Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#351) Moon70 válasza Killerlaca (#347) üzenetére

Moon70
(tag)

Szia, én innen gyűjtöttem be őket :

http://www.i-go8.com/

Jelenleg a Kikker Skin 3.2-est használom, de néha a Dimkát is belövöm.

(#352) Moon70 válasza H2o-pok (#349) üzenetére

Moon70
(tag)

Sajnos csak a beépített lejátszójával tudtam megnézni a vidókat, a Coreplayer, TCMplayer nem indult el, de azzal is szembetűnőbb a folyamatosabb lejátszás a 770-essel szemben.

(#353) snowdog válasza crosgals (#341) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

nekem hivatalos van

Ugye nem várod el tőlünk, hogy ezt el is higgyük? Ha hivatalos SD verziód van, azt erre a gépre nem tudod telepíteni. Olyan x820-ról meg még nem hallottunk, amin eredetileg, mondhatni gyárilag telepítve lenne az iGO.

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#354) hashpoque

hashpoque
(újonc)

Ez a verzió nekem nem reseteli az x820-ast a IGO indulásakor: iGO8 v8.3.2.93112
Én ResidentFlashről próbáltam. Csak a speedcamek első feldogozásakor volt out of memory, második indításra már nem.
Nektek nem tűnik lassabbnak, mint 770-esen? Elvileg gyorsabban kellene mennie, de nekem lassabbnak látszik.

(#355) Goldmen75 válasza Killerlaca (#319) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Ehh..nekem is ez a verzsön van most, s ugyanezt a hibát produkálja....
Nem adom fel! Akinek most ez műkszik...Killer?! Neked megy már? Bemásolnád a sys.txt -d tartalmát??

KÖSZI!

www.cgroup.hu (from Pécs)

(#356) snowdog válasza Goldmen75 (#355) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Ha nem a gyári skint használjátok, akkor álljatok vissza arra. Elképzelhető hogy a skin miatt van a hibaüzenet.

(#357) Goldmen75 válasza snowdog (#356) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Zsír új a gép, semmi változtatás nem volt rajta csak a microSD-n cserélgetem a softokat....

(#358) Killerlaca válasza Goldmen75 (#357) üzenetére

Killerlaca
(fanatikus tag)

Szia

Már működik rendesen. a sys.txt a lényeg.

Gigabyte GA-EP35 DS3, C2D E5200, 2x1GB Geil Ulra KIT 1066MHz, MSI GF 8600GT OC GDDR3, FSP 350W

(#359) snowdog válasza Goldmen75 (#357) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Félreértettél, én az iGO skinről írtam. :D

Ha neked is ez a hibaüzenet:

FFUIERROR: Unknown object identifier
identifier=(vMSNDKeyPageShown)
Script"(Unnamed)"command 0

Akkor próbáld ki a következőt. Írd be a sys.txt-be:
[msnd]
msnd.start=0

[ Szerkesztve ]

(#360) Killerlaca válasza snowdog (#359) üzenetére

Killerlaca
(fanatikus tag)

Én nekem ezzel lett jó.

Akinek elszáll hibával az indításkor:
/data.zip/ui_igo8/480_272/ui/msnd_480_272.ui
/data.zip/ui_igo8/common/ui/msnd.ui
ezeket törölni kell

Gigabyte GA-EP35 DS3, C2D E5200, 2x1GB Geil Ulra KIT 1066MHz, MSI GF 8600GT OC GDDR3, FSP 350W

(#361) snowdog válasza Killerlaca (#360) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Szerintem amit az előbb ajánlottam az is megoldja a problémát, és egyszerűbb beírni.

Valaki próbálja ki!

