bezáródik alatt mit értesz? eccercsak eltűnik? vagy hibát generál?
lehet, még mindig fertőzött a gép.
Sent from my Windows Phone

bezáródik alatt mit értesz? eccercsak eltűnik? vagy hibát generál?
lehet, még mindig fertőzött a gép.

Megnyitom és abban a pillanatban bezáródik. (felvillan) Hibaüzenet nincs. Ja és a gépen rajtvan a NOD32, az AD-Aware, Spybot, MS Antispy. Mindegyik naprakész adatbázissal, a NOD32+MS Antispy ráadásul rezidensen figyel.
[Szerkesztve]

eseménynaplót kuksizd meg, esetleg CD-ről csomagold vissza az összes .cpl fájlt a system32-be. (CD-n ''.cp_''-nek híjják őket)

Leszel msn en? valamikor?!

Mi arra a parancs? Expand v. extract?

expand -r cd:\i386\*.cp_ %systemroot%\system32

Sajna így se lett jó. 

eseménynaplóban mit találtál?

Nem látok ráutaló bejegyzést. Hibát meg egyáltalán nem. 

úgy tűnik beszart a rundll. próbaki rundll32.exe is visszaállít CD-ről.

Sajnos így sem sikerült.
Egyébként ugyanezt csinálja akkor is ha jobb gombot nyomok a tálcán és a tulajdonságokra kattintok. Nem lehet hogy valami script vagy ilyesmi zárja be mindig?

UPDATE: másik profillal (Rendszergazda) nem produkálja ezt a jelenséget!

Ha nem piszkáltam a bios-t akkor is elállíthatódott?
Outlook 2000 hova archivalja a fajlokat?melyik könyvtárba?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

ezesetben a legegyszerűbb lenne új profilt létrehozni és átköltözni.

Bővebben: link
ja archíválás ugyanoda archive.pst néven.
[Szerkesztve]

esetleg lemerült elemtől, de nem jellemző.

Hát igen, az lesz. Lementem a fileokat rendszergazdaként majd törlöm és újra létrehozom a felhasználó profilját, aztán visszateszem a kacatjait. 
Köszi a segítséget.
[Szerkesztve]

Sziasztok
A problémám az hogy a gépem 3-4 mádsodpercre megakad, teljesen rendszetelen idő közökben, ilyenko megál minden minht paus lenne, egér nem mozog, a futó programok megálnak zene megál, mikor ismét elindul akkor átugorja a közben történt dolgokat, tehát mintha közben is ment volna csak én nem láttam volna.
Elég idegesitő.
Ilyenkor winchester nem tölt és azt is teszteltem már hogy esetleg a proci teljesitmány meg emelkedik e , de nem, semilyen progit nem látok futni se ami leterhelné.
Virus, féreg nincs, teljesen védett a gép. Már az oprendszert is újra huztam, de nem segítet.
Konig: Win Xp ( SP 2 )
1024 Mb Ram
2x 80 Gb Maxtor Wincsi
Geforce 6800
AMD Athlon XP 3200+
A hasznos öteleteket elörre is köszönöm

Csá! Mondjátok meg miért van az hogy mig belép a windosba egy óra!!! valami lasitja!
Asus P4P800-X,P4 2.8Ghz,512(400) Ram,ATI 9600 256mb,stb......

ha nem processz fogja, és nem fertőzött, akkor hardverhiba lesz.
task managerben a grafikonon mennyire szökik fel a piros? (nézet-kernelidők mutatása)

Segitség!!!!
Van egy Maxtor 160gb -os SATA vinyóm ,és van melette egy Maxtor 160gb -os sima vATA vinyó . A probléma a következő: Az XP-t szeretném a Sata vinyóra telepíteniEzzel nem is lenne probléma, csakhogy az Xp aSATA meghajtót csakis kizárólag D mehajtónak ismeri fel és a C-meghajtó lessz a másodlagos meghajtó . Tudtok e valami megoldást ?
Aki tud kérem segítsen fontos lenne!

