Spyware ölőt és víruskeresőt futtatni
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
(#1001) Winner_hun válasza Kalauz2 (#1000) üzenetére
Spyware ölőt és víruskeresőt futtatni
(#1002) Winner_hun válasza moonman (#990) üzenetére
milyen régiek tuggyák? 

#1000 meg normális tűzfalat feltenni (pl. kerio) és csak a szükséges kapcsolatokat engedni. 

ezt futtatásba kell beirni?vagy hová?

Köszi a segítséget, a ram volt a hibás, Boldog Karácsonyt!
(#1006) moonman válasza Winner_hun (#1002) üzenetére

régi tagok, akik ismernek.
Sent from my Windows Phone

igen. ez letiltja a következő induláskor a chkdsk-t. ha mégis konzisztencia-hibára hivatkozva elindul, akkor gázos.

Eza fix IP nem befolyásolja az internet-hozzáférést? Akármilyen szempontból ? Akármilyen számot adhatok meg ? Nincs olyan hogy foglalt, vagy valami?
bá

nem befolyásolja, mivel nem tcp/ip-vel kapcsolódik, hanem pppoe protokollon keresztül. annyit javít, hogy nem fogja 5 percig keresni a dhcp szervert, hanem lesz fix címe. akármit ne adj meg, kezdődjön 192.168.-al, ezek szabvány címek.

Az Internet Explorer nem hozza be a http://windowsupdate.microsoft.com/ oldalt. Ezt írja ki, ha az alsó kis sárga ikonra kattintok: ''Az automatizáló szolgáltató nem tudja létrehozni az oblejtumot''
Ez miért van? Eddig nem volt így. SP1 van fent, magyar WinXP Prof. Mindig frissítettem az oldalról, amíg elértem...
Köszi a segítséget!
Freedom, Nature, Love & Music

sajnos nem segitett ez sem.akkor ujra kell formáznom a wincsi. ezen részét?

rakd újra a script engine-t
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
hali
eszrevettem, hogy nagyon lassu a winxp indulasa, masokhoz hasonlitva, akiknek raadasul gyengebb gepuk van.. amikor a logo bejon, es megy a csik, akkor akar 10-15x is atfut, mire indul, a regi, p3-mas gepemben ez a szam 5-6.. es mas gepeknel is sokkal kevesebb.. mitol lehet? mit csinaljak, hogy gyorsabb legyen?
Hackintosh gépek rendkívüli árakon!
Bootvis és TuneXP futtatását javaslom.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
bootvis fentvan, mit csinaljak vele? nem ertek hozza 
a masikat szedem mindjart 
Nem emléxem fejből, de biztos van valami optimize gomb. De valszeg a másik is elég. Ja és csinálj egy full defragot a rrendszerpartíciódon (gondolom C
.
na raleletem arra a system optimize-ra, kosz 
defrag mar megy 1 oraja ;)
ollie! tudsz help halozati problemaban? kabelezes megvan, munkacsoport, ip cimek kiiadva, es csak magat latja mind a 2 gep
vmi 5let?
Nem értek nagyojn a hálózatokhoz sajna.

bootvis-sel ne csinálj semmit. defrag, esetleg \windows\prefetch mappa ürítése, ezután defrag -b c:
tűzfalakat kikapcsolva is próbáld ki. ha úgy megy, akkor konfig tűzfal.
Mi a baj a bootvis-el?

többször ki lett tárgyalva, nem end usereknek találták ki. de keress rá ebben a topicban.

Csumi!
Egy nagyon érdekes és fontos kérdésem lenne! Az a helyzet, hogy az egyik nap felraktam frissítésként a (Windows XP Professional-ra) telepítő CD-re integrált SP2-t és a telepítés befejeztével a gdiplus.dll file-t hibásnak találta! Letöltöttem pár site-ról és nem történt semmi! Én nem is vettem volna észre de emiatt a ''hiba'' miatt nem tudom megnyitni a Biztonsági Központot sem, és a képernyőbeállításokat sem engedélyezi!!! Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném!!
Neo_snd

Először is Nagyon köszönöm a segítőkészséged de sajnos nem ilyen egyszerű! Ezt már próbáltam és ezt irtja ki:''A Windows Installer szolgáltatás nem tudja telepíteni a frissítési csomagot, mert valószínűleg ???hiányzik??? a frissítendő program vagy'' bla bla bla...... Nem értem pedig telepítés előtt bekapcsoltam a Messengert! Úgy, hogy nem tudom mi a baja? Mást nem tudtok?

messengerhez semmi köze. akkor tedd fel ezt. Bővebben: link

Hát felraktam!!! Az ég világon semmi nem történt!!! Ugyanúgy nem tudom megnyitni a Biztonsági központot és a Képernyőbeállítást sem!!

vírus/spyware ellenőrzés. csökkentett módban sem megy?

Az volt az első, hogy ellenőriztem mindent! ''Sajnos'' nem vírus! Ja és csökkentett módban sem fut! Kiakasztó vagyok mi?

sfc /scannow
esetleg reinstall sp2

Köszike majd ünnepek után megpróbálom!
Csá Csá!