(#362) Goldmen75 válasza Killerlaca (#360) üzenetére

Goldmen75
(őstag)

Be tudnád nekem másolni a Te txt-d tartalmát? Me nekem HTC valami is van a legelején, az gondolom törlendő?! Meg most már nem vágom mi legyen benne összesen!!!:D

(#363) Killerlaca válasza snowdog (#361) üzenetére

Killerlaca
(fanatikus tag)

Nem mondtam, hogy nem. Csak én amit írtam azt találtam és segített.
Viszont valami jókis skin kéne.
Melyik térképek a jók? Navtec,Topmap azt tudom hogy a telatlasz az nem jó.
Ti honnan szeditek a friss térképeket?

(#364) snowdog válasza Killerlaca (#363) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Én sem mondtam, hogy a módszered nem jó, csak bonyolultabb a másiknál, és nem is mindenki tudja hol kell keresni a bejegyzéseket. Ráadásul én csak egy tippet mondtam, lehet hogy ebben az esetben nem is válik be. Ezért javasoltam, hogy próbáljátok ki. De ha nem, hát nem. Nekem teljesen mindegy.

Magyarországra a Topmap az igazi, hiszen itthon készül.

A térképek is jogvédett termékek. Ezért a térképek terjesztése, közzététele warez témának számít, tehát arról itt nem lehet eszmecserét folytatni.

[ Szerkesztve ]

(#365) jagada válasza Killerlaca (#363) üzenetére

jagada
(őstag)

egy kicsit túlzás kategórikusan kijelenteni, hogy a teleatlas az nem jó, Mo tekintetében a topmap részletesebb, megbízhatóbb, de a többi országnál van ahol a teleatlas a nyerő választás.....

áhhh megelőztek!! :DD

[ Szerkesztve ]

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

(#366) rolihir1

rolihir1
(újonc)

Valaki megmérte már, hogy valójában hány MHz-en működik a processzora? Tényleg tudja a kb. 500Mhz-et vagy ez is kevesebb mint az N770-é?

(#367) Goldmen75

Goldmen75
(őstag)

Nah, el sem hiszem....elindult!! Végre.....

Mindenkinek köszi a help-et!!!

(#368) nyehu

nyehu
(újonc)

kedves emberek, nem találtam x620 topikot, ezért ide. leszámítva a tmc hiányát, meg a kisebb képernyőt, az itt leírtak szerint az x620 is igosítható?.

(#369) Killerlaca válasza nyehu (#368) üzenetére

Killerlaca
(fanatikus tag)

Szerintem tuti.
A fenti hsz ek alapján te is rá tudod tenni szerintem.Csak a sys fájlban neked más képernyúméret lesz beírva.

Valaki mondja meg milyemm kártyát vegyek ebbe a kütyübe.Esetleg egy link.

Köszi

(#370) beni77

beni77
(újonc)

Szasztok!

Az akkuval kapcsolatban kérdezném, hogy mennyit bír kb?
Az automatikus fényerősség szabályozás mot van vagy nincs?

Köszi!

(#371) jagada válasza Killerlaca (#369) üzenetére

jagada
(őstag)

micro SDHC-t

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

(#372) konoroth

konoroth
(újonc)

Sziasztok.
Pénteken vettem a gépet. Kipróbáltam Placi 770-es WINCE dolgait, de ezen csak többszörös kattingatásokkal tudom elővarázsolni.
Hogy érhetem el a GSM gombbal a WINCE felüleletet.
Köszönöm!

(#373) Moon70 válasza rolihir1 (#366) üzenetére

Moon70
(tag)

HPC Mediaplayer v 1.05
Settings oldal :

Platform : ATX80
OS Version: 6.00
OEM info: YFATLAS4
Processor: ARM
Clock Speed: 500 Mhz

De volt amikor mutatott 506-ot, 512-őt sőt 525-öt is ! :K
Valami bug lehet benne? ( a programban )

Az akkut eszi rendesen, tegnap full töltésről 1 óra alatt leesett egy vonalkára, :F volt benne egy kis zenehallgatás, videónézés, állítgatások, pár reset, IGO8 bütykölés.
Szóval, aki itt múltkor kérdezte, hogy mennyire megbízható... hát .. nem is tudom...ha most nyaralásra kell neki és kiforrott, stabil, sokoldalú eszközt keres, akkor inkább az N770-es. Megy rajta minden, akkuja is simán viszi 2-3 óráig ( pl. ha túrázunk )

Ezen jelenleg az igo8 és az amigo tökéletesen fut, de nem volt olyan egyszerű a beheggesztésük, mint a 770-esen, valamint pár kisebb progi. Sajna külső médialejátszók elég megbízhatatlanul, Navitel, Ndrive, ( russa ? ) sehogy...

