AVG és Outpost firewall. De ezeket már rég kikapcsoltam. Írtam az 1. Hsz-ben.
http://just-tea.hu

AVG és Outpost firewall. De ezeket már rég kikapcsoltam. Írtam az 1. Hsz-ben.
mennyi most boltban egy windows XP?

27+fa körül.
Sent from my Windows Phone
(#3004) moonman válasza headhunter (#2999) üzenetére

a megszakadás hogy jelentkezik?
köszi..
és egy home?

nemtom, 23 körül, de Home-ot már ne vegyél, 2007. jan 1-el lejár a supportja is meg amúgy is buta.
azért kérdezem, mert a pro elég drága..
most is pro van fent, de corporate, és ég a pofám.
a home azon kívül, hogy nem kezeli a többprocesszoros rendszereket, miben butább?

En azt probalnam ki a helyedben, hogy kihuznam a halokabelt a gepbol, leszednem az AVG-t es az Outpostot is, majd bekapcsolnam a windoz belso tuzfalat, ezutan bedugnam a halot es kiprobalnam hogy igy is szarakodik-e az egesz. Gyanitom valamelyik progid baszakodik veled
Commodore Plus/4 --- The home computer with built-in professional software

oem 33K+áfa, de ez a pro
[Szerkesztve]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

nem kapcsolható domain-be, nincs group policy, ntfs jogokat csak alapszinten kezeli (ez mondjuk meghekkelhető)
jabocs én a nagyker árat mondtam, fával együtt 40.
[Szerkesztve]

nekem is lenne 1 kérdésem:
ha egy mondjuk angol xp prof.ra(domain tag), felrakok egy mui packot (mondjuk kínai), akkor minden windowsos szöveg kínai lesz? És eltudom utánna távolítani, hogy újra angol legyen?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

menük, párbeszédpanelek és úgy általában a gui nyelve változik. visszaállítható a vezérlőpultból ill. uninstallható bármikor.
Köszönöm..
Ezekből én egyiket se hiányolom..
A nagyobbik baj az, hogy még mindig piszokdrága(nekem)..
Miért nem adják 20 körül? Nagyon sokan vennének, ebben biztos vagyok.

''Helló!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy játék közben, vagy akár amikor beírom valahova a jelszavamat, szóval amikor megnyomok egy gombot a billentyűzeten, akkor a gép vagy elindít egy programot, vagy magától kijelentkezik.
Például CS-zés közben megnyomom a tabot, vagy a ctrl-t, akkor kidob az asztalra.
Nem tudjátok, hogy ezt mi okozza, és hogyan lehet megakadályozni?
Vírusellenőrzés volt, de nem talált semmit!
A válaszokat előre is köszönöm!''
Helló!
A fenti problémám még mindig nem oldódott meg, és nem tudom mi tévő legyek!
A feladatkezelőben, ha leállítok egy bizonyos alkalmazást, akkor abbahagyja, de, hogy tudom ezt végleg kikapcsolni?

köszi, kipróbálom (kollegát megviccelünk egy kicsit
)
_Volkovy_: ha esetleg tudsz cégszámlára vásárolni akkor próbáld meg a nagykereket.
Masztiff: ezt a bizonyos alkalmazást azért leírhatnád (legalábba nevét)
[Szerkesztve]
attól sajnos messze vagyok..

Hali. Nincs valami okosság, hogy XP jobban kihasználja a duplamagos AMD64-et..?
Ne ge**izz a Jedi mesterrel..!!! WWW.NETMAGIC.HU - Webdesign, net-marketing
(#3018) moonman válasza YODA mester (#3017) üzenetére

hkey_local_machine -ba ''UseFullAthlon64FeaturesGood'' dword értéke: ''yes''
(#3019) YODA mester válasza moonman (#3018) üzenetére

Nagyon funny...![[kép] [kép]](http://worldismine.uw.hu/kissass.gif)
[Szerkesztve]
Ne ge**izz a Jedi mesterrel..!!! WWW.NETMAGIC.HU - Webdesign, net-marketing
(#3020) headhunter válasza moonman (#3004) üzenetére

a megszakadás hogy jelentkezik?
Nem a megszakadás a probléma.
Pl.: A 24 órás bontás után automatikus újratárcsázásnál vagy ha én szétkapcsolom létrejön a kapcsolat de beragad a régi és így nem megy a net!
[link]
[Szerkesztve]

