Hirdetés

2012. február 9., csütörtök

(#1) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Az ezlőző topic betelt , itt következik a folytatás.

Előzmények:
[link]
[link]
[link]
[link]

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#2) mrhow

mrhow
(lelkes újonc)

Üdv!

Bizonyára hallottatok már a ''fileok saját használatúvá tétele'' funkcióról..Ez szép és jó, de egy új rendszer esetén nem lehet hozzáférni az előző rendszer alatt lévő felhasználók dokumentumaihoz, pont emiatt...Tudna valaki ötletet mondani, hogyan lehetne újra hozzáférni ezekhez a fileokhoz..???

(#3) finest

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A következő technikai kérdésem van. A webkamerám szoftvere egy új ikon tesz ki az intézőbe a meghajtók alá ''Egyebek'' néven (mint a Nero Scout ikon). Hogyan lehet ezt onnan kivenni, ha a szoftver telepítőjében nics erre mód. Nincs valami felügyeleti eszköz rá?

Köszönöm a válaszaitokat!

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#4) sekli válasza finest (#3) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

ez miért kell?
nekem odarakja a scannert is, de jo helyen van, szerintem...

na megint új topic, ez 5024ig ment...

[Szerkesztve]

[ Szerkesztve ]

(#5) finest válasza sekli (#4) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, ez egy újabb ikon 'Egyebek' címszó alatt. Természetesen nekem is ott vannak a meghajtók, meg a scanner, meg a webcam is, de közöttük ott van ez a plusz ikon, ami a Labtec webkamera ''album'' szoftverét indítja. Nem tudom minek kell az oda, engem zavar.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#6) KKrisz!

KKrisz!
(kvázi-tag)

Hali mindenkinek!!!

Tudom ez XP-s topic, de hátha tudja valaki a problémára a választ! Már régóta használom a WinME-t második OS-ként. Sokszor vettem hasznát, mikor az XP feladta a harcot (elég sokszor volt ilyen :( ), és onnan mentettem le az adataimat.
A lényeg, hogy egy alapos tisztítás után lement valami, mert indításkor (az ME) mindíg hiányol valami ''wininit.exe'' fájlt, de gombnyomás után folytatódik a betoltés a rendszerbe (ami rendesen működik).
Csak az a gond, hogy ezt minden induláskor eljátsza. Megnéztem a WinME cd-n nincs ilyen fájl, amivel pótolhatnám (még a tömörített fájlokat is átnézettem a keresővel).
Szerintetek mi a fene lehet ez és honnan tudnám pótolni?
Előre is thx!

Celeron 1,8Ghz, 768MB RAM, ATi Radeon 9600pro

(#7) dni

dni
(senior tag)

Valaki, erre plz [link]!

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, iPhone tok, Monitor, TV stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#8) dpetiba

dpetiba
(fanatikus tag)

XP-ben mikor egy kisebbre méretezett ablakot mozgatok(vonszolok) gyorsabban a desktop-on, akkor ez szaggatottan megy. Nem fogja semmi a gépem és ha lelövöm a futó progik nagy részét akkor is. Mitől lehet?

(#9) sekli válasza finest (#5) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

ja, az előzőből nem derült ki, hogy nem a kamera ikonja van ott, hanem a softveré, akkor szerintem ugy lehet megycsinálni, hogy letörlöd a kamerát, és nem setupolod, hanem az uj hardver wizzard-ban kiválasztod az inf-file-t, akkor szerintem nem rakja fel a softvert, csak a drivert

[ Szerkesztve ]

(#10) sekli válasza dpetiba (#8) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

videokártya driver

[ Szerkesztve ]

(#11) dpetiba válasza sekli (#10) üzenetére

dpetiba
(fanatikus tag)

Elég új Radeon Driver van fent a hivatalos honlapról. Esetleg valami beállítás?

(#12) zsommi

zsommi
(senior tag)

Hali!

