Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) mkbla válasza Protezis (#45) üzenetére

mkbla
(senior tag)

ha jön a bejelentkező képernyőnél 2x alt+ctrl+del-t nyomok (mert alapértelmezetten grfikus bejelentkezés van) akkor bejön vmi ablak ahol be lehet irni a felhasználó nevet+ jelszót, ha beírom h rendszergazda és nem írok be jelszót csak akkor műxik ha télleg nincs megdva jelszó a rendszergazdának.
de hogy lépek be ha meg van adva jelszó??? (és én nem tudom) :F

''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

(#52) Loretto válasza moonman (#48) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

nekünk tucc vmi okosságot. kezdem magam szélni hogy mindig idejövök hozzátok nyüglődni :B

Soirée...

(#53) X-COM válasza Loretto (#52) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

tweakui-val nézd már meg, hogy az autoplay handlereket listázza e egyáltalán

esetleg még ez:
Bővebben: link

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

(#54) mkbla válasza Furky (#50) üzenetére

mkbla
(senior tag)

milyen játék?
másik driver, másik winfos?

''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

(#55) DonElvis

DonElvis
(kvázi-tag)

Lucifer azt hol tudom megtenni?
Kissé lámer vagyok a témában...

Ami nem számít, az nem érdekel

(#56) Furky válasza mkbla (#54) üzenetére

Furky
(őstag)

bármelyik, szinte bármelyik, nfsu, myst4, viszont doom 3 megy...
Minden ugyanaz, mint előtte, előtte semmi ilyesmi problémám nem volt. Minden működött, és ezt csak 1,5 hete csinálja, norton antivirus is van fent, de nem írta, hogy vírust kaptam volna... vagy ilyesmi... Szóval nem értem
WinXP sp2, catalyst 4.8, mnt eddig is, szoftveresen sem, és hardware-esen sem változott semmi...
és még újra is raktam mindent

(#57) luciferc válasza DonElvis (#55) üzenetére

luciferc
(őstag)

jobbklikk a programon, tulajdonságok, aztán kompatibilitás fül, ott beikszelni a futtatsá komp módban-t és kiválasztani a kívánt oprenccert

Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei

(#58) DonElvis

DonElvis
(kvázi-tag)

Telepiteni sem tudom a CAD-ot, nemhogy futtatni....
Vagy félreértelek?

(#59) L3zl13 válasza DonElvis (#58) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Gondolom azt mondja, hogy a telepítőt kell kompatibilis módban futtatni.

Aki hülye, haljon meg!

(#60) HTomi89

HTomi89
(lelkes újonc)

Helló forumozók!
Nekem is XP van fenn a gépemen, és egy ilyen hibaüzenetet dob ki pl. a Worms 2 telepítésekor: 16 bites Windows alrendszer C:\....... Hiba történt az telepíthető Virtuális-eszközillesztő DLL inícializálása közben. Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a 'Bezárás' gombra.
És nem tud futni, pedig máskor ment!
Mit lehet ilyenkor tenni?
Telepítsem újra a gépet?
Előre is köszi a segítséget!

(#61) DonElvis válasza L3zl13 (#59) üzenetére

DonElvis
(kvázi-tag)

Értemértem...de sajnos nincs ilyen lehetőség.

(#62) luciferc válasza L3zl13 (#59) üzenetére

luciferc
(őstag)

nyert :)

DonElvis: Mi az hogy nincs ilyen lehetőség? Telepítő exe-n jobb gomb, majd tulajdonságok. Milyen fülek vannak? Sorold őket

szerk: Home Editionben is van ilyen lehetőség? nekem prof van, az tudja

[Szerkesztve]

Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei

(#63) DonElvis válasza L3zl13 (#59) üzenetére

DonElvis
(kvázi-tag)

Sajnos nincs erre lehetőség L3zl13.

