Megnézném azt a telepítő cd-t, mert hogy ilyet nem lehet megcsinálni. Legfeljebb mindent feltelepítesz, majd iso-ba archiválod.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
(#451) ollie válasza JoePapa1977 (#450) üzenetére
Megnézném azt a telepítő cd-t, mert hogy ilyet nem lehet megcsinálni. Legfeljebb mindent feltelepítesz, majd iso-ba archiválod.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
|moonman| és X-COM,
benéznétek ide? Bővebben: link hátha van nektek is valami jó ötletetek?
köszi,
tr00p3r
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
(#453) moonman válasza JoePapa1977 (#450) üzenetére

felhasználói programokat nem tudsz integrálni, max drivereket. arra meg nlite a legegyszerűbb módszer. még mindig azt mondom, hogy a kész rendszert ghostold le és kész.
egyébként elég jó lett az sp2.
[Szerkesztve]
Sent from my Windows Phone
(#454) X-COM válasza JoePapa1977 (#450) üzenetére

úgy látom Te is kevésbé kedvelsz olvasni
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

hello!
megtudná valaki mondani hogy az XP-ben hol cahcelődnek az A-rekordok?
és van e olyan fájl ahol én manuálisan be tudok írni ipcím-fqdn párost, dns nélkül.
kösz
inhibited

memóriában, törlés ipconfig /flushdns
egyébként a hosts fájl szerkesztésével tudsz felvinni ip-fqdn párost
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

Újra szeretném telepíteni az XP-t, és előtte menteni akarom az otlookból a leveleimet. Hol találom őket?

hy
abban szeretnék segítséget kérni, hogy tudja e valki, hogy melyik biztonsági javítás teszi ki kötelezően a bejelentkezésnél a ''kacsát'' (v.bármi más kis ikont)
vagy hogy ezt hogy / hol lehet kikapcsolni..
előre is BIG THX
psysam
Ha az automatikus bejelentkezésre gondolsz, akkor ajánlom figyelmedbe ezen topic #268-as és #271-es hozzászólásait. Ha nem erre gondoltál, akkor elvesztem valahol a kacifántos kérdésedben.
http://bashtravel.com/

valszeg erre..
summa: azért van kint ''kacsa v. bármi más'', mert fent van a ''.net'' javító csomag???
psysam
(#461) Bash válasza feketepeter (#457) üzenetére
Megnyitod az Outlook-ot, File -> Data File Management.
De akár archiválhatod vagy exportálhatod is az összes könyvtáradat egy file-ba, aztán a friss Outlook-ba pedig importálod.
Nem feltétlenül, de ha korábban nem volt kint a ''kacsa v. bármi más'' és azóta feltelepítetted a .NET Framework-ot, akkor valószínű.

alakul a molekula:p
még annyit..mondjuk sikerült kikapcsolni az ikonos bejelentkezést...viszont van helyette ''párbeszéd-panel'' felhasznév+jelszó...
már csak ezt kéne eltüntettni anélkül hogy a msáik visszajöjjön
5let?;)
psysam
Ugyanott a ''Users must enter a user name and password to use this computer.''-től kiveszed a pipát, Apply. Ekkor felbukkan egy ablak, Automatically Log On, itt beírod a user nevet és kétszer a jelszót, majd OK. 
hi,
ezt ismeritek:
'' Folding@home Client Version 4.00
http://folding.stanford.edu
#
Arguments: -local
[19:57:28] - Ask before connecting: No
[19:57:28] - User name: jethroted@yahoo.com (Team 3446)
[19:57:28] - User ID = 1608752511717682
[19:57:28] - Machine ID: 1
[19:57:28]
[19:57:28] Loaded queue successfully.
[19:57:28] + Benchmarking ...
[19:57:31] - Preparing to get new work unit...
[19:57:31] + Attempting to get work packet
[19:57:31] - Connecting to assignment server
[19:57:31] + Could not connect to Assignment Server
[19:57:31] + Could not connect to Assignment Server 2
[19:57:31] + Couldn't get work instructions.
[19:57:31] - Error: Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Fej! Tor! Potroh!
(#466) macy válasza feketepeter (#457) üzenetére

Nyisd meg az Outlookot, meg az intézőt. Jelöld be azokat a leveleket amik kellenek és egyszerűen csak húzd át egy tetszőleges mappába az intézőben.
(#467) moonman válasza feketepeter (#457) üzenetére

Sziasztok !
Megőszülök az SP2-től. Egy ideig minden tökéletes, aztán meg nem lehet semmit csinálni a gépemmel. A még futó programokat be lehet zárni, de még egy nyamvadt feladatkezelőt sem tudok elindítani, illetve elindul több perc múlva. Kikapocsolni szabályossan nem lehet a gépet, illetve az is több 10 percbe telik.
Valaki találkozott már hasonlóval, vagy egyedül vagyok ezzel.
A konfig:
AMD Athlon Xp 2400+, Nvidia GeForce2 Mx400, 512 DDR, 40 Gb Maxtor Hdd.
SEGÍTSETEK, HELP ME !!!!!!!!!!