Talán pár hét, vagy hónap múlva összejön igazán ez a 820-as is és nagyon szeretni fogjuk majd :)

(#374) rolihir1 válasza Moon70 (#373) üzenetére

rolihir1
(újonc)

Köszi szépen a gyors választ. Szeretném majd túrázáshoz is használni időnként, de ha ilyen hamar lemerül az aksija akkor nem tudom. Még megvárom milyen kapacítású pótaksik jönnek. Majd valamikor. :) Meg jó lenne, ha a Russa is felmenne rá.

(#375) Metalfly

Metalfly
(újonc)

Hello Mindenki!

x820 -on kiválóan lehet videót nézni!

Egy ingyenes programmal könyedén 20-25 perc alatt 480*272 mpeg4 fotmátumra lehet konvertálni bármilyen filmet ami jóképi és hangminőséggel akadásmentesen elfut!

[link]

Jó mulatozást!

(#376) bencebratyo

bencebratyo
(újonc)

Sziasztok!

most vettem egy wayteq x620-at és a problémám a következő. sem a beépített 2gb resident flashről, sem a micro sdről (1gb) nem indul el az igo8. bejön az igo egy pillanatra (kék autópályás kép) és újraindul a pna.

felraktam az igo amigo-t, az már jól működik de folyton lekapcsolja a hátérvilágítást.

hogy tudnám működésre bírni az igo 8-at? és hogy tudom a háttérfényt javítani?

köszönöm a válaszokat előre is.

Amióta a lakodalmas szakmában vagyok, azóta az ereimben vér helyett Újházi tyúkhúsleves és marhapörkölt csörgedezik.

(#377) snowdog válasza Metalfly (#375) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

x820 -on kiválóan lehet videót nézni!

Videó készítéssel kapcsolatban az alábbi fórumon is olvashattok tippeket.

(#378) Metalfly válasza snowdog (#377) üzenetére

Metalfly
(újonc)

Köszönöm!

De ez saját tapasztalat és gondoltam megosztom azokkal a tulajdonosokkal, sporttársakkal akik ezt a funkciót is szeretnék kipróbálni!

(#379) snowdog válasza Metalfly (#378) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Szívesen! ;)

Amit én ajánlottam az arról szól, hogyan lehet egyénileg megválasztani a legjobb beállításokat. Azoknak nyújt segítséget, akik még sohasem készítettek ilyen videót.

Egyébként meg szerintem minél több az információ, annál jobb!

(#380) peter76bp

peter76bp
(lelkes újonc)

Kispénzűeknek jól jöhet az info: Extreme Digitalnál 10 havi kamatmentes részletre meg lehet venni az x820-at júni 26-ig, ha személyesen a boltban veszed. :C

(#381) adamka89

adamka89
(újonc)

sziasztok. új vagyok az oldalon,és semmit nem értek a gpsekhez,légyszi legyetek elnézőek. rendeltem egy x820-ast egy kiskereskedőnél,ma mentem volna érte,de azt mondta h nem sikerult rátennie a szoftvert,fel kell vinnie pestre,h a memoriájábol vmit kitöröljenek. gondolom hasonlo probléma lépett fel mint amit a fentiekben ecsetelgettetek. ha jol gondolom,akkor ehhez a készulékhez az igo nem igazán passzol. de akkor egy kiskereskedő miért akarja rátenni?(ha egyáltalán azt akarja,mert elfelejtettem megkérdezni). és ehhez a cucchoz mi lenne az a szoftver ami frankon muködne? ja és még egy kérdés,ha van hozzá olyan szoftver amit nem kell buhárálni h menjen,akkor miért mindenki az igo-t teszi rá? elnézést a hulye kérdésekért. előre is köszönöm :F

