Talán összejön....
MOD: ÉÉÉÉÉS összejöttt!
Wow, basszus erre nem gondoltam!
THX!
[OFF](Behugyozok) Bátyám van WC-n!! Kéne egy Toi-Toi!!
[Szerkesztve]
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!
Talán összejön....
MOD: ÉÉÉÉÉS összejöttt!
Wow, basszus erre nem gondoltam!
THX!
[OFF](Behugyozok) Bátyám van WC-n!! Kéne egy Toi-Toi!!
[Szerkesztve]
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...

köszi mindenkinek, megoldódott a problémám
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

Van egy apró gondom az XP indulásával.
Bekapcsolom a gépet (vagy újraindítom) elég gyorsan beboot-ol a rendszer. Azután az asztalon már megjelentek az ikonok, de a feladatkezelőben a folyamatok fül alatt a szokásos folyamatoknak még csak a negyede van ott. Aztán 2-3 perc után (!) bejön a többi folyamat is. De amíg nem jött be az összes addig nem indul semmi, az egér mozog és kijelölni is lehet vele ikonokat, de mondjuk a jobbklikk már nam megy.
Nemrég formáztam a gépet, de előtte is és most is ugyanez volt.
Mi a banya ? 
bá

ADSL internet-hozzáférés, eseleg automatikusan induló antivírus, tűzfal, egyéb rendszerbuherátor program. ez mind lehet.
készíts egy listát az automatikusan induló programokról.
[Szerkesztve]
Sent from my Windows Phone
Én is ADSL-re tippelek.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Pontosan miről/honnan is készítsek listát ? 
Amúgy ADSL-em van és sp2-es tűzfalam 
Antivirus nox
bá

akkor első körben próbáld ki (hacsak nincs routered), hogy fix IP-címed adsz a hálókártyának, pl 192.168.1.1 vezérlőpultban a hálózati kapcsolatoknál találod.

Köszöm! Azt hittem, hogy csak 1 felhsználó fiókot lehet rajta létrehozni a rendszergazdáén kívül.
Nem baj, ez a távoli asztal stb korlátozás még belefér abba, hogy hivatalos Win-em legyen
Másnál is alá van húzva az asztal szó 2x??
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
Hej, Parci visszacsinálta a régi neved!
Mondtam én hogy.
Hogy On is legyek: a lsass folyamatnak van valami tennivalója menet közben? Úgy értem ha jól emlékszem az authentikációért felel, de nekem szinte állandóan szöszmötöl valamit, folyamatosan I/O-zik, igaz nagyon csendben és kis intenzitással, de folyamatosan, és gyakran ezzel párhuzamosan ütemesen villogtatja a HDD ledet, holott nem sok authentikálnivalót adok neki.
Mindezt lanon és modemmel egyaránt tudja, sőt lehet hogy még offline-ban is, utóbbit még nem figyeltem ki. Normális ez? Mi az ördögöt csinál ilyenkor? Sokszor a lsass ilyen aktivitása együtt jár az egyik scvhost folyamat hasonló folyamatos mocorgásával is. CPU időt egyik sem eszik mérhető mértékben.

help miiiii!!
gépem inditásánál (win xp sp2) kigyo leszalad és utána álandoan -:
''az eggyik lemezen ellenőrizni kell a konzisztenciát....''
és akárhányszor elinditom mindig ua. az jelenség.hogyan lehet ezt letiltani?ráadásul a wincsi azon felét akarja vizsgálni amin csak adat van nem pedig a rendszer!!

Hi all!
Mit tegyek:
Win xp prom van és kb 3-4 óra után mostmár majdnem mindig olyan mint ha megfagyna a win de a net megy (villog a hálókari) majd átmegy a 640*480-ba 50Hz-re és feldobja ezt az ablakot:
A másik hogy amikor be van dugva a tv a vidikariba akkor bootoláskor a monitoron ilyen elkeskenyedett eltorzult kép jelenik meg! (amíg a vin be nem jelentkezik)
(a monitoron már nem lehet állítani többet!)
A win bejelentkezésekkor a floppyt elkezdi egymás után 4-5x berregtetni!
A segítséget előre is köszi!

ha hivatalos catalyst-ot használod, erősen hardvergyanús. esetleg (vga)memória hiba.

rögtön boot után parancssorba: fsutil dirty query c: (vagy akármi: )
ha azt mondja kötet megváltozott, ess neki a vinyó gyártójának diagnosztikai programjával. smart-értékeket is nézegetni kéne, pl aida/everest.
SP2-es vinfosom van. Miért nem lehet hibernálni?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Sziasztok!
Lenen egy olyan problémám hogy 2 játékom körülbelül 3 perc futás után kifagy és reseteli magát a gép!!!!
Nemtudom mi lehet a problémája,elég jó gépem van és nemtudom hogy mi lehet a gond!
Nemtudja esetleg valaki hogy mikor szokott ez a probléma előjönni???
nagyon megköszönném ha tudnátok segiteni!
(#969) Winner_hun válasza boceeboy (#968) üzenetére
lehet, hogy a proci túlmelexik, vagy hibás a memó, illetve a memória

pl krekkelt játékoknál.
(#971) moonman válasza Winner_hun (#967) üzenetére

miért ne lehetne?

