Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#951) snowdog

snowdog
(PH! addikt)

Gondolom ez jó hír (mármint annak, aki még nem vette meg :) )

Leárazás ideje: 2009-07-01
Megtakarítás: 12.6 %

Régi Bruttó ár: 28,010 Ft
Új bruttó ár: 24,490 Ft

Ebben csak az az érdekes, hogy közben az ÁFA meg ugyan attól a naptól kezdve emelkedett. Akkor hogy is van ez? :F

[ Szerkesztve ]

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#952) Szaky válasza 1soproni (#949) üzenetére

Szaky
(tag)

Nekem jovo hetre igertek, egy honapja rendeltem meg.

Asus P5Q PRO ; Intel Core 2 Quad Q9400 ; 4Gb 1066 Geil EVO ONE CL5 ; Sapphire 4870

(#953) Fenyo12 válasza Geli. (#934) üzenetére

Fenyo12
(kvázi-tag)

Ez valami tolatókamerás csoda... Carrera 430 CAM

(#954) tiger1342

tiger1342
(újonc)

Sziasztok!
Kedden vettem én is egy ilyen kütyüt. Azonnal rávetettem magam a netre, hogy lehet rá IGO8at felvarázsolni. Amikor kitisztult a kép, hogy miket kell megcsinálni, sikerült is, bár volt pár próbálkozás előtte. A TFAT fájlrenszer miatt viszont a windoz xp nem tud törölni róla, pedig van 3 saját mappa, ami üres, azokat nem szívesen látom rajta.
Tegnap volt az első éles teszt, kimentem a rózsadombra eltévedni, aztán navi bekapcs, seperc alatt megvoltak a műholdak és az igo8-nak hála haza is hozott. Fényerő ok, a hangerő letekert ablakokkal a délutáni dugóban rendben volt, persze lehalkított rádióval.
Sebességgel minden ok, elégedett vagyok vele.
Amire eddig nem jöttem rá: van ilyen menüpont, hogy kalibrálás. Nyomkodni kell a képernyőt, és egy kereszt mászkál a 4 sarokban + középen. Akárhányszor nyomtam meg, ugyanazt az utat járta be. Innen hogy lehet kilépni? Nekem csak resettel sikerült, nem igazán látom értelmét, mire jó egy ilyen menüpont a beállításokban.
Most tokot akarok hozzá venni: tudtok bevált passzentos tokot, vagy sétáljak be a navival egy boltba és próbáljam bele. :)
MP3 lejátszómhoz kaptam mini usb hálózati töltőt, de nem tudom jó lenne-e hozzá. Valakinek ötlet, hogy tudom kideríteni? Első töltés PC-ről ment, tegnap 40 perc alatt nem sikerült annyit meríteni rajta, hogy ne fullon legyen az akksi ikon szerint. Ha többet nyúztam, beszámolok az üzemidőről.
Üdv!
tiger1342

(#955) snowdog válasza tiger1342 (#954) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Amire eddig nem jöttem rá: van ilyen menüpont, hogy kalibrálás. Nyomkodni kell a képernyőt, és egy kereszt mászkál a 4 sarokban + középen. Akárhányszor nyomtam meg, ugyanazt az utat járta be. Innen hogy lehet kilépni? Nekem csak resettel sikerült, nem igazán látom értelmét, mire jó egy ilyen menüpont a beállításokban.

Addig jó, amíg nem tudod mire jó! :)

Ha majd egyszer elállítódik az érintőpanel beállítása, és nem ott reagál a dolgokra, ahol megnyomod, akkor rá fogsz jönni, hogy mégsem akkora butaság, hogy újrakalibrálhatod! :K

MP3 lejátszómhoz kaptam mini usb hálózati töltőt, de nem tudom jó lenne-e hozzá.

A töltőre rá van írva, hogy mekkora áramerősségig terhelhető. Ha legalább 2 A-t tud, akkor nyugodtan használhatod. Ha nem tudja, akkor két eset lehetséges:
1. nagyon lassan fog tölteni, esetleg sohasem tölti fel teljesen,
2. ha nincs benne túláram védelem, akkor a töltő akár ki is gyulladhat, mint nem régen valaki beszámolt róla.