(#382) H2o-pok válasza Metalfly (#375) üzenetére

H2o-pok
(lelkes újonc)

Na erre vártam,hogy valaki konkrétumot tud mondani. Engem pl. főleg a videolejátszás érdekelt. Az üzletekben meg szerintem senki nem megy 1 pendrive-al,tele mindenféle formátumú videóval,hogy végigtesztelgesse azt a 10-15 készüléket. Volt 1 Psp-m,azon pl.tökéletesek voltak a videók. Igy már lehet meg is rendelem.

(#383) snowdog válasza adamka89 (#381) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

...akkor egy kiskereskedő miért akarja rátenni? (ha egyáltalán azt akarja,mert elfelejtettem megkérdezni)...

Mert a haszon reményében mindenre képesek, még akkor is, ha nagy esély van rá, hogy valaki felnyomja őket (mondjuk egy elégedetlen vásárló, volt már rá példa). Ekkor egyrészt bezárhatja a boltot, másrészt még eljárást is indítanak ellene. Úgy látszik így is megéri nekik.

... ja és még egy kérdés,ha van hozzá olyan szoftver amit nem kell buhárálni h menjen,akkor miért mindenki az igo-t teszi rá? ...

Azért mert a warez igo ingyen van, a Sygic-ért meg fizetni kellene.

(#384) Moon70 válasza snowdog (#383) üzenetére

Moon70
(tag)

...és még azert, mert az IGO-tól jobb nincs..

(#385) snowdog válasza Moon70 (#384) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Azt hiszem egy BMW jobb autó, mint a legtöbb közútjainkon futó márka.

De akkor miért nem mindeki azzal jár? :F

Egyébként ez a téma sok helyen lerágott csont. Egyrészt a software lopást sokan nem is tartják lopásnak. Aztán sokan azzal érvelnek, pont annyi pénzük volt, mint amennyibe a gép került. Azért azzal egyet érthetünk, hogy ezek elég hamis érvelések. Mert az előbbi példánál maradva, ha csak annyi pénze volt valakinek, hogy egy Suzukit vegyen, akkor a benzint majd lopni fogja hozzá?

[ Szerkesztve ]

(#386) adamka89 válasza Moon70 (#384) üzenetére

adamka89
(újonc)

köszönöm a válaszokat. azt nem tudtam h csak az igo- ból van warez. de nem pénzt akar belőle csinálni,mert ismerős. :) akkor azért akarja az igo-t mert az jobb,és nekem igy olcsobb.

(#387) adamka89

adamka89
(újonc)

esetleg valaki megsúgja privátban h mit kell tenni ha a belső memóriába lett másolva az igo és
bekapcsoláskor folyamatosan reseteli magát?

(#388) Amu válasza adamka89 (#387) üzenetére

Amu
(kvázi-tag)

hmmm... én is így jártam :(
én is megköszönném

www.mastercomp.info www.carstyling.hu, www.opelforum.hu, hodito.hu

(#389) Moon70 válasza snowdog (#385) üzenetére

Moon70
(tag)

Ha a BMW is letölthető lenne, hidd el , sokan járnának vele az utakon :B

(#390) snowdog válasza Moon70 (#389) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Így is többen járnak ilyen autóval, mint ahányan megveszik! :D

(#391) bpq

bpq
(újonc)

Hálózati töltő van a csomagba? Ha nincs akkor mi a jó megoldás?

(#392) Moon70 válasza snowdog (#390) üzenetére

Moon70
(tag)

jah, kegyetlen ez a világ.... ;]

(#393) adamka89 válasza Moon70 (#392) üzenetére

adamka89
(újonc)

köszi a segítséget! és ezen szted nem is kell semmit hekkelni,csak fel kell rakni és működik?

