elolvastam a tesztet, a következtetés:
1.: majd felhívom a boltot és megkérdezem hogy milyen paneles, remélem tudnak válaszolni
2.: ha A-s akkor jön a BenQ.. olcsóbb is és nagyon jó visszajelzéseket olvastam
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
flegos
(senior tag)
KOszonom a valaszod, hat igen 1 velemenyre nem alapoznek, de koszi! Amugy kulfoldi forumokon olvastam, hogy a dellnek allitolag meg nagyobb input lag-ja van mint samunak 
Most mar teljesen ossze vagyok zavarodva. Az lenne a jo ha a 2 monitort egymas melle lehetne allitani boltban akkor eltudnam donteni melyik legyen...
A vegen meg TN panelest veszek 
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen http://www.flickr.com/photos/flegos/

N3v3r7and
(kvázi-tag)
Az A vs S -es panelek beszerzési lehetősége engem is érdekelne...gondoltam, hogy majd az internetes rendelésnél beírom megjegyzésbe hogy azt kérek, de az se biztos, hogy sok ilyen üldögél Mo.-n 
Amúgy valaki tudna küldeni bármilyen wide monitorról képet, amin egymás mellett van egy 20''-as és egy 22''-es? Már egy órája nyomom a google-t, de semmi

smc
(tag)
Egy ilyen kép engem is érdekelne.
Persze fényképre gondolok.
(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)
![[kép] [kép]](http://www.behardware.com/medias/photos_news/00/18/IMG0018012.jpg)
csak ilyet találtam
wide 22 - sima 19
[Szerkesztve]

vittuka
(fanatikus tag)
Biztos nem valami régebbi tipusról volt szó? En nem olvastam még ilyesmit, fôleg nem tapasztaltam tényleg.. 7 évig cs-eztem, lanoztam versenyeztem waroztam, kiszúrom ha valami nem smakkol tényleg. Uncsitesóm 8ms-es TN paneljára érzékeny is a szemem, látom hogy csúszik.. Ezen kevésbé, ezt halál komolyan mondom, 5 évig 100hz-es crt-t használtam 100fps-el, szóval zavarna egybôl ha lenne bármi gond vele..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!

flegos
(senior tag)
Nem ez a 24'' dellrol szolt
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen http://www.flickr.com/photos/flegos/
azért aki a hozzászólásomból kioperálta a beszúrt képet vehetett volna annyi fáradtságot hogy átrakja link-re, nem így hagyja az egészet 

wwhy
(PH! addikt)
leg1xűbb ha letöltöd a 22 és 20-as képét, egyformára méretezed és kész van 
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

I3uC!
(lelkes újonc)
Én is egy Samsung 226BW-ét szeretnék de kizárólag S panelest! De hogy honnan és hogyan lehet ezt megoldani?! ez számomra rejtély! De remélem valaki rájön és elárulja nekünk!
szerintem ha valaki talál S-est akkor gyorsan megveszi 

Speed
(PH! addikt)
Nekem lassan eldől a dolog én valószínűleg Lg-t fogok venni pedig nekem a egy Dell moncsi is benne van a listámban. Én is halottam hogy az asus képét nem dicsérik és hozzá értőktől is halottam nekem annyira nem tünt fel de amikor láttam valóban kicsit fakóbb volt mint a mellett lévő szintén ''Asus'' 19''-es wide tft
A többi moncsihoz igazából nem volt viszonyítási alapom de azt el tom mondani hogy nagyon gyönyörűek bár csak futólag csodáltam meg őket a Medi Marktban 
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

wwhy
(PH! addikt)
Nekem - mint írtam - máig döntenem kellett. LG206WTQ-WF lett. Főleg, amikor közölték (szaküzlet), h a Samu 206bw-hez csak sima VGA jár gyárilag, a DVI-os még + kb. 2300Ft
kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az LG fehér talpa 
de amikor láttam valóban kicsit fakóbb volt mint a mellett lévő szintén ''Asus'' 19''-es wide tf
Az LG volt fakóbb az Asusnál
[Szerkesztve]
Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

HaroWerks
(senior tag)
Szerintem az S paneles nagy ritkaság, A-val meg nem kell, én inkább lemondok róla 
Egész jónak tűnik ez a BenQ, milyen pixelgari vonatkozik rá?
Azt valaki meg tudná mondani, hogy az összes Samsung 225BW-nek búg a tápja, vagy létezik belőle normális is?