Hello!
Az automatikus indításban van egy mswkcxb32.exe file, ami a system32 mappában található. Sehogy sem tudom kilőni, hogy ne induljon el. Mi lehet ez, vírus? Irtó nem talált semmit.
Köszi
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Üdv!
A napokban elkezdett hülyülni a gépem, és a bootolás után kiír egy olyat, hogy
=======EXCEPTION==========
aztán mindenféle base=00003000
idt limit, edx, ecx, ds, fs, mindegyikhez ilyen dolgokat ír ki
meg hogy
NoCy NoZr IntDis Down Trapdis
van valakinek bármi halvány elképzelése hogy mi lehet ez és mi ad ilyen üzenetet?
üdv,
d.

szerintem is sp2 miatt. de azért egy erőteljes víruskeresést alkalmazz csökkentett módban.

HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és
HKCU\... ugyanez alól vedd ki, ha szerepel, és töröld a system32-ből és a system32\dllcache-ből is ha beette magát.

ntldr megsérülhetett, másold fel a CD-ről hátha.

Winxp-n elment a boot! Reinstall nélkül kéne valami sürgős support!
Mik ezek, kik ezek? Fátnómore életembe nem hallottam... Liliálen milyen név ez... Plészbú fogalmam nincs... Prodidzsáj nagyon gáz... Tájmtájksz, öcsém... Senkiháziak kezében van a popszakma!

hívd vissza.

Köszi.
Széfmódban tudtam csak leszedni az általad leírt módon, de most okés.
Köszi szépen,
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Szyasztok!
Egyre-másra kapok híreket ilyen el-boot-uló XP-kről, ma egy könyvelésen banki átutalásokra használt gép halt meg, de javíthatatlanul. Nem tudtok esetleg valami féregről, ami mostanában szabadulhatott el? Szeretném elkerülni... 
[Szerkesztve]
Tánc a vékony jégen... - ...minden nap, minden áldott nap. (Bonanza Banzai - Ákos)

Hai!
Gondjaim vannak:
Kellene egy olyan cuccos, mint a korábbi wineken volt, hogy meg lehet jeleníteni egy helyen a gép megosztott erőforrásaihoz kapcsolódó ügyfeleket, és szükség esetén le lehet őket lőni. Eleddig XP-ben nem leltem nyomára ilyennek.
Más: elképzelhető az, hogy SP2 után nem tudok rendesen telepíteni egy VGA drivert? Korábban a driverek fenn voltak és utánna tettem fel az SP2-t. Most, mikor újrahúztam az XP-t, akkor SP2 után akartam feltenni a legújabb drivereket, de mindig kifeküdt tőle a rendszer. Kimondottan VGA problémákat diagnosztizáltam. Radeon 9200-nél a recovery mindig alapra állította a videovezérlőt, mert az nem válaszolt kérésekre. De úgy 3 percenként! Nvidia az csak kiakasztotta a os-t. Azt még nem próbáltam, hogy a windowsos driverekkel fagy-e.
The Trouth Is Out There... Follow The White Rabbit! Teakwondo, Aikido, Jiujitsu - önálló életet élnek, én csak a hordozó vagyok...
(#480) moonman válasza Emszike... (#478) üzenetére

Netsky Z -vel szívtam ma majdnem, a pénteki def még nem ismerte.
(#481) moonman válasza Árnymester (#479) üzenetére

parancssorba: net use
help: net use /?

Hi,
1. kérdés: Az történt, hogy valamilyen progival elcsesztem a bejelntkező képernyőmet, mert azt írja ki az Üdvözöljük helyett, hogy dvzljk. Ezt vissza lehet reinstall nélkül állítani, mert elég hülyén néz ki? Vagy esetleg lehet helyette más szöveget beírni?
2. kérdés: amit berakok rendszerhangokat pl bejelentkezéshez, azt nem játsza le nekem az xp. Miért?
thx
Egy sör nem sör. Két sör az fél sör, négy sör az egy sör, de hát egy sör nem sör!

hi!
elő szeretném szedni azt az ablakot, ahol a bekapcsolás után automatikusan elinduló programokat tudom megnézni.
START - FUTTATÁS - ???

