Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#851) snowdog válasza daemon82 (#847) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

ha ezt nem latom meg veletlen, eszre se veszem hogy aktivalva vagyok! kosz! igyekszem majd produktiv tag lenni ;)

Hogy egyértelműbb legyen, az információs részt így módosítottam:

Az aktiválás manuálisan történik, átfutási idő 1-2 nap!
Az aktiválás eredményéről a rendszer már nem küld visszaigazolást!
Általában 1-2 nap után már be lehet lépni!

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#852) Beleczkil

Beleczkil
(tag)

Tegnap kipróbáltam napsütésben, forgolódtam az utakon, mindenféle szögből kapott napot és tökéletesen látható volt minden a kijelzőjén alap fényerőnél, ja és annyi kiegészítés, hogy Brando matt fólia van a kijelzőn (semmi csillogás vagy tükröződés :D ). Eddig nagyon elégedett vagyok a kütyüvel.

"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"

(#853) jagada válasza szasanyi (#816) üzenetére

jagada
(őstag)

ugyanez volt a helyzet az N720 megjelenésekor, sokat romlott a kijelző fényereje az előd N710-hez képest, amikor vettem én se akartam elhinni, de ez van, meg is szabadultam tőle gyorsan:D :D

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

(#854) Celtis

Celtis
(tag)

A winCE felületen valahogy átkapcsoltam a beviteli módot virtuális billentyűzetről karakter(nem)felismerő "YFinputmethod" vagy milyen módra.
Képtelen vagyok a billentyűzetet visszacsalogatni. A vezérlőpulton keresztül is próbáltam, de csak ez az egy opció van. :F

Ötlet?

(#855) mugler

mugler
(újonc)

Valaki tud segíteni? 838. h.sz.

[ Szerkesztve ]

(#856) szasanyi válasza jagada (#853) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Én azért nem hiszem ezt, mert a kollégámnak van N770BT-je, és amikor azt kipróbáltam (szabadban, napsütésben) nem volt jobban látható a kijelzője. X820 az szélvédő közepén jól látható még napsütésben is. No nem akkor, ha szemből süt a nap. :N
Na, mind1 mert ha szerét ejthetem elmegyek hozzá és összehasonlítom csak azért is, mert egyszerűen nem akarom elhinni. Ráadásul emlékszem, volt szó róla, hogy javítanak a 770 kijelzőjén is...

(#857) FLeMiNG válasza mugler (#855) üzenetére

FLeMiNG
(kvázi-tag)

Ment PÜ

(#858) FLeMiNG

FLeMiNG
(kvázi-tag)

E-book-kal próbálkozott már valaki?
Nem jövök rá, miért csak a resident flash-en belül kereshetek file-okat hozzá...

Van valami ötletetek?

(#859) jagada válasza szasanyi (#856) üzenetére

jagada
(őstag)

összehasonlító fotókat a 770 és 820 kijelzőjéről én utcán, természetes fényviszonyoknál, esetleg napsütésben készültet szeretnék látni, mert igazából az a lényeg, hogy napközben mennyire látható és használható a kütyü avagy sem, szvsz sötét szobában senki sem fogja használni navigálásra és este biztos hogy elég a fényereje amúgyis...

javítás alatt lehet, hogy az automatikus fényerőszabályozást gondolták, ami végül ebből a tipusból kimaradt

[ Szerkesztve ]

(#860) szabyybp

szabyybp
(újonc)

Sziasztok ...Tegnap vettem 1 ilyet x820
sose volt még hasonlóm se....pár órás próbálkozás után , olvasgatás stb, megy az igló8
video lejátszás elég szaggatott, ez nagyon nem tetszik, convertálgatni kell, hogy élvezhető legyen 500mhz-es procinak nem kéne simán vinnije bármit ?
kinézete tetszik a gépnek...
Esetleges alternativ video lejátszó vagy ilesmit tudtok ?
Lehet saját kezelöfelületet kreálni a gépre?
Érdekelne , hogy java progit lehet e futtatni a géppel, vagy milyen saját fejlesztésekben lehet gondolkodni ? :) köszi

[ Szerkesztve ]

(#861) milanscs válasza snowdog (#851) üzenetére

milanscs
(fanatikus tag)

Én is regisztráltam pár napja. Jött is az email, hogy várjak majd aktiválnak, de sajnos még nem sikerült. milanscs néven reggeltem be. Tudnál ebben segíteni?