(#956) tiger1342 válasza snowdog (#955) üzenetére

tiger1342
(újonc)

Köszi, akkor majd megnézem, mennyit tölt a töltő.
Ahh, bakker, igazán odaírhatták volna, hogy Érintés-kalibráció, vagy mittomén, mert így foggalmam sem volt, mire jó, hát ráböktem kipróbálni... :)
Akkor ezek szerint egyszercsak véget is ér a nyomkodás?

(#957) Degeczi válasza tiger1342 (#954) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

átmenetileg rakd át Activesync módba az USB csatlakozást, úgy törölhető ami most nem

(#958) micro

micro
(PH! addikt)

Az X820 ugyanugy USB-n toltodik, mint az N770?

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#959) snowdog válasza Degeczi (#957) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Szerintem ne csak átmenetileg tegyétek Activesync módba!

Volt olyan N770 eset, mikor hibás registry beírás miatt lefagyott a gép, és csak AS módban lehetett remote módon javítani a registry bejegyzést. Különösen ajánlott ez az üzemmód azoknak, akik szeretnek turkálni a gépben.

(#960) Celtis

Celtis
(tag)

Azt tapasztalom, hogy ha USB-n active sync kapcsolat van a PC-vel, akkor ez a dög megszakítja a kapcsolatot, ha amint az akku feltöltött és a LED zöldre váltott.

(#961) Degeczi válasza snowdog (#959) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

végülis, ha egyszer már rá vannak másolva a térképek a belső memóriára, akkor nem számít, h csigalassú az adatátvitel AS-ben

(#962) snowdog válasza Degeczi (#961) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Természetesen ha valaki nagyméretű állományt másol a gépre, akkor célszerű átállítani USB módra, majd ezt követően vissza AS módba.

A lényeg, hogy ez legyen az alapállapot. És még így is előfordulhat, hogy ez sem elég a baj megelőzéséhez, de némi esélyt azért mégis ad.

(#963) bpq válasza tiger1342 (#954) üzenetére

bpq
(újonc)

Most tokot akarok hozzá venni: tudtok bevált passzentos tokot, vagy sétáljak be a navival egy boltba és próbáljam bele.

DREIM "márkájú" övcsipeszes bőrtokot vettem az electro világba (az arénában) tegnap 1630 ft-ért. Az tetszik benne hogy jó passzos (nem a szokásos vastagabb pna-khoz való)

Persze azért csak próbáld bele! :)

[ Szerkesztve ]

(#964) Beleczkil válasza tiger1342 (#954) üzenetére

Beleczkil
(tag)

Nálam is volt beragadt könyvtár.
Linux-al simán törölhető, sima usb módban.

"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"

(#965) Fenyo12 válasza snowdog (#962) üzenetére

Fenyo12
(kvázi-tag)

Hol lett olcsóbb a cucc?

(#966) snowdog válasza Fenyo12 (#965) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Itt [link]

(#967) Beleczkil

Beleczkil
(tag)

Valaki le tudná írni lépésről lépésre a rendszer mentés pontos menetét?
Az Istenért sem boldogulok vele. :B :B :B :B

"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"

(#968) Anti666 válasza snowdog (#942) üzenetére

Anti666
(fanatikus tag)

4. kategória:

Életében először vásárolta meg / kezdi el használni a gps-ét és baromira örül neki.
(Neki van a legeslegjobb gps-e, tuti a legjobbat választotta, nagyon okos volt és a legolcsóbb is.)
Informatikai tudása konvergál a nulla felé, de bátran feltelepít rá bármilyen cuccot, amit csak talál valamelyik szomszédos fórumon, gondolván az biztos tuti jó lesz és majd felfedezi a spanyol viaszt. Következmény: rom, tapasztalat és hozzáértés hiánya nélkül irány a szervíz.

Szar ez a TMC, nem is jelezte előre a felhőszakadást.

[ Szerkesztve ]

A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!

(#969) topi66

topi66
(újonc)

láttátok az uj bluepanthert? kisértetiesen hasonlit a 820ra,csak 4gb a memoja!

(#970) snowdog válasza topi66 (#969) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

És ezen csodálkozol?

"Amint azt néhányan már tudják, a BluePanther és a Wayteq navigátorok egyaránt az YuanFeng kínai tervezőiroda fejlesztései, amiket különböző gyártóknak adtak el."

