Ez elég gáznak tűnik 
Különben a dc nevű progit mikor használom akkor csinálja ezt és a proci 100%-át használja mikor megnyitom és kiírja az említett üzit. Más megoldás nincs ? 
Sztem AMD a tutti!
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral

Ez elég gáznak tűnik 
Különben a dc nevű progit mikor használom akkor csinálja ezt és a proci 100%-át használja mikor megnyitom és kiírja az említett üzit. Más megoldás nincs ? 
Sztem AMD a tutti!

Köszi a gyors választ! 
A 9x nem látja ugye a NTFS-t? Mert akkor értelemszerűen csak az az 1 marad. Vagy rosszul gondolom?
Üdv,
kBagyula

így van, alaphelyzetben nem látja.
Sent from my Windows Phone

Ok!
Köszi a gyors segítséget! 
kBagyula

Hali
Adva van az XP és egy Visioneer 6100 scenner.
ME alatt tökéletesen müködött. XP alatt, lehet hogy nem müxik? Én eddig nem tudtam összehozni.
Vagyok

Nekem nem segítesz

Sztem AMD a tutti!

alaphelyzetben??
mert hogy látja? azzal a progival amihez adtál linket?

Nincs nálam olyan ''fül'', hogy Biztonság, meg tulajdonos megváltoztatása. Nem lehet, hogy csak SP2-nél van ilyen? Most mit tegyek?
Köszi!
Bálint

Hi nekem is volt olyan problémám. Spyware doctor ad-aware használj mert nekem azok kapcsolódtak kifele és akkor volt ez a tcp/ip-s hiba.
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

nekem már sikerült, gond nélkül látja mostmár a Me az XP ntfs particiókat
Bővebben: link
annyi h letöltöd a progit (link alul lesz) és a listázott fájlokat bemásolod egy mappába a fatos partición. a program telepítés végén kéri a fájlokat, megadod a mappát, megadod a meghajtók betűjelét, restart és kész!
[Szerkesztve]

driver xp-kompatibilis?

Ad-Aware
Spybot
szvsz ezt a kettőt érdemes használni

ööö milyen linket?
pl ntfs for dos.

mappabeállításoknál ''egyszerű fájlmegosztás''-ból pipa ki és lesz.

gondom van az xp telepítéssel
Telepítőfájlokat felmásolva a gépre, de utána már azt írja hogy: 'Hiányzó operácis rendszer'
egy 160-as Samsungra akarom rárakni. Többi az adaoknál.
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''

igen te ezt (ntfs for dos) a linket adtad de én az ntfs for win98at használom
(#117) moonman válasza [HUN]Zolee (#115) üzenetére

csak ez az egy vinyó van a gépben? sata vagy hagyományos pata?

jah, hát az kb ugyanaz. sysinternals csinál jó cuccokat. a pro nagyjából mindent tud, csak fizetős.

a win98as változatból is van pro is?
(#120) [HUN]Zolee válasza moonman (#117) üzenetére

igen csak 1 vinyó van a gépben. Pata
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.''
(#121) moonman válasza [HUN]Zolee (#120) üzenetére

úgy tűnik valamiért nem tudja megírni a bootrekordot. Bővebben: link
valami particionáló programmal aktívvá kéne tenni a particiót.

If you are interested in accessing NTFS drives from Windows 95 or Windows 98, then you should use NTFS for Windows 98 rather than NTFSDOS. Full read/write access to NTFS drives from DOS is available with NTFSDOS Professional Edition.
(#123) [HUN]Zolee válasza moonman (#121) üzenetére

Valami magyar nincs? ennyire nem tok angolul 
(#124) moonman válasza [HUN]Zolee (#123) üzenetére

öö izé, frissítesz valami win9x-ről vagy clean install?

igen ezt én is láttam, de a wines változatból van-e pro?

És ezt honnan tudom meg?
Vagyok

hát honnan van? amikor telepíted nem pofázik?

szerintem nincs, de minekis. ír/olvas ez is.

Hát épen kiirja, hogy a Win ezen változatánál nem/vagy nem megfelelően müködik.
Lényegében: Összehozható-e a kettő? Vagy adhatom el a scennert?
Vagyok

próbaki ezt Bővebben: link
katt a fájlnévre
login: driver2
pass: all
ja utána alulra ellenőrző szöveget be kell írni 
[Szerkesztve]
(#131) [HUN]Zolee válasza moonman (#124) üzenetére

clean install, vagyis ezen a meghajtón még nem volt windows

elkapott egy Parite.b vírus,sehogy sem tudom leírtani,pedig egy csomó mindennel próbáltam,az a dög átír minden exe-t amit talál,és nem indulnak el a progik,mert nem jó az exe.
Azét érdekes,mert csökkentett módban leirtja a vírusírtó,meg kiírja hogy megjavította az exe-t,de ugyanolyan rossz marad.
Van valami megoldás erre a dögre?
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