Sima átállás volt az egyik vin-ről a másikra. Azt eddig nem mondtam, hogy nem lehet készenlétbe se rakni egyszerűen nem aktív az ikon. Ha engedélyezem a hibernálást akkor meg az jelenik meg alapból a készenlét helyén, de hibernálás után is az üzenet az, hogy most már kikapcsolhatja.

Itt is felteszem, hátha segítetek.
Sziasztok!
IE 6ot használok, és egy dolgot szeretnék előhívni, ami tetszett. Ha megnézitek az AQUA honlapját, az áttűnéssel jön be és a következő lapot is ezzel tölti be.
A kérdés, hogy lehet elérni, hogy minden lap ilyen áttűnéssel jöjjön be? Mit kell beállítani, letölteni, stb?
MyRig: Gigabyte Z68XP-UD3, i5 2500k@3,3Ghz, Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz, Gigabyte GTX570OC. Van eladó 2x használt Bauer görkori :)

CSő! figy most raktam rá a sima xp-re a SP2-öt havernál és kékablakozik néha....!memória fizika meghajtóra írása....stb..stb.... PLZ HLP!
Config: Sempron2800+,Nf7-s2(g),2x 256 hynx pc 3200

Hi!Hétvégén újrahúztam a rendszert s elvégeztem pár finomhangolást aminek az lett az eredménye, hogy bootolás után az indítóképernyő kb 10-15 s múlva jön csak be addig tök sötét minden s akkor is úgy,hogy bevillan egy pillanatra a teljesen kék háttér majd ezután ugrik be az üdvözlet.Telepítés után még minden rendben volt.
Melyik beállitás okozhatja ezt?
A változtatások listáját megtaláljátok itt: Bővebben: link
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

sziasztok! lenne egy problémám amit fél napja nemtudok megoldani
a gép egy amd semptron, msi kt4ultra alaplap,256 mega ram,club 3d mx440 videokártya és egy pionier dvdrom,maxtor 30gigás noti wincseszter. nemakar a gép leállni mintha at-s lenne. driverekből már minden a legujjabb már próbáltam többet is minden hardverhez.az eszközkezelőben nincs probléma akkorsem ha a rejtett eszközöket megjelenítem.csak a flopy van letiltva az biosban is. teljeseb friss windows tegnap telepítettem. windows update is megvolt már.az eggyetlen felesleges hardwert a dvd-romot már lehúztam annélkül is van gond.az alaplap nemtámogatja a semptron procit,de belehet állítani a megfelelő szorzót és fsb-t. úgyemléxem az előző win ami rajtavolt kikapcsolt rendesen.ha van 5letetek légyszi írjatok mert már letettem a parókámat az asztal alá
sp2es a windows....
[Szerkesztve]
ez szerveroldali sztem, a dreamwawerrel is lehet ilyet csinálni, meg afront pageval is.
Fej! Tor! Potroh!

negativ
a gép semelyik modban nem indul el
mindenhol megáll a boot után a bejelentkezés elött
rendszerviszsa állítás biztonsági okokbol le van tiltva

Hogyan lehet kikapcsolni azt a funkciót, hogy ha beteszek egy cd-t akkor ne okoskodjon nekem, hogy mit akarok tenni a cd-vel? Majd én eldöntöm, ha akarom.
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu
(#431) Winner_hun válasza Certee (#430) üzenetére
Sajátgép--->cd meghajtóján jobb klikk--->tulajdonságok--->automatikus lejáccás fül--->ott válassza ki az elvégzendő műveletet szöveg előtti kis körbe bejelölés--->semmilyen műveletet ne hajtson végre--->ok
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#432) Certee válasza Winner_hun (#431) üzenetére

Köszke! Már nagyon idegesített.
Egy szabad országban, egy szabad ember, azt tesz amit szabad... http://www.biwak.hu

Próbáld meg, hogy a telepítés idejére lehúzod az ATA vinyót, így csak a SATA lesz bent és kénytelen lesz azt elsődlegesnek látni, utána meg a rendszer SATA-s marad az első.
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