Il Milan In Vetta All'Olimpo!!! Campioni D'Europa!!!

(#862) Csaba105

Csaba105
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Köszönöm a tagoknak a segítséget! Működik!

Más verziót kellett feltennem!

Ui:
Hasznos a fórum!

(#863) snowdog válasza szabyybp (#860) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

video lejátszás elég szaggatott, ez nagyon nem tetszik, convertálgatni kell, hogy élvezhető legyen 500mhz-es procinak nem kéne simán vinnije bármit ?

A videó driver-eket végigpróbáltad?

(#864) FLeMiNG

FLeMiNG
(kvázi-tag)

Másodszorra fordul elő, hogy navigálás után ha kilépek a főmenübe, és onnan ki akarom kapcsolni a pna-t, kikapcsoláskor feljön egy hiba:

"Application Error"
"Application Color7MoveShell.exe encountered a serious error and must shut down."

Ezt bezárni nem lehet, okézni lehetne, de a kijelzőt hiába tapogatom, semmi. Ha megint megnyomom a kikapcsoló sombot, feljön az ablak, ahol választani lehet a kikapcsolás/készenlét/mégse között, de ott is érzéketlen a kijelző, visszajön a főmenü az errorral együtt... :W

Van valami ötletetek, mnitől lehet ez, vagy mit lehetne vele csinálni?

(A reset működik. Vagy az akksi lehúzása...)

[ Szerkesztve ]

(#865) szabyybp válasza snowdog (#863) üzenetére

szabyybp
(újonc)

Szia ! megfogtál...fogalmam sincs miket tudnék próbálni:) azt hinném alapból van rajta valamiféle driver driverek, sajnos nem sok közöm van még az ilen kütyükhöz ,de rajta vok..ha adsz linket megköszönöm , elolvasom ...
Még a java futtatás érdekelne , hogyan megy ezen, ha megy .. köszi

(#866) Celtis válasza FLeMiNG (#864) üzenetére

Celtis
(tag)

Nálam is többször előfordult. Főleg, ha USB-n össze van kötve a PC-vel.
Hekkeltél rajta valamit?

(#867) snowdog válasza szabyybp (#865) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Kezd ott, hogy ezt elolvasod: (#759) PLaci58
Majd az összes ezt követő ehhez tartozó hozzászólást. Az ott leírtakat végrehajtod, majd az eredményt ide beírod.

És ha ezek sem segítettek, akkor még mindig regisztrálhatsz a fórumomra, ahol ezekről részletesebben van szó.

[ Szerkesztve ]

(#868) H2o-pok válasza szabyybp (#860) üzenetére

H2o-pok
(lelkes újonc)

aki még nem ismeri.
Az 1ik,szerintem legjobb video kódoló. Magyar nyelv is támogatott, INGYENES, én a psp-mhez használom.(a procija azt hiszem 333mhz) Kiváló minőségben, és gyosan konvertál. Ha kell,az srt feliratot is beleégeti a videoba, lehet vágni, méretezni, stb.
Amit én beállítást használok:
Felbontás 480x272, video quality 500kb/s, Fps 25.
Egy 700mb-os aviból kb.450mb- lesz, mp4.
Ez a fullos PSP verzió:
http://mediacoder.sourceforge.net/device/psp.htm

És a fullos verzió, amiben már több felület is van,pl. telefonok, asztali lejátszók stb.
http://mediacoder.sourceforge.net/mirrors.htm?file=MediaCoder-0.7.1.4450.exe&en=1

(#869) szabyybp válasza snowdog (#867) üzenetére

szabyybp
(újonc)

Eredmény eddig csak fagyás :)
viszont amit láttam a progiban :platform AT8X0 , , Verzió 6.00 , , OEM info YFAtla4 ,, Processzor ARM ,, Clock speed 502Mhz , elötte 525 Mhz ez változik :)
viszont lejátszás indításakor behal ...mindig
a fórumra regiztem tegnap de azóta semmi ...

