egy ilyen tablet pc kb mennyire tér el _használhatóságban_ egy subnotebooktól? lehet ilyet itthon kapni?
Bővebben: link itt látok többféle stílust, összecsukható, lapos (nagyobb pda-hoz hasonlít)... kezd érdekelni a téma.
Sent from my Windows Phone

egy ilyen tablet pc kb mennyire tér el _használhatóságban_ egy subnotebooktól? lehet ilyet itthon kapni?
Bővebben: link itt látok többféle stílust, összecsukható, lapos (nagyobb pda-hoz hasonlít)... kezd érdekelni a téma.

Rá se ránts! Reménytelen a kölök. Még ''Digitális videokamera''totyikban próbáltuk győzködni de ott is csak a win98 imamalmát hajtotta. Nem is csodálom hisz még asszem rgb (1.0) neve alatt ott volt a konfigja, vmi ősrégi 1,2-es duron 128 v 256 rammal. Azon nem véletlen volt szar az XP (ami persze amúgy is NAGYON SZAR.).. 
Könyveljétek el személyét egy újabb érv-nek az abortusz mellett.
De ne is akarja senki +győzni semmiről vagy akár csak tanácsot adni neki.Hiszen ő ért az oprendszerekhez a hardverekhez, sőt ő találta fel a digitális videotechnikánál is fejlettebb tuneren kerestüli digizéshez. 
Tehát mivel nem ''ÉRTEL''-tek hozzá ne is akarjatok nála jobbak lenni 
viva la rgb(xy)...hiányozni fogsz 
http://diszkretseggcsik.blogspot.com/

Ez most nagyon kellett?
Jól megmondtad. 
Nagyon fontos volt...
Szítsad még te is az indulatokat.
Az ilyen rgb félékkel nem kell foglalkozni, pláne nem válaszolgatni neki. Majd megunja egyszer. De ha ti is ugrotok minden beszólására akkor ennek soha nem lesz vége. 
Hát persze...

okka leallok..mail ment
bocsesz ...

senki nem használ tablet pct?
de kezében csak volt...

Nekem az a nagy problémám hogy a Vezérlőpulton nem müködik mindegyik alkalmazás
és ez a felirat jelenik meg ha futtatni akarom valamelyiket: ''rundll32.exe Nem található az alkalmazás futtatásához szükséges függvénytárfájlok egyike''Ha segítene valaki az nagyon megköszönném!
[Szerkesztve]

sfc /scannow

Nekem tudna segíteni,hogy miért lép ki lassan a gép?Pl.ha újra indítom vagy épp le akarom állítani.Kb.20-25mp még kikapcsol vagy újraindul.Nem tom mi lehet a probléma vele.

valami valószínű fogja a registry-t és ha ez a hiba akkor van pár userenv hiva az eseménynaplóban
próbálkozz meg ezzel
Bővebben: link
létrehoz egy szolgáltatást, azt állítsd át automatára
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control
hozd létre vagy változtasd meg a ''WaitToKillServiceTimeout'' nevű bejegyzést (dword) értékként 3000-et megadva (ez 3 másodpercet jelent)
vagy/és
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
''WaitToKillAppTimeout'' (dword) = 3000
vagy/és
ha nvidia vezérlőd van a Driver Helper service kiiktatása is segíthet (állítólag 20-25 másodpercig is elmélázik, mire kilép)

Nekem csak egy olyan egyszerű kis kérdésem lenne hoyg a telepítés után amikor már megy a net is akokr pl az első freemail bejelntkezésnél felajánlja hogy megjegyzi az adatokat, és akkor azok a legközelebbi visszatérésnélmár automatikusan megjelennek. de eza keresőre is igaz.az előzőleg kerestt szavak is ott vannak.meg minden ilyen.engem ez angyin irritál és nem tudom kikapcsolni. valaki tudja hoyg kell kikapcsolni? megköszönném.
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

Eszközök - Internetbeállítások - Tartalom - Automatikus kiegészítés.
Bazinga!

internet explorer - eszközök - internetbeállítások - tartalom fül - automatikus kiegészítés. pipákat ki, két törlés gomb megnyom.

8 másodperc 

Köszi viktor és moonman.

Nektek menniy idő alatt kapcsol be és ki? nekem az enéym hosszúnak tűnik. 40másodperc az xp signalg és kikapcsolás is ennyi.

max 10 mp a felállás, kikapcs attól függ, nem nagyon szoktam kikapcsolni, hibernálok, ha egyáltalán leállítom néha...

''sfc /scannow'' ez mit jelent?