(#971) Fenyo12 válasza topi66 (#969) üzenetére

Fenyo12
(kvázi-tag)

Éppen ezt írtam tegnap...
Bár inkább 770-re hajaz. (proci, vevő)

[ Szerkesztve ]

(#972) jagada válasza topi66 (#969) üzenetére

jagada
(őstag)

mi a pontos tipusa a "kék pancsernak"?????

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

(#973) Fenyo12 válasza jagada (#972) üzenetére

Fenyo12
(kvázi-tag)

Diamond

(#974) burcz85

burcz85
(újonc)

sziasztok
Sehogy nem tudom rátenni az IGO progit az x 820-ra, pedig többféle verziót is kipróbáltak.
Valaki légyszi help!

(#975) luighy67

luighy67
(újonc)

Én tegnap vettem kézbe az x820-ast. Rápakolom mp3-at de nem látja. Mi lehet a hiba?

(#976) Markyxx válasza Degeczi (#898) üzenetére

Markyxx
(újonc)

Szia,

Tudsz küldeni egy linket, ahonnan le lehetne szedni ezeket vagy több frissebb hangot?
Köszönöm előre is!

http://hardverapro.hu/apro/htc_hd2_zagg_s_skin_nfl_ball_hatlap_folia/hsz_1-50.html

(#977) luighy67

luighy67
(újonc)

Segíthetne valaki.

(#978) Moon70 válasza burcz85 (#974) üzenetére

Moon70
(tag)

Vidd vissza a boltba és mond meg nekik, hogy adjanak olyat, melyre rámegy :)) :

(#979) Moon70 válasza luighy67 (#975) üzenetére

Moon70
(tag)

1. hova pakolod?
2. gyári lejátszójával vagy mással akarod őket lejátszani?
3. most sem megy?
4. feleccsd el
5. vidd visza nekik és mond meg, adjanak olyat, mely lejátsza őket

:K

(#980) Moon70

Moon70
(tag)

Sok a baj ezzel a 820-assal, úgy látszik kemény dió, nem könnyű beidomítani, gyorsbolt is azért akciózik, hogy mielőbb megszabaduljon a készletektől? :)

(#981) Straus

Straus
(újonc)

Sziasztok

Valaki segítsen nekem mert szétolvastam ezt a fórumtémát és kiötlöttem a bajomat. Van egy pna-s 8.0 valami igo-m ami 770 ment de a x820 nem (a GPS re kattintva elindul aztán ujrainditja a kütyüt) ez ha jó sejtem license probléma valaki segítsen nekem.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Straus

(#982) jagada válasza Straus (#981) üzenetére

jagada
(őstag)

másik verzsönre lesz szükséged..."vegyél" újjat :DD :DD

(#983) bpq

bpq
(újonc)

Gyorsbolt azért "akciózik" mert rosszul árazta be a készüléket és mindenki megvette 25-é máshol.

(#984) Straus válasza jagada (#982) üzenetére

Straus
(újonc)

Szia

Már 2 8.0 kilove de akkor sem megy viszont netezés közben összefutottam maestroval mert azt mindenki dicsérte az nekem segithet?

Straus

(#985) ATM_automata válasza Straus (#984) üzenetére

ATM_automata
(senior tag)

A legújabbal próbálkozz, ha vissza olvasol (keresel), akkor lesznek pontos verzió számok amik mennek rajta. Mind 8.3.xxxxxxxx verzió, ha jól emlékszem.

Csak úgy...

(#986) Straus válasza ATM_automata (#985) üzenetére

Straus
(újonc)

Szia

Ja azt vadászom de sehol nincs olyan bót ami ezt árulná vagy ahol van ott nagy a tömeg.

Straus

(#987) .:PZ:.

.:PZ:.
(újonc)

Üdv Mindenkinek!

Most vásároltam én is az x820-ast, ez az első PNA-m. Hála a topiklakóknak minden gond nélkül üzembe tudtam helyezni, ill. fel tudtam rá tenni az Igo-t egyedi skinekkel együtt. A kütyü nem került hurokba, az Igo nem szállt el hibaüzenetekkel... :N
Természetesen ehhez az kellett, hogy végigolvassam a topikot, és a telepítés során használjam is a hozzászólásokban leírt tanácsokat. Javaslom, hogy tegye ezt minden új felhasználó, és ezzel jónéhány kellemetlen percet, órát spórol meg magának.
Szóval köszönet a hasznos hozzászólásokért!

