Mindenhez van hozzáférési jogom, szerintem a Windows telepítő se rossz, és vírusom sincs. Ami - többek között - lényegesen más, az a lemezkezelés. Csak filózok rajta tovább, a raid telepítéséhez 2 drivert is be kell olvastatni a telepítés elején. Régen particiómentéshez a PoewrQuest Drive Image 7 progit használtam, az most ezzel a 2 driverrel nem is tud bootolni, és a külföldi fórumok szerint nem is fog. Helyette az Acronis True Image programot tudom csak használni, amelyik alapból ismeri az nForce4 S-ATA Raid particiókat.
Egyébként két különböző gépen is próbáltuk két WinXP SP2 telepítővel ugyanolyan eredménnyel (azaz minden ''Rendszergazda''):
1. ASUS nForce4-SLI alaplap (ASUS A8N-SLI Premium), Athlon 64 3500+, nVidia 6800GT PCI-e, S-ATA nVidia hardveres Raid (2x120 GB Samsung HDD), IDE 200 GB HDD Samsung (amelyik nincs raid-be), 2x512 MB RAM, Audigy 2 ZS hangkártya, SkyStar1 DVB (műholdvevő kártya), D-Link ADSL modem az nVidia hardveres LAN csatlakozón
2. Abit nForce4 Ultra alaplap (Abit KN8 Ultra), Athlon 64 3000+, nVidia 6600GT PCI-e, S-ATA nVidia hardveres Raid (2x200 GB Samsung HDD), 2x512 MB RAM, Audigy 2 ZS, D-Link ADSL modem az nVidia hardveres LAN csatlakozón.
Tudom, a Prohardver hardveres oldal, de talán megérné ezzel behatóbban is foglalkozni. El nem tudom képzelni, hogy csak nekem van ezzel problémám.
Kössz az eddigi segítséget
Üdv.
Számítógépet használni olyan, mint tengeralattjárót vezetni...ahogy kinyitjuk az ablakot, máris kezdődnek a problémák.