Az alkalmaás neve hphipnoqize!
Ezt szeretném végleg kikapcsolni

Ilyen hálókari kihúzós módon még nem próbáltam, de a windows alap tűzfalával már igen. Akkor azt javaslod, hogy uninstaláljam is az avg+outpostot? Mert eddig csak azt próbáltam, hogy kikapcsoltam, hogy bootkor betöltődjenek, de az kevés volt. Hálókábelt se húzigattam ki, bár nem egészen értem mi értelme, de hát annyira nem értek hozzá...
(#3023) moonman válasza headhunter (#3020) üzenetére

rasdial interware.hu /disconnect
?

ne használd azt a bizonyos alkalmazást, amelyet feladatkezelőben lelősz, hogy megszűnjön a gondod
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

Ez valami káros proginak tűnik... Úgy emlékszem tegnap már utaltunk erre. Víruskeresés + mindenfajta trójai és hasonszőrű program irtása bizonyára megoldja gondod
Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

Azert mondtam hogy huzd ki a halokabelt, mert amig leinstallalod a tuzfalat+virusirtot, addig se legyen vedtelen a geped, viszont ha bekapcsolod a windoz belso tuzfalat utana mar aranylag vedve vagy es visszadughatod a kabelt
Commodore Plus/4 --- The home computer with built-in professional software

Ja, értem.

Moonman, csekkold légyszi te is, úgytűnik ebben te vagy otthon:
[link]
Köszi!

Valaki megtudná mondani a system32 könyvtáramban, miért nem találok egy dllcache nevű mappát? usb patch miatt kéne...
most volt újrahúzva a win(ha ez számítana valamit..)
----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

mert rejtett jól.

ha csak XP alatt szarakodik, akkor elsőre a driverre gyanakodnék.

l o l de noob vagyok

thx mester 
----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

Hello!
Autómatikus rendszerhelyreállító floppyt, hogy tudok csinálni? Win isntall nem sikerült és az előző win se megy, szal ez az utolsó esélyem...
Arra gondolok mikor telepítés elején alul kiírja néhány másodpercre, hogy Autómatikus...-hoz nyomja meg az F2-t.

kellékek-backup tools menü-asr wizard
ehhez persze kell egy működőképes XP.
az dvözlőképernyő használatát kapcsoltam ki, azt szerettem volna, ha a gép bekapcsolása után egyből felállna, anélkül, hogy rá kéne kattintani az egyetlen felhasználóra. Ez meg is volt, de amióta feltettem az SP2-t egy jelszókérő ablakkal nyit, ami külsőre a 2000 beléptetőablakához hasonlít.
VGA: ugyanaz, mint eddig, egy X550-es Ati radeon.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Ezt nem nagyon értettem meg...egy kicsit részletesebben és magyarul pls

bocs
szóval start menü kellékek-rendszereszközök-biztonsági mentés
ezen belül eszközök menü és ASR varázsló (nemtom, hogy van magyarul hirtelen)
ez csinál Neked ilyen helyreállító floppy-t.

Én kérek bocsánatot, mert nem ezt kellet volna kérdezni
...akkor leírom.Szóval most probáltam meg először ujra rakni a win-t és nem tudtam egy-két dolgot megcsinálni és most ott vok, hogy mikor belépnék a még fennmaradt előző win-be azt írja a hall.dll nem található, telepítse újra.Nos az a bajom, hogy ezt a filet, hogy kéne ujra rakni mikor nem is tudok belépni a win-be? Remélem tudsz segíteni...
u.i.:nagyon tetszik az oldalatok főleg ahogy a vistáról beszélsz(tek).
[Szerkesztve]

nem a helyreállítási konzolra gondoltál? abból kellene csinálni:
xp cd boot
j gomb nyomogatása
fixboot
expand cdmeghajto:\i386\hal.dl_ rendszerparticio:\windows\system32\hal.dll
vagy nem erre gondoltál: [link]
Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

Szia X-COM, Moonman!
Van egy barátom, most vett egy méregdrága tablet PC-t. Kapott hozzá telepítve XP tablet pc edition-t. De angol. Azt mondja, hogy letöltötte hozzá az MS oldaláról a magyar language pack-ot, de nem tudja telpíteni. Valahol azt olvasta, hogy az SP2-re nem megy fel.
Tudnátok segíteni?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Milyen driverre? Az ADSL modem driverére? Az a Winxp saját drivere.

a hálókártya driverre. vagy ha alaplapi akkor a chipset driverre, vagy akár bios-ra.