(#64) DonElvis válasza luciferc (#62) üzenetére

DonElvis
(kvázi-tag)

Sajna Lucifer nem tudom most felsorolni őket mert a céges gépemnél vagyok, nem otthon.
Ha hazaérek kipróbálom amit mondtál.
Szóval akkor telepitő prg tulajdonságoknál próbálkozok majd.

Home edition van nekemis, + SP2

[Szerkesztve]

(#65) mkbla válasza Furky (#56) üzenetére

mkbla
(senior tag)

hmmm... érdekes probléma.... próbáld meg még páérszor ujrarakni... windowsnál sose lehet tudni....

(#66) Loretto válasza X-COM (#53) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

tweak ui az vmi progi enm? legalábbis mintha olvastam volna vmit róla.

Soirée...

(#67) moonman válasza Loretto (#66) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

Bővebben: link

Sent from my Windows Phone

(#68) Loretto válasza moonman (#67) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

köszi majd melo után leszedem.

Soirée...

(#69) AnNoNiMuS válasza AnNoNiMuS (#27) üzenetére

AnNoNiMuS
(lelkes újonc)

Nincs senkinek semmi tippje?
Legalább arra,hogy hol kérdezzem ezt,ahol lehet rá megoldást találni :)

Köszi: AnNoNiMuS

(#70) RRomeo

RRomeo
(újonc)

Sziasztok,

vettem nemrég egy digitális fényképezőt, és XP alatt otthon nem tudom letölteni a képeket, de előtte már mással is jártam így (USB kulcs stb.)!
Az automatikus felismerés majd az ez után bejővő cserélhető tár helyett nekem egy idő után mindig elindul egy ''varázsló'' azzal, hogy USB-háttértár-t segít nekem telepíteni, majd felajánlja, hogy bevatkozás nélkül megcsinálja ezt. Akár ezt választom, akár nem, mindig az a vége a történetnek, hogy '' Hiba történt az eszköz telepítése alatt. Érvénytelen adatok.'' HELP pls. nincs idegzetem az egész XP-t még1x újrarakni és jó lenne ha tudnám használni a cuccaimat. USB 2.0 fennt van (a fényképező támogatja), SPI is fennt van, hálókártya letíltva, de nem annak az USB-jébe dugdoztam, hanem az összes többiben próbálgattam. Az USB-s egerem megy gond nélkül, de az ilyen Mass Storage driver-eknél megfekszik, míg a melóhelyemen a Win2000 röhögve felismeri a fényképező CF kártyáját mint cserélhető lemezt. Mi lehet a baj?

(#71) mkbla válasza RRomeo (#70) üzenetére

mkbla
(senior tag)

telpítsd újra a winfost..... esetleg.... még vagy 4X
vagy használj te is 2000-et....

(#72) moonman válasza AnNoNiMuS (#69) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

nincs fent más program, aminek a hotkey-ével akad esetleg?

(#73) moonman válasza RRomeo (#70) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

próbaki Bővebben: link

(#74) [w] válasza X-COM (#53) üzenetére

[w]
(őstag)

no, most értem haza és néztem ezt a cuccot, de végül nem ezt raktam fel, hanem találtam egy másikat (valami miatt az általad linkelt nem volt szimpi)

szóval ez oldotta meg a problémát: Bővebben: link

Loretto, remélem valamelyikkel te is sikerrel jársz!

(#75) AnNoNiMuS válasza moonman (#72) üzenetére

AnNoNiMuS
(lelkes újonc)

nincsen

(#76) AnNoNiMuS válasza RRomeo (#70) üzenetére

AnNoNiMuS
(lelkes újonc)

Erről jut eszembe: Nekem is van 1 digitális fényképezőm,ami webkamera is 1ben.
Ha átállítom webkamera módba,akkor az XP gond nélkül felismeri,mint webkamera,a képét is tudom nézni,meg pillanatfelvételeket csinálni,de az MSN Messenger 6.2 mindíg hibát ír,amikor vkinek meg szeretném mutatni magam...
Ha elindítom a varázslóját (hangoló varázslót), akkor felismeri,de uténahiba.. :(

