Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#9001) Bulitt válasza stevee251 (#8998) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Köszönöm, és mit mondunk ha... :DDD

Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#9002) stevee251 válasza Balika911 (#8999) üzenetére

stevee251
(kvázi-tag)

Úgy érted nem tűnt fel hogy Téged a Brazil őserdőbe vittek? ;)

(#9003) Bulitt válasza stevee251 (#9002) üzenetére

Bulitt
(őstag)

:DDD

Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#9004) jenei92 válasza Lucif-R (#9000) üzenetére

jenei92
(senior tag)

ÉS még egy kacsintós fejet is berak nyominga!Őbezzeg bír téged! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9005) Engineer086 válasza Macka (#8994) üzenetére

Engineer086
(Modder)
LOGOUT blog

Azért lehetne mazsolázni a kevésbé nagy seggű nők között ott is, sztem nincs belőlük hiány :)

Moddingolt gépeim a Facebook-on: http://www.facebook.com/pages/Gabi-moddolásai/211595065575996

(#9006) Nyugdíjas válasza shteer (#8957) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Fehér világitásra van tuti tipp :D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#9007) stevee251 válasza Nyugdíjas (#9006) üzenetére

stevee251
(kvázi-tag)

Ezek 25cm-esek, 20as nincs?

szerk: vagy minusz 20-as?

[ Szerkesztve ]

(#9008) Nyugdíjas válasza stevee251 (#9007) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Van az...Legalábbis meg mernék rá esküdni, hogy azt kértem magamnak SMD-sből.

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#9009) Bulitt válasza Engineer086 (#9005) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Friss hús, nagy arccal :((

stevee: valahogy gondba lennél ha be kéne...

[ Szerkesztve ]

(#9010) stevee251 válasza Nyugdíjas (#9008) üzenetére

stevee251
(kvázi-tag)

Tuti jól nézhet ki, rendeltél magadnak?

(#9011) stevee251 válasza Bulitt (#9009) üzenetére

stevee251
(kvázi-tag)

Bulitt, tudom hogy félreérthető az email címem, de nem ez nem a g(ay)mail rövidítése, hanem a google mail. :K

(#9012) Engineer086 válasza Bulitt (#9009) üzenetére

Engineer086
(Modder)
LOGOUT blog

Így kell fogadni az új jövevényt? :O :DD Én is örülök neked aműgy :)

[ Szerkesztve ]

Moddingolt gépeim a Facebook-on: http://www.facebook.com/pages/Gabi-moddolásai/211595065575996

(#9013) Bulitt válasza stevee251 (#9011) üzenetére

Bulitt
(őstag)

uhh ez fájt :W :R

(#9014) Bulitt válasza Engineer086 (#9012) üzenetére

Bulitt
(őstag)

stevee-nek is jár egy

[ Szerkesztve ]

(#9015) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

nincs meg valakinek az MSN discovery live? :(( az a rohadt hivartalos oldal nem megy más oldal meg nincs ahonnan lejönne...kösy

(#9016) Balika911 válasza stevee251 (#9002) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

De totál nem, csak pár hét múlva, mikor elkezdtem azon filózni, hol is kaphattam maláriát! ;]

[ Szerkesztve ]

(#9017) B@bL3ve5 válasza Balika911 (#9016) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

már okés kösy :)

Balika : Asus P5Q Deluxe? P45

(#9018) Balika911 válasza B@bL3ve5 (#9017) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem vagyok nagy lap szaki, erről csak annyit tudok, hogy a megjelenése után többeknél két hétig a polcon figyelt, annyira rossz volt a BIOS. Még alapon is fagyogatott. Ezt nem elrettentésként írom, mert mára biztos megoldódott a helyzet.

De továbbra sem értem, ha nem lesz tuning, miért nem jó az adatlapodon levő Gigabyte... ill. hogy miért nem nézel egy olcsóbb lapot? :)

Itt már feltetted a kérdést? Az oda írogatók-nygma biztos el tudnának látni néhány hasznos tanáccsal!

