HELP! HELP!
Lehet, hogy már volt tárgyalva ez a probléma elöző ''Win XP kérdések és válaszok'' topicban, de nincs kedvem és energiám 2000 hozzászólást végignyálazni. 
Szóval a probléma: frissen telepített XP SP1, utána legfontosabb biztonsági javítások feltéve, majd Antivir Personal és Kerio 4 tűzfal telepítés. Ekkor jött a gond. Restart után a system traybe megjelenik az audió ikon, majd utána próbálná indítani víruskeresőt, de csak villog az ikonja neki és nem tudja elindítani kb. fél percig. Utána sikeresen betölti, majd megjelenik egyből Kerio ikonja is. Utána már minden megy rendesen, de amíg nem jönnek be ikonok, addig nem lehet netezni.
Mi próbál indulni ilyenkor, mit kéne kikapcsolni ? Eseménynaplót néztem ,de nem igazán lettem okosabb tőle. DHCP-hez rakott sárga felkiáltójelet, de nem szedtem ki, mert az kell ADSL-hez. ADSL csak TCP/IP, PPPOE protokollt illetve MS Network ügyfél bejelentkezést használ. QoS és fájl/nyomtató megosztás kiszedve. XP beépített tűzfala tíltva.
Uninstalltam Antivir Personal-t, de akkor is fél percet kellett várnom Kerio ikonjának megjelenésére. Utána leszedtem Kerio-t, majd Antivir fel, de akkor is ugyanez.
Jah, a gép nem nálam van, szal nem tudok próbálkozni rajta. Inkább lássatok el sok hasznos tanáccsal és amikor legközelebb megyek, valamelyik hátha bejön. Köszönöm! 
http://killberk.deviantart.com/gallery