Ha vkinek van vmi 5lete,esetleg ez a gondja,mondja meg,mi a gond. :)

Köszi:AnNoNiMuS

(#77) moonman válasza [w] (#74) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

a kettő bitről bitre ugyanaz :))

(#78) [w] válasza moonman (#77) üzenetére

[w]
(őstag)

nos, valóban. valszeg nem azt hoztam haza a benti gépemről, amit először letöltöttem, az ugyanis csak 10 soros volt. ez van... :)

(#79) zetecR

zetecR
(őstag)

Még mindig a csak bmp-ként menthető képek a terítéken.

- Temporary Internet files törölve
- Downloaded program files rendben
- registryben Hkey_Classes_Root bejegyzései rendben.

Viszont csak bmp-ben vagyok képes menteni, drag&drop sem működik.
DE
Vendégként, vagy akármilyen júzerként bejelntkezve minden tökéletesen megy. :Y

Ötelet???????????????????????????????????????????????????,,,

Aludni kell, anélkül meghalok.

(#80) wakh

wakh
(lelkes újonc)

egyik csodaszép őszi reggelen jelentkezett először a probléma,mégpedig a kékhalál.... nem tudok nfs underground2-ni meg többi játék se nagyon megy,directx-t se tudom futtatni mert jelentkezik a prob..... bejöna kék,indithatok újra...foggalmammmnincs hogy mi lehet,már mindent próbáltam úgyhogy lécci segitsetek!!!
rendszer: ASUS p4p800-e deluxe, intelp4 3ghz, gecube radeon 9600xt 128mb.....
részeletek a hibaüzenetből: ''ellenőrizze van-e elég hely a lemezen. ha a lállási üzenetben valamelyik illesztőprogram azonositva van,tiltsa le vagy keressen frissitést a gyártónál. próbálja meg a videokártya cseréjét!
a hardver értékesitőjénél keressen új bios-frissitést. tiltsa le a bios memórikezelési beállitásainál a gyorsitótárazást és az árnyékozást..''

ezekközül mindent megcsináltam,kivéve a videokártya cseréjét és a memóriakezelési beállitásoknál a gyorsitotárazást és az árnyékozást nemvágom hogy holvan v miva

jaés a lényeg: ''stop: 0x0000008E (0xC0000005, 0x000001D5, 0xB80BFC08, 0x00000000)''

de sajnos ebből meg nemvágomle meyik illesztőprogram... a videokártyát meg újraraktam 100x,legújabb driver....

NAGYON KÖSZÖNÖM!!!

(#81) CsendPenge válasza wakh (#80) üzenetére

CsendPenge
(őstag)

Próbáltál már olyat futtatni, hogy dxdiag ? Sok érdekes infót ad, esetleg segít behatárolni a probléma forrását. (nézegesd végig az összes fület, és ahol van Test... gomb, ne kíméld)

Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.

(#82) wakh

wakh
(lelkes újonc)

a directdraw fülre kattintva is behal :D

(#83) Protezis válasza mkbla (#51) üzenetére

Protezis
(őstag)
LOGOUT blog

Sehogy. Szóval 1 rendszergazdai jogosultsággal rendelkező fiók jelszavát se tudod?

The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

(#84) Loretto válasza [w] (#74) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

oksi majd csekkolom de tegnap nem volt semmire időm :( most meg már megint melo este ph tali :)

Soirée...

(#85) DonElvis válasza luciferc (#62) üzenetére

DonElvis
(kvázi-tag)

Löszi Lucifer a helpet, mostmár megy ahogy kell:)

(#86) mkbla válasza Protezis (#83) üzenetére

mkbla
(senior tag)

végül is most csak úgy otthon szórakozgatok a dologgal, 1ébként ahol rendszergazda vagyok ott tudok minden jelszót, nem ez a gond csak kíváncsi vagyok h lehet mégis bejutni úgy hogy nem tudok semmi jelszót. Szerintem nem lehetetlen (legalább is én nem ismerek lehetetlent).
szóval biztos kell lenni vmi megoldásnak (nincs olyan rendszer amibe nem lehetne bejutni...)

