Minden ami ezzel kapcsolatos.... 
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

Minden ami ezzel kapcsolatos.... 
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

Csak egy apró tény, a szabvány szerint 50/27Mbit-re vagyunk jók vele. a cucc doksija, pédéjeff Nekem is ilyen villog a falon. Sajnos attól félek, előbb váltok szolgáltatót, minthogy megérjem itt a full tempót, amit a ketyere tud. DOCSIS tempók Köszönhető a UPC stratégiájának...
Mert nekem jó lenne ez, de ha van olcsóbb, és jóval gyorsabb, hát méne váltsak?!
Hozzáteszem így jártam a D-link 360T-vel is, ami 24/1-re jó. Sajna 7/0,4-ig jutottam vele. Nemvolt gyorsabb elérhető csomag, ami volt ez is csak drágán.
Egyszó mint száz, dobáljuk ki a műszaki cuccainkat, még mielőtt full kihasználnánk őket....
Nemjójjezígy...
[ Szerkesztve ]

Ja, juteszembe, hátha olvassa ezt egy UPC-s marketinges, vagy nagyfejes. Ha jövő hónaptól (de akár a holnapi naptól) azt mondanátok, hogy 5000Ft az 50Mbit / 27Mbit, esküszöm 2 évet aláírnék nálatok! Pedig idén ideér a konkurencia, aki mindenkit elhalászik előletek a panelokból. A város lakótelepeinek 4/5-e pedig már az övék..
[ Szerkesztve ]
Helló
Nekem driverre volna szükségem ehhez a cucchoz. USB-n keresztül szeretném összekötni a géppel. A kugli-n nem találtam semmi értelmeset. A saját honlapján egyik sem jó hozzá:
[link]
Ha valakinek meg volna a cd-je és elküldené a mail címememre... (elég csak a 32 bites XP driver) Hálás lennék! 
Köszönöm!!!
Szerk.: Elnézést, most látom hogy ez epC 2203 topik, nekem pedig epX 2203 driver kőne. Hátha...
[ Szerkesztve ]

Sziasztok! Milyen Ip címen lehet elérni a cisco modemet?
MDA Vario II - MDA Vario IV - Htc Touch - Samsung Spica - Htc Desire - Samsung Omnia 7 - Motorola Defy

Consol porton keresztűl, megfelelő kábellel és hiperterminállal.

sziasztok
A modemem EPC2203. Olyan problémám van hogy win 7 alatt el sem indul a lemez telepitése,mivel nem ismeri fel a modemet igy net sincs és letölteni sem tudja a drivert
Már sok helyen kerestem de nem találok letölthető drivert hozzá pls valaki segítsen.
Üdv: szymre

Hali, driver csak akkor kell ha usb-ről megy a net, innen tudsz letölteni. Viszont csak XP-ig van terméktámogatás.

Üdv!
Pici buta Júzer vagyok, és szeretnék segítséget kérni.
Az a helyzet, hogy mikor előfizettem UPC internetre, hoztak nekem egy Scientific Atlanta EPC2203 típusú modemet. Boldog is voltam vele, aztán ma megpróbáltam összebarátkoztatni a dolgot egy ASUS WL-500gP típusú routerrel... No ez nem tetszett Neki... Azóta sehogy nincs net... se a routeren keresztül, se úgy, hogy visszadugom a kábelt a gépbe... Ilyenkor mi van?
Előre is köszönöm a választ!
Silima
Buta Júzer

Hello
Az a helyzet, hogy itthon egy ilyen modem van a telefonhoz ( UPC ). Erről tudok-e netezni laptopon, persze netkábel segítségével??
bocs, ha nagy hülyeséget kérdeztem

Lutik-nak:
Igen tudsz netezni, úgy hogy a gép hátuljából kihúzod a netkábelt és bedugod a laptopéba (feltéve ha van azon bemenet). Ha driver kell (link: http://www.cisco.com/web/consumer/support/modem_DPC2203.html#~drivers,) előbb töltsd le és telepítsd majd fel a latopra.
[ Szerkesztve ]
Gergő

szymre!!
Nekem is WIN 7-em van és automatikussan felismerte. Valamit elronthattál! Nézd meg még1X.
Gergő

köszi!
még egy olyan kérdésem lenne az oldalról melyiket drivert töltsem le?