Lenne egy olyan bajom, hogy ugyebár van a gépeken olyan, hogy készenléti állapot, csak ha abba rakom a gépet, akkor nincs net...
Vagyis távolról nem látom a gépet, és az MSN-ből is kilép...
Ezt akarom megakadályozni, vagyis valami olyan kellene nekem, hogy készenléti állapot hálózattal...
Ha egyáltalán létezik ilyen... :F

WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

(#13) Vangelis

Vangelis
(PH! kedvence)

Hibakód: 000000fc, 1. paraméter: f7a37b78, 2. paraméter: 06d85163, 3. paraméter: f7a37ae0, 4. paraméter: 00000001.

(#14) sekli válasza dpetiba (#11) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

nekem mindig akkor van ilyen, amikor friss az xp, és nincs fenn a driver, 3dmatyi alatt okés?

[ Szerkesztve ]

(#15) dpetiba válasza sekli (#14) üzenetére

dpetiba
(fanatikus tag)

Igen, játék is ok. Fogalmam sincs miért van ez...

(#16) sekli válasza zsommi (#12) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

szerintem a készenléti állapotnak az a lényege, hogy mindent leállít, HDD-t is, csak a RAM-ok kapnak áramot, hogy ne felejtsék el, amit csináltunk, így szerintem nem tud semmi futni..., de javítsatok ki, ha nem így van...

Kivel tudsz emesenen beszélni egy gyakorlatilag kikapcsolt gépről...? :U

[ Szerkesztve ]

(#17) zsommi válasza sekli (#16) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Nem beszélni akarok, nem az MSN a lényeg, csak mondtam egy pl.-t...
Nekem a távoli használat, távoli belépés, fájlmegosztások miatt kellene...
És azért, hogy mégse menjen egész nap, de amikor kell vhol a világban:D, akkor gyorsan el tudjam érni és használni...
Tehát akkor nem lehetséges...
hmmm...akkor ki kell találni vmi mást..:D

Mod: egyébként ilyen állapotban mit fogyaszt a gépzaj?
Na meg mennyire tesz az neki rosszat, hogy nem kikapcsolva van, hanem csak készenléti állapotban?!

[Szerkesztve]

WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

(#18) sekli válasza zsommi (#17) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

hát nem sokat fogyaszthat, egyébként fájlmegosztáshoz biztos, hogy nem jo, mert a HDD áll...

[ Szerkesztve ]

(#19) zsommi válasza sekli (#18) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Hmmm....értem,...
És nem is lehetne vmit átállitani ugy, hogy a hdd-k is menjenek, meg minden, csak a ventik kapcsoljanak le(a tápban is)?

(#20) deadguy válasza zsommi (#19) üzenetére

deadguy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Talán valami motherboard progi tudja ezt (a rendszerventik leállitását), de ugye a CPU és táp ventit sztem nem érdemes kivonni az egyenletből...

(#21) zsommi válasza deadguy (#20) üzenetére

zsommi
(senior tag)

CPU venti az használat alatt sem forog, csak 35 fok felett kapcsol be a drága....:D
És a táp sem dolgozik, hogyha csak annyi a dolga, hogy menjen a gép, és menjen egy progi, na meg a hálózat...
A dvd-t is ki lehet kapcsolni, a vid.karit is, a hangkarit is...
Pont ugy mint készenlétiben, csak hálózat az legyen...:D
A fájlmegosztás sem olyan fontos, csak inkább hogy elérhető legyen a gép, utána már meg tudom oldani a dolgokat...

(#22) papagaj

papagaj
(újonc)

Sziasztok! Több kérdésem is lenne a cimben szereplő oprendszerrel kapcsolatban (Win Xp Pro SP2)

1. Hogyan lehet teljesen kikapcsolni a security centert? (Idegesit, hogy minden inditáskor szól, hogy nincsen engedélyezve az automatikus frissités)

2. Hogyan lehet egy mozdulattal kikapcsolni azt a lehetőséget, hogy CD behelyezésére bármit is csináljon a rendszer? (tudom, hogy van ilyen beállitási lehtőség, ahol ezt például zene CD-kre meg video CD-kre be lehet állitani, de egyrészt a Windows szereti elfelejteni, hogy mit állitottam be, másrészt programot tartalmazó CD esetén nem lehet ezt letiltani)

3. Hol van tárolva az, hogy a Windows induláskor milyen programokat inditson el? Itt nem az inditópultra gondolok, mert vannak olyan programok (pl. QuickTime) amik ott ugyan nem jelennek meg de azért automatikusan elindulnak.