[ Szerkesztve ]

(#9019) B@bL3ve5 válasza Balika911 (#9018) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

eladói munkámból kifolyólag nem szeretem az olcsó dolgokat :)
h mért adom el? mert a bátyámnak kell :DDD s megnézem mit fabrikált ez az ASUS :)

modra válasz : nem elegyedtem még szóba vele de nem is akarok mert akkor tuti bannolnak :) mostanában nem vagyok egy higgadt ember :)

[ Szerkesztve ]

(#9020) Balika911 válasza B@bL3ve5 (#9019) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ne csináld már, az olcsó lap lehet nagyon jó is. A drága csak azért drága, mert tele van mindennel, meg picit talán jobban lehet húzni benne a dolgokat. Cserébe a vevőt is jól lehúzzák vele. :D

Amúgy ez a P5Q Deluxe biztos jó lap, csak ha egyszer nem szempont a túlhajtás, akkor felelsegesnek érzem. De ettől függetlenül ha belefér a költségvetésbe, s tetszik, akkor hajrá, mert bár írtam a korai esetekről, ahogy jönnek az ASUS BIOS-ok, nem hinném, hogy manapság bármi gond lenne vele.

#9021:

Ööö, ha szimpátia, meg kinézet, akkor - legalábbis nálam - maradt az ASUS. Gigabyte kék NYÁk-ja ellenszenves, MSI szutyok, Abit döglődik... olybá tűnik, ilyen feltételek mellett tényleg a P5Q Deluxe maradt mint fő esélyes. :)

[ Szerkesztve ]

(#9021) B@bL3ve5 válasza Balika911 (#9020) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

ha drágát akartam volna akkor Maximus Formula meg stb stb :DDD
egy középnek tartott kategóriát néztem ki. tudod sajnos én szimpátia alapján is választok. ha nem tetszik a lap kinézete már bukott :DDD

(#9022) B@bL3ve5 válasza Balika911 (#9020) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

köszönöm megerősítésed, igazán megnyugtattál :D :R
reméltem, hogy jól választok s nem kell csalódnom. leginkább a realtek hangkarival lett tele a zoknim :(( de bevallom vettem egy Creative X-Fi Gamer hangkarit :DDD nagyon sok különbség van a kettő közt s ez rendesen is működik ráadásul :)

(#9023) Balika911 válasza B@bL3ve5 (#9022) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Szívesen, de még egyszer mondom, nem vagyok a téma avatott szakértője! :B

Oh, az alaplapi hangkártyák szutykok biza, már egy kommerszebb hangcuccon is kijön a gyengeségük. Remélem beválik az X-Fi, s továbbra sem lesz gondod a driverekkel! :R

De zsibbadjuk le a témáról, inkább szívassuk tovább Bulitt mestert a csajokkal, az sokkal érdekesebb! :D ;]

[ Szerkesztve ]

(#9024) shteer válasza Balika911 (#9023) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akiket én vadászok neki? :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#9025) Balika911 válasza shteer (#9024) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Megszólalt a topic alfa kanja! ;] :D

(#9026) shteer válasza Balika911 (#9025) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

röhögsz, mi?

holnap este szőlős-mandulás csirkét sütök-főzők barna rizzsel. a pezsgőt a csaj hozza :D :P

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#9027) Balika911 válasza shteer (#9026) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ohh, ezek az extrém kaják, a pizza már nem is jó, ugye? :)

Nálam várhatóan gulyás lesz a menü, de olyan csípősen, hogy egy nagyobb adag maradandó károsodás nélküli elfogyasztásához legalább 120 kilós gépészmérnöknek kell lenni. Avagy különösen edzettnek és elvetemültnek. :D
Nyamm, de azért egy ártatlan kérdést megengedek magamnak: vannak a csajnak egyedülálló, s lehetőleg nagymellű barátnői? :DDD

(#9028) Nyugdíjas válasza shteer (#9026) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Természetesen készséggel elhisszük :P;] Amúgy nemtudom erre miért vagy büszke... Nemtom mi a jó ebben. Én azt szeretem, ha nekem főnek. Nálunk igy megy :D

Balika: Ha van neki egynél több barátnője, akkor menek én is :DDD majd szóljatok, ha még marad :D

[ Szerkesztve ]

(#9029) Balika911 válasza Nyugdíjas (#9028) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem rossz az, ha az ember főzi a kaját, úgy legalább tudja, mi van benne! :D

(#9030) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

18gigás nano roxxx:DD
Épp gondolkoztam mire cseréljem ezt a batár lejátszót,de asszem meg is van :D
Bár egy 12gb-os classic is elgondolkoztató ;]