Ne haragudj, milyen script engine-re gondolsz? Honnan rakjam újból?

Azért kérdezem, mert nálam ez van fent: Sun Java (j2re1.4.2_06), a legújabb, de ezzel se jó az windowsupdate.microsoft.com ...
A java nem éppen script engine. Van egy ún. Windows Scripting Engine, megtalálod a microsoft.com-on.

Nem indul a Win xp,mert szerinte hiányzik a ''windows/system 32/config/sysrem'' fájl.A winyo jó,mert másik gépben slave-ként müködik,csak a win nem indul róla.
Marhára nem szeretném újra telepíteni,mit tegyek vele?

A c:\windows\repair könyvtárban van róla egy másolat. Pótold onnét.
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

hi! üres gépre szeretném felrakni az xp sp1-et, de nem tud a gépem bebootolni az xp cd-ről és a floppy meghajtó pedig elszaródott. Millenium CD-ről például be tud bootolni gond nélkül, de vmiért - többféle xp-t is próbáltam - xp cdről nem hajlandó.
Mi lehet a megoldás? Valahogy másképpen kellene megírnom az xp cd-t hogy bootlemez legyen? A Nero azt írja rá, hogy rendszerindító-lemez, de a bootolás mégsem megy. 

Sziasztok!
Kis gond. Hosszú XP-s pályafutás alatt ilyet még nem produkált.
Adott egy xp prof+sp2. reggel bekapcsolom elindul minden rendesen, ahogy szokott. Írtam egy cd-t, a gép még mindig ok, aztán cd írás után akartam még valamit írni a cd-re, de a nero kiírta, hogy vmi módosította a file-t és nem indul. Furcsa. Aztán pár perc múlva megpróbáltam, ment. File felírva. Gondoltam csinálok egy reboot-ot, hátha helyreáll. Reboot után viszont a felhasználónevemhez kér jelszót (eddig autobejelentkezés volt jelszó nélkül). Enter lenyomására a köv. üz: A rendszer házirendje nem teszi lehetővé az interaktív bejelentkezést. Vazz... Gondoltam megpróbálok rgazdaként belépni, ott sem fogadja el a megadott jelszót (ahoz volt). Gondoltam repair mod, parancsorból. Ott elfogadta a rgazda jelszót, láttam is a meghajtó tartalmát. Ahoz viszont még nem értek, hogy mit kellene itt tennem, állítanom, hogy ne kérjen a saját useremhez jelszót.
Ötlet valakinek? (lehet újratelepítés is, de azért a kiváltó okra nagyon kíváncsi lennék)
Esetleg vírus? (bár nem akarom befolyásolni a közönség véleményét...
)
Hálás kösz.
Üdv.
T
A vasaló nem attól meleg, hogy a ruhához dörzsölik /index.hu/

ha parancssorba beenged rendszergazdaként akkor
net user felhasználónév jelszó
aztán erőteljes vírus és spyware keresés csökkentett módban.
ez amúgy egy elmászott policy lesz, megnézhetnéd: gpedit.msc
számítógép konfig./windows beáll./biztonsági beáll./helyi házirend/felh. jogok kiosztása/ ''Helyi bejelentkezés'' ill. ''Helyi bejelentkezés megtagadása''

Hi!
Víruskeresést még a boot előtt végigfuttattam rajta, nem talált semmit. Azóta viszont a graf felületet nem érem el (ill bejelentkezni nem tudok). Úgy tudok bejelentkezni, ha bootolok az xp cd-ről és ott a javítást választom. Máshogy nem. Ott a gpedit.msc szerintem nem indítható.
Tehát a policyket már nem érem el.
Egyéb ötlet?
Üdv.
T

jó a ''parancssorból'' nem volt egészen világos. szal rendszergazdaként még mindig nem enged be? csökkentett módban sem?

nem. ott is kijön a bejelentkezési képernyő, de a rgazda jelszót nem fogadja el.
Javítás módban nem enged hozzáférni a program files mappához sem.
No ez már vicces kategória...
[Szerkesztve]

próbaki, hogy konzolból átnevezed a \windows\system32\group policy mappát mondjuk group policy_OFF -ra és bootolj úgy.
nem vicces, alapból így van beállítva. csak \windows és \windows\system32-höz van hozzáférés konzolból.
[Szerkesztve]

Megtörtént, most bootol
ugyanaz.
a felhasználónév kiírása után, ha nyomok egy entert még mindig kiírja azt az üzenetet. Rgazdánál is. Mindegy, a lényeg, hogy még mindig nem enged be.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
a halozati karik betoltese nagyon belassult, tobb percig nem tudok semmiot csinalni, miota ezeket megcsinaltam (bootvis is). mit kell csinaljak, hogy gyors legyen megint? tehat az ikon a talcara, a halozati ikon nagyon keson, 3-4 perccel betoltodes utan jon be, addig nincs net, es instabil a rendszer..

csökkentett módod próbáltad?

igen, de feljön a felhasználó bejelentkezését jelző ablak és kéri a jelszót.

instabil?
kezdjük az elején. hogyan van felépítve ez a hálózat? internet-megosztás van? milyen fajta internet? adsl? stb...