Köszönöm, és mit mondunk ha... 
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

Köszönöm, és mit mondunk ha... 
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

Úgy érted nem tűnt fel hogy Téged a Brazil őserdőbe vittek? 

ÉS még egy kacsintós fejet is berak nyominga!Őbezzeg bír téged! 
[ Szerkesztve ]
Azért lehetne mazsolázni a kevésbé nagy seggű nők között ott is, sztem nincs belőlük hiány 
Moddingolt gépeim a Facebook-on: http://www.facebook.com/pages/Gabi-moddolásai/211595065575996

Fehér világitásra van tuti tipp 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Ezek 25cm-esek, 20as nincs?
szerk: vagy minusz 20-as?
[ Szerkesztve ]

Van az...Legalábbis meg mernék rá esküdni, hogy azt kértem magamnak SMD-sből.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Friss hús, nagy arccal 
stevee: valahogy gondba lennél ha be kéne...
[ Szerkesztve ]

Tuti jól nézhet ki, rendeltél magadnak?

Bulitt, tudom hogy félreérthető az email címem, de nem ez nem a g(ay)mail rövidítése, hanem a google mail. 
Így kell fogadni az új jövevényt?
Én is örülök neked aműgy 
[ Szerkesztve ]
Moddingolt gépeim a Facebook-on: http://www.facebook.com/pages/Gabi-moddolásai/211595065575996

uhh ez fájt

stevee-nek is jár egy 
[ Szerkesztve ]

nincs meg valakinek az MSN discovery live?
az a rohadt hivartalos oldal nem megy más oldal meg nincs ahonnan lejönne...kösy

De totál nem, csak pár hét múlva, mikor elkezdtem azon filózni, hol is kaphattam maláriát! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

már okés kösy 
Balika : Asus P5Q Deluxe? P45

Nem vagyok nagy lap szaki, erről csak annyit tudok, hogy a megjelenése után többeknél két hétig a polcon figyelt, annyira rossz volt a BIOS. Még alapon is fagyogatott. Ezt nem elrettentésként írom, mert mára biztos megoldódott a helyzet.
De továbbra sem értem, ha nem lesz tuning, miért nem jó az adatlapodon levő Gigabyte... ill. hogy miért nem nézel egy olcsóbb lapot? 
Itt már feltetted a kérdést? Az oda írogatók-nygma biztos el tudnának látni néhány hasznos tanáccsal!
[ Szerkesztve ]

eladói munkámból kifolyólag nem szeretem az olcsó dolgokat 
h mért adom el? mert a bátyámnak kell
s megnézem mit fabrikált ez az ASUS 
modra válasz : nem elegyedtem még szóba vele de nem is akarok mert akkor tuti bannolnak
mostanában nem vagyok egy higgadt ember 
[ Szerkesztve ]

Ne csináld már, az olcsó lap lehet nagyon jó is. A drága csak azért drága, mert tele van mindennel, meg picit talán jobban lehet húzni benne a dolgokat. Cserébe a vevőt is jól lehúzzák vele. 
Amúgy ez a P5Q Deluxe biztos jó lap, csak ha egyszer nem szempont a túlhajtás, akkor felelsegesnek érzem. De ettől függetlenül ha belefér a költségvetésbe, s tetszik, akkor hajrá, mert bár írtam a korai esetekről, ahogy jönnek az ASUS BIOS-ok, nem hinném, hogy manapság bármi gond lenne vele.
#9021:
Ööö, ha szimpátia, meg kinézet, akkor - legalábbis nálam - maradt az ASUS. Gigabyte kék NYÁk-ja ellenszenves, MSI szutyok, Abit döglődik... olybá tűnik, ilyen feltételek mellett tényleg a P5Q Deluxe maradt mint fő esélyes. 
[ Szerkesztve ]

ha drágát akartam volna akkor Maximus Formula meg stb stb 
egy középnek tartott kategóriát néztem ki. tudod sajnos én szimpátia alapján is választok. ha nem tetszik a lap kinézete már bukott 

köszönöm megerősítésed, igazán megnyugtattál
reméltem, hogy jól választok s nem kell csalódnom. leginkább a realtek hangkarival lett tele a zoknim
de bevallom vettem egy Creative X-Fi Gamer hangkarit
nagyon sok különbség van a kettő közt s ez rendesen is működik ráadásul 

Szívesen, de még egyszer mondom, nem vagyok a téma avatott szakértője! 
Oh, az alaplapi hangkártyák szutykok biza, már egy kommerszebb hangcuccon is kijön a gyengeségük. Remélem beválik az X-Fi, s továbbra sem lesz gondod a driverekkel! 
De zsibbadjuk le a témáról, inkább szívassuk tovább Bulitt mestert a csajokkal, az sokkal érdekesebb!
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
akiket én vadászok neki? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Megszólalt a topic alfa kanja!

