Amúgy volt xp-ém és Ntfs partición, de a winyó ezért lelassult,+ ha elvittem valakihez, akinek win98-a van, hát nem tudtam kezelni. Ez az NTFoS! A fat32 gyorsabb és látja majdnem minden OP! Köszi! Nem kérem kommentárt!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
moonman
(Jómunkásember)
akkor előre megkérdezem: megengeded, hogy bővebben ecseteljem az ntfs fájlrendszer előnyeit a fat-tal szemben?
Sent from my Windows Phone

rgb7
(kvázi-tag)
Próbáltam amit mondtál, de nem hogy megoldódott volna az a kis jelentéktelen probléma, hanem csak jöttek sorra az újabb durva hibák!!!!
Köszi, de nem élek vele!

Gambit
(őstag)
Ne tedd! Beteg a srác! Nemsokára ezt a nick-jét is bannolják (ez lesz a 7.), és akkor egy időre talán nyugi lesz.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

moonman
(Jómunkásember)
rgb1-7? 

Gambit
(őstag)
Pontosan...
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

moonman
(Jómunkásember)
látod, csak a tudásszomj hajtja... 
meg aztán mi sem egyszerűbb:
Bővebben: link
Bővebben: link
és hasznos lehet másoknak is!

rgb7
(kvázi-tag)
Hi!
Nem tudom miért dobnak ki már hetedszer?
Én megpróbálok normális lenne megint, de ti csak szemétkedtek(és engem dobnak), hát nem tudom mi lelte őket?
Tudom, hogy erre is szemétkedtek majd, de ez még csak tovább növeli a ???-im számát(meg az rgb után megjelenő számot is
!
Üdv. Tom
Én mindig köszönök és üdv.-t is írok a végére, ezért vágtok ki?

Gambit
(őstag)
Csak előre szólok, szélmalomharcba kezdtél.
Szerk: Ok, én csak arra céloztam, hogy nem fogod tudni meggyőzni. Másoknak sem sikerült 6 nick-en keresztül. 
[Szerkesztve]

rgb7
(kvázi-tag)
Köszi! nagyon rendes vagy, hogy linkeket küldessz, és most nem íronikusan mondtam!
De inkább a saját véleményedre ill. észérveidre lennék kíváncsi, azaz kössz a linket,de nem élek vele!

moonman
(Jómunkásember)
nem kezdtem semmit, részemről ennyi. aki tud olvasni elolvassa és okul. kész. 

rgb7
(kvázi-tag)
Fat32 estén mekkora a legnagyobb kapacitású winyó amig még kezel?

moonman
(Jómunkásember)
vinyó bármekkora (< 2 TB), partíció 32 GB

KovacsUr
(PH! addikt)
(Pontosabban nagyobb partíciókat is kezel a Windows XP, de csak 32 GB-ig enged létrehozni partíciókat. Más programokkal létrehozhatsz nagyobb partíciót, és a Windows kezelni fogja ezeket is. Azért van a határ, mert ekkora méretnél a Microsoft szerint már ésszerűbb NTFS-t használni.)
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

rgb7
(kvázi-tag)
Ezt a választ vártam!
Nekem Fat32 van és 40-40Gb a partició!
Ez meg, hogy lehet?![;]](/dl/s/v1.gif)

moonman
(Jómunkásember)
''Ez meg, hogy lehet?''
KovacsUr megmondta. én csak a hivatalos ajánlást mondtam. (szeretem magam ezekhez tartani) 

rgb7
(kvázi-tag)
Mit csináljak, ha ragaszkodom a 98-hoz és a Fat32-höz, de szeretnék 4 Gb- feletti file-okat használni? Előre is köszönöm?