Hi nics kedvem vegigolvasni a topicot ezert inkabb felteszem a kerset vki mondana vmi jo s megbizhato systemclear prgit ?

system file checker (windows fájlvédelem)

Akinek lassan lép ki a win, és esetleg Sound Blaster hangkártyája van, ajánlom az újabb drivereket. Sok Audigy-nél pl. a régi driverekkel gond volt a kilépésnél.
[Szerkesztve]
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
(#273) Árnymester válasza Adrienn (#269) üzenetére

Hai, Adrienn!
Kicsit bővebben: START menü/Futtatás... begépelni cmd, majd ENTER. Begépelni sfc /? és megkapod a választható kapcsolókat. Kiválasztod Neked melyik kell. Scannow. Végigjátszod a műsort - lehet, hogy kell hozzá telepítő CD. A Windows számára fontos fájlokat vizsgálja állapot, integritás szerint. Lehetőség van a megváltozott vagy sérült fájlok visszaállítására. Nagy valószínűséggel Neked erre lesz szükséged.
The Trouth Is Out There... Follow The White Rabbit! Teakwondo, Aikido, Jiujitsu - önálló életet élnek, én csak a hordozó vagyok...

Hi Moderátor!
''Miért nem tudsz futtatni 286-oson Unreal Tournament 2004-et? Értsd meg: van, ami NEM MEGY. Döntsd el, hogy szeretnél-e 4GB fölötti fájlokat használni (és ekkor NTFS-t kell használnod), vagy nem, és akkor maradhatsz a FAT32-nél.''
Tudom, hogy minden hasonlat sántít egy kicsit, de ez azért jobban sántít, mint kellene!
mielőtt kifejteném: kössz, hogy szóltál az érdekemben, hogy ne keltse az a tag a feszültségeket, nagyon igazad van, ha hamarabb LEÁLLÍTOTTÁK volna magukat, akkor nem itt tartanánk!
Az 286-os rendszerben se a GPU-nak, se a CPU-nak nincs az említett progi futtatásához meg a megfelelő utasításkészlete. És itt abba is hagyhatjuk, mert sorolhatnám milyen fizikai korlátok vannak még, amik nem teszik lehetővé a progi futtatását 286-os rendszerkörnyezetben..., de egyenlőre ennyi is elég.
De egy 80 Gb-os (ami valójában ugyan csak 73.4 Gb, mert a gyártók nem tudják, hogy a vátószám 1024, és nem 1000, de erről is órákat bírnék szövegelni) winyó fizikailag lazán képes 4 Giga feletti file tárolásra fat32 esetén is. (mivel a NTFS filesystem csak logikailag változtat a winyón). Kellene egy olyan memóriarezidens progi, ami figyeli pl. a felhasználó által megadott helyen lévő megadott nevű file méretét, ha meghaladja a 4 Gigát, akkor autoatikusan új file.ba ''tereli'' az adatforgalmat. Ennyi...
Az Xp már csak ilyen: min. 10-20 s kell mire kilép, a 98 max. 0,5-1,5 s-ig tököl!
Ha gyorsabb gépet akartok, ami nem küldi folyamatosan (még fiss particióra való friss telepítés után is) a ''Hibát észlelt és leállt...'' szöveget, akkor vátsatok 98-ra!!!
Még elnézést is kéregetett tőlem ,de én sajnos csak egy darabig néztem el, utána TÖRÖLTEM, és ez volt a lehető legokosabb dolog, amit csak ember tehet a gépével! Elismerem, hogy az Xp nálam már félig lelki probléma is, tehát már akkor se raknék xp-t, ha érdekem lenne: de normálisan működő progival nem jutottam volna ide. Ha bennem lenne a hiba, akkor a 98-at se tudnám kezelni, pedig az is új volt még nekem, amikor a gépem vettem.
Üdv. Tom

hmm... van itt valahol egy win98 telepítő cd... hová is tettem... 

Hahaha. Jó vicc, de komolyan!
Csak ennek nem itt a helye! Értve vagyok?

acból most már tényleg vegyél vissza kicsit. tudod, leszarom ha csökönyös marhaságokat írkálsz, de ne sértegess, mert azt nem viselem.
emberek százezrei teszik fel és használják az xp-t minden gond nélkül, neked ez nem sikerül. használj win98-at vagy amit akarsz, de ne gyere ide (ez ez xp-s topic) hirdetni az igét és főleg nem másokat leszólni, sértegetni, majomnak nevezni.
kérem, kapcsolja ki.

Én sértegetek? Magadnál vagy? Az xp emberek százezreinek jó. igaz, de így buta emberek százezreinek...