(#394) Csaba105 válasza FLeMiNG (#1) üzenetére

Csaba105
(lelkes újonc)

Itt láttam, hogy kapható [link]

(#395) dadani

dadani
(újonc)

Sziasztok!
Most szeretnék venni először GPS -t és az volna a kérdésem, hogy ez mennyire jó választás? Ahogy olvasgattam IGO -val egész jó. Magyar nyelvű a menüje?
Esetleg van valami más készülék ami jobb és arra is mehet IGO és hasonló árkategória?
Nekem gyalogtúrához is meg autózáshoz is kellene.
Köszi előre is!
Üdv

(#396) snowdog válasza dadani (#395) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Ha igaz hogy az akkuja csak 1 órát bír, akkor ez gyalogtúrára nem igazán alkalmas. Az N770 3-5 órát is elmegy egy töltéssel.

(#397) dadani válasza snowdog (#396) üzenetére

dadani
(újonc)

ahham és olyasmit nem tudtok, ami normál AA akkuval megy amiből lehet nálam csomó tartalék?
Köszi

(#398) gaboralex válasza FLeMiNG (#1) üzenetére

gaboralex
(újonc)

Hali!
Nekem már van egy wayteq 820-am, és símán fut rajta az egyik díjnyertes meg a másik amigo is, de persze egyszerre csak egyik van fennt rajta.
Habár elég kevés a hely meg a memória, ha fullos skint teszel fel.....meg ha az egész EU akarod rátenni...
Most éppen azon töröm a fejem, hogyha micro sd kártyára tenném a cuccot akkor is kiírná-e hogy kevés memória van?
Amúgy az aksija 900 miliamperórás... kb 2-3 órát bírja... de tényleg cserélhető.
Ha már kicsit több beton van a fejünk fölött /épületben/ akkor bizony nem nagyon talál jelet a gps-e.
Viszont nem tudom, hogy lehet-e ezekben állítani a képernyő felbontását?
Mert van a tesómnak egy Mio digiwalker 720B és bizony annak sokkal szebb /mintha finomabb lenne a felbontása/ a displaye.
Meg azt néztem, hogy annak a gps-e 57600 bauddal töltött, míg az enyém 32000-vel.
De aztán találtam egy sys.txt fájlt és beleírtam azt ami a mio-ban volt :
[gps]
baud=57600
port=1
portname_template="VSP%d:"

és utána már nekem is ezt mutatta....

A kérdésem az lenne felétek, hogy lehet-e befolyásolni a kijelző felbontását ebbe a sys.txt fájlba írva? Vagy azért más a kijelzőjük mert más tipusúak? pl: mint a monitoroknál?
Várom válaszotokat
Üdv. :P

[ Szerkesztve ]

(#399) snowdog válasza dadani (#397) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Nekem az N770-hez volt (van) egy külső akkumulátor, aminek az alkalmazása igen nagy mértékben megnöveli használhatóságot.

USB töltő, Motorola P790, gyári, hordozható, mini USB töltőcsatlakozóval
Bruttó kisker. ár: 3,990 Ft

[link]

A készülék minden olyan eszközzel használható, amely tölthető miniUSB porton keresztül.

Tömeg: 90 g
Méretek: 24,4 x 51,5 x 79,8 mm
Csatlakozás: mini USB porton
Teljes töltési idő: kb. 2 óra
Akkumulátor: 1700 mAh, Li-ion

Egy ilyen külső egységet ceruza akkukból is össze lehet állítani, már akinek van hozzá egy kis barkácsolási vénája.

(#400) msajt válasza adamka89 (#387) üzenetére

msajt
(lelkes újonc)

Ha valaki hurokba került ( folyamatos reset) és lusta vissza olvasni:

[#233]

és utána cserélj licencet

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.