Szevasztok!
Egy szép őszi napon kislemezt akartam használni, de fizikailag nem működött az olvasó. Kicseréltem a floppy meghajtót a régi gépben lévővel, éppen ott vagyok hogy lemez be, sajátgép, A:\ és erre drága windowsom ujraindult. Ezt követően a windows bebootolás után az asztal és ikonok betöltése után azonnal ujraindult.
Visszaállítottam az eredeti állapotot hardware-ből de ugyanaz, aztán kivettem az FDD-t de így sem. Fölpakoltam egy új windowst formázás nélkül (másik HDDn lévő oprendszerrel töröltem le a windows fileokat, csak a saját mappámat hagytam, így rá a windows). A hiba egy darabig nem jelentkezett. De aztán véletlenszerűen újraindul,amikor jónak találja, semmi hibaüzenettel, illetve nem teljesen, egyszer ezzel az üzivel kedveskedett :
''A rendszer problémát talált és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt. KERNEL_STACK_IMPAGE_ERROR...
A probléma megléte óta a BIOS nem ismeri fel mindig a HDD-t és többször újra kell indítani.
Tanácstalan vagyok, víruskereséssel (mélykeresve) sem a NAV2005 sem a NOD32 nem talált semmit. Hardware okokra nem tudok gondolni mert semmit nem változtattam a konfigon csak az FDDvel vacakoltam. Mit lehet ilyenkor csinálni, segítsetek pls. !
Konfig : ASUS A7V8X alap, AMD 2000+, ASUS GeF4200Ti, 256 DDR, MAXTOR 40G HDD, AOPEN HÁZ+TÁP

Kifelejtettem a történetből: Windows XP OS és SP2 volt a gépen
(#135) moonman válasza Puncipocak (#133) üzenetére

ha nem bootszektor-vírus, akkor egy bios-frissítéssel megpróbálkoznék. az sem baj, ha nem újabb, csak írd felül, mert valami nagyon nem tetszik neki.
(#136) moonman válasza [HUN]Zolee (#131) üzenetére

próbád meg, hogy fájlok másolása után újrainduláskor egy win98 bootfloppyról indítod és fdisk-ben aktívra állítod az ntfs particiót. ezt neki kéne megtenni, de valamiért nem sikerül.

Hogy lehetne meggyőződni arról, hogy a bootszektor vírusos-e ?

sziasztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy a hangerőszabályzásra nincs valami gyorsbillentyű, illetve nem lehet beállítani neki gyorsbillentyűt?
nem winampra gondolok, hanem az xp fő hangerejére (legelső csúszka)
előre is köszi!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
(#139) moonman válasza Puncipocak (#137) üzenetére

antivirussal 

Köszike
Müxik a jószág
... a gyári telepitő progi nélkül....
Vagyok

Sziasztok!
Az a problémám, hogy a magyar win98 alatt létrehozott, ű, ő (hosszú ékezetes) karaktereket tartalmazó fileneveket nem tudja az angol xp kezelni, nem tud ezekhez file-okhoz és könyvtárakhoz hozzáférni. Hogyan lehetne ezt megjavítani?
Kösz

regional and languages alatt, languages fül-details, ill. tanácsos az advanced fül alatt a nonunicode programok default kódlapját is átállítani magyarra
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

system restore kikapcs
csökkentett mód, próba ez is Bővebben: link
esetleg egy tiszta explorer.exe-t kéne szerezni, vagy a legtutibb egy tiszta gépbe áthelyezve a vinyót ellenőrizni
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

valaki plíz!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?

Kösz, működik!
Egy másik probléma: Nem használ vki xp alatt KTC 7002E monitort (vagy hasonló tipusút)? Az xp nem ismeri föl ezt a típust, és a drivert sem fogadja el (amit a gyártó honlapján találtam), ezért nem lehet beállítni a frissítést.
Kösz

próbálkozz ezzel

Sziasztok!
xp-n volt egy felhasználom,benne rengeteg cuccal,és lekódoltam(a kódot vágom),csak aztán újratelepítettem,és a bejelentkező ablakon nem jelenik meg a régi felhasználóm,de a documents&settings könyvtárban ott van a mappája,de nem nyitja+,merthátugye lekódoltam.a lényeg az,h hogyan lehetne ezt kiiktatni,vagy hogyan lehetne +jelentetni a régi felhasználót a üdvözlésnél?

köszi szépen, működik

régi usert sehogy, mivel az azonosítója elveszett a régi rendszerrel. jelentkezz be rendszergazda jogosultságokkal és vedd saját tulajdonba a mappát, onnantól tied a terep.
(jobbklatty, tulajdonságok, biztonság, speciális, tulajdonos)