(#870) szasanyi válasza H2o-pok (#868) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Nem nagy felbontású (700MB körüli helyfoglalással rendelkező) DivX, Xvid filmekkel néztem, nálam jól megy. Konvertálás néklül természetesen... az mihez kellene amúgy?

(#871) H2o-pok válasza szasanyi (#870) üzenetére

H2o-pok
(lelkes újonc)

Csak a 'kollégának' írtam,mivel neki akadozott a video. Meg persze próbaképpen ki lehet próbálni. Az sem mind 1,hogy 700mb vagy 400.

(#872) szabyybp válasza H2o-pok (#871) üzenetére

szabyybp
(újonc)

én a starwarsos rajfilmet lestem, 200mb körüli, átkonvertáltam divx-szel utána 420*170 re 700 as rateval ,és valami kicsi hanggal ,,100 Mb körüli lett, de még úgy se volt meggyőző..a Tcpmp meg csak fagyni hajlandó :(

[ Szerkesztve ]

(#873) a4dg

a4dg
(újonc)

Üdv!

Légy szíves valaki nekem is küldje már el privibe a megoldást arra, amikor reseteli magát a cucc, bármilyen igo8-at futtatok rajta. Előre is köszönöm.

(#878) Beleczkil válasza peter76bp (#876) üzenetére

Beleczkil
(tag)

Skinnek én a Gurjon skint ajánlanám, van magyar módosított változat belőle. Nekem PDA-n és az x820-on is hibátlanul működik, jól beállítható (sokkal több beállítást enged mint az alap skin).

A téves elfordulás lehet sok mindentől, például a kerülőutak engedélyezésétől illetve a visszafordulási beállításoktól is.

Bocsi a témától eltérő beírásért. :B

[ Szerkesztve ]

"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"

(#879) peter76bp

peter76bp
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Akkor a #874 postom off nélkül:

x820: Lehúzott ablaknál 60-as tempó mellett sem hallom mit magyaráz, pedig a készülék beállításaiban és a navin belül is maxra van tolva a hangerő. Ez ennyit tud, vagy valami más beállítással lehet a probléma? (Lehet, hogy be van kapcsolva a sebességfüggő hangerőszabályozás, ez esetleg behülyítheti?)

Eléggé parázok attól, hogy benyomják az ablakot ha fenthagyom a tartókart. Macera ugyan, de mennyire nyírja ki, ha mindig leszedegetem és elteszem kesztyűtartóba, vagy valahova, hogy ne vonzza a rossz embereket?

Előre is kösz a hasznos infokat :R

(#880) Degeczi válasza peter76bp (#879) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

a naviprogramok beállításaiban az általános hangerőn kívül külön szokott még egy "beszéd hangerő" állítási lehetőség is lenni
a sebességfüggőt valóban kapcsold ki, és próbáld meg úgy is

de a legjobb persze az, ha az autórádiónak van aux bemenete - márpedig a jobb típusoknak mindig van

leszedheted a kart - de nem sokat ér, annyi erővel akár fönn is hagyhatod...
a tapadókorong nyoma ugyanis szépen árulkodik a szélvédőn kívülről is, a tolvajnak meg semmiből nem áll bevágni az ablakot, és benézni a kesztyűtartóba (ezzel kezdik)

(#881) FLeMiNG válasza Celtis (#866) üzenetére

FLeMiNG
(kvázi-tag)

Feltettem rá a mindenki által ismert nav. programot. Ezen kívül semmit nem csináltam vele.

(#882) peter76bp válasza Degeczi (#880) üzenetére

peter76bp
(lelkes újonc)

Természetesen csak a kar maradna a kocsiban, de a lényeg az lenne, hogy a semmiért ne verje be nekem az ablakot. Majd jól kiírom a kar mellé, hogy nincs érték az autóban :-D

(#883) Fenyo12 válasza snowdog (#851) üzenetére

Fenyo12
(kvázi-tag)

Most regeltem hozzád, és ezt kaptam azonnal a rendszertől:
"Rövidesen értesít a regisztrációd befejezéséről, a felhasználóneved aktiválásáról."