Speed
(PH! addikt)
Nem a 22''-es asus volt fakóbb a 19-es (asus de más tipusú) moncsinál. [20 és 22-es egy tipus)
Szerintem jól választottál én meg ezt veszem LG L226WA-SN
Várom a moncsiról a véleményedet 
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

wwhy
(PH! addikt)
Ééértem-forma
az Asus fakóbb volt az Asusnál
ide-oda tehetnél néha egy-két pontot, vesszőt, miegymást
ha megjön, akkor beszámolok; péntekre ígérték
Ma beszéltem vagy 10 üzlettel, amí lett WF; sőt, a landcomputer-es srác szerint létezik WF is, erről aztán az egész nezen nincs infó. Rákérdeztem a nagykerekben, ők sem hallottak WS-ről
valamint azt sem értem (még), h mi a francért kell kiemelni (majd mindenhol), hogy ''talp levehető''
más moncsiknál sincs rászögelve 
[Szerkesztve]

vittuka
(fanatikus tag)
Az meg általában PVA paneles, úgyhogy az IPS-nél valószínüleg ez nincsen.. En tuti nem látom.. 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!

smc
(tag)
Hát én lehet süket vagyok, bár ezt az orvos szokta ellenőrizni, na mind1, szóval nem hallok semmi hangot a monitorból. :S

Vincsó
(fanatikus tag)
A PH!-s tesztben is mértek inputlag-ot a 24-es monitorokon... [link]
MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.

flegos
(senior tag)
Koszi a linket.

HaroWerks
(senior tag)
Egyik helyen Class II garit írtak..
Jó lenne legalább egy 3 napos full pixelgari mint az LG & Samu-nál, nagyon tetszik a Dell E228WFP is (legszívesebben ezt venném), de az is csak Class II garis, így meg azért nem rohanok érte 

HaroWerks
(senior tag)
Ennek örülök, páran írták itt-ott, hogy nekik sípol alacsonyabb fényerőn, köszi! 

smc
(tag)
Mit takar az alacsonyabb fényerő? Brightness nálam 30-on van. Belőttem mindent úgy, ahogy a tesztben írták itt a ph!-n.

flegos
(senior tag)
Szerintem contrastra gondolt
Én már várom a beszámolót, ugyanilyen monitort szeretnék venni, csak némi pénzmag hiányzik még.

flegos
(senior tag)
Agyam eldobom
minel tobb tesztet olvasok a neten annal kevesbe tudok donteni...ki erti ezt?...

wwhy
(PH! addikt)
így van ez
én is besokkaltam autógumi-ügyben, és 1 helyen megírtam, h tele már a t@k@m a sok teszttel és főleg a többé-kevésvé ellentmondő véleményekkel; válasz: ''ne t@k@lj, ha jók a paraméterek úgyis bedugod/beruházol'' 

wwhy
(PH! addikt)
Én meg várom a monitort 
[Szerkesztve]
Szomorúan írok most ide,de hátha valakinek ez segíteni fog.
Nemrég vettem egy samsung 226WB-t.Nagyon fontos volt hogy ne zúgjon,ne búgjon a monitor tápja mert passzív rendszerem van és nagyon idegesítő tud lenni ha a monitor ezen hangja zavaróbb
mint az egész gép.
Meghalgattom vásárlákor,minden rendben volt.Most meg 2-3 hétre rá előjött az a hang.
NEM AJÁNLOM SENKINEK EZT A MONITORT aki halk környezetben használja.
Számomra ennyi volt a samsung,eddig bármit vettem hdd vagy akár telefon mindíg ez lett a vége,nem flamelni akarok ez a saját véleményem.
A másik:Mellétettem egy FS alap 22-es monitornak:1360*768-ban sokkal jobb képet ad mint a samsung ,nem annyira elmosott!Pedig azon nincs DVI,maga a képe is sokkal szebb.
[Szerkesztve]
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

Szuszika
(újonc)
Sziasztok!
Mostanában szeretnék beújítani egy 20-22''os wide monitort. Kinéztem 3at, de nem tudok dönteni. Segítenétek benne? Ezek közül kéne választanom:
Samsung 225BW
Dell E228WFP
Dell UltraSharp 2007WFP
A segítséget köszi előre is
Dell E228WFP
erről vélemények engem is érdekelnének...(meg az Asus MW221u ról és Acer Al2216wsd ről )

golyani
(őstag)
emberek samu 940bw-t tudom falra rakni?
hogyan?
HP Pavilion dv5-1080eh

kano
(PH! addikt)
A Samsungnak sajnos tipushibája a megjelenítő eszközöknek a sz@r minőségű tápja(és ez a Samsung szervize szerint normális működés). Eddig azt hittem, hogy a TFT-ire ez nem igaz, ezért nem vennék soha Samsung TV-t(mondjuk ott az eltérítő tekercs is szokott zúgni). 
[Szerkesztve]
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

Fel
(őstag)
Tudod. Veszel egy VESA 75x75 fali tartót, mivel ilyen felfogatású a gyári talp is (pl Ergotron, bár jelenlegi 940BW árakat összehasonlítva a tartó árával, akár még egy fél monitorra is futná belőle...).