először a ''Windows XP MUI Pack''-et kell telepíteni, aztán külön a ''Windows XP Tablet PC Edition MUI Pack''-et, tehát ez két külön csomagot jelent.
az XP MUI Pack nem kapható kereskedelmi forgalomban és nem is tölthető le, ezeket a gépekkel együtt szállítják. a Tablet PC Edition MUI Pack pedig letölthető innen: [link]

Ahhoz, hogy a rendszer egyből belépjen a kívánt felhasználóval, a futtatásba írd be, hogy control userpasswords2 és szedd ki a pipát ''a számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni'' jelölőnégyzetből, majd ok és add meg azt a felhasználónevet és jelszót, akit automatikusan be akarsz léptetni. Valszeg az ati drivere és a .net keretrendszer miatt felkerült egy újabb user és ezért nem lép be automatikusan azzal a felhasználóval, akit te szeretnél.
Ez meg is volt, de amióta feltettem az SP2-t egy jelszókérő ablakkal nyit, ami külsőre a 2000 beléptetőablakához hasonlít.
Ez a klasszikus bejelentkezési ablak, ahol te beírhatod a felhasználónevet is és nem a rendszer által kilistázottak közül kell kiválasztanod a usert, mint amikor üdvözlőképernyőt használsz, vagyis ennek az eltűntetéséhez pont, hogy be kell kapcsolni az üdvözlőképernyőt, de ha úgyis azt szeretnéd, hogy egyből belépjen az adott felhasználóval akkor ennek nincs jelentősége.

Hi All!
Tanacsot kernek! [mint altalaban
]
> Beraktunk egy sata winyot a gepbe, ekkor veletlenul kihuztuk a floppy tapkabelt.
> Ezek utan telepitettem ujra a rendszert.
> Egyszer csak nem mindig ismerte fel a dvd ram & a dvd rw a lemezeket, mig a cd-rw ment rendesen.
> Ezt kovetoen visszadugtam a floppy tapkabelt. A dvd-k egybol felismertek a lemezeket, de ezt kovetoen csak 2x-es sebesseggel ir a dvd rw-m, barmilyen progit is hasznalok. A nero kiirta,h. hardweres gyorsitas deaktivalva.
Na ilyenkor mi lehet? 
Nem hiszem,h. az iro a hibas mert a slavekent mellekotott dvd ram is gyengen muzsikal.
Valaszokat elore is Koszonom!
Eszti
Probaltam alaáirni de csak csupa tinta es karc lett a monitor :( egyebként is ilyen kis helyre sztem lehetetlen...

Jaja, a géppel együtt megvan CD-n, amit mondasz. Oks, tiszta.
Remélem, összejön!
Köszönöm!
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

PCI-os modemet szerettem volna telepíteni.
Az illesztőprogramot nem találja sem a net-en, sem a windows könyvtárban az XP.
Semmi gond, a modem típusa: Q-TECH, letöltöttem hozzá a kettő drivert, és mutattam neki: itt találod... - semmi. A driverek csak info fájlokat tartalmaznak, és azt nem fogadja el. A modemet egyébként felismeri, a típusát kiírja az eszközkezelőben.
Próbáltam már mindhárom PCI slotban. Próbáltam már az összes XP-be épített modemfajtához való illesztőprogrammal. Próbáltam már a gyári drivert bemásoltam a windows könyvtárba. Semmi eredmény.
A modem tesztelésekor azt írja ki: hogy a portot nem tudja megnyitni, mert más alkalmazás használja.... Bezártam már mindent, még a tűzfalat is, /Sygate/ és a víruskeresőt /Avast/ is, de semmi eredmény. Mindíg ugyanazt szajkózza....
Mit lehet még ilyenkor tenni vajon? 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Tanácsot kérnék
Portocom 3100C gépembe
Merevlemezt cseréltem újra,
XP telepítéskor az elején leáll
INF file 1. sora hibás üzenettel
98, ME, simán felmegy
Minden jónak tűnik
Bios - ban lehet valami? OEM gép 

A hálókari alaplapi. Az alaplap eredeti cd-jéről telepítettem. Akkor keresek a Mercury honlapján egy újabb XP drivert hozzá.

Arra nem tud vki jó magyarázatot adni, hogy mér bassza az agyam 1 hónapja a win telepítés? Vmék fájl mindig hibás pedig két cd-t is megprobáltam...Most pedig megcsináltam amit ajánlottál a 6 floppyt amivel hellyetesítem a cd-t, de itt másodjára csinálom meg a 6 floppyt, de egy fájl megint hibás mind a kétszer...Vki tud vmi tanácsot adni mit csináljak, hogy jó legyen a floppy?