????

(#884) Celtis válasza Celtis (#854) üzenetére

Celtis
(tag)

Akkor válaszolok magamnak: Ha közvetlenül a winCE felület indul (YFGo2CE.bld az SD kártyán), akkor alapból virtuális billentyűzet a beviteli mód. Ha ezek után átváltom YF InputMethod-ra, akkor bejön ez a használhatatlan karakterfelismerő, és nem lehet visszaváltani.

Ha a PNA skin-ből indítom a winCE-t, akkor alapban ez a hülye beviteli mód jön be, és a billentyűzet nem elérhető. Ha valaki tud rá megoldást, ne kíméljen.

(#885) Ch4os

Ch4os
(fanatikus tag)

Annyi kérdésem lenne a géppel kapcsolatban hogy milyen hardver gombok találhatóak az eszközön? Google-ban csak szemből találtam képek róla.
Van lehetőség az igo hangjának változtatására hw.gombbal?

¤¤¤ Eladó az egész világ! ¤¤¤

(#886) szabyybp válasza Ch4os (#885) üzenetére

szabyybp
(újonc)

on off gomb ennyi

(#887) Ch4os

Ch4os
(fanatikus tag)

Esetleg erre a kérdésre is várnék kommenteket!

¤¤¤ Eladó az egész világ! ¤¤¤

(#888) szabyybp válasza Ch4os (#887) üzenetére

szabyybp
(újonc)

ma mentem egy kört napos időben ...nem estem hasra a képtől, az aksija sajnos gyenge , hamar megy lefele ...
a navi ment szépen, bár nagy tapasztalatom nincs benne ...
alternatívákat nem ismerem, sajnos nem tudom viszonyítani

(#889) swis

swis
(kvázi-tag)

Moon70 kűldtem egy pü-t

(#890) snowdog válasza Fenyo12 (#883) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Most regeltem hozzád, és ezt kaptam azonnal a rendszertől:
"Rövidesen értesít a regisztrációd befejezéséről, a felhasználóneved aktiválásáról."

Mégegyszer, és egyben utoljára elmondom:
1. a fórumot a kevés szabadidőm terhére szerkesztem, teljesen ingyen, főleg a MAGAM szórakoztatására, marhára nem érdekelnek a követelődző, reklamáló, időnként sértegető levelek, nem válaszolok rájuk, tehát ne is írjatok,
2. az a fórum egy ingyenes szolgáltatás, nem én vagyok a szerver tulajdonosa, üzemeltetője, olyan amilyen, így kell elfogadni,
3. akinek nem tetszik a fórum működése, a regisztrálás vagy az aktiválás menete, várható ideje az NE REGISZTRÁLJON,
4. minden fontos információt leírtam az "Információk" fejezetben, az regisztrálás nélkül is olvasható, aki nem ért vele egyet, NE REGISZTRÁLJON!
5. korábban már leírtam, de ezt is megismétlem, sem a regisztrálásról, sem az aktiválásról SENKINEK nem küldök értesítést, ha a rendszer küld jó, ha nem küld sajnálom, de nem érdekel, akinek ez sem tetszik, hát az SE REGISZTRÁLJON!

Azt hiszem ebből sejhető hogy mennyire unom a reklamációkat, ezért akinek ez a hangnem sem tetszik, hát az SE REGISZTRÁLJON! Nem érdekel hányan regisztrálnak, nem érdekel hányan olvassák a fórumot, ha egyetlen ember sem olvassa, nekem akkor sem lesz belőle sem károm, sem hasznom. Eddig úgy gondoltam annak segítség a fórum, aki itt nem kapott választ a kérdésére, vagy egyszerűen csak lusta több ezer hosszászólást végigböngészni, az ott egyben mindent megtalál.

Ennél érthetőbben nem tudom leírni! És ezt a témát a magam részéről lezártnak tekintem, ezért erre a hozzászólásra válaszolni sem érdemes, mert további reakció részemről nem lesz rá. Ez a topik nem ezért van, és nem erről szól!

[ Szerkesztve ]

(#891) Fenyo12 válasza snowdog (#890) üzenetére

Fenyo12
(kvázi-tag)

Béke van!

