Hogy is kellett belőni? Csak mert vissza olvastam, de nem látom...lehet csak elnéztem.
Csak úgy...

Hogy is kellett belőni? Csak mert vissza olvastam, de nem látom...lehet csak elnéztem.
Csak úgy...

Igen ! 
Ezek szerint te is feltetted a 8.3.2.91972 -es verziót + World licensz?
Mert ezzel úgy látszik most már rendesen megy RF-ről is SD-ről is.
Nálam nem volt semmiylen hiba sem, a SAVE mappákat sosem másolom át, ( kivéve az user.upoi file-t belőle ) rábízom a programra, hogy ő kreálja le.
Következő lépés : AMIGO-ra megoldani a TMC-t, nálam nem látja a HW-t ! 

Az a vicc, hogy legális IGO nincs is erre a készülékre.
tudtommal csak két fajta hivatalos IGO8 létezik:
- legális, PDA-ra telepítve, amit megveszel SD kártyán
- legális, előtelepített PNA-ra, amit egyes készülékeken kapod, gyárilag ( Iconx pl. )
Wayteq üresen jön, így erre "NEM MEHET " legális IGO

Nekem tökéletesen müxik sd- kártyáról
Moon70 Köszönet érte 

Akkor passz. Lehet, hogy régebbi verziót próbáltak? Feltételezem, hogy nem valami illegális cuccal tesztelték...nagykereknél nem szokott warez lenni a teszelések alapja 
[ Szerkesztve ]
Csak úgy...

sziasztok! legális igo 8at kártyárol csak akkor tudsz telepiteni ha átirsz benne dolgokat,viszont onnantol már nem legális.hacsak valaki a wayteq háza táján nem gondolt erre a 820nál.....mivel e hétre várom a kicsikémet,igy e téren nincs tapasztalatom

Ott is szokott lenni, sőt....
Nem lehet rá legális igo, mert azt az NNG kifejezetten a készülékhez csinálja, hogy máson ne lehessen futtatni!
Annak viszont benne kéne lennie a memóriában.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"

Akkor azok a korábbi pozitív razziák sem voltak igazak, amik a sajtóban megjelentek? Dehogynem! Jó pár kereskedés ellen indult eljárás!
Én csak azt nem értem, hogy miért nem tanultak belőle? 
http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

Valaki írja már meg legyen szíves, hogy (legalább elvileg) hogyan tudok programokat telepíteni a készülékre, hogy azok a menüben is megjelenjenek.

Szia
Küldtem privit.
Ha esetleg valaki elöbb reagál és tud segíteni privátban leírni, hogy hogyan másoljam fel az IGO8-at.
Ezek vannak nekem: iGO8 v8.3.2.91972 (Máj.28)
GENERIC_iGO8_WorldWide@801Product.lic
Köszi
Üdv
Laci
Gigabyte GA-EP35 DS3, C2D E5200, 2x1GB Geil Ulra KIT 1066MHz, MSI GF 8600GT OC GDDR3, FSP 350W

ment a pü
[ Szerkesztve ]
MSI P6N SLI V2 - XFX 9600GT - Intel Core 2 Duo E8200 - 2x2GB Kingmax 800Mhz

