Most regeltem hozzád, és ezt kaptam azonnal a rendszertől:
"Rövidesen értesít a regisztrációd befejezéséről, a felhasználóneved aktiválásáról."
Mégegyszer, és egyben utoljára elmondom:
1. a fórumot a kevés szabadidőm terhére szerkesztem, teljesen ingyen, főleg a MAGAM szórakoztatására, marhára nem érdekelnek a követelődző, reklamáló, időnként sértegető levelek, nem válaszolok rájuk, tehát ne is írjatok,
2. az a fórum egy ingyenes szolgáltatás, nem én vagyok a szerver tulajdonosa, üzemeltetője, olyan amilyen, így kell elfogadni,
3. akinek nem tetszik a fórum működése, a regisztrálás vagy az aktiválás menete, várható ideje az NE REGISZTRÁLJON,
4. minden fontos információt leírtam az "Információk" fejezetben, az regisztrálás nélkül is olvasható, aki nem ért vele egyet, NE REGISZTRÁLJON!
5. korábban már leírtam, de ezt is megismétlem, sem a regisztrálásról, sem az aktiválásról SENKINEK nem küldök értesítést, ha a rendszer küld jó, ha nem küld sajnálom, de nem érdekel, akinek ez sem tetszik, hát az SE REGISZTRÁLJON!
Azt hiszem ebből sejhető hogy mennyire unom a reklamációkat, ezért akinek ez a hangnem sem tetszik, hát az SE REGISZTRÁLJON! Nem érdekel hányan regisztrálnak, nem érdekel hányan olvassák a fórumot, ha egyetlen ember sem olvassa, nekem akkor sem lesz belőle sem károm, sem hasznom. Eddig úgy gondoltam annak segítség a fórum, aki itt nem kapott választ a kérdésére, vagy egyszerűen csak lusta több ezer hosszászólást végigböngészni, az ott egyben mindent megtalál.
Ennél érthetőbben nem tudom leírni! És ezt a témát a magam részéről lezártnak tekintem, ezért erre a hozzászólásra válaszolni sem érdemes, mert további reakció részemről nem lesz rá. Ez a topik nem ezért van, és nem erről szól!
[ Szerkesztve ]
http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.