(#988) Csabee. válasza .:PZ:. (#987) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

örülök hogy sikerült telepítened rendesen, és megy minden! : :R

Üdv: Csabee.

(#989) jagada válasza Straus (#986) üzenetére

jagada
(őstag)

akkor kénytelen leszel sorakozni!! :):)

(#990) PLaci58 válasza jagada (#989) üzenetére

PLaci58
(őstag)

Azért azt megjegyezném, hogy a 05.28-as verzió data.zip hibás, azért van a sok küszködés az elindításával és nem a készülékkel van a gond :DD

"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

(#991) snowdog válasza .:PZ:. (#987) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Öröm olvasni, hogy normális fórumozók is vannak! :C :C :C

Az eddigiek alapján már kezdtem azt hinni, az ilyen fórumozók is kihaltak, mit a dinoszauruszok. :D

(#992) jagada válasza snowdog (#991) üzenetére

jagada
(őstag)

azért minden napra jut 1-2 #981-es is!!!

(#993) nickname66 válasza tiger1342 (#954) üzenetére

nickname66
(újonc)

Szia !

Pár nappal ezelőtt én is vettem, végigböngésztem a fórumot, de nekem nem sikerült rátennem sem az igo8-at, sem az amigot.
Pontosítok az amigo elindult de csak kisebb képernyő felbontást produkált, hiába írtam át a sys_txt-ben a rawdisplayt x=480 y=240.
Szivem szerint az igo8-at használnám, de az el sem indul.
Tudsz segíteni, mit kell átírni, megnézni ...

(#994) nickname66 válasza tiger1342 (#954) üzenetére

nickname66
(újonc)

Bocs , nem neked akartam küldeni az üzenetet, de persze tőled is elfogadok bárminemü segítséget.

(#995) nickname66 válasza .:PZ:. (#987) üzenetére

nickname66
(újonc)

Szóval még fórumozásban is kezdő vagyok :((

Még egyszer :

Szia !
Pár nappal ezelőtt én is vettem, végigböngésztem a fórumot, de nekem nem sikerült rátennem sem az igo8-at, sem az amigot.
Pontosítok az amigo elindult de csak kisebb képernyő felbontást produkált, hiába írtam át a sys_txt-ben a rawdisplayt x=480 y=240.
Szivem szerint az igo8-at használnám, de az el sem indul.
Tudsz segíteni, mit kell átírni, megnézni ...

(#996) Moon70 válasza nickname66 (#993) üzenetére

Moon70
(tag)

a 820-asnak nem is ekkora a felbontása, hanem 480*272, talán ezekkel próbáld.
De ha nem irod be neki, az sem baj, lényeg a [folders] részben van, az app és a content útvonalainak helyes megadása.

(#997) csl1982

csl1982
(tag)

Üdv!

Hétfőn vettem egy ilyet, 2,5 óra erőlködés ellenére semmi.
Kedden kaptam másik verziót (iGO8-ból), és egyből indult. (Data.zip-es törlés után)
Nem ment 64873-mal, ment 91972-vel. (Resident és SD is).
A speedcam-et még nem vártam végig, de gondolom az is ok.
Szóval ebben a verzió dologban lehet a hiba.

Egy ideig nekem elég, hogy navigál, nem akarok pda-t varázsolni, erre a célra - nekem - tökéletes. Bár ha majd lesz több infó, lehet, hogy hack-elek én is :)

Respect mindenkinek aki segített a hasznos infó gyűjtésében. :R

(#998) snowdog válasza csl1982 (#997) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

törölve jogi okokból

[ Módosította: Bog ]

(#999) luighy67 válasza Moon70 (#979) üzenetére

luighy67
(újonc)

1. Simán gyökérbe rakom
2. Gyári lejátszóval szeretném használni
de bármilyen megoldás érdekelne

(#1000) Moon70 válasza luighy67 (#999) üzenetére

Moon70
(tag)

törölve jogi okokból

[ Módosította: Bog ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.