Üdv! Már a 770-nél is voltak verziók, melyek csak megfelelő licence file-al indultak Flash-ből. Bár szerintem csak a contect mappát kell megadni a sys-txt-ben és ez is kiküszöbölhető. Egyébként meg örüljetek hogy egyáltalán fut vhogy rajta, elvileg nem is futhatna, nemdebár?
Az out of memory valóban a speedcam miatt van első indulásnál, én úgy emlléxem kikapcsoltam a skinemet (riks) és akkor lement hibaüzi nélkül.
Ez a minden tekintetben jobbmint a 770, ezt nem értem kissé. Nem akarom védeni a 770-et, de asszem talább erősebb akksi van benne és a 770 nem csak 1 v. másfél órát bír. Akksit meg ki akar cserélni? Én szerintem ahogy lemegy az N800 ára, cserélek, nem érdekel az akksi élettartama. A vékonyabb könnyebb... mennyivel? 5 dkg és 2 mm? Kit érdekel? Szerintem inkább nagyobb legyen majd vmivel, több pixellel. A gyors az oké, az rendben van.
CAB-ot nem szereti, miért, mi ez? PDA? Szerintem egy PNA, céleszköz, melyen pl. a Sygic futhatna ha megvennéd, amikro a navi ikonra böksz, semmi más. Ehhez képest fedélzeti számítógépet akartok, következésképpen ne várjátok el tőle hoyg 24-ért minden progi fusson rajta.
A Flash-ben nekem a TMC egyből működött, jó verzióm van?
Egyébként ma reggel betelefonáltam a megadott TMC számra, miszerint az M7-M1 bevezető szakaszán már az egérútnál állt a sor vége ( a TMC csak beljebbről jelezte), erre azt mondta vmi szőke csicsergő hang, hogy " már bevittük a rendszerbe"... nem tudom hova vitték be, mert engem simán ránavigált volna, ha nem vettem volna idejében észre a sor végét... konklúzió: a TMC-nek még van mit fejlődnie!!! Gyakran pontatlan!!
[ Szerkesztve ]
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!

Az AMIGO bármelyik készüléken elindul, navigation sw a gyerekeknek
[ Szerkesztve ]
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!

Üdv.
Most szemezgetek 1 x820-assal. Viszont ami nekem még fotos lenne és érdekel,hogy milyen a multimédiás képessége. (Mivel sokat ülök autóban,és néha sokat kell várakoznom)Gondolok itt,főleg a videók lejátszására. Képminőség, akadozik-e, milyen formátumokat visz,stb. Mivel az első ilyen kütyüm lesz,nem tudom mihez viszonyítani. Viszont PSP-m már volt,azon nekem tökéletesek voltak a videók. Tehát x820 tulajdonosok,hálás lennék ha megosztanátok velem az ezzel kapcsolatos véleményeteket. Előre is köszi!

770-en egy kevéske le-konvertálás után szaggatásmentesen ment bármilyen videó, mivel a 820-as gyorsabb, imho 100% hogy azon is megy, sőt...

Moon70 ment privát.
Gigabyte GA-EP35 DS3, C2D E5200, 2x1GB Geil Ulra KIT 1066MHz, MSI GF 8600GT OC GDDR3, FSP 350W

Sziasztok!
Kellene egy kis help, Igo 8 at másoltam át a WayteqX820 as pna RF -re de ha rákattintok a GPS gombra akkor hiba üzenetet kapok Error: "program application database cannot be found.
Légyszíves segítsetek.
Előre is köszi.
Üdv.: eszik

Nekem most már addig megy, hogy elkezdi betölteni az IGO8 at de most ilyt írt ki. FFUIERROR: Unknown object identifier
identifier=(vMSNDKeyPageShown)
Script"(Unnamed)"command 0
ez mi lehet?
A sys-txt kell megcsinálni lehet nekem is még itt a bib valahol de nem tom hol.
Akinek megy bemásolhatná ide mivan a sys.txt fájljába
Köszi
[ Szerkesztve ]

Szia, ellenőrizd a sys.txt -t, rossz utvonalakat adtál meg a [folders] bejegyzésnél.

priviben ment!

Runner 125:
Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben ?
Gj skin 3.0. Probald ki.Nekem tok jo, es nem vagyok gyerek. 