Ajanlom minden XP user figyelmebe a linket (angol).
Rengeteg hasznos optimalizalasi tanacs van benne es VALOBAN sokat javit a rendszer mukodesi ''gordulekenyseg''-en.
Rendszer ujrainstall-nal ha kovetitek az iromanyt remek segedlet lehet. Nekem bejott 
Bővebben: link
[Szerkesztve]

ez mind szép és jó, de pl a bootvis nem arra való, amire itt ajánlják. szóval vannak hibák.

Nem másokat szólok le, hanem az xp-t. Bocsánat, hogy nem értetted!

azért a ''buta emberek százezrei'' elég necces.. ;)
(szerintem egy moderátor biztos valami ilyesmit mondana most:
''alapvetően ezt a topicot a többiek arra használják, hogy a windows xp-vel kapcsolatban felmerülő egy kérdéseket, problémákat próbálják itt megoldani. az xp vagy bármi más kritizálására inkább az off topic van fenn tartva.'' de én nem vagyok moderátor, őgyhogy nem mondom.)

hagyd, reménytelen. csak kissé már idegesít, ha ennyi a hozzáfűznivalója, kivághatná már valaki. vagy át egy win98as topicba 

miért is nem vagy moderátor? 
Valami hasonlót akartam én is mondani, de akkor nem koptatom a drága billentyűzetem. 
rgbx pedig tipikusan olyan ember, aki szándékosan keresi a konfrontálódást, imád kötözködni és a vitát szítani. Arra kérek mindenkit, ne foglalkozzon vele.
Az összes off hozzászólását ezután megpróbálom iktatni. 
Hát persze...

új fícsőr a fórummotorba:
ignore gomb a felhasználók mellett 
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

A ti sértegetésetek még az off topicba se illik bele! Nem gondoljátok!
Hogy legyen jó kedvetek, már ha elvettem... OFF TOPIC: legyetek boldogok!

X nagy vagy! 

(ööö.. izé. ez az : Bővebben: link
bár a sértegetéshez is van már külön topic:
Bővebben: link)

Miert is?
Amennyire ertelmezem, csak a hasznaltarol va nemi emlites (hogyan), meg , hogy javasolt tovabbi finomhangolashoz). Ebben milyen hibat latsz?

azt, hogy bootvis nem boot optimalizálásra van. Bővebben: link topic végefelé pl erről van szó.

hol?
én nem látom
Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...

Szvsz, pedig igen.
Hasznaltad mar? (nem kotozkodom ne aggodj, nem 3betu+vmiszam a nick-em
)
Elsore veglesi, hogy a bootolasnal melyik cucc mennyi ido alatt tolt be (driverek,stb), Majd kovetkezo bootnal ugy rendezi azokat fizikailag a vinyon, hogy a fej rovidebb ido alatt elerje oket. Amennyire tudom.
ha ez igy mind nem is lenne igaz, nekem kb2/3-ara csokkentette a rendszerindulast.
Most 20-25 mp bekapcsolastol szamitva.

használtam. az lehet, hogy nálad ez a hatása, de elsősorban nem erre fejlesztették ki. (a nevében is benne van boot visualizer)
''Bootvis.exe is a performance tracing and visualization tool that Microsoft designed to help PC system designers and software developers identify performance issues for boot/resume timing while developing new PC products or supporting software.'' Bővebben: link
[Szerkesztve]

csak egy javaslat volt, de megfontolandó 

ja oké leesett 
Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...

Ja ja, valoban vizualisan (egy grafikonon) jeleniti meg egy idoskalan, hogy melyik elem (pl driver) mennyi ido alatt indul el rendszer ''felallaskor''.
De optimalizal is amennyiben ''megkered ra'' a fentebb emlitett modon.
Tehat itt siman ertelmezesbeli dologrol van szo, azaz bar elsodlegesen nem az a progi feladata, hogy a rendszert optimalizalja de ettol fuggetlenul van egy ilyen ''ficsor''-je.
...Na mind1 asszem tultargyaltuk 

nekem nem hozott nagy javulást mindenesetre. nem is csodálkozom rajta, xp automatikusan optimalizálja a boot folyamatot. mintát vesz minden induláskor és 8 reboot-onként átlagol, majd optimalizál idle időszakban. ha nem tiltja le az ember még észrevehetetlenül defragol is a háttérben, amikor épp nem használod.

Én mondhatjuk meg vagyok elégedve az XP vel. de azér el tudnék képzelni valami jobbat is. de sajnos nincs.
Had ne olvassam el ezta rengeteg hozzászólást. megtudná valaki mondani honna tudnék letölteni valami jó xp karbantartó progit? köszika.