(#9031) Nyugdíjas válasza Nyugdíjas (#9030) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

lemaradt egy nulla.Ofkorsz az uj classic 120gb-os

(#9032) Shkiz0 válasza Nyugdíjas (#9031) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ööö jövő hét vagy azutáni héten pesti átvétel megoldható a most érkező cuccaimra? :)

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#9033) shteer válasza Balika911 (#9027) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nemjó! :P

Nyugdíjas: ahogy Balika mondja, tudom mi van benne :)) de legközelebb majd fordítva lesz

amúgy nem tartok igényt a címre, átruháznám. Bulitt! akarsz vhoff-alfakan lenni? :DDD

(#9034) Macka válasza Shkiz0 (#9032) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Hehe. Most érkező... Csak szeretnéd,ha most érkezne,de Tatát a sírba teszik az Osztrákok. Én mondtam,hogy le kell rohanni őket.

Shteer: Feleségem mondta,hogy az egyetemen a hátam mögött az "évfolyam kandúrjának" hívtak.

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#9035) P00By válasza Macka (#9034) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Te kis huncut... :U :D

(#9036) shteer válasza Macka (#9034) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akkor tiéd ez a cím is ha Bulitt nem vállalja :DDD

(#9037) Balika911 válasza shteer (#9036) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Írjak a modiknak, hogy pár nap erejéig szó lehet-e egy PH! kandúr rangról? :D Mekkora lenne már!

(#9038) P00By válasza Balika911 (#9037) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Jól is hangzik :D :DDD

Ajjaj :DD

[ Szerkesztve ]

(#9039) P00By válasza Macka (#9034) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Dj Dekko! elárulta mit dolgozik? Mert én is kíváncsi lennék... :U :D

(#9040) Balika911 válasza Nyugdíjas (#9030) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem látok 18 gigás Nanot. :)

Amúgy a 160 gigás iPoddal mi történt? Ez a 120 gigás egy új modell, vagy a régi, de már csak ezzel az egy kapacitással kapható?

(#9041) Macka válasza P00By (#9039) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Főállású izebizé. Amúgy nem. De már nyomozok.

(#9042) Nyugdíjas válasza Balika911 (#9040) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Jóvanmána. Ha látod mikó irtam akkor az mindent megmagyaráz :D 16-osra gondótam...

[ Szerkesztve ]

(#9043) Macka válasza Nyugdíjas (#9042) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Tata! Monnyá jó hírt!

(#9044) P00By válasza Macka (#9041) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Helyes ;]

MÁS: Miért csinálnak az emberek segget a szájukból? Jó, ne válaszoljatok! :D

(#9045) Macka válasza P00By (#9044) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Nem futott neki a Crysis, gondolta vesz még egy 9800 GX2-t a meglévő mellé,egy úgysem elég. Hát kettővel sem volt bajnok. Lehet,hogy nem 1280x1024-ben, AMD-vel kén próbálkozni. Nem baj, egyik GX2 elad, vesz helyette Q6600+lap,Crysis megy. Á ez nem jó, ASUS R.O.G. lap kell. Azt majd jövő héten. De még mindig 1280x1024-nél tart. Szánalmas. Én már az elején vettem volna egy 22"TFT-t,és néztem volna,ahogy a GX2-t natívban kihajtja az AMD.

(#9046) P00By válasza Macka (#9045) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Ez gyönyörű hállod-é ;]

(#9047) Balika911 válasza Macka (#9045) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Csak azt nem értem, ha ilyen sok a pénze, de nem ért hozzá, miért nem vesz egy dög nagy TV-t + konzolt. Jobban járna...

(#9048) Nyugdíjas válasza Macka (#9045) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Csak halkan jegyzem meg, hogy a srác akitől vettem a "segédmonitorom" a múltkor, szintén valami ilyesmi röhej kis felbontáson használta a 20' Samu TFT-t, amit elhoztam tőle. Legalább nem volt széthajtva:DDD
Aztán mikor gyorsan áttettem neki nativba, csak pislogott, hogy:
1. ez ilyet is tud
2. milyen "szép képe" van igy

:)

(#9049) jenei92 válasza Nyugdíjas (#9048) üzenetére

jenei92
(senior tag)

Télleg a super colantom mikor érkezik?már cserélném a mostani fagyállós trutyit :K

(#9050) Nyugdíjas válasza jenei92 (#9049) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hagyatttttoooooookkkkkkk:W:W:W::Y:D
Elég ideget megeszek magamtól is ezzel, nem kő mindenkinek 4x megkérdezni egy nap :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.