(#87) mkbla válasza wakh (#80) üzenetére

mkbla
(senior tag)

telepítsd újra a winfost.... :P

(#88) mkbla válasza wakh (#80) üzenetére

mkbla
(senior tag)

telepítsd újra a winfost.... :P

(#89) moonman válasza wakh (#80) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

videokártya-hibának tűnik így elsőre.

(#90) moonman válasza mkbla (#86) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

be lehet, de nem olyan egyszerű. a választ viszont ne itt keresd.

(#91) CsendPenge válasza wakh (#82) üzenetére

CsendPenge
(őstag)

DirectX-et próbáltad már újra telepíteni? Egyébként nem ír semmit az eseménynaplóban?

Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.

(#92) corm

corm
(őstag)

olyant szeretnék kérdezni, hogy a recovery console-t honann tudom elohozni?

Y N W A

(#93) moonman válasza corm (#92) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

bootolj XP CD-ről, majd a szerződés elfogadása után (F8) válaszd a ''J'' mint javítás-t.

ha állandóra fel szeretnéd telepíteni, akkor CD be, majd
cdrom:\i386\winnt32.exe /cmdcons
reboot és a bootmenübe bekerül a javítókonzol is.

(#94) corm válasza moonman (#93) üzenetére

corm
(őstag)

Köszönöm

Y N W A

(#95) Vejne

Vejne
(újonc)

sziasztok!

Az a nagy gondom, hogy NTFS file-rendszerben ''saját használatúvá'' tettem egy mappát. Később összedőlt az XP-m. Most felraktam egy újat, de nem tudom megnyitni a mappát, pedig ''Rendszergazda'' vagyok..
Hogy lehet ezt a dilemmát megoldani??
Segítsetek légyszi, nagyon fontos dolgok vannak a mappámban!
Köszi: Bálint:)

(#96) L@@-Yosh

L@@-Yosh
(tag)

Hi all!

van egy ilyen problémám: A TCP/IP elérte az egyidejű TCP kapcsolatkísérletek számára vonatkozó biztonsági korlátot.

Hogy tudod megnövelni az egyidejű tcp kapcsolatok számát? előre is thx

Sztem AMD a tutti!

(#97) moonman válasza Vejne (#95) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

jobbklatty, tulajdonságok, biztonság, speciális, tulajdonos, neved kijelölöd, tulajdonos cseréje... bepippantod, alkalmaz.

(#98) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

Sziasztok!

A következő két kérdésem lenne:
- Tehetek-e fel XP-re W98-at vagy Me-t?
- Ha igen akkor hogyan csináljam? (Van egy FAT32 partícióm, ez az E meghajtóm, a többi NTFS)

Ok:
Sajna vannak olyan öregebb játékaim amik nem indulnak el az XP alatt (ilyen pl. Hardwar amit nagyon szeretek még mindíg...) és W98/Me alatt rendesen futott.
Mivel a játék elég régi semmi support nincs hozzá már sajnos. Esetleg egyéb alternatívákat is javasolhatnátok ha vannak...

Köszi minden segítséget előre is!

Üdv,
kBagyula

(#99) moonman válasza L@@-Yosh (#96) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

sp2-nél egyszerre 10 kapcsolat engedélyezett ugyanarra a címre.
lehet hekkelni, de csak saját felelősségre! Bővebben: link

(#100) moonman válasza kBagyula (#98) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

XP-re semmiképp. külön dos-ból indított telepítővel igen, de figyelj, melyik particióra teszed és utána rendbe kell hozni az mbr-t, mert 9x telepítő kisajátítja, így nem tudod majd az xp-t indítani.

ehhez 9x telepítése után XP CD be, majd javítókonzol és ott, fixmbr, fixboot parancsokat kell alkalmazni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.