Hát a gép egész nap megy és 50 fok szokott lenni max a proci!
Amugy egy 3 gigás Intelem van,egyGlacialtech hütővel ami 3.4-es procikra van készitve!
De amugy más programoknál nem fordul elő ez a hiba!
Ha ezlenne akkor bármikor előfordulhatna nem?
Mindenképp hardware-es hibára utal ez?

smart everestben minden kipipálva a többi meg amit irtál ógörög vagy arab?!
esetleg részletesebben a megoldást.halando nyelven?
[Szerkesztve]

Ha más műxik akkor inkább driverprobléma,vagy ahogy moonman írta, esetleg a hiba a progikban van.
“Commutare necesse est!”

Azért nem hiszem mert előtte nemvolt ilyen gondom!
És nagyon furcsának tartom hogy nem bizonyos részeknél fagynak ki hanem bizonyos idő eltelte után!(kb. 3perc)

Mielőtt?Lehet hogy itt a lényeg.Mit változtattál a rendszeren?
“Commutare necesse est!”

Vettem egy audigy LS hangkarit!
De hibátlanül müködik jelen pillanatban!

Akkor a fagyogató progiknál kapcsold ki próbaképp a hangot és nézd meg
futnak-e így.
“Commutare necesse est!”

kifagyás pontosan mit jelent? kékhalál? ezesetben hibakód kéne.
ha él a gép tovább, fagyás után rögtön nézz hőmérséklet-értékeket.

milyen vinyó az?

wd.
lehet az a baj hogy inditás közben le akartam állitani hosszan nyomva a bekapcs gombot?valahol kigyo után vagy közben járt.
[Szerkesztve]

lenne egy kicsit hülye kérdésem miért van a fizika memória listázása vagyis inkább milyen okból? mert a gépem amikor kedve van kiírja és ujraindul de van amikor játék közbn és van amikor csak a zene megy de már történét dvd irás közben is. na ennek kersem az okát. kösz a segitséget.
Life's a piece of shit, when u look at it, life's a laugh and death's a joke, it's true. U will see it's all a show.

procit huzod?vagy memet?

hát ha ledumpol, annak sok oka lehet. stop hibakód kéne meg az első sor, amit kiír. ILYEN_FORMÁTUMBAN_SZOKTA

Help!!! Karácsonyi ajándéknak összeraktam egy gépet, de az xp telepítés elején ''ntfs.sys fájl sérült folytatáshoz nyomjon egy gombot'' üzenettel leáll a telepítés. A vinyó jó mert kipróbáltam egy másikkal is , az üzenet ugyan ez. Segítsetek mert ajándék lenne és meg üt a guta. 

az nem hiszem. no akkor WD honlapra felzúz, valami diagnosztikai eszközt letölt, futtat jól.

Bővebben: link talán.
(#989) Winner_hun válasza moonman (#971) üzenetére
Mert nem csinál semmit. Havernak is ugyan ez a baja. Ha Neked is SP2-d van, próbáld ki és kiderül, hogy megy-e vagy sem
(#990) moonman válasza Winner_hun (#989) üzenetére

a régiek szerintem tudják - én mindig hibernálok, nagyon ritkán kapcsolom ki.

De a vinyó teljessen új, még formázatlan, ez meg szerintem arra szól ha a már telepített xp nem indul ezzel az üzenettel. De az angol tudásom egyenlő a 0-val, sajnos.

nem semit nem húzok
Life's a piece of shit, when u look at it, life's a laugh and death's a joke, it's true. U will see it's all a show.

majd legközelebb leírom köszi

Aham!
Azért köszi!
Nem gondoltam hogy hardver hiba lenne!
Azt hittem csak sima win xp mellékhatás 

semilyen hibát nem talált .mégis ugyan az a hiba.hogy lehet megszüntetni?

chkntfs /d c:
ha ezután is csinálja, kábelezés ellenőrzése, chipset (ide) driver frissítése, végső esetben partició törlése újra létrehozása.

megint megtörtént! ezt írta ki DRIVER IRQL NOT LESS... a többit nem bírtam leírni

Bővebben: link
javaslat: szedj le minden utólag telepített drivert (vga, usb eszközök, egyéb perifériák). ha így is csinálja, járasd csökkentett módban is pár órát. (milyen gyakran csinálja?) ezen kívül még javasoljt a csak WHQL aláírással rendelkező driverek használata.

kb 10 indításból 2 szer de mindegy hogy a pasziánsz megy vagy játszok egy ''nehezebb'' játékkal.

Sziasztok !
Következő a gondom: ha felteszem az XP-t, akkor tízszer annyi adatot küld netezéskor, mint amennyit fogad. A 98-al állati gyors a net (ADSL), az XP-vel a modemesnél is rosszabb. Mit kell beállítani, csinálni, hogy ne így legyen?
Előre is köszi: K2