Driver csak akkor kell, ha usb-n keresztül akarsz netezni. Ethernettel elvileg nem kell semilyen driver, mennie kell anélkül (már ha jól be van állítva a modem).

Én is kérdeznék egy okosat a témában, ha szabad.
Rámaradt egy ilyen típusú modem előző szolgáltatótól, és ha lehet szeretném felhasználni a következőhöz (icedsl). A kérdésem az lenne, hogy mi mindent kellene állítanom a modemen, hogy működjön? Még nem fizettem elő, de ha megteszem, van eséj rá, hogy a szerződéssel a kezemben, a modemmel és egy win7-el megoldható a beállítás vagy készüljek mással is?
Előre is köszönet!

ha visszaállítottál mindent és nemjó akkor érdemes a UPC szakembereit kérdezni. 

Halihó!
Azért nem megy a routerrel a neted, mert más a MAC ID-je, mint annak a számítógépnek, amelyikkel az UPC regelte a modemet. A routerbe csak azt a géped dugd be, amelyikkel eredetileg is párban volt a modem, majd a router setupjában klónozd le a géped MAC címét. Újraindítás után fütyülnie kell.
[ Szerkesztve ]
Üdv, prak

Sehogy sem fog menni, mivel ez kábelmodem, nem adsl.
Üdv, prak

A modem status infója: 192.168.100.1
Üdv, prak

Szevasz!
Nem kell feladnod, bár most nincs előttem a router, de ha nem sikerül megnézem...
A wan oldalon az adsl helyett DHCP-t kell választanod, modem kihúzás és mennie kell!
Nyilván vissza is dugod a tápot, gép összekötve stb.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Gyurka

2009-10-22 12:20:53
elég régi bejegyzés nem? Azóta megoldódott, vagy lemondta.

"Have you tried turning it off and on again?"

Igazad van, elnéztem a dátumot...
Gyurka
Hali!
Kérdés :újraraktam a gépet eddig win7 proff 32bit volt,most win7 ulti 64bit lett.De a scientific atlanta webstar 2203 típusú modemet nem tudom telepíteni rá.Csak akkor van net,ha a wifi is megy.Az eszközkezelőben szoktam telepíteni-illesztőprogram frissítés a megadott helyről(benn a lemez),de most nem megy.Tipp??

A driver telepítés azért sem mehet, mert a 64-bites oprendszerek csak WHQL aláírással rendelkező drivert fogadnak el. Amúgy USB-n vagy etherneten kereszül használod?
USB-n megy,mert az ethernet a wifibe van dugva.Simán nincs net,wifivel viszont van net.Hogy miért van ez???

Akkor azért nem megy USB, mert az ethernet már lefoglalja. Ez csak egy modem, egyszerre csak egy portot tud kezelni. Javaslom, hogy vegyél egy routert vagy használd WIFI-n.
Megpróbálom akkor,oszt meglátom.Köszi szépen a segítséget-tippet. 

Üdv:
Engem a szolgáltató most áldott meg egy epc2203-al...
De elfelejtettek magyar nyelvűt hozzá adni...ha tud valaki- kérem segítsen.
A doboz hátulján van kettő db telefon csatlakozó- mit lehet vele kezdeni???
Xp fut a gépen és szeretném kihasználni ha van rá lehetőség.

Magyar nyelvű leírás nem létezik hozza, ezért nem kaptál. A telefon portokat csak akkor tudnád használni, ha a kábelnet szolgáltatódnál lenne telefon előfizetésed is. Ha nincs akkor nem tudod mire használni.

Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni, eme gyöngyszem kábelmodemmel történő internetmegosztásban. A router egy TP-LINK WR340GD. Asztaligép (xp) és Laptop(Win7)
Addig eljutottam, hogy mindent összedugtam, asztaligép MAC cím klónoz routerben, de net az nem lett. Itt leszögezném hogy barátnőmnél szerettem volna megosztani a netet, akik kezdetben chellonál fizettek elő most már upc, mivel magáról a kábelmodemről sok mindent nem tudok így elakadtam. Leírom hogy eddig mivel próbálkoztam.
-Mindkét eszköz resetelése
-Csak egyik gép (az asztali) routeren keresztül modemre kapcs MAC cím klónoz, de semmi.
-Egyébként ha a modemről megy a net mindegy neki mibe dugom,jelszó se kell, semmi nem kell neki. Tehát lehet nem kell neki MAC klónozás?
-router valszeg jó, mert betudok lépni, kislámpák villognak, mondjuk ettől még lehet rossz, de vadi új.
- ipconfig all-ból az derült ki hogy a router már nem látja maga előtt a modemet.
- modem configjába belépve csak annyi van hogy keresse fel szolgáltatóját.
- ja felhívtam a neves társaságot, és csak úgy hajlandóak segíteni ha fizetek min 500 max 3000 ft-ot.
(#31) devpernull válasza bobijuing(: (#30) üzenetére

Nem tudom, megoldódott-e a probléma?
Próbálj meg kicsit belenézni a modem lelkébe:
192.168.100.1/_aslvl.asp
user: admin
password: W2402
set AccessLevel 3 and enter
user: admin
password: W2402
again.
Utána a main page-en a status fül alatt nézd meg, hogy melyik MAC-címhez van hozzárendelve a modem, azt a címet klónozd a routeren! Hátha...

sziasztok!
Az lenek a kérdésem hogy a webstar 2203 lehet 2 gépen netezni egy szere az egyik szabvány mondem kábel a másik usb ?
MAXimum Cube :-)

Jottek ma bekotni a UPC kabelnetet es erdekes modon ket modemet is hagytak itt:
Scientific Atlanta EPC 2203
Webstar Scientific Atlanta EPX2203
Van valami erdemi kulonbseg a ketto kozott? Melyiket hagyjam meg es melyiket kuldjem vissza?
Direp.hu - Digitalizálás, képadatbázisok, online képtárak építése

Hali mindenki!
Tegnap szereltem egy gépet ismerősnél. Ilyen "jó" kis modemmel (Scientific Atlanta EPC 2203) látta el a upc. Win7 Home prem. 32bites verzióval sajna usb-ről nem megy. Természetesen a kapott cd-n nincs ilyen driver. Xp-vel ment termésetesen.
Utánanéztem, nincs win7 támogatás elvileg. Ha patch kábellel kötöm össze a gépet a modemmel úgy menne?
[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''

Senki??? 

Nos - ha valaki olvassa legalább tudja - a probléma azonnal megoldódott amint Ethernetre kötöttem a gépet a modemmel. Ha valaki hasonlóba fut tegye így és nem lesz gond a driverrel.
Nem is értem a buta szolgáltató miért erőltette az usb-s lassú és bizonytalan összekötést? Hacsak nem kiszúrásból. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott volt egy pc, upc előfizetéssel jött a net, egy webstar modemen keresztül. Van egy acer aspire one laptop t-mobil- os mobilnettel. A mobilnet előfizetés lejárt, lemondtuk. A pc-t is szanáltuk. Maradt az acer gép, plussz a upc-s előfizetés. Az elképzelésem az volt, hogy veszek egy router( TP- MR3420), összekötöm a modemmel, és vígan netezek a kádból a laptopon. Nem így lett. Sikerült a modemet a routerrel összekötni, a routert, pedig a géppel. A router menüjében elvileg megcsináltam a beállításokat, a gép látja is a routert (Vezeték nélküli kapcsolatok 2 - csatlakozva), de csak ha így összekötve(helyi kapcsolat) vannak. Ha bontom a helyi kapcsolatot, a böngésző nem találja a kiszolgálót. Mit tegyek hogy működjön, és bárhol tudjak netezni a lakásba? A hosszabb kábel nem jöhet szóba
!
Köszönöm a segítséget!

P.S. : A router nem tp- mr3420-as, hanem tl-mr3420.