Itt a folders bejegyzésem:
[folders]
app="%ResidentFlash%/Mobilenavigator"
nem jövök rá mi a gond 

privi megy.
eszik!
Próbáltál az app sor elé pontosvesszőt tenni?
Én így írnám:
app="\ResidentFlash\Mobilenavigator"
vagy
app="ResidentFlash/Mobilenavigator"
[ Szerkesztve ]

Nekem meg ez és megy!
[folders]
app="ResidentFlash\Navi\igo8"
content="ResidentFlash\Navi\igo8\content"
Valamiért mintha az x820-as nem szeretné a % és / jelet. Korábban nekem is hibát irt ki, amikor így használtam.
Használj csak backslashet ! ( \ )

ha ; teszek akkor bejön az igo képernyő egy pillanatra de reseteli a készüléket 

Ha erre írom át (app="\ResidentFlash\Mobilenavigator") akkor is egy pillanatra bejön az igo de utána reseteli.

Sok program még nem megy, ami a régi 770-esen simán és könnyedén ment, de a lényeg, hogy a két fő navigáció fut már rendesen, TMC-vel is. ( igo + amigo )
A gondok ezekkel vannak még :
- Navitel
- NDrive
- CorePlayer
- TMCPlayer
Beneztem valamit, torolni nem tudom. Bocsi 
[ Szerkesztve ]

egyszerűen nem tom mi a gond... 

Szia
Köszi asszem most már jó lesz.
Skineket honnan lehet leszedni?
Köszi mindenki még 1 x a sok segítséget.

Na elszóltam magam olyat csinál, hogy nyíl egyenesen tervet tehát nem az utakon hanem egy tök egyenest húz a start és a cél közé ez mitől lehet?
Köszi

Sziasztok!
Erősítsetek meg benne, hogy elsősorban gyors és biztos navigációra érdemesebb az x820-at megvenni (mint a 770-et)? Jövő hét végéig kellene oly módon döntésre jutnom, hogy júli 7-ig már használatra kész készülékem legyen fagyásmentes igoval. De mivel ez lesz az első navim, gondolom kell pár nap míg felpakolom rá a dolgokat és megismerkedek a használatával.
Köszi
Üdv: Péter

Russa-val nekem az a tapasztalatom, hogy ha fut az explorer.exe, akkor bejön a beállítás menüje is.
Ellenben ha Russa-ban kilépés előtt nem kapcsolom ki a GPS kapcsolatot, akkor legközelebbi indításnál hibát jelez és nem indul el. Ilyenkor csak a registry takarítása segít.

Még a hivatalos oldalukon is rosszul van közölve ez a téma?
Ismertető az X szériáról:
"A következő szembetűnő újdonságok a készülékek hátoldalán találhatóak. A feltűnőbb talán a kis szenzor. Ez egy beépített fényérzeklő, mely a kijelző fényerejének automatikus szabályzását hivatott segíteni."

jó választás
A privátokat hamarabb észreveszem!

nekem hivatalos van 
A privátokat hamarabb észreveszem!

Gyerekek, lehet hülye lesz a kérdés de mi az a russa???
www.cgroup.hu (from Pécs)

Nem véletlenül repülőt állítottál be a járműveknél?

www.cgroup.hu (from Pécs)

navi program túrázók részére
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

Kollégák,
Jövő hét szerdáig szükségem van müködő navis GPS-re, Kinéztem az X820BT-t. Van valakinek erre már konkrét tapasztalata(trükkök,hibák, müködő navi) illetve kapható e már? Úgy hallottam probléma volt vele rögtön az elején
Akinek tud az kérem irjon PV-ben
köszi
V

még nem kapni a BT-s verziót...
a simán mennek a navik gond nélkül aszongyák, a gond a buhera progik miatt volt.
[ Szerkesztve ]
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

Szia
Neeem.
De már rájöttem volt egy olyan kapcsoló, hogy off-road és benyomtam tegnap most kiszedtem és jónak tűnik.
A kérdésem még az lenne ki milyen skint használ és honnan lehet letőlteni ilyeneket.
Köszi

Igen, erre.
De talán már az is elég lenne, ha a PNA-s menübe bekerülnek a programok ikonjai.

Nos valaki tesztelte már videókkal? Minőség?