Trak
(PH! addikt)
5k körül már lehet kapni 75x75-ös, és 100x100-as felfogatáshoz is jó fali konzolt.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Gabás
(őstag)
bizony, ezt már többször leírtuk: nekem két samsung monitorom volt eddig, mind a kettő zúgott. a kép viszont rendben szokott lenni.
[ Szerkesztve ]

wwhy
(PH! addikt)
Én Samu 913V-vel kezdtem a TFT-s korszakomat, annak, hála Istennek, semmi baja nem volt: se zúgás, se semmi. Egyedül a 12 ms volt necces (kicsit!) a FEAR-nál ... Illetve munkahelyen van 1db 152V (15 colos!), kb. 4 éves, az is tökéletes 
[Szerkesztve]

Fel
(őstag)
Nekem csak ez ugrott be hirtelen, mondjuk ezt is biztosan a csillagászati ára miatt jegyeztem meg...
Ez így akkor is felháborító!!!
Soha többé semmilyen Sasmung.Nem hiszem el hogy egy premium monitorhoz nem lehet normális tápot adni.
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

smc
(tag)
Ha már ennyit mondjátok én is meghallgattam jól. Csak akkor hallani egy kis zizegést mikor odahajolok felé a szellőzőnyílásokhoz. Ez a hang tényleg zavar valakit? :S Lehet a gépem túl hangos.. :s

Fel
(őstag)
A probléma tényleg létezik. Te a szerencsések közé tartozol (ahogy én is, mert eddig semmilyen hangot nem ad ki magából az enyém ..kopkop..). Nem minden példány csinálja, és nem is mind hasonlóan hangosan. És ha jól vettem ki a fórumos hsz-ekből, akkor inkább a nagyobb méretű kijelzőknél jelentkezik (20''w ill 19'' 5:4-től)
Ha vásárláskor megnézitek a monitort a boltban akkor érdemes a fényerőt levenni alacsony értékre, mert a gyári beálítás 100 körüli, és ekkor nem ad ki zajt a táp...
Gondolom a Samunál, úgy vannak vele, h a tűrésbe belefér ennyi hiba...szomorú.

vittuka
(fanatikus tag)
Persze majd én! A samsungot itt lehúzták rendesen látod, tehát ezt kiejtjük.. Szerintem legyen a Dell mindenképpen, feltéve ha ultrasharp, mert abban valamilyen minôségibb panel van, nem TN+film.. Jelen esetben S-IPS. 

Khaal
(őstag)
Nem rossz monitor a samsung se, csak meg kell szokni a búgását, de ha van rá keret akkor a dell 2007wfp messze veri a másik kettőt szerintem.
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
Olvasgatom a fórumot és nagyon sokan szidjátok a Samsung-ot. Lehet hogy Én vagyok azon kevesek egyike akinek nem zúg (Hacsak nem felülről hallgatom, de az esetek többségében ugye nem), vagy csak szerencsém van?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

kano
(PH! addikt)
Az a helyzet, hogy minden monitor tápja/eltérítő tekercse(crt) kiad magából egy búgó/zizegő hangot. A kérdés az, hogy mekkorát. Általában ez nem vagy alig hallható. A Samsung sokszor nem kielégítő minőségű összeszerelése és alkatrészei sajnos ilyet eredményeznek. TV-nél megpróbálták ezt utólak epoxi gyantával leszigetelni de akkor meg ugye a hőtermelés megnövekedett a gyanta szigetelése miatt.
A Samuék sokszor kispórolnak ilyen apróságokat és emiatt zizeg, zúg stb. De nem is ez a legbosszantóbb, hanem az, hogy a Slim Fit TV-jük első pár sorozatánál még garanciális hibának tekintették. De amikor már rettentő sok volt az ilyen jelenség akkor egyszerűen nem foglalkoztak vele. El sem ismerték, hogy ez hibás lenne.
[Szerkesztve]

wwhy
(PH! addikt)
Nálam legutóbb egy pár Genius hangszóró zúgott, de annyira, hogy éjszakára ki kellett húzni őket. 3 hétig voltak szervizben, azóta kuss van 

kano
(PH! addikt)
Amelyikekben nem jelentős a melegedés azokat tökéletesen le lehet csendesíteni egy kis epoxi gyantával. 

flegos
(senior tag)
Hát nem tudom, búgást hogy lehet megszokni (persze ettől még nem rosszak a Samuk) én különösen allergiás vagyok a magasfrekis hangokra, tv monitor, videokari, hacsak kicsit is sipol (zúg) félórát se birok ki megörjít.
Az is igaz lehet, hogy akinél nem zúg lehet esetleg csak nem hallja, vagy éppen egy olyan tipust kapott ki aminél normálisra sikerült a táp.
Aki érzékeny az ilyen hangokra mint én is azoknak ez valóban problémát jelenthet. A VGA-mat lecseréltem mert pl jaték közben is hallottam, hogy sipol pedig elég hangosan nyomtam, hát na örüljön aki nem hallja ezeket a hangokat!!