Tettem már DMZ-be, de nem működik. Érthető, hisz a DMZ IP alapú és nem tud semmit a macról. A csomagokat megkapom, ha be van kapcsolva a gép, illetve kikapcsolás után még pár percig, amíg a gépem benne van az arp/rarp table-ben. 9-es porttal ugyanez van... Linksys írta, hogy sorry, de télleg nem lehet wan felől broadcastolásra bírni a routert, még akkor se, ha kikapcsolom a tűzfalat, a DoS-t nem figyelem, meg egy WAN kérést sem blokkolok. Úgy tűnik, netről érkező kicsi csomag broadcastolása főben járó bűn lehet... 
Ismerősöm is routerről ébreszti fel a gépet. Nem bánnám, ha ezt én is meg tudnám csinálni (elvégre linksys szerint is egy high-end router). Be tudok logolni, meg tudok helyi hálón ping meg cable testet futtatni, de wol-t nem (direktbe a ping meg a cable test nem elég ahhoz, hogy készenléti állapotból kirángassam a PC-t, ha meg igen, akkor minden forgalomra bekapcsol a gép, így arra is, amikor kikapcsoláskor a router "elbúcsúzik"). Egyébként linksys-es support bácsika sem túl okos, csak tippelgett, holott neki aztán tudnia kéne a frankót. Megkérdezem, hogy akkor melyik routerük támogatja a wolt
Szerintem fogalma sincs.
Amúgy egy linux fut ezen a routeren is (legalábbis ezt veszem ki ebből a sorból
ris Linux Driver:Version=v1.62 for PreN(EWC)(Apr 17 2008:15:49:08) ). Kár, hogy ennek a routernek a hekkelésére nem épült közösség.
Freddy: a wol monitor progi azt figyeli, amit beírsz neki, a gép meg mindkettőn fogadná kikapcsolt állapotban. Helyi hálóról, másik gépről simán megy.
Emlékeim szerint régi D-Link 604-es routerem nem volt válogatós, és simán broadcastolt 255-ös IP láttán. De jó is volt...
[ Szerkesztve ]