4. Hogy lehet user-módban beállitani az energiatakarékosságot (ilyenek, hogy hány perc után kapcsolja ki a monitort meg a merevlemezt)? Ugyanis az egyszerű user ezeket az értékeket nem tudja megváltoztatni, mert nincs hozzá jogosultsága, viszont administrator módban átállitva a usernek maradnak az eredeti értékek.

előre köszönöm a segitséget

(#23) Wasquez san

Wasquez san
(újonc)

Bocs ha nem ide illik a kérdés.

Létezik e olyan program winxp alá ami az USB-nek az áramleadását tudja szabályozni?
(magyarul ha pl. a tlefonom alapból 20ma-t kap, de én többet akarok neki adni (500ma tudna elméletileg az USB hub-om leadni) akkor meg tudjam tenni.

Előre is köszönöm a válaszokat.

-=*.*=- (Swisarms Sig552, AMT hardballer 6",Harci cica)

(#24) V_Zoli válasza Wasquez san (#23) üzenetére

V_Zoli
(fanatikus tag)

Ez egy nagyon jó kérdés...sztem nincs de ha van akkor tévedek ;]

''Teljes gázt húzok, ameddig csak lehet és ha fékezni kell, akkor az életemért fékezek, mert vége az útnak.''

(#25) Graphy

Graphy
(kvázi-tag)

Egy kis segítségre lenne szükségem, mert nem működik tökéletesen a windows xp-m. :( :(
Amikor a képernyő tulajdonságainál a ''megjelenés'' fülnél változtatni szeretném az ''ablakok és gombok'' legördülő menüben a windows kinézetét, akkor a következő hibát írja ki:
[kép]

Itt megnézhető, mert most látom, hogy nem teszi ki a képet teljesen.
[link]

Esetleg vki tud rá vmi megoldást? Előre is köszönöm.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

...már látom a fényt az alagút végén! - csak azt nem értem miért dudál?!

(#26) Graphy válasza papagaj (#22) üzenetére

Graphy
(kvázi-tag)

2. a registryben matatva is ki lehet kapcsolni, de ez most nem jut az eszembe. Ha a futtatásban beírod, hogy gpedit.msc, akkor itt is be lehet állítani:
Számítógép konfiguráció -> Felügyeleti sablonok -> Rendszer -> Automatikus lejátszás kikapcsolása

3 ha a elindítod az msconfig parancsot, akkor az Automatikus indítás fülön megtalálod, amit keresel.

...már látom a fényt az alagút végén! - csak azt nem értem miért dudál?!

(#27) sentinel válasza papagaj (#22) üzenetére

sentinel
(fanatikus tag)

Hello, ezekben tudok segíteni:

1. Szerintem ezt simán megcsinálhatod, ha belemész a Sajátgép->security center-be és ott kiválasztod, hogy ne vinnyogjon...
2. Elöször is ez a funkció a ringyózba elég sokszor beragad. Van olyan, hogy nem csinál semmit, holott be van állítva. Létezik rá egy Microsoft-os javítás (http://www.bigblackglasses.com/staff/downloads/autofix.exe), de jelen esetben ha ez működik akkor nem kell, hanem fel kell raknod a Tweak UI nevezetű progit és abban (My Computer-Autoplay-Handlersban) tudod állítani, hogy mire mit csináljon.
3. regeditben biztos meg tudod nézni az indítópultot, de talán még ha beírod a futtatásba, hogy msconfig ott is meg tudod nézni a startup-ba
4. ezt most passzolom, ugyanis a gépemen én vagyok az administrator :D Talán, ha a user is admin jogot kapna... ;)

Rapido de AMD estas la vivo...

(#28) bobsys válasza Vangelis (#13) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

[link]
[link]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#29) deadguy válasza zsommi (#21) üzenetére

deadguy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem soha nem ment 35 fok alá a CPU-m :) ezért írtam csak :D

(#30) Niczo

Niczo
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Az problémám hogy szükségem lenne egy dokumentum kinyomtatására, ami .prn kiterjesztésű. Ezt valószínű a nyomtatóm kreálta, mert fájlba lett nyomtatva. Ismét szükség lenne rá, de ezt a fájlt nem tudom mivel lehetne megnyitni.
Lehet hogy láma kérdés, de ez megfogott. Ötlet?