Ezt azért másoltam ide, mert úgy tűnik belőle, mintha a rendszer dobna üzit, amikor engedélyezed a regisztrációt, nem neked kellene. Ennyi.

(#892) snowdog válasza Fenyo12 (#891) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

A regisztrációt nem én engedélyezem, az automatikusan történik, a fórummotor végzi, és ezek szerint arról küld értesítést. Ezt követően mikor ráérek akkor manuálisan aktiválok, és szerintem arról meg már nem küld, legalábbis a visszajelzésekből erre következtetek.
Minden eddigi regisztráltat aktiváltam, tehát be lehet lépni!

[ Szerkesztve ]

(#893) mizu12 válasza snowdog (#892) üzenetére

mizu12
(újonc)

Az lenne a megoldás, hogy valami 48-as betűmérettel ezt az infót feltünteted a fórum első oldalán, és akkor megszűnik a problémázás.

Mellesleg én már el is szórtam az X820-at, nem tartottam megfelelő cserének az N770-nel szemben. (plusz momentán nem is volt ilyenre szükségem) Mindenesetre érdekes volt elmélyedni a windows ce rejtelmeiben.. Azt tudom, hogy a következő ilyenem nem egy csilivili tökismeretlen új cucc lesz (pl. X820), hanem egy olyan, amihez már legalább egy 4000hozzászólásos fórum tartozik...

(#894) snowdog válasza mizu12 (#893) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Az lenne a megoldás, hogy valami 48-as betűmérettel ezt az infót feltünteted a fórum első oldalán, és akkor megszűnik a problémázás...

Pedig ott van! :)

Én az N770-et egy BluePanther Azure-ra cseréltem, és nem bántam meg. Olyan jól idomítható, mint az N770, csak minden tekintetben nagyobb. Nagyobb kijelző, nagyobb belső memória.

[ Szerkesztve ]

(#895) jagada válasza mizu12 (#893) üzenetére

jagada
(őstag)

hidd el az nem lehet szempont vásárlásnál, ez is felfog hízni pár hét alatt 4k-ra, már most is majdnem 1k a hozzászólások száma, igaz ebből vagy 80-100 db csak az hogy újraindul az ájgó micsinájjak :))

[ Szerkesztve ]

(#896) Anti666 válasza peter76bp (#879) üzenetére

Anti666
(fanatikus tag)

A feltehető/kiválasztható igo hangok között is hangerő különbség van, pl. én azt vettem észre, hogy a Székely Isti bácsi jó nagy hangerővel navigál, érdemes ezt választani, ha a 820 halk:)

A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!

(#897) Anti666 válasza jagada (#859) üzenetére

Anti666
(fanatikus tag)

A 770-et is elég vacakul látom bizonyos irányú napsütésben, pedig már több hete a visszapillantó alatt van, ahol pedig a legkevesebb fényt kapja (műszerfalon sz@r). 820-at nem próbáltam autóban, de véleményem szerint még rosszabb a szitu.

A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!

(#898) Degeczi válasza Anti666 (#896) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

nem tudom, nekem pár perc után megfájdult a fejem a kiabálásától...
poénnak jó, tartósan nem (cigányvajda dettó)
Moha v2.77 vagy pláne Bori sokáig kellemesen hallgathatóak

(#899) Anti666 válasza Moon70 (#815) üzenetére

Anti666
(fanatikus tag)

Hasonlítsd... én már megtettem, ha épületen belül ekkora a fényerő különbség, gondolom ez a napsütötte autó műszerfalon is megfigyelhető. Bár sokak szerint a 770 tartója sem remeg, szal vannak érdekes vélemények... :)

Székely és Bori, stb, ízlések és pofonok, én csak a hangerő kölönbségre reagáltam, mert Isti bá sokkal erősebb hangerőn van rögzítve mint pl. moha vagy bori, stb...

[ Szerkesztve ]

(#900) Degeczi válasza Anti666 (#899) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

(annyira nagyon, ami már néha nem csak szubjektíven sok: asszem Amigo alatt sípolt, durván betorzított helyenként. Valszeg túlcsordult, klippelt)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.