Sziasztok.
Lenne egy nagy gondom. Az anyámék gépe (amin csak internet és office van használva) ECS alaplap, benne 1900+ os proci, 256 Mb DDR 400 -as, egy LG cd-rom, egy toshiba sdr-5112 DVD-RW. 300W -os táp, 40Gb maxtor wincsi. S3 Savage 16Mb VGA. A gépben minden új kivéve a VGA.
Na most erre nem tudom feltelepíten az XP-t. Az eszközök telepítésénél bejön a kék képernyő, és valami olyasmit ír ki hogy:
A kernel hibát észlel bla bla... Fizikai memória címzés bla bla..
A Win2000 simán felmegy gond nélkül.
MInden alkatrészt kicseréltem procit, alaplap, VGA, ram, wincsi, Táp mindent, de ugyan az az eredmény.
Van esetleg valami ötletetek hogyan tudnám felrakni az WIN XP-t????
Előre is köszönöm.
Gigabyte GA-970A-UD3, Phenom II X4 965 BE, 8GB Kingston, Ati 6870, Logitech MX5000

nekem is volt ilyen. lehúztam a kislemezt és felment az xp. nem akartam elhinni.

msconfig
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

Ja csak nincs benne kisfloppy!!!! 
Gigabyte GA-970A-UD3, Phenom II X4 965 BE, 8GB Kingston, Ati 6870, Logitech MX5000

vírusellenőrzés, aztán CD be és sfc /scannow, ha emlékszel mikor tettél fel ''valami progit'' system restore.

gyakorlatilag egy másik gépre tetted akkor? sérült cd, rossz ram?

Amire most szeretnem telepiteni az teljesen uj.
Minden tokeletesen mukodik. A procit atraktam az en gepembe ott jo, az alaplapot atcsereltem egy ASROCK K8SX -re ugy is megneztem ugyse jo.
Visszaraktam az eredeti ECS alaplapot az 1900+ procival. A ramot aztan kicsereltem az en teljesen jol mukodo SAMSUNG Ramomra a sajat gepembol, de most se javult a helyzet.
Na ekkor hallottam egy olyat hogy az XP nem szereti az S3 -as VGA -t.
Na mi sem egyszerubb kicsereltem batyam TI 4200 -re de ez sem segitett. Kinomban mar a tapokat is cserelgettem athoztam bele az en 480 W bivalyomat.
Igy sem valtozott a helyzet. Ezutan mas vincsit raktam be, de igy se lett jo.
Na a legyeg a legyeg hogy ide oda cserelgettem az alkatreszeket, de mindig az eszkozok telepitesenel hal meg.
Es mondom minden alkatresz teljesen uj!!!!!, es nincs semmi bajuk.
Most meg itt szenvedek a WIN2000 -rel ami persze angol.

s3-at szereti. (virtualpc s3-at emulál default szal tuti szereti
)
melyik az az alkatrész, ami minden esetben ugyanaz maradt? a legkisebb is fontos.

Ja talan az LG CD-ROM. Mert a DVD irot 2 napja adtam oda a faternak.

Ja igen a procit is kicsereltem 2600+ ra amit batyam hasznal, de azzal is kekhalal.

az a kékhalál érdekelne engem, azon belül is a stop hibakód.

Na akkor azt fogom csinalni hogy a vincsi masik particiojara elkezdem feltelepiteni az XP-t, a kekhalalt felirom pontosan, utanna meg bebotolok a win2000 -el es leirom. Lehet sokaig fog tartani, de jovok.
Egyebkent mindig akkor nyomja a kekhalalt amikor eszkozoket telepit es megtalalja a VGA -t, akkor villan egyet a kep aztan visszajon es 2 mp mulva megint villan es akkor jon a kek kepernyo.

Hát ezt nem hiszem el !!!!!!!!!
A LG CD-ROM -ról ugyan ez a hiba jelentkezett, de utanna Beraktam a TOSHIBA DVD-RW -be és ott simán feltelepült. Hát ezt nem értem. 
Na mindegy megy az XP, és van ékeztetem is.
Mennem kell Kispestre majd jövök.
Köszi a segítséget!!!!!

(#497) Árnymester válasza moonman (#481) üzenetére

Köszönöm.
ha más nincs, akkor parancssorból... 
Más: Egy idő után teljesen kifagy a vas, 7-es billkombi sem segít (Ctrl+Alt+Del kétszer, majd Reset) Az idő a próbálkozások folyamán egyre csökkent. Tehát a POWER gombbal sem lehet kikapcsolni a gépet. Aztán a végén már a BIOS sem futott, bár a gép ment (vinyók, ventik tekertek). Na ez most táp vagy alaplap? (csak azért ide írom, mert XP setup közben jutottam el idáig - ez ugyan nem ok, de ürügynek jó) 
The Trouth Is Out There... Follow The White Rabbit! Teakwondo, Aikido, Jiujitsu - önálló életet élnek, én csak a hordozó vagyok...

Microsoft Powertoys magyarítás
(TweakUI, stb...)
Bővebben: link

kérdés: hogyan lehet a rendszertulajdonságok ablakban a ''vines monitor képe alá'' berakni valamilyen ''képet'' céges logót? olvastam erről egy cikket csak nemtalálom sehol!
help me
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
Bővebben: link Part D