(#31) Robaj

Robaj
(PH! addikt)

Újra akarom rakni az XP-t (Mivel gépcsere lesz). SP2-t már beleintegráltam (alap XP-m van). Az azóta kiadott frissítéseket is szeretném belerakni. A listát megtaláltam everestben:

Windows Installer 3.1 (KB893803) Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB890046 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB893066 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB893756 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB896358 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB896422 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB896423 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB896424 Frissítés 11/10/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB896428 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB896688 Frissítés 10/13/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB899587 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB899588 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB899589 Frissítés 10/12/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB899591 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB900725 Frissítés 10/12/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB901017 Frissítés 10/12/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB901214 Frissítés 10/4/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB902400 Frissítés 10/12/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB904706 Frissítés 10/12/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB905414 Frissítés 10/12/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB905749 Frissítés 10/12/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB905915 Frissítés 12/13/2005
Windows XP biztonsági frissítés - KB908519 Frissítés 1/12/2006
Windows XP biztonsági frissítés - KB912919 Frissítés 1/6/2006
Windows XP frissítés - KB894391 Frissítés 10/4/2005
Windows XP frissítés - KB896727 Frissítés 10/4/2005
Windows XP frissítés - KB898461 Frissítés 10/4/2005
Windows XP frissítés - KB900930 Frissítés 10/6/2005
Windows XP frissítés - KB910437 Frissítés 12/13/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB873333 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB873339 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB885250 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB885835 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB885836 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB886185 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB887472 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB887742 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB887797 Frissítés 10/6/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB888113 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB888302 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB890859 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB891781 Frissítés 10/4/2005
Windows XP gyorsjavítás - KB893086 Frissítés 10/4/2005

És ezeket szeretném letölteni vhogy. Ha jól emléxem windows updaten vhol be lehetett állítani, hogy későbbi telepítésre letöltés. De sehogy nem találom! :B

Pls help! THX!

UI: most éppen azt csinálom, hogy letöltőközpontban a kódra rákeresek és 1esével töltöm le:)

[Szerkesztve]

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#32) jerry311 válasza Robaj (#31) üzenetére

jerry311
(PH! addikt)

Ha már a gépedre telepítve vannak akkor máshogy nem is fog menni.
WindowsUpdate nem fogja újra letölteni őket... :))

My password is ' or '1'='1' -- '

(#33) Robaj válasza jerry311 (#32) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

Erre gondoltam én is. De hátha vki tud vmit ajánlani, mert elég bonyi így :)

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#34) Robaj

Robaj
(PH! addikt)

43 db fájlból 1x-hez ellenőrizte windowsom eredetiségét, még jó hogy eredetim van :))

UI: 65 mega kb, szóval nemsoká itt az ideje az SP3-nak:)

[Szerkesztve]

(#35) Robaj

Robaj
(PH! addikt)

hmm 2-t nem enged telepíteni:

KB885250, KB887797

Szöveg: Hiba történt a szoftverfrissítő csomag beillesztésekor. Győződjön meg róla, hogy a szoftvrfrissítés architektúrája, nyelve, és a megkövetelt szervizcsomag érvényes a cél telepítési mappára.

:F

(#36) Safranek válasza mrhow (#2) üzenetére

Safranek
(tag)

Mappán jobb gomb- tulajdonságok - Biztonság fül - Speciális - Engedélyek fülön alul bepipálva mindkettő.
Vagy ha igy nem jó , ugyanitt hozzáadás - speciális - keresés most - kiválaszt megfelelő user -ok.

''Safranek, jöjjön csak közelebb..''

(#37) Benmartin válasza papagaj (#22) üzenetére

Benmartin
(őstag)

1. Vezérlőpult/ biztonsági központ/automatikus frissítések

4.Vezérlőpult/Energiagazdálkodási lehetőségek

Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

(#38) Benmartin válasza Robaj (#35) üzenetére

Benmartin
(őstag)

windows update? hibakód?