röhögsz, mi?
holnap este szőlős-mandulás csirkét sütök-főzők barna rizzsel. a pezsgőt a csaj hozza

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Ohh, ezek az extrém kaják, a pizza már nem is jó, ugye? 
Nálam várhatóan gulyás lesz a menü, de olyan csípősen, hogy egy nagyobb adag maradandó károsodás nélküli elfogyasztásához legalább 120 kilós gépészmérnöknek kell lenni. Avagy különösen edzettnek és elvetemültnek.
Nyamm, de azért egy ártatlan kérdést megengedek magamnak: vannak a csajnak egyedülálló, s lehetőleg nagymellű barátnői? 

Természetesen készséggel elhisszük 
Amúgy nemtudom erre miért vagy büszke... Nemtom mi a jó ebben. Én azt szeretem, ha nekem főnek. Nálunk igy megy 
Balika: Ha van neki egynél több barátnője, akkor menek én is
majd szóljatok, ha még marad 
[ Szerkesztve ]

Nem rossz az, ha az ember főzi a kaját, úgy legalább tudja, mi van benne! 

18gigás nano roxxx
Épp gondolkoztam mire cseréljem ezt a batár lejátszót,de asszem meg is van 
Bár egy 12gb-os classic is elgondolkoztató ![;]](/dl/s/v1.gif)

lemaradt egy nulla.Ofkorsz az uj classic 120gb-os
ööö jövő hét vagy azutáni héten pesti átvétel megoldható a most érkező cuccaimra? 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
nemjó! 
Nyugdíjas: ahogy Balika mondja, tudom mi van benne
de legközelebb majd fordítva lesz
amúgy nem tartok igényt a címre, átruháznám. Bulitt! akarsz vhoff-alfakan lenni? 

Hehe. Most érkező... Csak szeretnéd,ha most érkezne,de Tatát a sírba teszik az Osztrákok. Én mondtam,hogy le kell rohanni őket.
Shteer: Feleségem mondta,hogy az egyetemen a hátam mögött az "évfolyam kandúrjának" hívtak.
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Te kis huncut...

akkor tiéd ez a cím is ha Bulitt nem vállalja 

Írjak a modiknak, hogy pár nap erejéig szó lehet-e egy PH! kandúr rangról?
Mekkora lenne már!

Dj Dekko! elárulta mit dolgozik? Mert én is kíváncsi lennék...

Nem látok 18 gigás Nanot. 
Amúgy a 160 gigás iPoddal mi történt? Ez a 120 gigás egy új modell, vagy a régi, de már csak ezzel az egy kapacitással kapható?

Főállású izebizé. Amúgy nem. De már nyomozok.

Jóvanmána. Ha látod mikó irtam akkor az mindent megmagyaráz
16-osra gondótam...
[ Szerkesztve ]

Tata! Monnyá jó hírt!

Helyes ![;]](/dl/s/v1.gif)
MÁS: Miért csinálnak az emberek segget a szájukból? Jó, ne válaszoljatok! 

Nem futott neki a Crysis, gondolta vesz még egy 9800 GX2-t a meglévő mellé,egy úgysem elég. Hát kettővel sem volt bajnok. Lehet,hogy nem 1280x1024-ben, AMD-vel kén próbálkozni. Nem baj, egyik GX2 elad, vesz helyette Q6600+lap,Crysis megy. Á ez nem jó, ASUS R.O.G. lap kell. Azt majd jövő héten. De még mindig 1280x1024-nél tart. Szánalmas. Én már az elején vettem volna egy 22"TFT-t,és néztem volna,ahogy a GX2-t natívban kihajtja az AMD.

Ez gyönyörű hállod-é ![;]](/dl/s/v1.gif)

Csak azt nem értem, ha ilyen sok a pénze, de nem ért hozzá, miért nem vesz egy dög nagy TV-t + konzolt. Jobban járna...

Csak halkan jegyzem meg, hogy a srác akitől vettem a "segédmonitorom" a múltkor, szintén valami ilyesmi röhej kis felbontáson használta a 20' Samu TFT-t, amit elhoztam tőle. Legalább nem volt széthajtva
Aztán mikor gyorsan áttettem neki nativba, csak pislogott, hogy:
1. ez ilyet is tud
2. milyen "szép képe" van igy

Télleg a super colantom mikor érkezik?már cserélném a mostani fagyállós trutyit 

Hagyatttttoooooookkkkkkk

:

Elég ideget megeszek magamtól is ezzel, nem kő mindenkinek 4x megkérdezni egy nap