Az energia ellátásban a Haladó/Advanced fülön az Amikor megnyomom a számítógép kikapcsoló gombját legördülő menüben Kikapcsolás van?
A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

A kérdésem még áll.
MyRig: Gigabyte Z68XP-UD3, i5 2500k@3,3Ghz, Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz, Gigabyte GTX570OC. Van eladó 2x használt Bauer görkori :)

ez nem igazán így működik.
az aqua comp oldalán van egy javascript, ami azt a fade effektet csinálja. ahhoz, hogy az ie ezt neked mindenhol előadja, ahhoz minden oldalon ott kéne lenni ennek a scriptnek.
tehát erre nem fogod tudni rávenni a böngészőt.

csináltam a tálcára egy új eszköztárat, amibe beraktam egy-két gyakran látogatott oldal linkjét, de nem tudom a listán az elemek sorrendjét úgy változtatni, hogy reboot után is úgy maradjon. vlami ötlet?
mentality, tradition, history. these things never change.
Nem akar se hibernalodni, se keszenletbe menni a winfosom. Eloszor ps/2 trackpoint driverere hivatkozott, hogy amiatt nem megy neki. OK. ujratelepitettem a drivert, igyse megy. Drivert le, trackpoint disabled-re biosban. Elinditom, probalom hibernalni erre kiirja hogy a billentyuzet drivere miatt nem megy neki...
Ez az a pont ahol ideges lettem es nemtom miert szaraxik itt velem
valaki jart mar hasonloan?
a geforcnak is felraktad a driveret? mert ha nem akkor az lehet a gond. biztos hogy minden drivert felraktal? gondolok itt alaplapi driverre...

ezt a weblap csinálja, nem az ie. így kell megírni a html-t.

próbaki Bővebben: link

sajnos a lehetőséget sem ajánja fel

igen,próbáltam régivel is meg ujjal is.alaplapit és vga drivert is
hmm, biosban sem piszkaltal semmit az APM-kornyeken?
ha igen piszkald vissza
ha nem akkor meg csak szimplan piszkalgassad, hatha jo lesz.

Ötlet?

''512-es cache beállítása''
emmiafranc?
''Nem használt DLL-ek törlése''
hm hm
''Prefetcher átállítása''
micsi?
''UDMA66 mód aktiválása''
minek?
prefetch-et pl tökre nem érdemes basztatni, rendesen belassulhat tőle.
[Szerkesztve]

Állítólag előfordul, hogy 512kb L2 cache-t bizonyos esetekben nem kezeli rendesen s ezt be lehet állitani manuálisan,nem tudom, hogy használ-e valamit.
Nem használt dll-ek törlése is okozhatja?Azt nem a leállásnál törli?
Prefetcher megnézem.
UDMA66 meg csak úgy,
de akkor azt is kikapcs.
Köszi.

utoljára az első szériás MMX Pentiumoknál volt ez gond, 0 azt jelenti automatikus.
mit töröl?
udma66 - szerintem ne kapcs ki, hanem ne nyúl hozzá.
főleg sp2-nél már szinte semmit nem kell tweakelni.

nem használ semmit, ezzel legutóbb max. p1es gépeknél kellett pöcsölni
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

Nekem még sp1 van s nem áll szándékomban frissíteni egyrészt,mert ismereteim szerint nincs benne semmi olyan amire szükségem lenne másrészt meg többfelöl is azt hallottam, hogy lassabb és több is a gond vele.
DLL:
''A memóriát fölöslegesen foglaló, már nem használt DLL-ek időről-időre való automatikus eltávolítása:
A Windows az egyszer memóriába betöltött DLL-eket a tényleges használat után is jó ideig tovább tárolja - hátha szükség lesz még rájuk, és akkor nem kell újból betölteni. Ezek a komponensek azonban legtöbbször fölöslegesen foglalják a memóriát, ezért érdemes beállítani automatikus eltávolításukat.''
Én ezt olvastam róla.