az öreg nagyot nyomozott 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
az öreg nagyot nyomozott 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
ahogy fuzik kolléga mondja, de sztem a lényeg: túl sokat gondolkodsz ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

akkor ezért vagyok feszt hullafáradt? 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Tegnap én is ki voltam ám merülve! Most ébredtem... 
Játékos: Ezen a teszten én is leakadtam. 
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!

Csak hogy ne múljon el a gyomorideged!
Ez nem gyenge! Szép lassan több mag lesz egy videokártya nyákján, mint nagymamám baromfiudvarának csirkeetetőjében. Ezek normálisak? 

véleményem : nVidia vagy ATI?
aki fel akar vágni, hogy neki húú milyen jó kártyája van mert ver mindent az nosza vegyen GX2-t. Miben jobb? 5fps-el jobb 1-2 játékban? batárnagy a kártya? jobban melegszik?
saját tapasztalat, hogy pl ha kiakarom rakni TVre a képet nVidiánál rengeteget kell tökölni. melóhelyen kiraktuk a képet egy LCD-re komponens csatival. kalap kaki az egész. kijelző felbontása 1280x1024 az LCD felbontását meg rendesen ügye 1366x768-ra szerettem VOLNA állítani, de hiába kattintottam ezerszer az OK gombra szart rá s nem rakta ki annyira.
multkor levittem a gépet s kiraktam itthon a TVre képet. rádugtam mindent s hipp hopp OTT volt a kép a rendes felbontásban. le se tudom írni, hogy hiába tököltem az nVidiával akkor se volt jó a kép.
mrt jobb az nVidia? mert összeraktak két nyákot míg az ATI vette a fáradságot s egy nyákra rakta a két GPU-t? teljesítménybe annyival jobb amennyivel többe is kerül? ámítás ez az nvidia.
szoftver : kijött a crysis egyből hetente dobott ki meghajtóprogramot az nVidia. egyik szarabb volt mint a másik. ismét saját tapasztalat. míg ATInál? volt egy de az nagyon jó volt. egy hónap múlva jött a másik amivel még telesítmény javulást is tapasztaltunk.
8800GTS 320MB-os kártyával szarabban futott a játék mint egy 1950PROval. hogy van ez? kamu kamu kamu....egy tömegkártya az nVidia.....

Elmennek má' a csába! 
B@bL3ve5:francsetuggya
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Gyerekek! Jelenésem volt!
Az előszobában megjelent előttem a többmagos gpu-k istene és felmutatta az új videokártya nyákot. Akkora volt, mint egy alaplap és mindkét oldalán telis-tele volt rakva grafikus processzorral! 

Ez hülye!

eskü amint veszek egy jó tv-t áttérek ATI-ra 

szerintem ezek a nagy hardver gyártó multik csak jáccanak velünk
gyerünk!!! legyünk mormonok és taszítsuk ki életünkből a technikát
![;]](/dl/s/v1.gif)

de most komolyan...nincs igazam? 

Na csak vigyázz, nehogy a végén még igazam legyen! 
Tv-re egenlre nem akarom kötni a GTS-t, de a projektorommal azért ki fogom próbálni. 

hazucc kutya!

"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Tényleg szívatnak! Hogy kapnák be! Ráadásul karöltve a szoftver/játék gyártókkal!
Vallást azért nem váltok. Erre még ők sem tudnak rávenni.
Maradok a buddhizmusnál. 
Látom, a vénembert is kib@szta az ágy!
Mi van a déltörök németekkel?

[ Szerkesztve ]

amúgy télleg komolyan gondoltam, csak húzza ki addig az ATI 

Már 10óta melóhelyen vagyok, csak eddig döglött lapokat maceráltam. De nem éledtek fel. Sebaj! Liter benzin, gyufa, ez még mindig segitett ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

A telhetetlen! Nyugdíj mellett még dolgozik is!
Benzin??? Akkor kellő távolságból gyújtsd meg! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ki fogja bírni! Szerintem most ők vannak kisebb lépéselőnyben! 
[ Szerkesztve ]

nah befejeztem az Elit alakulatot. nem semmi HD-ba a film
de amúgy se egy unalmas sorozat...csak ajánlani tudom 

Neked megvan?
Hogyhogy HD? HD-DVD?

nem DVD-n van meg
de ha kell 10DVD s szivesen kiírom. jah persze előtte meg kell tudnom h lehet mkv fájlt kiírni fainul....

nekem nem volt ilyen problémám az nvidiával se és atival se
photofreak.me

Ööö, izé! Természetesen csak eredeti filmjeim vannak! 

Volt egy AsRock lapom ami nem akart bevenni két DDR2-es ramomat ... találtam a garázsba egy 18. századi kolbásztöltő ápárátot (olyan mint egy nagy fecskendő ,csak kolbászbavaló van benne , le lehet venni a "házát" és akkor csak a lenyomo dolog marad) és sajnos betoltottem a rohadékot, fotokkal is megörökitettem, de most nem találom
photofreak.me

Naneee!
Akarooom! MOST!
![;]](/dl/s/v1.gif)

Én most a Galaxis Útikalauz Stopposoknak-ot nézném HD-ba, ha nem csúszna a hangja
[ Szerkesztve ]

Ezt mint exhentes nagyon el tudom ám képzelni. A hassal nyomós hurkatöltővel passzírozod az alaplapot. 

Okosítson már fel valaki! Ez a HD most komolyan mit jelent?
Tudom, hogy ma nagyon hülye vagyok, de nem értem...

neked milyen kiterjesztés? mert ha MKV tudok pár trükköt a lejátszáshoz 

High Definition : 1920x1080 as felbontás. makulátlan minőség, gyönyörű kép
![;]](/dl/s/v1.gif)

MKV. Gyühet a tudás

mi van telepítve ill mivel játszod le? Matroska codec? KMPlayer? MP classic?

Az már korrekt felbontás! De erről a kiterjesztésről még életemben nem hallottam. Hogy mik vannak? 
Gyerekek ez a mai Mónika Show is nagyon ott van a szeren.
Hogy lehet az, hogy napról napra sikerül ilyen remek témákat és hozzá szereplőket találni??? 
[ Szerkesztve ]

VLC,de a KMPlayerrel akartam még megpróbálni. Az megoldás lehet

Most jövök rá! De ráérsz vazze, hogy nem dolgozol!
[ Szerkesztve ]

Ez a munkája! 

ma szabadnapom van 
majd 1-jétől már új melóhely
de addig még pár nap ebbe a szutyokba 

Kis tavaszi szünet a váltás előtt?

csak ma van szabi. péntek iskola szombat meg nagy LAN party
vas meló hétfő meg nem tom 

Na a szombati napodat már most irigylem! 

van még hely
nem jön senki? garázsba jó idő lesz. jön egy pár tag 20"-os Macekkel is
COD4, Unreal meg kitudja mi lesz még 

Sajna nem jó a szombat... 
az azért van mert kifogyhatatlan hülyeember-forrással büszkélkedhet kis hazánk 
lehet h azért csúszik, mert kevés a procid ![;]](/dl/s/v1.gif)
ezt kell vele csinálni oankor: