OFF
A hozzászólás dátuma: 2002-10-08 18:53:33
Téren és időn át... :))
ON
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
(#1001) CsendPenge válasza aurum (#1000) üzenetére

OFF
A hozzászólás dátuma: 2002-10-08 18:53:33
Téren és időn át... :))
ON
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work.

a topicot nem olvastam végig, de remélem ilyen még nem volt... ;)
Szóval xp van fönt már egy jó ideje, egész jól hozzászoktam meg többé-kevésbé stabil. az utolsó fagyáskor (már nem tudom, mi okozta a fagyást) megnyomtam az alt-ctrl-delt, fel is jött a taskmanager, csakhogy nem látszott a fejléce meg az alja. mondom jólvan, csak félig töltötte be, reboot. de utána is úgy maradt. szóval van egy fél tm-em, aminek igencsak megcsappant a használhatósága és fogalmam sincs, mit csináljak vele. pls.
[L]http://web.interware.hu/eperfa/szar.jpg[/L]
''A puszta ötlet még el sem kezdett gondolkodni azon, hogy adjon-e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben.'' (from Galaxis útikalauz...)

Nézd meg a TweakUI-ban. Ott van egy olyan opció hogy rendszerfájlok javítása. Ha jól emlékszem ott van taskmanager is.
Bazinga!

Ja ezt már én is tapasztaltam (csak másnak a gépen).
Megoldás: nem szóltam neki...
Most megnzem itthonin hogy mi lehet a megoldás.
Ha nem tudom visszaállítani mérges leszek. :D:D:D:D:D
A gyilkosság a kritika szélsőséges formája

köszi, előkaparom a TwekUI-t
''A puszta ötlet még el sem kezdett gondolkodni azon, hogy adjon-e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben.'' (from Galaxis útikalauz...)

Alt+F, Alt+B
Nekem nem sikerült eltüntetni.

Megvan a repair rész, de a taskmanager nincs benne :( :(
Ami a legközelebb áll hozzá az a registry, de azért az nem ua... még 5let?

Kattints már kettőt a Taskmanager keretére és lepődj meg...

tsello, te ritka egy okos ember lehetsz, amit kérdeznek, arra nem válaszolsz, de legalább írsz helyette mást, aminek a fele sem igaz. Azonkívűl baromira zavaró az aláírásod, elvonja az olvasó figyelmét, folyton beleakad a szem, egyszerűen idegesítő. Kénytelen voltam regisztrálni, mert ez már több a soknál.
- fdisk /mbr után nem kell beállítani az aktív partíciót, mert az fdisk /mbr a partíciós táblán nem változtat.
- A Ghost vinyóról is futtatható, floppy és CD nélkül is.
''Master Boot Rekord
Tehát azokat a bejegyzések törli.''
Mi az, hogy bejegyzés? Az MBR-ben lévő behúzókódot (boot-kódot) írja felül standard DOS formátumúra. Vagyis jelen esetben semmi szükség rá, mégha nem is árt.
''Tehtá van elsődleges partíció és kiterjesztett partíció. Az elsődleges partícióra lehet felrakni óperenciás rendszert a másikra nem.''
A ''másikra'' is fel lehet rakni oprendszert, csak akkor külön boot-partíció szükséges, de ha jól vettem észre, ezzel is csak félrevezetsz, mert lényegében nem is ez volt a kérdés.

Na akor most már te is tudsz írni mint újoncka.
Az aláírásodhoz semmi közöd sincs.

Rossz válasz... be kellene ismerni, hogy butaságokat firkálsz össze-vissza, figyelmetlenül. Vagy hozz fel észérveket, cáfolj meg engem.
Jahh, annyi eszed nincs...

''Na akor most már te is tudsz írni mint újoncka''
---->>
Tehát most már leírhatod hogyan kell megcsinálnia de amint látom még most is csak azon vagy hogy az én válaszom rossz...
Írj is vmit hagy nőjön az önbecsülésed és a rangod.

Mit kell megcsinálnia? Nem azt volt a kérdés. Hanem pl. az fdisk /mbr hatása. Arra viszont rávilágítottam már.
Ne azt nézd, hogyan akadékoskodhatsz, hanem ismerd be: butaságokat firkáltál. Vagy pedig cáfolj!
(#1015) peace&love válasza Kernel (#1008) üzenetére

jááááááááááá.........:C
egy haverom ilyenkor mindíg azt mondja: ''a bukaó'' - amolyan jó parasztosan...
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz!

/me zokog :O :O :O :O
mekkora egy fasz vok...

Békakirályfi :DDD
Csak tisztán

az ;]

valszeg nem a leglenyegesebb kerdes, meg lehet, hogy kicsit off, de az iExplorerben az elore gombot, ki lehet valtani valami sortkattal, mint a vissza-t a bexpesszel? :F

Már ha nem mondok hülyeséget:
shift+back.

az nem müxik :/

Ha ilyen probémád van: F1, Billentyűparancsok.
Onnan másolom:
''Ugrás a következő lapra: ALT+JOBB NYÍL
Ugrás az előző lapra: ALT+BAL NYÍL vagy BACKSPACE''

Hányszor lehet aktiválni az XP-t?
A tudás érték!!!

