győzelem. hálásan köszönöm a supportot. a megoldás végül az volt, hogy a korábban eltávolított kliens\admins és kliens\users kellett neki. abban ki tudsz még segíteni, hogy defaultban a kliensen melyik ágra milyen jogok vannak? ugye jól sejtem, hogy ezt kliensenként tudom csak visszaállítani? vagy lehet vmi varázslatos egyszerűnevet megadni a domain reg jogoknál, hogy megegye? sebaj tóbiás ha nem, elfogadom a büntetést.
www.lapanet.hu

)erre kidobja ezt:

Kicsit még tekergettem a PH!-t, erre ilyetszól kékhalállal: Unknown hard error. Írt vmi számot is, de nem írtam fel, az egész két sor volt.
Ilyet még sosem láttam, pláne, hogy a gépem fél éve atomstabil. Viszont épp most szereltem be egy Zalman vinyóhűtőt, és emiatt át kellett cserélnem egy IDE kábelt: most a primary master helyén van egy mobilrack slave (kikapcsolva), a fő vinyóm meg master ugyan, de így már nem a kábel végén van... Lehet, hogy emiatt volt?
Mod: látom, egy kicsit zavarosan fogalmaztam az első HSZ-em. Szóval a lényeg, hogy a kábel vége, és a kábel közepe felcserélés történt, semmi más. Ugye nem gáz?
De már itt sem vagyok.
Mod: á, már értem!