X-COM
(PH! nagyúr)
rakj fel egy virtualpc-t és telepíts rá egy ntfs alapú rendszert 
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

KovacsUr
(PH! addikt)
Ümm... Menj el pszichiáterhez, hogy leszoktasson a kóros ragaszkodásról, aztán térj át valamilyen ntfs-t támogató rendszerre (vagy linuxra, stb).
[Szerk.]
X-COM: Ez sem rossz 

moonman
(Jómunkásember)
ez kéész 

rgb7
(kvázi-tag)
Hajaja! Ti aztán betegeszűek vagytok. Ha nem tudtok segíteni, akkor szidjátok, sértegetitek a másikat?.... Azt csináltok az IP-mel (pontosabban a könyvtár Ip-jével) amit csak akartok! Azzal, hogy a szgép problémáimat akarom itt magoldani, azzal mi a bajotok? Mert nem azt csinálom? Ha?

X-COM
(PH! nagyúr)
jabocs, virtualpc csak 2000/xp alatt fut...
nemtom, esetleg a vmware...
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

rgb7
(kvázi-tag)
Jogom van írkálni ide: nem?
Úgy, hogy zipzár a szátokon...

moonman
(Jómunkásember)
itt csak arról van szó, hogy senkit nem akarunk rábeszélni, hogy gőzmozdonnyal repüljön...
''Úgy, hogy zipzár a szátokon...''
részemről hozzád sem szólok többé...
[Szerkesztve]

Gambit
(őstag)
Látod, nem tudsz neki segíteni, mert te is olyan hülye vagy, hogy xp-t használsz 98 helyett! Mert nem értesz hozzá egyáltalán. Szállj magadba nagyon gyorsan!!!

rog
(PH! kedvence)
ha jól értem az a problémád, hogy hogyan lehet fat32-n 4gb-nél nagyobb fájlokat kezelni.
a válasz már megérkezett a 209-ben. de szerintem magadtól is tudtad: sehogy

moonman
(Jómunkásember)
viszont xp alá így telepíthet 98-at és probléma megoldva 

rgb7
(kvázi-tag)
AZ XP AKKOR is RETEK volt, mikor még csak szántottak!

KovacsUr
(PH! addikt)
Vegyél vissza egy kicsit, vagy megint odakint találhatod magad.

rgb7
(kvázi-tag)
A számítástechnikában nincs ilyen válasz hogy:sehogy, csak legfeljebb, hogy nem értel hozzá

rog
(PH! kedvence)
jó persze az világos, hogy te nem értesz hozzá, de a microsoft csak tudja, hogy hány biten ábrázolja a sectorok címét.. (#209)

rgb7
(kvázi-tag)
miért? ti talán segítettetek nekem valaha is: én csak sértegetésekre emlékszem, furikok

KovacsUr
(PH! addikt)
Kaptál több választ is. A lényeg az, hogy nem tudod megoldani, legalábbis ésszerű módon nem. Virtual PC-vel esetleg igen, de hogy ezért használj Virtual PC-t, ahhoz NAGYON ostobának kellene lenned.
Miért nem tudsz futtatni 286-oson Unreal Tournament 2004-et? Értsd meg: van, ami NEM MEGY. Döntsd el, hogy szeretnél-e 4GB fölötti fájlokat használni (és ekkor NTFS-t kell használnod), vagy nem, és akkor maradhatsz a FAT32-nél.

Som@
(őstag)
A nagy arcodból talán ha visszavennél.
Meg mintha te hülyéztél volna le mindenkit. A tanácsát pedig még senkinek nem fogadtad meg.
Hát persze...

rgb7
(kvázi-tag)
Jó....
Ennyi volt részemről!
Ki se rúgjatok,mert én ilyen majmoknak többet nem írok!
A moderátor is szemétkedik...
Ez a prohardware, egy nagy....
Találjátok ki mire gondoltam.
Na pá! És mindenkitől bocsánatot kérek, hogy rontottam itt a légkört!
Üdv. Tom

KovacsUr
(PH! addikt)
Szia.

moonman
(Jómunkásember)
Bővebben: link Lonestar. nekem teccik