(#39) Robaj válasza Benmartin (#38) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

#31-es hsz ;)
SP2-es xp telepítőbe akarom integrálni a cuccot

(#40) Benmartin válasza Robaj (#39) üzenetére

Benmartin
(őstag)

a bztonsági központban/automat friss. /a frisstéek legyenek letöltve de én döntöm el mikor telepitem.
utána egy keresés és lemented a fájlokat.

(#41) Safranek

Safranek
(tag)

Win 2000/XP alatt mezei user , zip-100as lemez, szeretném módosítani a címkéjét, erre hozzáférés megtagadva. Ha adok a usernek admin jogot szó nélkül megcsinálja. Na ezt szeretném elkerülni, volna más megoldás? :F

(#42) KKrisz!

KKrisz!
(kvázi-tag)

Hali mindenkinek!

Remélem tudtok segíteni. Win XP SP2-őt használok és TrendMicro 05 vírusírtót. A gond az, hogy a mutkor vírus került fel e gépre. A TM rákérdezett, hogy mi legyen vele, de sajna rossz gombot nyomtam így a vírus rá került a gépre! Egyből lecserélődött a hátterem egy kék fajtára és benne egy vörös angol feliratra (kiírja, hogy vírusos a gép).

Ok. A TM-el megtaláltam a gépen és le is írtottam a vírust, de újraindítás után a kék háttér csak nem akart eltűnni. Próbáltam egyszerűen átállítani a hátteret de ki van szürkítve!
Újra lefutattam a keresőt, de semmi. Visszaállítottam a gépet egy régebbi mentési pontra, de ez sem segített!
Szerintetek mit kéne tegyek, hogy eltűnjün ez a figyelmeztetés?
Előre is köszi!

Celeron 1,8Ghz, 768MB RAM, ATi Radeon 9600pro

(#43) Safranek válasza papagaj (#22) üzenetére

Safranek
(tag)

1.Vezérlőpult-Bizt központ- bal oldalt erőforrások- Bizt közp riasztási módjának
megváltoztatása- pipa ki , amiről nem kérsz értesítést.

4. engem is érdekelne. Átmenetileg úgy csináltuk meg ,hogy admin jogot usernek , beállít, admin jog le.Bár mintha nem mindig működne megfelelően. :F Valaki tud más módot erre?

(#44) Safranek válasza KKrisz! (#42) üzenetére

Safranek
(tag)

Esetleg csökkentett módban egy víruskeresés?

(#45) Benmartin válasza KKrisz! (#42) üzenetére

Benmartin
(őstag)

jaj utálom ezt a spywaret ez spysheriff. én találtam rá egy jó kis írtót nekem leszedte teljesen. [link] xoft spy progi nekem erre bevált. de nem távolítja el a cuccokat még nem regisztrált (ezt rád bízom).
ha esetleg nem távolítja el és a probléma megoldásáig nem akarod bámulni ezt a gusztustalan hátteret.

menj: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\ és ahol walpapereket (értelemszerüen ahol c:\mittomén...) változtas a te háttérképed utvonalára.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#46) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt szeretném megkérdezni hogy a 64 bites windows honnan tudom megszerezni?Írhatnátok valami oldalt!
Előre is köszi!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#47) Benmartin válasza kavicssli (#46) üzenetére

Benmartin
(őstag)

[link]trial tudod itt nincs warez.

(#48) sszever válasza Safranek (#43) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

Ha valahol testreszabható, hogy melyik felhasználócspoprt tehesse meg, vagy sem, akkor a ''felügyeleti eszközök / helyi biztonsági házirendben''. Ha ott sem találod, akkor registry.
Hálózati gépnél (ahol van Domain Controller) ott természetesen nem a helyiben kell keresni / állítani ezt.

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

(#49) zsommi válasza kavicssli (#46) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Link: baromság még olyat használni, mert alig írtak még hozzá programokat..:(
Én is azért nem raktam fel azt, majd feldobom akkor, ha lesz hozzá jo sok progi..:D

(#50) sszever válasza kavicssli (#46) üzenetére

sszever
(PH! addikt)

[link] :)) :)) :))

Csak egy ember hiányzik, és máris üres a világ!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.