Megfelelő kiegészítéssel 1x sem...
Egyébként ha jól tudom, ha a hardwareváltozás nem lépi át a megengedett 3 fő alkatrész cseréjét, akárhányszor lehet, nem?

Hát én is úgy gondolom hogy akárhányszor lehet elvileg a generált kódbol szerintem nem derül ki hányszor volt már aktiválva vagy igen?
A tudás érték!!!

Hi all
Itt mindent megtalálktok ami az xp-hez kell Tippek Trükkök:DD
http://www.freeweb.hu/windowsxpinfo/

SM buszvezérlőnél kérdőjelet látok.
Kérdésem ez mihet tartozik?
Csak tisztán

Sziasztok!
Van egy olyan problémám,hogy xp volt fenn a gépemen c és d meghajtóval!
Az beszart és csak a 98-at tudtam felrakni!
De a 98 nem látja a d meghajtómat,mivel ntfs fájlrendszerű!
Nincs valami progi,amivel láthatóvá tenné a 98 az ntfs fájlrendszert?
Nagyon fontos dokumentumok vannak rajta,és azt ki szeretném írni cd-re!
Örülnék,ha tudna valaki segíteni!Előre is köszi:
üdv:
jociii

Légy szíves, az ilyen warezolós dolgoktól kíméld meg a PH!-t! Köszi!
...the fire in her eyes grew dim and then died as the poison inside reached her heart...

Beszélj a buszsoförrel :DD :DD :C
Béláim!!! Gyúrunk vazze?

Sziasztok ! Egy egyszerűnek tűnő kérdés...
Van egy 80 Gb vinyóm.Ezen partition magic-kel van egy c: ami win 98,van egy d: ami win xp pro, van egy e: ami adatokat tartalmaz. A c: az ugye FAT 32. A d: és e: NTFS.Hogyan tudok boot CD-t csinálni, amin ki lehetne választani hogy a fat32 vagy az ntfs cucc bootoljon be ? Még akkor is ,ha esetleg üres a vinyó. Esetleg a Néro ezt tudja ?
A7N8x (nForce2),2500+ Barton,2x256 DDR 333 (Brand),NV FX 5200,Maxtor 80 Gb v.

Ennél komolyabb/szakszerűbb választ várok! :P
Csak tisztán

Valakinek nem kell szamla komplett kepröl? kb 160ezer Ft. Most veszek gépet! Aki vissza tudja igenyelni az ÁFA-t az jelezze. Jol jarhatnank min2en. Nem?

Ha jól tippelek, nincs fenn rendesen a driver. ha mákod van, csak azt jelzi, h nem kompatibilis hivatalosan a driver az xpvel

legalább ne egy xp fórumba írnád... kérlek: keres-kínál alias hardware-piac

minek kell a cd? nem elég egy bootmanager? egyébként egy üres partícióról hogy is kívánsz bebootolni...? :F
Ha elég a bootmanager, akkor előbb nyomd fel a 98at aztán az xpt és ne felülírd, hanem. sok helyen le van írva hrészletesenh hogy kell.
ha mindenképpen cd kell, sztem egy (beállított) bootmanagert nyomj fel egy cdre, és a bootoláshoz állítsd be elsőre a cdt. h a nero tudja-e ezt, arról fogalmam sincs, és per pill idpm sem megnézni

Hogy tudom 1xűen kiszűrni?
Csak tisztán

Can anyone help me? Please valaki segítsen.
A tudás érték!!!

írd be google-ba:
''ntfs for win98''
...és válogass kedvedre :D
"...cos if i go out drinkin', then i can stop thinkin', how the world done me wrong"

Bocs, nem olvastam végig a topicot, ezért elnézést, ha már volt róla szó.
Hogy lehet a Programok hozzáadás/eltávolítása ablakról úgy eltüntetni egy program nevét, hogy azzal nem törlöd magát a programot.
Arról van szó, hogy szeretnék teljesen elrejteni egy progit, minden főbb helyen sikerült láthatatlanná tennem, csak ott nem.
Örülnék, ha működne 2000/NT-n is.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

Sok hasznos info: misterxp.uw.hu
Lehet hogy már volt, de unatkozom. :)
If you one door how a mace?
Regcleaner
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

Az mi?Hol lehet infót szerezni róla?
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<
[L]http://www.webmasterfree.com/regcleaner.html[/L]
Ez egy kis progi amivel ki lehet pucolni a registryt a felesleges kulcsoktól, és pl. ami neked kell az uninstallban lévő neveket is ki lehet törölni.
Én is használom rendseresen
ASP.NET Machine A... korlátozott jelszóval védet felhasználói fiók törölhető :F
Azt tudom, hogy nem én hoztam létre és ha nem kell akkor megszabadulnék tőle.

Ha pl káérdőjelet mutat az eszközkezelőben, akkor tuti gond van a driverrel. de egy driver uninstall-install páros nem árthat...

Bocs, most olvastam vissza h mi volt a baj
szóval. eszközkezelőben tulajdonságok-illesztőprogramok-részletek, és ha a digitális aláírás XP-s, akkor xp kompatibilis. keress rá google-ön/microsoft.com-on, h van-e újabb driver-kell-e ez
Ha senki akkor letörlöm. És ti lesztek a hibások ha baj lesz ;]
próba cseresznye.