenetére

hát ne dos-ból csináld. expand amúgy is windows-os parancs.
drwatson éppen nem okoz galibát, annyi hogy nem tud hibajelentést készíteni, de azért ne nagyon törölgess kézzel.
az király, csak nekem nicns boot menüm.

hogy néz ki most a boot.ini ?

Kösz!
De ha beállítom annyira mint amennyi a prociban van akkor elvileg valmennyi +teljesítményhez lehet jutni, vagy nem?

mondom, hogy automatikusan kezeli, nem kell beállítani.
Most nem tudom megmutatni, mert nem otthon vagyok, de elviszem a vinyót másik haverhoz, akinek van SATA csatija, és bemásolom majd egy privibe. Asszem 3 paraméter van benne amit át kell alakítani (másik szerint).
Most elküldöm egyik haverom boot.ini fájlját, akinek 1 SATA-s vinyója van a gépben (nincs mellette ATA sem), és ezen van neki a win. Ha ez jó, akkor csak simán rá kell másoljam a SATA-s vinyómra?
mod.: bibi van, nincs boot.ini-je.
ez most akkor hogy van? C-n van neki a win, és csak config.sys és autoexec.bat -ja van neki. Mindkettő 0 byte-os. Ez most akkor hogy is van? 
(msot indulok másik haverhoz, 10 perc múlva vagyok ismét, akkor már be lesz dugva a SATA-s vinyó)
[Szerkesztve]

na, ujraraktam az egesz windowst, uj driverek meg minden
kivancsi vagyok, hogy most is eljon a 8 napos uptime korlat v sem 
(#789) Winner_hun válasza moonman (#782) üzenetére
akkor honnan, ha nem megy a win?És asszem hogy nem ez fogja a galibát okozni, szl asszem win reinstall lesz
mod: ezt írja ki:
A windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem található:
\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
A Windows eredeti telepítő CD-jéről a telepítőt elindítva megkísérelheti a fájl kijavítását.
A javításhoz a nyitó képen válassza a 'j' parancsot
Na ezt írja ki. Szal nem is a drwatson, szal
Viszont ezt a 'j'-t nem találom sehol, hol kéne pontosan?
[Szerkesztve]
(#790) rdi válasza Winner_hun (#789) üzenetére
telepítő lemez be >>> butulás cd-ről >>>javítás opció kiválaszt ....
[Szerkesztve]
Fej! Tor! Potroh!
(#791) Viktor0610 válasza Winner_hun (#789) üzenetére
''Viszont ezt a 'j'-t nem találom sehol, hol kéne pontosan?''
Segítek:
[link]
Bocs....
Magas labda...
[Szerkesztve]
...
(#792) moonman válasza Winner_hun (#789) üzenetére

(#793) Winner_hun válasza rdi (#790) üzenetére
ehhh, azért ekkora lámának nem tartom magam, ha végképp nem megy semmi, akkor kérdezek. Ez a javítás hol található? Beraktam cd-t, bebootol, közben végig nyomkodtam a j betűt, de nem mentem vele semmire, semilyen javítást nem ajánlott fel.
(#794) Winner_hun válasza Viktor0610 (#791) üzenetére

(#795) Winner_hun válasza moonman (#792) üzenetére
átrágom magam rajta 
(#796) RAM válasza Winner_hun (#794) üzenetére

Csak tisztán
(#797) SimS válasza Viktor0610 (#791) üzenetére

(#798) RAM válasza Winner_hun (#795) üzenetére

van mit 
Csak tisztán
(#799) Winner_hun válasza RAM (#798) üzenetére
hát jah, de nembaj, jó legyen
(#800) Winner_hun válasza moonman (#792) üzenetére
Sajnos ezzel sem megyek semmire, mert sehol sem tok j-t nyomni, nincs olyan opció, ahol azt kéne püfölni
Egy ilyet kiír, hogy az Az automatikus rendszer-helyreállításhoz nyomja meg az F2-t Namost megnyomom, aztán ezt kapom a képembe:
Helyezze be a hajlékony-lemez meghajtóba az alábbi címkéjű lemezt:
Windows automatikus rendszerhelyreállítási lemez
Ha kész van, nyomjon meg egy gombot.
Namost nekem ilyenem nemvan. Megnyomok vmit, alulk kiírja, hgoy Windows automatikus rendszerhelyreállítás megkezdése aztán visszakapom megint a 3 soros szöveget, szal ezzel sem megyek semmire. Mit csináljak?